DE NACHT (2)

4.7
(3)

Waarschuwing & belangrijke mededeling vooraf!!
* Dit verhaal is volledig fictief geschreven door de schrijver. Verkrachting, sex met minderjarige of sex met dieren is ten strengste verboden en strafbaar volgens de wet. Ook het bezit van porno met minderjarigen is strafbaar volgens de wet! Het verhaal kan door sommige als zeer extreem of schokkend worden ervaren. De lezer dient zich goed te realiseren dat dit een fictief verhaal is!

Korte terugblik – Toine heeft de douane-officier in zijn macht. De verafgooding die de man aan hem laat zien, maakt de jongen zo kwaad dat hij de man verkracht. Deze blijkt daar van te houden, waardoor Toine zijn interesse verliest. De jongen gaat uit. Een taxichauffeur brengt hem naar hij pas later merkt een homobar. De rillingen lopen over zijn rug als hij de sfeer op zich in laat werken, plezierige rillingen. Hij gluurt een darkroom binnen waar twee dominante kerels in het leer met een vastgebonden vent bezig zijn. Toine staart ademloos naar diens pik. De jongen mag binnenkomen. Meteen valt hij op zijn knieën en neemt de prachtige stijve pik in zijn mond. Hij is zo kwetsbaar, schoon, en ook zo zacht…
Toine geeft zich helemaal aan de pijpbeurt. Niemand die hem hier kent, en niemand waarvoor hij zich hoeft te schamen. Van het ene op het andere ogenblik komt de jongen in zijn element. Toine dirigeert het neukspel. Hij laat zijn pik trekken, leidt een lul in de kut van de vastgebonden man en geeft commando’s van geilheid waarvan zelfs de sterkste dominanten wee in de buik van worden.
De vier mannen komen tegelijk. Toine krijgt met kracht een klodder sperma tegen zijn achterhoofd, voelt zaad door zijn hand schieten van de pik die hij aftrekt, en spettert zijn eigen neukvocht op de vloer.

We kreunden en schokten alle vier na. De lucht was meteen gevuld met sex. Heerlijk, totaal overweldigend mannenzaad. Het leek alsof ik droomde.
Mijn ademhaling was nog steeds niet rustig, maar ik keek de andere mannen aan. Ze glimlachten, ik meende zelfs de gebonden man dat zien doen. ‘Nice’, zei dezelfde dominant die me naar binnen had gehaald. ‘Wanna drink?’ ‘Yeah, a Budd please’, zei ik iets te stoer, ‘weet niet waar ik mijn vorige flesje heb gelaten’. ‘Oké, kom’, zei hij vriendelijk, maar zonder tegenspraak te dulden. Ik stond op en deed mijn broek aan.
Glimlachend leidde de man mij naar de bar. De andere dominant bleef bij de slaaf in de darkroom. De aanwezigen keken verbaasd onze richting op. Blijkbaar was dit bijzonder. Ik voelde mij in elk geval steeds meer op mijn gemak.
Nadat het biertje gekomen was, begon hij te vragen. Hij wilde alles van me weten. Ik vertelde alleen wat ik wilde vertellen, en vroeg terug. Hij begon mij steeds meer te interesseren, en iedereen bleef ons maar aankijken.
Hij heette George. Een club als deze was eigenlijk verboden door de burgemeester en tevens Reagan-fan, toch kwam hij hier geregeld. Eén keer wilde hij mij aanraken, maar door op mijn kruk te verzitten liet ik blijken dat ik daar nu even niet van gediend was. Hij respecteerde dat gelukkig.
Ik weet niet hoelang we hadden gekletst, maar ineens hoorden wij tumult klinken van bovenaan de trap. De muziek viel stil. De meeste aanwezigen schoten weg, naar achteren. Een moment later zaten George en ik zelfs alleen aan de bar. Toen stond hij op en liep naar voren. Halverwege de trap kwam hij mannen tegen. Kerels waarvan ik in het halfduister kon zien dat ze uniformen droegen. George zei wat tegen hen, drong ze omhoog om bovenaan het gesprek voort te zetten.
Nog geen vijf minuten later kwam George de trap af. De muziek startte waar ze was geëindigd en de anderen kwamen uit hun holen tevoorschijn. ‘Well, no big words. Tuesday night is our night, quit simple’, zei George zonder mij het gevoel te geven dat hij mij een verklaring schuldig was. ‘Kon de inspecteur nog niet weten, hij is nieuw’. Ik keek hem aan met een mengeling van ontzag en afschuw. Zo laconiek als hij erover deed, deed mij de rillingen over de rug lopen. Hij moest een macht hebben, bedacht ik me.
‘Kom, ik wil je wat laten zien’, zei hij trots, ‘hier valt toch niets meer te beleven’. George stond op, liep naar achteren en binnen een mum van tijd was hij volledig aangekleed en had zijn spullen gepakt. Achter hem waren weer de zweepslagen begonnen. Door het hele gedoe was mijn opwinding verdwenen, ik was blij dat ik hier wegging.
George nam me mee met een taxi naar wat later de CBS-tower bleek te zijn. Ik wist niet wat ik zag. Van binnen zag het kantoorpand er als een kasteel uit. Zo’n luxe, zo’n verspilling eigenlijk van poen. George zag mij kijken en raadde mijn gedachten: ‘Yes son, this is how we measure eachother in this country’. We stapten in de lift. Met een duizelingwekkende vaart schoten wij naar de hoogste verdieping. ‘En dit is mijn kamer’, zei de man terwijl wij uitstapten. Even dacht ik dat ik niet goed zou worden. De penthouse had geen muren. Overal waar ik keek waren de wanden van glas. Van het plafond tot de vloer, heel de ruimte was omgeven door één groot raam. ‘Nice?’, vroeg George achteloos. ‘Very, very nice!’, riep ik uit terwijl ik de kamer op en neer rende en van overal wilde kijken. Ik moest gewoonweg alles zien. Het gebouw was zo hoog, dat je stevig je neus tegen het raam moest drukken om de straat waar het aan lag, diep beneden nog te kunnen ontdekken. ‘Kom’, zei George, en hij strekte zijn arm uit. Hij had een biertje in zijn hand. Waar-ie dat nou weer vandaan haalde? Zijn andere hand hield een whisky vast. We liepen naar één kant en zonder dat hij wat deed schoof een deel van het raam weg. ‘Remote control’, grijnsde hij. Ik lachte schaapachtig terug.
We waren buiten. De nacht was nog steeds zwoel, maar hierboven waaide het flink. Van alle kanten was dat typische Amerikaanse nachtelijk stadsgeluid te horen. Maar dan van ver, door de hoogte. Ik werd er rozig van.
We liepen naar de rand. Ik leunde met mijn rug tegen de hoge betonnen balustrade. George kuste me, heel voorzichtig. Zijn lippen raakten de mijne, en zin tong opende langzaam mijn mond. Ik liet hem binnen, wachtte hem met mijn tong op. Glas rinkelde. Whisky of bier, ik wist het niet. Het maakte ook niet uit. Onze kus werd steeds intenser, steeds wilder. De opwinding keerde terug. Hij wilde mij hebben, ik voelde zijn pik tegen mijn bovenbeen groeien.
‘Ooh ja’, kreunde ik in overgave. Ik wilde mij aan hem geven. Voor de tweede keer die avond hielp ik hem mijn broek los te maken. In één ruk schoof hij deze naar beneden, ik stapte uit de verfromfraaide pijpen. Hij draaide mij om, teder maar toch beslist. Het maakte mij niet uit. Alleen drukte mijn stijve pik tegen het beton. Alsof hij het zelf voelde, haalde hij mijn lul wat naar de zijkant. Voorzichtig masseerde hij me. Het was dezelfde man die mij in de club trok, dat wist ik nu zeker. Ik tastte naar zijn pik. Voordat ik hem kon bevrijden had George hem zelf er al uitgehaald. Het maakte niet uit.
Mijn handpalm gleed over de besneden en met voorvocht besmeurde eikel. Af en toe kneep ik erin waarbij ik George voelde rillen. Met een kort gebaar gaf hij plots te kennen dit niet meer te willen. Hij trok mij aan mijn middel wat naar achteren. Ik voelde dat hij zijn natte pik over mijn gaatje wreef. De opwinding zat achter mijn adem, ik snikte en rilde tegelijk. ‘Ooh yeah’, zei hij bewonderend en zachtjes, ‘ooh yeah’. Toen hield hij stil, zijn eikel precies voor mijn kontje. Gespannen wachtte ik af. Hij drukte zijn pik in mij, met heel zijn lijf. Het was zalig. Ik werd voor het eerst in mijn leven genomen. Niet verkracht, of gebruikt, maar genomen om wie ik was.
Met lange, gestage bewegingen bewoog hij zijn pik in mij, heen en weer, heen en weer. Als ik mij concentreer voel ik zijn kale eikel nu nog.
Zijn bewegingen gingen sneller, zijn handen omklemden mijn middel vaster. Ik hoorde hem achter me zachtjes briesen. George ging komen, wist ik. Snel pakte ik mijn pik en trok als een bezetene mijzelf naar hetzelfde opwindingspunt. Net op tijd, want in mijn aars voelde ik hem zwellen. ‘I love you Dutchy boy’, fluisterde hij zacht net voordat zijn lichaam het overnam.
Met een luide zware schreeuw, gevolgd door lange echo’s van de nabijgelegen weerkaatsende wolkenkrabbers, spoot hij zich in mij leeg. Vrijwel direct gevolgd door mijn ielige kreet toen ik mijn sperma tegen de rand verkwanselde. Onze geluiden stierven weg in het stadse rumoer, net zoals zijn orgasme in mij wegkwijnde. Steeds zachter schokkend hing hij op mijn rug.
WORDT VERVOLGD

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4.7 / 5. Aantal stemmen: 3

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *