Mijn Verhaal

3.3
(4)

Je hoort heel vaak jongeren zeggen: ‘Was ik maar volwassen, dat is veel leuker en gaver’. Maar als je als volwassen persoon al wat jaren meeloopt, besef je pas dat je eigen tienerjaren – de jaren op school – eigenlijk het mooist waren. Herinneringen die altijd blijven bestaan. Daar gaat dan ook mijn waargebeurd verhaal over.

Vanuit de lagere school ging ik naar de eerste klas van het voortgezet onderwijs. Ik weet nog dat de eerste dag zeer chaotisch was. Een heel groot gebouw, met veel verschillende leraren en natuurlijk heel veel verschillende vakken. Het eerste vak was Nederlands. Ik ging zitten en er nam een andere jongen naast mij plaats. Hij stelde zich voor als Karel.

De uren verstreken, de dagen verstreken en Karel en ik hadden vanaf de eerste dag al een goede band met elkaar. Op vrijdagen, het vierde uur, was Lichamelijke Opvoeding ingeroosterd. Na L.O. moesten we allemaal douchen. Voor veel jongens was het blijkbaar de eerste keer dat ze met andere jongens tegelijk onder de douche moesten. Velen schaamden zich wel een beetje schaamde in het begin. Maar na een aantal weken was het al heel normaal geworden en het tegelijk douchen was een normaal ritme geworden. Evenals elkaar naakt achterna lopen of opmerkingen maken over elkaars piemel. Soms werd er zelfs gemeten wie de langste had.
Ik had nog helemaal geen haar, maar tijdens het douchen keek ik altijd naar het naakte jongenslichaam van Karel. Hij had al opkomende sprietjes en zijn piemel was ook langer en dikker dan die van mij. Karel werd, zeker op lichamelijk gebied, een soort voorbeeld voor mij. Ik wist zeker dat Karel iedere keer weer onder het douchen of tijdens het afdrogen geweten moet hebben dat ik ieder keer speciaal naar hem keek. Zeker als hij naakt voor of naast mij stond.

Op een dag na de gymles waren wij weer onder douche geweest en gingen ons afdrogen in het kleedlokaal.
Ik keek naar Karel en zag dat hij zijn piemel aan het afdrogen was. Tot mijn verbazing kreeg ik ongewild een erectie. Ik schaamde mij enorm en de jongens uit mijn klas riepen hard tegen elkaar: ‘Hé kijk! Rob heeft een dikke!!! Vieze homo die je er bent!’
Karel was de enige die niets zei. Hij nam het zelfs voor mij op en zei: ‘Wie nog één keer wat over Rob zegt, ram ik in elkaar!’ Iedereen was verbaasd en werd bang voor Karel. Ik ook, want ik had nooit verwacht dat Karel het op dat moment voor mij op zou nemen. Ondanks dat we het heel goed met elkaar konden vinden; hij wist natuurlijk niet dat mijn stijve pik door hem kwam. Na L.O. hadden we een les tekenen en Karel stopte mij een briefje in mijn hand waarop stond: ‘Zorg ervoor dat je met een schaar in beide zakken van je spijkerbroek een groot stuk knipt’. Ik schreef terug dat mijn moeder dat niet leuk zou vinden. Dat ik dan straf zou krijgen. Maar hij nam daar geen genoegen mee en schreef: ‘Je moeder ziet toch niet dat er aan het eind van de voorste zakken een groot gat zit?’ ‘Waarom moet ik dat doen vroeg ik nog aan hem?’ ‘Dat krijg je morgen wel te weten’, antwoordde hij.

’s Avonds pakte ik stiekem een schaar en knipte in mijn slaapkamer twee grote gaten in mijn zakken. Ik kreeg er meteen al spijt van. De volgende dag op het schoolplein was het eerste wat Karel vroeg: ‘Heb je nog gedaan wat ik zei?’ ‘Ja’, antwoordde ik, ‘maar waarom moest ik dat eigenlijk doen?’ ‘Dat merk je wel in de klas’, kreeg ik als antwoord. Nu wel heel nieuwsgierig geworden ging ik naar de les, Maatschappijleer.
De hele klas nam plaats en Karel zat zoals gewoonlijk links naast mij. We luisterden naar de leraar. Ineens voelde ik de hand van Karel op mijn knie. Een moment was ik beduusd, maar ik liet het begaan. Langzaam voelde ik dat Karel zijn hand richting mijn spijkerbroekzak ging. Hij kwam in mijn broekzak.. Ik was beduusd en zenuwachtig tegelijk. In een mum van tijd, zonder dat ik eigenlijk goed wist wat er gebeurde en ging gebeuren, voelde ik de hand door het gat gaan! Mijn piemel en zak werden gestreeld door Karel zijn hand! Ik had nog nooit zo iets lekkers en tegelijk vreemds gevoeld. Ik voelde mijn piemel opzwellen en direct haalde Karel zijn hand uit mijn broekzak. Direct daarna pakte hij mijn linkerhand vast en leidde die naar zijn broekzak. Ook in zijn broekzak zat een zak geknipt…
Ik voelde zijn slipje en daaronder een kleine bobbel. Ik streelde en streelde. De bobbel werd dikker en groeide uit zijn broekkje. Met een ruk trok Karel mijn hand weg. ‘Niet verder gaan, anders moet ik’, fluisterde hij. ‘Laten we naar het toilet gaan’
Eerst vroeg Karel het aan de leraar en even later ik. Ik liep naar het toilet en hoorde Karel sissen: ‘Kom vlug! Met z’n tweeën een toilet in en we doen de deur op slot’. ‘Ik heb je al vaker naar mij zien kijken als ik onder de douche sta of in de kleedkamer mij afdroog’, begon Karel. Ik wist niet goed wat voor houding ik moest aannemen. Voordat ik wat kon beseffen deed Karel zijn t shirt uit, ritste zijn broek open, trok zijn spijkerbroek en boxershort naar beneden, en stond toen helemaal naakt voor mij!
‘Mooi ben ik hè?’, fluisterde Karel. Ik bewonderde zijn naakte lichaam en zag tot mijn verbazing iets bij hem wat ik nog nooit gezien had. Zijn piemel werd hard en stond bijna helemaal horizontaal! Oh wat vond ik Karel mooi! Ik voelde een warme gloed opkomen in mijn onderbuik. Iets zei me dat ik ook mijn t shirt, spijkerbroek en short uit moest trekken. En daar stonden we, alle twee naakt tegenover elkaar. We lachten en ik voelde mijn piemel opzwellen. Karel omhelsde mij en ik voelde voor het eerst een warm jongenslichaam tegen mij aan. Karel bracht zijn mond naar mijn mond toe en zijn warme tong drong bij mij naar binnen. Mijn piemel stond stokstijf en ik kreunde lichtjes van genot. Ineens voelde ik dat Karel mijn stijve piemel beetpakte. Hij begon er lichtjes aan te trekken. Nog nooit had ik zoiets lekkers gevoel! Hij stopte en ging door zijn knieën. Zijn mond kwam precies voor mijn stijve piemel. Voordat ik wist wat er gebeurde, zag ik mijn stijve piemel verdwijnen in zijn mond! Dit was gewoon het einde! Wat ik toen allemaal voelde! Zijn warme, vochtige lippen rondom mijn eikeltje… ‘Kun jij al geil spuiten?’, vroeg hij. ‘Geil?’, zei ik, ‘hoe ziet dat eruit?’
‘Dat zal ik je laten zien’, zei Karel. Hij stond op, zette zijn twee handen op mijn schouders en duwde mij naar beneden. Ik was nog maar een paar centimeter verwijderd van zijn mooie stokstijve piemel en Karel beveelde of ik zijn piemel in mijn mond wilde nemen. Ach, waarom ook niet, dacht ik. Mijn mond omklemde zijn mooie stokstijve piemel en ik zoog eraan alsof het een lolly was. Ik hoorde Karel kreunen en zijn lichaam trilde helemaal.
‘Ga door, ga door Robbie, het is zo lekker! Je doet het zo lekker…’, kreunde hij.
Ik had nog geen minuut lang gezogen of hij steunde: ‘Ik kom, ik kom, ik ga spuiten!!!’ Niet wetende wat er komen zou, bleef ik doorzuigen en ineens duwde Karel mijn hoofd naar achteren. Ik zag hem zijn mooie jongenspiemel beetpakken, ook dat hij er twee keer aantrok, en toen spoot er iets met kracht recht in mijn gezicht.
Ik schrok, maar Karel stelde mij gerust. ‘Dit is wat je nog nooit gezien hebt. Dit is geil; zaad waarmee je meisjes zwanger mee kunt maken’. Ik pakte een vel toiletpapier en veegde Karel’s zaad van mijn gezicht.
Na dit eerste avontuurtje kwamen wij ook vaker bij elkaar thuis. Als onze ouders er niet waren speelden wij lang en gelukkig met elkaar. Totdat Karel een vriendinnetje kreeg en onze vriendschap langzaam maar zeker afliep. Terugkijkend en in het kort gezegd, heb ik toch een fantastische jeugd gehad.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 3.3 / 5. Aantal stemmen: 4

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *