Wendy, Snolletje En Vreselijk ‘Streetwise’

5
(2)

Ze kenden elkaar al lang, Luc en Wendy. De eerste kusjes hadden ze elkaar gegeven in Wendy’s achtertuin, op een mooie zomermiddag. Maar ze raakten elkaar uit het oog want Luc verhuisde naar het Oosten van het land. Zijn vader was dierenarts en kon een goede betrekking krijgen bij een onderzoeksinstituut. Daarbij moest de artsenfamilie in een achterlijk dorp gaan wonen. Wendy bleef een stadskind en werd, zoals zovelen in de Randstad, nogal “streetwise”.

“Hé, lekkere stukken! Willen jullie wat bijverdienen?!” De meisjes giechelden en hielden elkaar bij de arm vast. Zo ging het altijd als ze op koopavonden door de stad liepen. Ze vonden de aandacht heerlijk. “Natuurlijk! Wat moeten we ervoor doen”, gilde Wendy terug. Haar vriendinnen keken haar verschrikt aan; zo ver ging ze anders nooit! “Wat doe je nu”, vroeg Tamara verschrikt, “je weet toch wat die gasten willen?” Wendy hield haar blik strak gericht op de jongen die kauwgom kauwend terugkeek. “Ach wat kan er nu gebeuren? Ik vind het best wel spannend om te kijken of ‘ie het meent”, zei Wendy afwezig tegen haar vriendin. Ze begon langzaam naar de jongen te lopen. Haar vriendinnen bleven staan. Schuchter keek het mooie meisje nog eenmaal om, en stond toen voor de nozem. “Hier, vijfentwintig gulden. Voor als je me afzuigt”. De knaap hield een geeltje voor haar neus. Het wapperde in de wind. “Afzuigen”, vroeg Wendy, “hier?” “Ah, ah”, schudde de jongen zijn hoofd, “stap achterop, dan rijden we naar het park”. Met deze woorden startte hij zijn brommer en gaf Wendy zijn helm. Juist door dit gebaar, accepteerde ze het aanbod. Ze zag zichzelf achterop plaats nemen. Voordat ze het echt in de gaten had, reden ze weg. Ze scheurden door de winkelstraat, rakelings langs Wendy’s vriendinnen. Tamara schreeuwde nog wat, maar Wendy hoorde het niet. Kon het ook niet horen. Van de spanning bonsde haar hartje tegen de binnenkant van haar slapen.

Binnen een mum van tijd waren ze in het park. De jongen reed meteen naar de openbare toiletten. Een stel schichtige homo’s stoven weg. Stijve, vochtige penissen stuiterden nog uit hun broeken. Wendy rilde. De perversiteit van dit alles wond haar op. Ze stapten af, de jongen nam haar mee naar het stenen gebouwtje. Het stonk er naar pis, zweet en sperma. En weer trok een rilling door Wendy’s jonge lichaam. Ze gingen een w.c. binnen. Hij deed haar jas uit en duwde zichtbaar het briefje van vijfentwintig in één van de zakken. Langzaam schoof hij haar stretchbroek naar beneden. Zijn begerige vingers wriemelde al snel door het jonge vlees. “Allemachtig, wat ben je nat”, zei de jongen. Wendy antwoordde niet, ze was daarvoor te geil. Het meisje spreidde haar benen en kantelde daarbij haar bekken naar voren. Ze ondersteunde zich tegen het vuile w.c.-wandje vol met graffiti. Ze hoorde haar kutje soppende geluiden maken. “Ooh jaah”, steunde ze, “ik ben mhmmm… Zo geil”. De jongen kreunde, hij wist niet wat hij meemaakte. Haastig deed hij zijn eigen broek uit en zakte door zijn knieën. Hij pakte zijn pik en richtte die op het roze schaamvlees van het geile meisje. “Mhmm”, zwemelde ze, “niet erin. Ik zou je pijpen…” Maar de nozem had daar geen oren voor. “Ooh, je maakt me gek”, steunde hij uit en met een zucht duwde hij zijn lichaam naar voren. Zijn jonge, felle penis stootte diep in haar onderlichaam. Wendy zuchtte; ze werd genomen. Ze voelde het harde vlees bezit van haar nemen; onbeschaamd, bot en nietsontziend. Ze vond het heerlijk. Wendy pakte de knaap bij zijn schouders en duwde met haar rug nog harder tegen het wandje. Toen sloeg ze haar benen om zijn middel. De penetratie was compleet; de woeste kokkerd zat zo diep mogelijk in haar lichaam.

Het kindvrouwtje was niet zwaar, integendeel. De nozem kon haar gemakkelijk houden. Bij iedere stoot sloeg ze met haar rug tegen de dunne wand. “Neem me”, fluisterde Wendy zachtjes in zijn oor, “neuk me te pletter”. Dit was voor de jongeling teveel. Met spastische schokken kondigde hij zijn orgasme aan. Hij wachtte niet op haar, deed verder niets om haar te behagen; het enige dat voor hem telde was zijn naderend hoogtepunt. Hij kreunde hard, greep Wendy bij haar billen en spoot. Wendy voelde warme zaadgolven binnendringen. Ze klemde zich met haar benen nog dichter tegen hem aan. Zijn krachten begaven het en Wendy ging zelf staan. Sperma droop langs de binnenkant van haar benen. “Zo, dat was snel. Nog geeneens een geeltje waard”, zei ze sarcastisch. Toch meende ze dat niet. Het was altijd fantastisch als een man zo snel op haar klaarkwam; ze vond het eerder raar als het niet gebeurde. De knaap schudde zijn hoofd. “Jij bent erg”, zei hij, terwijl hij zijn broek ophaalde. “Jij bent echt heel erg”. De jongeman keek haar vuil aan. “Niets erger dan jij”, retourneerde Wendy brutaal. De nozem wilde nog wat zeggen. Hij zocht naar woorden, maar die bleven uit. Hoofdschuddend liep hij weg, het openbaar toilet uit. Wendy hoorde de brommer starten en wegrijden. Daar zat ze, op een vieze w.c., met haar broekje op haar knieën en met mannelijk sap dat langs haar benen sijpelde. Sperma dat vermengd was met haar eigen geil. Ze vond het heerlijk, ze genoot van de smerigheid waarin ze zich nu bevond. Haar vingertjes glibberden over haar vochtige schaamstreek, op zoek naar het bevredigende genot. Al snel vond Wendy het lekkerste plekje van haar lichaam. Steeds sneller bewoog ze over het plekje net boven haar clitoris. Ze gooide haar hoofd naar achteren en keek naar de besmeurde muren. “Hier”, dacht ze, “op deze plek hebben talloze mannen sex met elkaar bedreven”. Ze kreunde, het gevoel werd intenser. “Ooh jaah, liters sperma is hier gevloeid. Hier, waar ik me nu zit te vingeren. Mhmm… Zalig. Oh jaah, ooh jaah!!!” Wendy kwam klaar. Haar beentjes spanden zich. Ze begeleidde haar orgasme met een intens gekreun. “Mhmmmm…. Heerlijk…”

Wendy bleef nog even zitten. Ze was bevredigd. De jonge vrouw schaamde zich niet voor deze ervaring, ze was er juist blij mee. Ingenomen met zichzelf, schikte ze haar kleren en vertrok, op weg naar huis. De parkhomo’s keken haar na.

De bushalte stond vrijwel vlak voor haar huis. Wendy stapte uit en zag een jongen op de stoep zitten. Het duurde even voordat ze Luc herkende. “Wendy” riep de jongen enthousiast uit en liep op haar af. “Luc”, stamelde ze niet-begrijpend. De twee omhelsden elkaar. “Wat doe jij hier”, begon Wendy. “Mijn ouders zijn de stad in en gaan daarna naar mijn tante. Van hen mocht ik bij je blijven slapen. Als jij en je moeder dat tenminste goed vinden”, zei Luc opgewonden. “Natuurlijk”, antwoordde Wendy direct, “Trouwens, mamma is een poosje weg. Kom, dan gaan we naar binnen”.

Het tweetal had veel te bespreken. Ze hadden elkaar jaren niet gezien. Wendy begreep al snel dat de Luc nogal achter liep. Zo had hij nog nooit met een meisje gevreeën, zelfs niet gekust. “Gelukkig”, zo dacht ze halverwege, “wordt zijn accent wat minder. Het is werkelijk niet om aan te horen”. Het gesprek ging verder over sex. Het was duidelijk dat ze de kindervriendschap ontgroeid waren.

“Dus jij hebt het dan al eens gedaan”, vroeg Luc met een meer dan gewone belangstelling. Wendy knikte. “Dat zou je wel kunnen zeggen, ja”. Luc werd rood en zijn kruis bolde op. Wendy kreeg de kriebels weer. Ze vond het maar wat interessant dat haar vriendje van vroeger nog zo bleu was. Ze schoof wat dichter naar hem toe. Zachtjes begon ze zijn been te strelen. “Wat is er Luukje van me”, zei ze met een geraffineerde ondertoon, “heb je het ongemakkelijk of zo?” Luc keek haar aan, maar kon niet antwoorden. Hij knikte maar wat. Wendy hoorde zijn adem stokken toen ze zijn broek losknoopte. “Zo, die is in de jaren gegroeid”, zei ze gemeend terwijl ze zijn pik schattend in haar hand hield. Die was vroeger in de achtertuin tijdens de vieze spelletjes wel wat kleiner geweest. “Wwwat ga je doen”, stotterde de jongen. “Ik ga jou eens een spoedcursus stadse manieren geven. Je hebt nog heel wat in te halen”, antwoordde Wendy quasi-zakelijk. Vrijwel meteen hapte ze in de grote jongeheer. Luc slaakte een kreetje van opwinding. “Je steekt hem zomaar in je mond”. “Nee, nee”, murmelde Wendy tussen twee pijphalen door, “Ik stop jou in mijn mond. Je pik en jij zijn één”. Behendig gleed ze met haar tong langs de eikelrand. Zo nu en dan poerde ze in zijn loosgat en proefde het bitterzoete voorvocht.

Al likkend, zuigend en sabbelend deed ze haar broek en truitje uit. Het enige dat ze nog aanhad, was haar hemdje. Met trillende handen schoof Luc het roze gevalletje van haar schouders en betastte haar borstjes. “Die zijn zacht”, zei hij met een bewonderende stem. “Je mag mijn poesje ook wel even aanraken hoor. Net zoals vroeger”, hijgde Wendy die het nu steeds meer te pakken kreeg. Ze ging ervoor zitten. Luc zakte door zijn knieën en staarde met grote ogen naar het vroeger zo bekende spleetje. “Wat zijn je haartjes zacht”, fluisterde hij, “Maar, wat is het nattig. Komt dat door mij?” “Ook”, kreunde Wendy, “Maar ik ben net geneukt in het park. Je zal nog wel wat sperma zien”. “Ooh echt?!” Luc dacht dat hij gek werd. Zijn vriendinnetje was net gepaald; het sperma was nog duidelijk te zien. De arme jongen wist niet zo goed hoe te reageren. “Ik moet snel actie ondernemen”, dacht Wendy, “anders is het weg”. Ze stond op en zette haar vriendje op de bank. Zijn met voorvocht besmeurde lul stak kaarsrecht omhoog. “Hij mag in ieder geval niet te snel komen, daar hebben we allebei niets aan”, beredeneerde ze verder. Heel voorzichtig liet zij zich over hem heen zakken, met de rug naar hem toe.

“Ooh, wat ben je warm”, hoorde ze vanachter haar hijgend opmerken. De grote pik verdween soppend in haar net-geneukte onderlijfje. Krampachtig probeerde Luc naar boven te stoten. Hij deed dat zo onhandig dat Wendy hierdoor nog geiler werd. Ze nam de bewegingen over en voelde al snel een orgasme opkomen. Steeds sneller bewoog ze haar lichaam over Luc’s pik. Ze zou hem weleens laten zien hoe stadse meisjes kunnen klaarkomen. Deze gedachte maakte haar nog geiler dan dat ze al was. Ze had hem helemaal in haar macht, kon alles met hem doen. Woester en woester dreef ze zijn paal in en uit haar eigen lichaam. “Dieper, ooh jaa, ik wil je dieper in mijn kut”, gilde ze geil. De mooie, jonge vrouw maakte de pompende bewegingen nu met haar knieën. De penetratie werd hierdoor nog intenser, nog voller. Ze kwam klaar. Haar nagels boorden diep in het vlees van zijn bovenbenen. Ze hoorde de arme jongen nog van ver vragen wat er aan de hand was. Het werd er alleen maar erger door. “Oooh jaah, ik kom op je klaar Luuuuuc!”

Luc werd gek. Nog midden op haar hoogtepunt, draaide hij zich om. Wendy kwam zo op haar rug te liggen, zijn lul stak er nog steeds in. Ze kreunde nog steeds, was helemaal van de wereld. Hij begreep het niet, maar wist één ding in elk geval wel; de jeuk in zijn eikel werd ondraagbaar. Zijn instincten vertelden hem dat hij nu moest gaan pompen. En dat deed hij, precies op het juiste moment. Wendy was weerloos en willoos. Haar neukgat was open, vrij. Hij pakte haar benen en hield ze wijd van elkaar. Met een luide schreeuw duwde hij uit alle kracht zijn lichaam naar voren. Hij zag zijn lul in het meisje dringen. Bij de volgende stoot glom zijn vleeslat. “Ooh god, ik heb iemand anders zijn sperma en jouw kutvocht aan mijn vette lul”, bracht hij er geilig uit. Zijn maag trok samen. Luc begon aan een flinke neukbeurt. Hij deed dat niet bewust, het gebeurde gewoon. Wendy was ondertussen van haar hoogtepunt bekomen en begreep dat haar vroegere vriendje er nu voor ging. Ze spreidde nog eens extra haar benen voor hem. Zij had haar genot gehad; nu was het zijn beurt.

“Kijk naar me”, fluisterde Wendy hees, “kijk naar me hoe ik mijzelf vinger, Luc”. De jongeman keek. Hij zag een vreselijk mooi meisje bewegen op het ritme van zijn harde stoten. Hij zag haar ferme parmantige borstjes trillen. En bovenal zag hij hoe het stadse delletje zich aan het vingeren was. Het leek wel alsof een zachte regen op zijn zak neerdaalde. Een regen die snel veranderde in een flinke stortbui, om vervolgens ondragelijk te worden. Het zaad maakte zich los uit zijn zak. Hij voelde de klodders door zijn buis lopen. Woest van geilheid rukte hij zijn pik uit het poesje. “Hier, ik spuit over je, ik spuit het allemaal op jou”, kreunde hij. “Ooh jaah, doe het maar, over me heen. Ooh jaa, zo moet het zijn”, bracht ze er opgewonden uit. Haar naakte lichaam was klaar om het vocht op te vangen. Ze schreeuwde het tegemoet. En toen kwam het, ze hoorde het spetteren. Het kleverige goedje viel overal en ze smeerde het uit.

Luc hoestte, zo intens was hij nog nooit met masturberen klaargekomen. Voordat ze een woord met elkaar konden wisselen ging de telefoon. Wendy nam op. “Ha”, zei ze kinderlijk enthousiast, “bent u het! Ja, die is hier. Nee, dat is goed hoor. Van ons mag Luc altijd blijven slapen. Wat zegt u? Dat kunt u wel zeggen ja. We hadden inderdaad veel te bespreken. Nou, nee. Ik moet wel zeggen dat hij het één en ander heeft gemist. Maar nog één nachtje en hij is weer helemaal bij. Of we geen vieze dingen doen? Luc’s moeder toch! U kent ons toch als we bij elkaar zijn?! Dat deden we nooit. Nee, het is net zoals vroeger. Nou, ook aan uw man. Daahag”. Wendy hing op. In tijgerpas sloop ze naar haar vriendje. “Dat was je moeder”, zei Wendy droog, “en dit neukje wordt voor je moeder”. Luc zei maar niets.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 5 / 5. Aantal stemmen: 2

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *