Een leven lang verdorven

0
(0)

Met twee handen aan de deurknop deed het meisje heel voorzichtig de deur dicht. Een zachte, trage klik liet haar weten dat-ie op slot was. Ze ademde uit. Nu pas voelde ze de warme zwoele avond tegen haar naakte benen. Een flauw windje deed haar slaaphemd iets bewegen en speelde tussen haar dijen.

Het was nog spannender dan dat ze dacht.

Van heel ver klonk het brommend geluid van nachtelijke menselijke activiteiten. Van fabrieken aan de IJssel, van die enkele wagens over de twee snelwegen in de buurt, van koelsystemen van winkels. Maar verder hoorde ze het geluid van een woonwijk in diepe slaap; niets.
Katja schrok. Een beest schreeuwde in doodsnood, even maar. Het meisje lachte om zichzelf. Wie er voor de spanning ’s nachts alleen op uit gaat, kan zulke dingen verwachten.
Op haar sandaaltjes begon ze te lopen, zachtjes. Ze liep door het steegje tussen de twee overburen. Het veldje over, langs de school waar haar broertje op zat, over het fietspad, zo naar de rand van de wijk. Daar waar de stad ophield en de weilanden en het bos begonnen.
Haar ogen waren aan het donker gewend, en de geluiden deden haar ook niets meer. Langzaam maakte de onrust plaats voor een andere spanning. Ze begon haar onderbuik te voelen, de leegte, de kriebels. Tijdens het lopen voelde ze aan haar naakte kutje, ze was vochtig. Het fantaseren begon.

Ze werd door een man achterna gezeten. Een mooie man, dat wel, maar wel een man die iets van haar wilde hebben. Die het zou nemen als-ie haar te pakken kreeg; hét, haar maagdelijkheid.

Ze had die gedachte nu al ruim een jaar. In het begin was ze er erg bang van, nu nog steeds. Maar ze kón de gedachte eenvoudigweg niet uitbannen, ze moést er gewoon aan blijven denken. Iedere avond. En als ze dat dan deed, moest ze zichzelf betasten. En het was verschrikkelijk en heerlijk tegelijk. Als ze klaarkwam drukte ze haar hoofd stevig in het kussen.
Om haar gekreun te smoren. Haar ouders mochten dit echt niet weten. Gaandeweg werd de gedachte duidelijker, specifieker. Ze had af en toe het gevoel alsof iemand die in haar hoofd had gestopt. Het was vreemd, ze kon het onmogelijk zelf tot in de details bedacht hebben. Vond ze zelf.
De laatste weken was het zelfs zo erg dat ze na haar tweede of derde orgasme huilde van frustratie. Omdat het nog steeds niet weg was. Hét, haar opwinding.
Katja had een geheim, een verschrikkelijk geheim dat ze met niemand kon delen. Zelfs niet met Nancy en Madelief, haar hartsvriendinnen. Uiteindelijk werd het ondraaglijk, en daarom liep ze nu buiten. Misschien dat er dan iets gebeurde dat haar tot rust zou brengen.

Nog voordat ze het weiland bereikte verbeeldde ze zich dat de man achter haar liep. Dat ze zijn voetstappen hoorde.
Katja begon te rennen. De zware tred holde met haar mee. Ze raakte in paniek, rende sneller maar de stappen achter haar bleven. Ze hoorde haar eigen gejaagde ademhaling, haar angstkreetjes, en alles groeide, ook het gevoel in haar onderbuik. De angst gaf haar reuzenkracht, ze vloog nu werkelijk over het fietspad.

‘Ma-mááááá…!’

Daar was het einde, daar maakte het fietspad een scherpe bocht naar rechts, de uiterste rand van de bebouwde kom. Rechtdoor was de smalle sloot, het prikkeldraad en het weiland. Zonder af te remmen sprong Katja. Nog voordat ze landde had ze het paaltje van het prikkeldraad al te pakken. Razendsnel wurmde ze onder de laagste draad door, stond op en holde het weiland in. Pats, ze sprong weer over een slootje. En ze holde en ze holde. De man nog steeds achter haar aan.
Katja kon niet meer, ze was de uitputting nabij. Ze viel, wilde opstaan, maar het ging niet meer.

Het gaat nu gebeuren!, schoot het door haar heen, ik kan er niet aan ontsnappen. Het holle gevoel in haar onderbuik laaide op. Katja hield haar ogen stijf dicht, en ze draaide zich op haar rug.
Tussen de huizen vandaan was het windje sterker. Nog warmer, nog zwoeler. Hij likte aan de binnenkant van haar naakte dijen, blies haar slaaphempje omhoog en streek over haar kleine harde tepeltjes. Het was alsof hij haar benen van elkaar dwong. En Katja spreidde haar benen. Ze gaf zich over.
Haar gejaagde ademhaling nam af. Naast het zachtjes ruisen van het gras hoorde ze haar hart. Dat alléén, het aanzwellende gevoel diep in haar onderbuik en alle lekkere plekjes tussen haar benen voelde ze van zichzelf, voor de rest niets. Voor de rest bestond ze niet dat moment.
Heel langzaam deed ze haar ogen open. Strak keek ze naar de hemel, ze durfde niet naar onderen te kijken. Ze hoefde hem niet te zien. Niet te zien…
Ze voelde een warm nattig gevoel tussen haar dijen, en iets wat haar kutje aanraakte. Het ging gebeuren! HET! Katja draaide haar hoofd helemaal in haar nek, kin omhoog, haar zachte zwarte haren die grasjes bogen, en ze kreunde.

‘Ja, laat het maar gebeuren. Snel, maar laat het gebeuren…!’

Katja werd verkracht, van haar maagdelijkheid ontnomen. Ergens in een weiland in Oost-Nederland lag een meisje onder een heldere zomerse sterrenhemel wijdbeens, en ze vingerde zich met twee handen. Steeds wilder, steeds heftiger, steeds mannelijker.
Net voordat het orgasme kwam realiseerde Katja zich dat er geen man was, dat ze gewoon zichzelf aanraakte en zichzelf met haar vingers af en toe penetreerde. En er was bloed, en best wel veel ook. Op hetzelfde moment realiseerde zij zich dat het kwam uit een wond op haar rechterhand, opengehaald aan het prikkeldraad, toen ze over de eerste slot sprong. Maar ze voelde niets daarvan. Er was opluchting, en tegelijkertijd spijt. Spijt dat het allemaal niet echt was. Toen kwam ze, als nooit tevoren.

Haar hielen drukten in de aarde. Alle spieren in haar lijfje spanden aan. Haar onderlichaam kwam iets van de grond, en knalde weer naar onderen met de eerste ongecontroleerde genotsgolf. Het perste zich een weg naar buiten, van diep uit haar lichaam, langs de ontelbare heerlijke plekjes, zo tussen haar benen de zomerse nacht in. En dat allemaal in golven. Soms afnemend, maar de meeste toenemend. Het stopte maar niet. Het meisje stierf.
Jan pakte het fitnessapparaat weer van zijn schoot. Gedachteloos speelde hij ermee. Nog steeds staarde Erwin hem aan. Halverwege het verhaal was hij op het bijzettafeltje komen zitten. Volslagen ademloos had hij geluisterd, op het puntje.
‘Ja’, ging Jan zuchtend verder, ‘die avond was voor Katja het einde van haar kinderjaren, en het begin van wat ze uiteindelijk is geworden. Ik geloof dat het na die nacht nog maar een paar dagen duurde voordat ze écht ontmaagd werd. Door een vent van in de dertig. Hij deed het geloof ik wel goed. Daarna heeft ze lang rondgeneukt, tot ze mij ontmoette. Het werd rustiger, maar de laatste maanden begon het weer te broeien. Vandaar onze advertentie, en daarom ben jij nu hier’.
Op dat moment kwam Katja binnen. Ze had zich omgekleed en droeg een allerverleidelijkste lange jurk waar haar rondingen goed in uit kwamen. Erwin voelde het meteen jeuken in zijn broek. Dit was de vrouw van de contactadvertentie waar hij op gereageerd had!
‘En wat zitten de heren te praten?’, vroeg ze enthousiast en verleidelijk tegelijk.
‘Oh, over hoe jij aan die littekens op je rechterhand komt’, antwoordde Jan pseudo-laconiek.
‘Oo-ooh, toch niet het hele verhaal zeker…?’, kirde ze bijna verontwaardigd.
‘Yep, het hele verhaal’, antwoordde haar man. Katja zuchtte en leunde gespeeld vermoeid op de leuning van haar man’s stoel. Haar kontje stak ze uitdagend tot op nog geen meter van Erwin’s neus.
‘Raak haar maar aan hoor’, moedigde Jan hem aan, ‘als ze in zo’n stemming is, is het al begonnen’.
Erwin aarzelde. Hij was zover, hij kon het bijna niet geloven, zo gemakkelijk als het een en ander was verlopen nadat hij op de contactadvertentie had gereageerd. Hij deed het nu eens een keer mét foto, maar dat het zo snel zou gaan…

Erwin keek naar boven en zag Katja’s aanmoedigende blik over haar schouder. Alles ging ineens snel. De vrouw ging met haar buik op de bank liggen, en stak uitnodigend haar kontje omhoog.
‘Neem haar’, gebood Jan nu. Zijn stem was dwingender, zijn ademhaling zwaar.

Hij had zijn vrouw weggegeven, zoals zij zelf maar al te graag wilde, en nu moest het dan maar gebeuren ook. Hard, snel, diep.

Onzeker zakte Erwin op zijn knieën, ontblootte zijn pik en leidde die voorzichtig in haar. Ze voelde zich vullen. Het leek een eeuwigheid te duren eer zijn lendenen haar billen raakten. Maar toen zat hij volledig in haar; ze werd genomen. Erwin was nog te overrompeld van verbazing. Het gekreun en de gretigheid van de vrouw deden hem verstijven. Jan gaf hem een por om uit zijn trance te laten komen, en om hem tot de bewegingen aan te zetten. Zelf liep hij naar Katja’s hoofd. En Erwin begon met lange halen te neuken. Katja werd gepakt, voor het eerst van haar leven door een vreemde vent.

Hongerig nam ze Jan’s pik in haar mond en pijpte hem tot aan zijn ballen. Haar tong masseerde elk gevoelig plekje op zijn pik. En Katja begon te kreunen. Dat ze geneukt wilde worden door een vreemde, gebruikt.

‘Oh mijn God’, steunde Erwin, ‘ik ga bijna spuiten, ik ga het in je heerlijke lijf verliezen’. Voordat hij de daad bij zijn woord kon voegen, haalde Jan het tweetal uit elkaar. Hij keek de jongen aan. ‘Je wilt toch niet het spelletje bederven voor ons allemaal, of wel?’

Erwin kon hem wel wat doen. Katja’s opwinding werd hierdoor alleen maar versterkt. Het leek wel of haar kut liters vocht produceerde. Katja manoeuvreerde Jan al zittend op de bank en liet zichzelf over hem heen schuiven.
‘Hier die pik, in mijn mond’, zei ze tegen Erwin. ‘Ik wil jullie allebei in mij hebben’. Met haar gezwollen clitoris schuurde ze over het heerlijke onderlijf van de vreemde man. Zijn lul stond recht in haar en haar schaamlippen werden gedwee maar heerlijk samengeperst tegen zijn onderbuik. De pik in haar mond smaakte naar man en ze probeerde er zoveel mogelijk van te proeven. Met haar tong wurmde ze in zijn pisgat. Ze duizelde en voelde al het leven naar haar kut stromen. Intens, ingetogen maar vol extase, kwam ze klaar.
Zonder dat ze er macht over had, trokken haar onderlichaamspieren samen. Jan zag en voelde zijn vrouw persen. Ze kwam klaar zoals dat al heel lang niet was gebeurd.
Haar lichaam schokte ongecontroleerd en ze viel zijdelings op de bank. Jan anticipeerde op haar orgasme door op het juiste moment diep in haar lijf te stoten, en hij fluisterde zachtjes scheldwoordjes in haar oor: ‘Nou weet je wie je bent, je bent een hoer. Een slet, dát ben je’.

Totaal van de wereld liet Katja zich in een andere positie leiden. Ze werd op haar knieën gezet en Jan wreef zijn pik over de natte binnenkant van haar dijen. ‘Zo, die is glad genoeg’, zei hij en zette zijn pik tegen haar anus. ‘Oh nee, dat zal zeer doen’, kreunde Katja van ver. Maar haar man luisterde daar niet naar en drong in haar kontje.
‘Aaah’, kreunde Katja zachtjes van de pijn, maar ze verzette zich niet.
Ze werd voor het eerst van haar leven in haar reet gepakt. ‘Het doet even pijn, maar de prijs is het waard. Weet je nog? Je bent een hoer en jouw lichaam is heel even van ons’, hijgde Jan opgewonden in haar oor. Katja knikte instemmend.
Ja, dat ben ik, dacht ze en haar opwinding won langzaam weer terrein. In en uit, in en uit, voelde ze de pik bezit van haar kont nemen.
‘Pijp me, proef je eigen geil’, zei Erwin terwijl hij zijn kloppende pik aanbood. Voorzichtig nam ze hem in haar mond en proefde een mengeling van mannelijk geil en vrouwelijke opwinding. Ze bedacht zich hoe dit tafereel eruit zag en meteen schoot haar opwinding weer omhoog.

‘Allebei, ik wil dat jullie mij allebei bezitten’, smeekte ze tussen de pijphalen door. Dat liet Erwin zich geen tweede keer zeggen en al snel schoof zijn stengel in de vertrouwde vochtige omgeving.
‘Allemachtig mijn speeksel mengt zich nu met het vocht in mijn kut!’, kreunde ze geil.
‘Stoten, jullie moeten me allebei zo hard mogelijk stoten’, fluisterde Katja hees. Door de ongemakkelijke houding ging dat niet zo goed. Dus bood ze haar lichaam weer aan op haar knien.

‘En nu tekeer gaan, ik wil jullie allebei!’

Als een machine ramden de heren om en om in haar lichaam; de één in haar anus, de ander in haar vagina. Katja voelde kutvocht in haar bilnaad lopen. Daar ontmoette het de stampende penis die in haar aars bewoog.
‘Mijn kont wordt gesmeerd met geil uit mijn eigen lichaam’, kreunde ze hardop. Ze zweefde weer de afgrond tegemoet; de afgrond van haar eigen wellust en zonde.

Katja voelde beide pikken vrijwel tegelijk opzwellen. ‘Jullie gaan spuiten!’, schreeuwde ze. Haar man en Erwin zeiden niets, maar begonnen wilder te stoten. De vrouw voelde hun spieren tegen haar lichaam spannen en de eerste zaadgolven drongen in haar binnen. Ze wist zich uit de kluwen lijven te ontworstelen en ving met haar mond en lichaam de tweede en derde spermalozingen op. De heerlijke geur van mannelijke bevrediging vulde de kamer, terwijl ze niet wist waar ze likken en zuigen moest; zaad was er in overvloed. Ook uit haar beide openingen in haar onderlichaam stroomde het mannengeil nu rijkelijk. De mannen waren bevredigd.

Snel ging Katja op de twee uitgeputte lijven liggen en bevredigde zichzelf naar nieuw hoogtepunt. Haar schaamstreek zat onder het neukgeil en haar vingers flitsten over haar intieme plekjes.
De mannen waren net een beetje aan het bijkomen toen ze zagen en voelden dat Katja haar orgasme kreeg. Door haar ingetogen, maar zeer intense lichaamstaal wisten ze dat ze het hoogtepunt had bereikt.
Jan keek naar zijn vrouw. Hij pakte haar beet. Lief. Het was alsof ze helemaal was losgeslagen. Aan de ene kant deed het hem pijn. Maar toch, aan de andere kant was dit ook een deel van haar. Een belangrijk deel. En hij wist dat hij het zou moeten accepteren, want anders dan zou ze gaan. of erg ongelukkig, gefrustreerd worden. Ze kwam klaar in zijn armen.
Katja rolde op de grond, hijgend en naschokkend van haar hoogtepunt. Jan keek naar Erwin, de jonge potente boy, die was op komen draven na een advertentie. Zijn flinke pik stond alweer tegen zijn onderbuik.
‘Ga er nog maar een keertje overheen’, zei Jan, ‘dat vindt ze het lekkerst, dwars door haar orgasme heen’. En Erwin deed wat hem werd gevraagd. Katja kreunde gelukzalig toen ze de pik voelde. Het zou nooit meer over gaan.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *