Sporten in het park

4.4
(5)

‘Nog even aanzetten tot die bocht, daarna langzaamaan’, dacht Leendert en hij versnelde zijn draf. Leendert jogde zoals iedere ochtend door het park. De jongen was een begenadigd tienkamper. Hij trainde iedere dag voordat hij naar school ging. ‘Daar staan ze weer’, dacht hij toen hij al in de bocht gas terugnam. Hij keek naar het groepje mannen dat onder de bomen stond. Eén van hen zwaaide naar hem en dat verbaasde Leendert. Normaal gesproken zochten de poten nooit contact, alhoewel ze hem bijna dagelijks zagen. Leendert stopte en bleef nog wat op de plaats nahuppelen. De ruig die gezwaaid had, liep op hem af, de anderen bleven waar ze waren. De naderende man had een nauwe spijkerbroek aan en om zijn brede schouders hing een stoer leren jack. Zijn gemillimeterde haar vormde een leuke kuif en Leendert dacht nog dat hij zich ook wel zo’n kop wenste. ‘Hai, ben je daar weer’, zei de poot al van een afstandje. ‘Ja, trainen hè’, antwoordde Leendert beleefd. Hij voelde zich wat opgelaten en opgewonden. Hij moest niets van deze mannen hebben, maar hij vroeg zich wel af wat dat dan voor een wereldje was, daar onder die bomen, elke dag… De ruig was nu één meter van hem vandaan en hij stak zijn hand uit. ‘Hai, ik ben Peter’, stelde hij zich voor. Zijn handdruk was krachtig en ferm. Leendert schudde insgelijks en zei: ‘Leendert’. ‘Zeg Leendert’, begon Peter, ‘we vroegen ons al een tijdje af wie jij nu eigenlijk was. We vonden je een leuke jongen en je holt elke dag voorbij, dus dacht ik, laten we eens kennismaken’. ‘Wel’, zei Leendert terwijl de spanning zich in zijn onderbuik ophoopte, ‘ik ben dus Leendert en ben tienkamper, zodoende’. Peter babbelde honderduit over zijn sportinteresses en leidde zo de sporter met zich mee. Hij leek oprecht enthousiast. Leendert vond al die hulde wel interessant en liet zich meevoeren. Onder de bomen stelde Peter niet zonder veel trots zijn nieuwste vangst voor aan de andere mannen. Al snel ontstond er een leuk gesprek, en de ene na de andere man vuurde vragen op de sportieveling af. Leendert kon zich niet aan de indruk onttrekken dat de mannen hem bekeken van top tot teen. Zijn dunne sportkleding stak schril af tussen de spijkerjacken, leren broeken en timbercoats. De mannen drongen zich steeds dichter naar hem op. Het viel Leendert op dat ze zijn geur probeerde te ruiken. Toen drong het tot hem door.

Hij was bezweet, dat was het! Hij voelde zich naakt en bekeken. Leendert besefte dat verder niemand hen kon zien. Zo ongemerkt was het groepje dieper in de schauw onder de bomen gaan staan. Toch was er geen angst, maar meer een gevoel van opwinding. Ongemerkt keek hij naar zijn kruis. En tot zijn grote schrik zag hij dat hij een stijve had. Een dikke bobbel tekende zich af onder zijn dunne en bezwete sportbroekje. Toen greep Peter in. Hij pakte de sporter bij de arm en trok hem weg, uit het groepje vandaan. ‘Zo, het werd je allemaal teveel hè’, zei hij terwijl hij Leendert voorging, de bossages in. Leendert zei niets. Hij hoopte dat zijn lul zou gaan liggen, was hij maar nooit meegegaan. Maar hij wist dat hij nu niet meer terug kon. Onder een dikke eik stopte de man en pakte de sporter bij zijn schouders en drukte hem tegen de stam aan. Peter keek Leendert recht in de ogen aan en zei: ‘Je vond het wel interessant, dat was wel aan je te zien’. Leendert zag dat de man weer naar zijn kruis keek en hij kreunde ongemakkelijk. de druk tegen het binnenbroekje was bijna ondraaglijk geworden en zijn maag keerde zich om van opwinding. ‘Zo, daar gaat geloof ik iets fout’, hoorde hij Peter zeggen, ‘daar moet ik iets aan doen’. Leendert slaakte een schrille schreeuw van opwinding toen hij voelde dat Peter zijn broekje naar beneden schoof. Zijn sterke neukstaaf sprong de vrijheid tegemoet. Peter zakte door zijn knieën en nam meteen de pik in zijn mond. ‘Mhm, je maakt heerlijk, zweet en pis, alles d’r op en d’r aan’, murmelde de poot. Leendert snakte naar adem. Hij kon niet geloven dat dit gebeurde, maar hij vond het fantastisch. Hij drukte zijn rug tegen de boomstam en liet het gaan. Peter speelde met zijn tong om de eikel van de mooie man. Tactisch als hij was, deed hij het rustig aan. Zijn handen gleden onder het shirtje over het gespierde jongenslichaam. ‘Die jongen heeft echt alles’, dacht Peter, ‘en nu is het van mij’. Ook zijn kokkerd had de meest actieve houding aangenomen. Hij stond op en zoende de man op zijn mond. Leendert proefde de zilte smaak van zijn eigen pik op de tong van deze vreemde man en hij kreunde. De handen gleden nog over zijn lichaam en hij voelde dat hij werd omgedraaid. Zijn wang drukte tegen de boomschors en zijn heupen werden naar achteren getrokken. Peter schoof het shirtje omhoog en zuchtte toen hij de gespierde rug van de jongen zag. ‘Oh, god, wat een lijf!’. In datzelfde lijf gierde de spanning. Leendert wist dat hij in de neukhouding werd gezet.

‘Oh jezus, het gaat gebeuren’, kreunde hij toen hij een nat en slijmerig goedje in zijn kontgat voelde. Vrijwel direct daarna drong de penis in zijn jongenskut. Het deed pijn, maar al snel veranderde dat in genot. ‘Trek jezelf’, commandeerde Peter en Leendert gehoorzaamde. Hij voelde de man tegen zijn lichaam aanbeuken. Met lange halen dirigeerde Peter zijn neukorgaan in en uit het sportieve lichaam. ‘Ik neuk je, ik pomp je helemaal stuk’, hijgde Peter en hij begon sneller te bewegen. Ook Leendert rukte zich sneller. Het leek wel alsof zijn pik op springen stond. De handen van de man klauwden zich vast in zijn billen. Zijn hoofd werd bijna beurs gebeukt tegen de boomstam, maar dat deerde hem niet. Alles was lekker en hij liet zich helemaal gaan. Hij werd genomen, zijn lichaam werd voor genot gebruikt. Voor zichzelf en voor die ander. Peter’s laatste drie stoten waren krampachtig en ongecontroleerd. Toen greep hij de sporter stevig vast en bleef doodstil staan. Ook Leendert hield op met rukken, maar Peter riep uit: ‘Ga door, ga door, het komt al!’ Lang hoefde Leendert niet te rukken; toen hij voelde hoe het zaad in zijn reet liep, kwam ook hij klaar. Zijn dikke klodders vielen op de bemoste grond aan de voet van de oude eik. Het mannevocht prikte de geschaafde plekken in zijn kont. Een laatste golf van zijn eigen sperma viel op de grond. Beide mannen zuchtten toen Peter zich uit Leendert haalde. ‘Zo, daar was je nieuwsgierig naar, of niet’, vroeg Peter slinks aan de sporter die met zijn houding geen raad wist. Rode konen verraadden de zojuist bevredigde opwinding en hij zei met zijn ogen op de grond gericht: ‘Het was werkelijk ongelofelijk. Ik wist niet dat het zo zou zijn’. Peter lachte en haalde zijn broek op. ‘Ach het is een kwestie van durven’, zei hij en liep weg. Haastig volgde Leendert de man, in de loop zijn sportkleren schikkend. ‘Hoe moet het nu’, riep hij tegen de rug van de leren jack. ‘Ach’, zei Peter achteloos, ‘je komt toch hier wel eens meer?’ Leendert bleef staan aan de rand van het bosje en zag dat Peter naar de anderen liep. De mannen keken hem aan en ze glimlachten. Leendert glimlachte terug. Peter keek niet één keer om en ging op in de groep. Nog even draalde Leendert wat en jogde toen weg. Zijn kont brandde en hij dacht na over wat hem net was overkomen. Toen lachte hij en versnelde zijn pas. Hij moest zich haasten, anders kwam hij te laat op school. Morgen was weer er een ochtend.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4.4 / 5. Aantal stemmen: 5

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *