Patatje Halen

3
(2)

Herfst, bladeren worden door de straten geblazen. De eenzamen zitten voor het raam, blijven net zolang zitten totdat zij zichzelf in weerspiegelde ruiten voor het donker zien. Het donker, ’s ochtends en ’s avonds. Een ander zwart dan in de zomer. Daar staat ze voor zwoel, spannend, heimelijk. In de herfst is ze treurig en eenzaam. Jammer, jammer dat het weer niet is gelukt, denkt de dikke homo. Nu bijna een jaar geleden nam hij zich voor tijdens Oud en Nieuw dat het aankomend jaar zijn jaar zou worden. Een relatie wilde hij niet, wel spannende avonturen. Met het vorderen van het nieuwe jaar, stelde hij zijn strooptochten uit. Het is nog niet het goede jaargetijde ervoor, hield hij zichzelf rustig. In de zomer, dan moet het gebeuren. Maar de zomer kwam niet en hij kon haar ook niet opzoeken want hij wilde er niet voor nmaar het buitenland. Het geld had hij veel te hard nodig voor zijn huisje. Op een ochtend werd hij wakker, en het was herfst. Een zomer, een leven gemist.

Herman keek uit het raam. Het werd al donker en het Jeugdjournaal was nog niet eens begonnen! ‘Wat gaat het toch snel! Wat gebeurt er toch allemaal met me’, zei de man tegen zichzelf in de donkere spiegel die zijn voorraam was. Hij was dik, vadsig meer. Zijn maag knorde. ‘ik ga vanavond niet mee koken hoor’, sprak hij hardop. Met zijn benen duwde hij de stoel naar achteren en tilde zichzelf eruit. ‘Ik ga wel een patatje halen’. De man deed zijn jas aan. Even werd hij bevangen door de spanning. Zou het misschien nu gebeuren? ‘Nee, waarom nu wel? Alleen dat stomme patatje, meer niet. Niet hopen’. Hij stapte naar buiten, zette zijn kraag op en stapte door de gure straat.

De patatkraam om de hoek was dicht, ‘wegens omstandigheden’. Herman vloekte maar besloot naar de andere door te lopen. Het was een flinke tippel. Maar zoals zoveel dikke mensen liep Herman met lenige en onvermoeibare tred stevig door. Opeens hoorde hij achter zich een jongensstem: ‘Heeft u misschien een vuurtje?’ Herman schrok even, je kon maar nooit weten tegenwoordig, en hij draaide zich om. Het was een mooie jongen. Rank, behoorlijk lang, blauwe ogen, donkerbruin haar, maar toch een Zuid-Europees voorkomen. Herman keek hem nog eens goed aan en werd er verlegen van. ‘Nou, heeft u een vuurtje of niet?’, drong de jongen aan. ‘Eeh ja, natuurlijk’, haastte Herman zich te zeggen. Terwijl hij de knaap de sigaret aanstak, vroeg deze: ‘Wat gaat u doen?’ Herman wist zich geen houding te geven. Zoveel voortvarendheid had hij nog nooit meegemaakt, en dat voor een onbekende! ‘Ik, eh, ik ga een patatje halen’. ‘Ah’, zei de jongen met een ondeugende blik, ‘zal ik meegaan?’

Als in een trance liep Herman met de jongen naar de patatkraam. Een kwartiertje later kwamen ze er weer uit, samen, in de richting van Herman’s huis. Hij bleek Michell te heten, kwam oorspronkelijk uit Marseille en was half Marokkaans. Maar nu had hij ruzie met zijn vader en zocht onderdak. Enigszins van de schrik bekomen, nodigde Herman hem uit. Het gebeurde! De situatie die hij zelfs niet durfde te fantaseren kreeg vorm, vlak voor zijn vadsige ogen! Herman liep op wolken, moest zich zelfs inhouden niet te fluiten. Eenmaal thuis werd de patat niet meer aangeraakt. Want op de trap al vroeg de jongen: ‘Laat mij eerst je huis even zien’. Herman gaf de rondleiding door zijn goed ingerichte en tot in de puntjes verzorgde huis – met knikkende knieën. Uiteindelijk kwamen ze bij zijn slaapkamer, Herman liet de jongen voor. Even stond hij te kijken, toen draaide hij zich om. ‘Kom eens’, zei hij zacht. Herman droomde, hij zweefde naar de jongen. Deze pakte hem stevig bij zijn hoofd en gaf hem een tongzoen. De man liet het met zich gebeuren. Hij zwijmelde, zijn pik zwol op. Michell sloeg zijn armen om hem heen. Meteen begon hij in Herman’s vadsige kont te kneden. De man liet het met zich gebeuren, gaf zich eraan over. ‘Lekker veel vlees heb je’, zei Michell tussen twee tongzoenen door. Herman begon harder te hijgen, liet zijn armen naast zijn lichaam hangen en gaf zich eraan over.

Wild ontdeed Michell hem van zijn kleren en duwde hem op het bed. ‘Hier die vette pik’, beet Michell hem toe. De jongen nam de pik tot diep achter in zijn keel. ‘Ik pijp je, ik zuig je helemaal leeg’, hoorde Herman de jongen vanaf zijn kruis mompelen. ‘Ooh mijn God’, dacht de dikke man, ‘het gebeurt, het gebeurt!’ Terwijl het zoete jongensmondje om zijn pik geklemd bleef, werd Herman op zijn zij gesjord. Pats! Hij voelde een stekende pijn op zijn billen. Pats! nog één. ‘Spuit, spuit je zaad!’, fluisterde Michell hard. ‘Ik word geslagen! Ooh, het is heerlijk. Ooh, wat erg!’, schoot het door de dikke man. En hij loosde zijn sperma. Dikke stralen golfden in Michell zijn mond. De jongen slikte en voelde het vette mannenslijm zijn slokdarm inglijden. Michell’s pik stond recht vooruit en strak gespannen voor zijn lichaam. ‘En nu op je knieën!’, beval de knaap de dikke man. Nog nahijgend van zijn orgasme, deed Herman wat hem was opgedragen. Michell keek verbeten toe hoe het vlees lilde terwijl de eigenaar ervan op zijn knieën kroop.

De knaap opende Herman’s billen en liet een draad speeksel, vermengd met sperma, in Herman’s bilnaad lopen. Een moment later voelde de dikke man zich opgevuld. Hij rilde, zijn pik vulde zich weer met bloed. Hij werd geneukt, eindelijk, heerlijk! Steeds wilder bewoog de knaap zich in hem terwijl hij af en toe hard op de vleesbillen sloeg. ‘Ja, ja, ja!’, kreunde Herman mee op het ritme van het geweld dat hem werd aangedaan. De jongen drong zijn nagels in het overvloedige vlees. Herman gilde als een keukenmeid, maar Michell kende geen genade. De dikke man keek de knaap van over zijn schouder aan. Wat hij zag, deed zijn ballen krampen van genot. Michell neukte, zijn gezicht stond verbeten. Zijn bewegingen, zijn vernederende houding, steeds harder werd het. ‘Trek jezelf! Trek jezelf als ik je naai’, hoorde Herman. Maar dat hoefde hem niet gecommandeerd te worden; rukken deed hij al. Hij voelde de stam in zijn kont opzwellen, de bewegingen in en op zijn lichaam werden ongecontroleerder. Als in een flits zag hij het Michell’s smetteloos witte boxershortje op de grond liggen. ‘Toen hij die vandaag aantrok, wist hij niet dat hij mij zou neuken’, bedacht de dikke man zich. Toen werd het zwart voor zijn ogen. Het geil overweldigde hem. Intens kreunend spoot Michell zijn sperma in de zware mannenkut, ielig piepend verloor Herman voor de tweede keer die avond zijn zaad. Hij voelde de warmte steeds dieper zijn lichaam binnendringen. Hij voelde het jonge, pezige lichaam naschokken tegen zijn lichaam. Herman boog zijn hoofd en zag spermadraden van zijn pik tot op het bed trekken. De dikke man was op.

Maar nog was het niet genoeg. Michell trok zich uit de dikke man en begon meteen zoekend door de kamer te struinen. Herman plofte op zijn buik, uitgeput, afgeragd, bevredigd. Hoelang hij uit kon rustten wist hij niet, maar er werd weer aan zijn grote lijf gesjord. ‘Wat ga je doen?’, vroeg de man gelaten. Hij hield van deze jongen; omdat ‘ie hem gegeven had waar hij al zo lang naar verlangde. ‘Dat zul je zelf wel zien’, zei de jongen beheerst. Geroutineerd bond Michell zijn oudere minnaar vast. Herman lag nog steeds op zijn buik. Zijn armen en benen werden met lange repen stof aan de vier bedpoten gebonden. Herman’s lijf was een X geworden. Ook zijn gezicht werd omwonden nadat er een prop in zijn mond was geduwd. Slechts een kleine opening voor neus werd gelaten.

Herman raakte in paniek. Wat zou de jongen gaan doen? Maar hij kon zich niet meer verzetten. Hij voelde zijn pik tegen de matras drukken. ‘Ik word er geil van!’, bedacht hij zich. Hij voelde een ranke hand tussen zijn lichaam en het bed kruipen. ‘Zo, jij bent alweer stijf! Windt het je zo op?’, hoorde hij de jongen smalend zeggen. Herman stribbelde niet meer tegen. Hij was gevangen, ook door zijn eigen geilheid. Wat zou Michell gaan doen? Lang op een antwoord hoefde de dikke man niet te wachten. Voordat hij het in de gaten had, drong Michell’s pik weer in hem. De penetratie ging nu makkelijker, de man voelde het eerder geloosde sperma de boel versoepelen. De vernedering was compleet. Michell neukte Herman. Ritmisch verdween zijn paal in het lijf van de gebonden man. Voor de tweede keer die avond voelde Herman de pik in zijn mannenkut opzwellen. ‘Hij gaat komen’, wist hij. En Michell kwam. Hard en genadeloos loosde hij zijn zaad terwijl hij Herman enige rake petsen verkocht op het weldadige vlees. Herman huilde in zijn bondagedoek. Het was zo vernederend, maar zo geil tegelijkertijd.

De gebonden man voelde de pik uit zijn reet getrokken worden. Niet dat hij meteen verwachtte te worden losgemaakt, maar na tien minuten lag hij net zo. Wel hoorde hij wat gestommel in de kamer beneden. Het werd later en later, nog steeds lag Herman op het bed. Hij vermoedde dat er nu heel wat aan de hand was. Door urenlang achter elkaar te wrikken, wist Herman uiteindelijk één hand los te krijgen. Even later liep hij naar beneden. Zijn tot voor kort perfecte huis was veranderd in een ruïne. De politieagent die twee uur later bij hem zat vroeg hoe zoiets had kunnen gebeuren. Herman haalde zijn schouders op. ‘Ik weet het niet, ik was alleen maar een patatje halen’.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 3 / 5. Aantal stemmen: 2

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *