Vastgebonden

5
(2)

Wie herinnert zich nog die geile gewaarwordingen van heel vroeger? In de zomer, met je bips in de modder zitten, en je steeds dieper in de warme smurrie laten wegzakken? Of jezelf laten bengelen aan de schommel, vastgebonden aan je schouders en in je liezen? Mhmmm? Jaha, dat zijn ervaringen waar ik in elk geval met weemoed aan terugdenk. Maar ook gevoelens die door de tijdgeest van destijds wreed de kop in werden gedrukt. Tegenwoordig? Tegenwoordig is het allemaal zoveel anders.
Neem nou Thomas, een zeventienjarige blonde schoonheid. Ik heb hem vorige maand ontmoet tijdens een cursus parachutespringen (…) op Texel. We raakten aan de praat. Einde van het verhaal was dat ik maar eens langs moest komen, in het huis van zijn vriend.

Ik belde aan. Mike, de vriend, woonde in een leuk huisje in Almere-Haven. Echt een huis waar ik ook zou kunnen wonen. Gekleed in een hemdje en boxershort deed een bezwete man open. ‘Richard?’, vroeg hij sympathiek. Ik knikte. ‘Mike. Kom snel binnen, we waren al begonnen. Thomas is een ongeduldig jongetje, weet je’, zie hij ietwat verontschuldigend.
Achter Mike liep ik de woonkamer in. Wat ik daar zag deed mij de adem benemen. Daar zat Thomas, op de bank, helemaal naakt en met zijn handen vastgebonden aan touw dat aan een haak die uit het plafond stak. Hij zat niet echt, hing er meer aan. Duidelijk waren zijn voorvochtplekken in zijn broekje en op de bank te zien. Hij keek mij met geloken ogen aan. Het was duidelijk dat hij wilde dat ik hem zo zou zien. Ik werd meteen verliefd op haar. ‘Hai Rich’, zei hij zacht, ‘kijk je naar me?’ Ik knikte en probeerde de brok in mijn keel weg te slikken. Hij verschoof een beetje. Dat voorvocht… Ik zag rode striemen rond zijn bevallige polsjes lopen. Subtiel spreidde hij zijn benen. Ik kon net in zijn roodroze jongenskutje kijken. In mijn buik krioelde het van de vlinders.
Naast hem zakte Mike door zijn knieën en streelde de prachtige billen. Zijn hand streek door de zachte donzige schaamhaartjes, en af en toe verdween er een vingertopje in zijn anus. Thomas kreunde en bewoog ogenschijnlijk op de golven van zijn genot het hoofd naar achter. Ze deed geen moeite meer om rechtop te zitten, ze hing nu echt aan haar bondage. Af en toe duwde hij zijn onderbuik naar boven. Een prachtige pik stak in de lucht. Zodat de vriend er beter bij kon. Mike snoof, zijn opwinding steeg. Hij nam met zijn knieën plaats op de bank, draaide zijn vriendje om en begon zijn anus te likken. Heerlijk kordaat duwde hij Thomas’s benen nog verder uit elkaar, waardoor de jongen nog meer aan het touw kwam te hangen. Thomas kreunde intenser.
Zijn pik, die onberoerd bleek, trilde van verwachting. En bij Mike’s eerste likje eraan leek er een spastische tic rond Thomas’ middel te trekken. ‘Ooh… Jaah…!’ De oudere vriend zette allebei zijn handen onder zijn billen en trok het neukgaatje tegen zijn gezicht. Het topje van Mike’s lul piekte uit een pijp van zijn boxershort. In deze positie begon hij Thomas zeer intens te beffen en trekken tegelijk. Thomas kronkelde, sloeg met zijn lichaam van links naar rechts en heen en weer.
Ik was inmiddels naar de achterkant van de bank gelopen en keek Thomas aan. Mijn pik knelde.
Opeens sloeg hij zijn ogen open en keek mij recht in mijn gezicht aan. Met een hese stem, een geluid dat vanachter zijn adem leek te komen, vroeg de jongeling: ‘Kijk je?’ Mijn ogen puilden uit hun kassen, ik sidderde van opwinding over heel mijn lichaam. ‘Jja’, stamelde ik schor. Even speelde er een fijne glimlach over zijn fraaie meisjesachtige lippen. Toen liet hij het blijkbaar gaan. In één ruk draaide hij zich om en perste zijn onderlichaam zich naar voren. Zijn pik kwam hard tegen Mike’s gezicht. Thomas wierp zijn hoofd in zijn nek. Zijn mond was geopend, maar de jongen schreeuwde zonder geluid. Met wijd opengesperde ogen staarde hij naar de haak waar het touw aan vast zat dat hem droeg. Iedere vezel in zijn ranke lijfje spande zich aan. Zijn kleine teer-roze tepeltjes lagen als harde ronde kogellagers op zijn smalle borst. Hij holde zijn rug, ik hoorde een heel intens kreuntje. Thomas kwam klaar.

Eindelijk kwam de bevrijdende bevrediging. Met een heftig dierlijk gegrom sloeg zijn lijfje eerst naar achteren en toen naar voren. Op dat moment schoot verse jong mannenzaad uit zijn rode pik en kwakte tegen Mike’s gezicht. Er verschenen nog steeds golfjes sperma uit het pisgat terwijl Thomas al aan het touw lag te sidderen. Zijn kin zat tegen zijn borst, en hij hield de ogen gesloten.
Even liet Mike hem zo hangen. Ik sidderde met Thomas mee. Wat een geilheid, wat een heerlijke overgave! Ik moest mij inhouden niet aan dit spel mee te doen. Mijn short voelde vochtig aan van mijn lekkende eikel.
Mike maakte zijn vriendje los. Zijn handen bleven echter gebonden. Thomas keek mij niet aan toen Mike zijn uitgeputte lichaam op zijn knieën draaide. Thomas hijgde. Pats! Ferm tikte Mike de jongen op zijn prachtige strakke billen die naar mij toe waren gedraaid. En hij gaf hem nog een tik en nog een. Na iedere klets ontspande het zachte vlees zich en staarde de heerlijke mannenkut, omgeven door geslagen rood vlees mij aan. Om zich dan bij de volgende tik snel te verbergen achter de samentrekkende bilspieren.
Mike trok zijn hemd en boxershort uit. Een prachtige pik kwam zwengelend tevoorschijn. Hij ging naast Thomas liggen, pakte zijn lul en leidde die naar de opgezwollen jongenskut. Voorzichtig en duwend met heel zijn lichaam, schoof hij bij hem naar binnen. Thomas’s nahijgend ging over in zacht gekreun. Ik kon werkelijk voelen hoe de man hem vulde. Het was zo heerlijk geil!
Mike kon goed neuken. Met heel zijn lichaam pompte hij in het ogenschijnlijk tere ventje. Thomas begon steeds meer met zijn bewegingen mee te doen, maar dan in een anti-ritme. Mike genoot zichtbaar van het strakke kutje. Hij zette zijn handen op Thomas’ middel. Het begon er steeds meer uit te zien dat hij hem als een beest neukte, een vastgebonden beestje wel te verstaan. Thomas leek met zijn weerloze handen te bidden om bevrediging. Af en toe legde hij zijn hoofd op de geknevelde polsen.
Mike zijn bilspieren spanden aan. Zijn pompende bewegingen gingen over in een onregelmatig geschok. Ook zijn adem stokte. De man ging komen, zoals zoveel mannetjesdieren komen. Hij kreunde luid, bewoog ongecontroleerd wild. Net voor zijn totale ontlading, duwde Thomas zijn kontje nog meer naar achteren, waarbij hij ook nog eens zijn knieën zover mogelijk van elkaar zette. Mike kreeg helemaal ruimbaan om in zijn geknevelde vriendje te spuiten. Even verstarde de man en toen loosde hij zijn zaad. Het was goed te zien dat de mannenwarmte steeds dieper in Thomas drong. Hij genoot, gesloten ogen en een gelukzalige glimlach op zijn tere lippen.
Mike zijn hoogtepunt ebde zichtbaar weg. Thomas wurmde zich onder en achter de versufte man vandaan. Toen keek hij naar naar mij, en daarna naar zijn eigen pik. Zonder dat er iemand was aangekomen, was hij weer klaargekomen! Een lange spermadraad hing aan zijn eikeltje. Thomas lachte en schuifelde op de snel verslappende penis van zijn vriend af. Tussen zijn gebonden handen nam hij hem in zijn mond. En waarachtig, zo met die samengebonden handen leek het weer of hij zat te bidden terwijl hij hem aflikte. Ik wist wat hij proefde: zichzelf en Mike’s sperma. Thomas, een zeventienjarig ventje dat thuis bij zijn oudere vriend regelmatig vastbindspelletjes speelt.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 5 / 5. Aantal stemmen: 2

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Post navigation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *