Monique’s bevruchting

5
(2)

Verslagen liep een echtpaar het ziekenhuis uit. Monique legde moederlijk een arm om de schouders van haar man. Manfred had gehuild, zijn rode ogen verborg hij achter een flashy zonnebril. Toch keken de mensen hem na; het miezerde een beetje. “Manf, kom op”, begon Monique, maar hij weerde haar af. Wijselijk hield ze haar mond en liep verder, met beide handen in haar zakken.

Het werd een vreselijke terugreis naar huis, compleet anders dan een paar uur tevoren. Toen dachten ze van de gynaecoloog te horen dat ze gewoon kinderen konden krijgen. Geen van beiden had er een moment bij stilgestaan dat het ook aan Manfred kon liggen. Het oordeel was vernietigend; zijn zaad was zo inferieur, dat zelfs kunstmatige inseminatie geen schijn van kans zou hebben op een succesvolle bevruchting. Net voordat de man zijn huis binnenstapte, keek hij naar het raam op de eerste verdieping. “Die kamer, die zal vanaf nu altijd de rommelkamer blijven”, dacht Manfred treurig. Monique zag haar man kijken en wist waar hij aan dacht. “Kom maar naar binnen, dan zal ik een lekkere kop koffie voor je zetten”, probeerde ze, en de vrouw wist dat ze een paar moeilijke weken tegemoet zouden gaan.

Dat het echter zo moeilijk zou worden, dat had Monique nooit kunnen vermoeden. Met de dag werd haar man norser en chagrijniger. De situatie werd onhoudbaar en Monique kon geen begrip meer opbrengen voor de emoties van haar man. “Manfred, we moeten praten”, zei ze op de avond, exact drie weken na het verschrikkelijke nieuws. De man keek op, de toon in haar stem had hem geraakt. “Je bent drie weken niet te genieten”, begon Monique. Ze klonk zakelijk, afgepast en afgemeten. “Het kan zo niet langer. Dat wat we nu weten, moet je accepteren, anders gaat alles stuk”. Aarzelend antwoordde Manfred: “Ooh, wat stel jij dan voor?” “Nou, we zouden eens kunnen praten met de spermabank”, zei zijn vrouw. Even was het stil, maar toen explodeerde de man. “Wat denk je godverdomme wel niet?! Dat ik je zou laten bevruchten door vreemd sperma? Dat vind je zeker nog alle jezus nogaantoe lekker ook?! Weet je wat jij kan doen!? Je kan maar beter meteen de hoer spelen! Buiten op straat, liefst ergens in een steegje. Word er nog voor je betaald ook, slet die je er bent!” Monique wist niet wat ze hoorde. Zo furieus had ze haar man nog nooit meegemaakt. Maar dit was niet haar bedoeling van deze avond. Koel richtte ze haar blik op de nog razende echtgenoot. Het duurde even voordat Manfred dat in de gaten had, maar toen viel hij stil. “Meen je dat? Meen je dat echt?!”, vroeg Monique met een zachte, maar indringende stem. Nu was het Manfred zijn beurt om verbaasd te zijn. Zo berekenend kende hij zijn vrouw nog niet. Om voor zichzelf niet zijn gezicht te verliezen stamelde hij: “Jjjja, eh, ik meen het, echt”. Zonder verder een woord te zeggen, stond Monique op en liep de kamer uit. “Wat ga je doen?”, vroeg Manfred nog. “Dat zal je morgen wel zien”, wierp zijn mooie vrouw hem na terwijl ze naar boven liep.

Twee uur later stapte een mooie vrouw de sportschool binnen. Ze droeg een metalen koffer en onder haar arm hield ze een statief geklemd. Monique rilde, de geur van zweet en mannen wond haar op. Ook de geluiden van zwoegende kerels en kletterende kettingen lieten haar niet onberoerd. Plots werd het stil, en Monique zag de gespierde mannenlijven haar richting opdraaien. “Nou moet je doorzetten ook”, sprak ze zichzelf moed in. Eén tarzan liep glimlachend op haar af. “Kunnen we u van dienst zijn?”, vroeg hij met een niet onprettige stem. “Tja, hoe moet ik beginnen”, stamelde Monique. “ik wil mijn man een loer draaien, en daar heb ik sterke kerels voor nodig”. De man draaide zich om en riep naar zijn medesporters: “Hém horen jullie dat! Dit wijffie wil haar man op z’n nummer zetten, of we daarbij willen helpen!” Meteen verlieten drie mannen hun martelwerktuigen, en liepen op het tweetal af. “Wat moeten we doen juffie, hem in elkaar meppen?!”, vroeg één van hen. Monique schudde haar hoofd en wachtte met antwoorden om niet te hoeven schreeuwen. “Jullie vieren voldoen prima”, zei ze met herwonnen zelfvertrouwen; de kerels zagen er inderdaad fantastisch uit. “Ik wil dat jullie mij naaien, neuken en grandioos te grazen nemen. Voor de videocamera, voor het oog van mijn man. Vier monden vielen open van verbazing. Sprakeloos keken de bodybuilders elkaar aan. Toen begon er een gretig te grijnzen en zei tegen zijn maten: “Dat willen we wel, of niet?” Even later verliet de groep, nagekeken door de achterblijvende sporters, het groezelige zaaltje.

Het waren inderdaad mooie mannen, maar Monique kreeg vooral de smaak te pakken vanwege haar doortastende optreden. Als makke hondjes volgden de kerels haar naar het motel. Ook de kamer was binnen een oogwenk geregeld. “Als jullie vieren nu eens lekker de badkamer induiken, dan prepareer ik alvast de opnameset”, zei ze gekscherend. Hoofdschuddend deden de stoere heren wat hen was gevraagd. Eén voor één betraden ze weer de kamer, poedelnaakt. En één voor één keken ze hun ogen uit naar Monique, die in een hoerige nylonkousen en een pikant bh’tje de laatste voorbereidingen trof aan camera en het statief. Niet wetend wat verder te doen, bleven de mannen onwennig staan en keken naar de geile dame. “Zo”, zei ze, “we kunnen beginnen. Zozo, dat ziet er niet gek uit. Maar allemachtig, dat geregel heeft mij zo koud gemaakt als een poolvos. Ik stel voor dat jullie me eerst even ophitsen. Ga eens op een rij staan”. De mannen gingen netjes naast elkaar staan. Bij twee van hen was al een kleine opstijving van het lid waar te nemen. Monique liep bewonderend vooren achterlangs de rij met gespierd mannevlees. “Niets doen, alleen maar staan en rechtvooruit kijken”, zei ze zacht. “Dat is mooi, twee sterke negers, een latino en een blanke jongen”, fluisterde ze, “precies wat ik nodig heb. Voorzichtig drukte ze haar lichaam tegen elk van de mannelijke achterkanten aan. “Voel je mijn venusheuvel?”, vroeg ze aan de één. “Voel je mijn warmte”, aan de ander. De mannen knikten slechts, en trilden op hun benen. Tot haar genoegen zag Monique dat alle vier de pikken recht en fier in de opgezwollen fase terecht waren gekomen. Ze had geboft, stuk voor stuk waren het mooie pikken; groot, niet overmatig beaderd en vol. Ze hurkte door haar knieën en nam de eerste in haar mond. Ze snakte naar adem toen ze de smaak van een vreemde man proefde. Nooit eerder was ze Manfred ontrouw geweest, maar nu begreep ze wat ze al die tijd had gemist.

“Ooh mijn god, wat smaak jij lekker”, zei ze tegen de pik terwijl de eigenaar ervan moeite had rechtop te blijven staan. “Ben jij ook zo lekker?”, en ze nam de volgende vol tussen haar lippen. Zo ging ze het rijtje af. De mannen konden hun kreuntjes niet meer onderdrukken toen ze zagen dat Monique zichzelf begon te vingeren. Haar schaamvlees zwol uitdagend op tussen de donkerblonde haartjes. “Juffie, er moet nu eens wat gaan gebeuren, want ik hou het niet meer”, kreunde één van de twee donkere jongens. “Ja, je hebt gelijk”, antwoordde Monique terwijl haar ogen nog wegdraaiden door haar eigen stimulerende bewegingen. “Ga maar alvast bij de stoel staan, dan zet ik de camera even aan”.

“Ha die Manfred”, sprak Monique recht in de camera. “Nou zoals je ziet, heb ik gedaan wat je me vroeg. Ik moet je bekennen, moeilijk was het niet. En om heel eerlijk te zijn, onprettig ook niet. Kijk”, de vrouw kantelde haar bekken zodat het natte schaamvlees beter was te zien, “dit is iets wat jij me zeker de afgelopen drie weken niet hebt kunnen geven. Tot zover dan, kijk verder maar toe”. Monique gaf nog een knipoog en liep naar de stoel waar ze parmantig in plaats nam. “Jij mag me likken, zou je dat willen?” De aangewezen man gunde zich geen tijd om te antwoorden en was al door zijn knieën gezakt. Monique strekte haar armen uit en pakte de twee lullen die ze kon grijpen en begon eraan te trekken. “De jouwe wil ik in mijn mond”, zei ze tegen de overblijvende penis. Een moment later was Monique overgeleverd aan de botte lusten van de mannen die ze zomaar uit een sportschool had geplukt. Niemand lette meer op de videocamera die rustig doorliep.

“Kijk nou toch eens”, riep de beffende bodybuilder met een gesmoorde stem uit, “Ze duwt zowat haar geile bekken in mijn keel!” “Aaah ja juffie, pijp me maar. Aanbid mijn lul, mijn goddelijke dropstaaf, die is helemaal van jou”, zei de donkere Tarzan. Steeds wilder dwong hij met beide handen Monique’s hoofd over zijn lange vinger te glijden. De vrouw begon zichzelf te verliezen. Vanuit haar ooghoeken zag de twee overige heren hevig rukken. “Oké, nu op het bed”, gromde een van hen terwijl hij de mooie vrouw uit de stoel trok. Gewillig liet Monique zich leiden. “Op je knieën”, hoorde ze een andere stem bevelen. En weer deed de slet wat haar werd gevraagd. Haar macht, haar sterke regelzucht, was gebroken door goddelijke overgave. Ze realiseerde zich dat vier mannen zich nu helemaal op haar wilden uitleven en vond het heerlijk. Ze gaf zich helemaal. “Omhoog die billen, en omlaag die rug”, hoorde ze de man met het Caraïbisch accent commanderen. “Zo, nu gaan we je eerst om en om even inwijden, of beter gezegd, uitwijden”. Vrijwel direct voelde Monique een pik van achteren in haar lichaam schuiven. Ze ademde schokkender naarmate haar kutkanaal gevulder raakte. “Ooaahaa”, kreunde de dame het uit toen ze teelballen tegen haar billen voelde vleien. “Zit ‘ie zo goed”, vroeg de drager van de spleetvuller. “Nja, mhmmm jaa!”, murmelde Monique. “Nou, dan gaan we nu van start”, klonk daarop het antwoord.

De slet voelde handen haar billen omklemmen en meteen daarna begon een vreselijke neukpartij. Keer op keer werd met grote kracht een pik in haar gedrongen. Keer op keer hoorde en voelde ze de ballen tegen haar geile reet aankletsen. De pik leek wel tot diep in haar maag door te dringen. “Ooh jaa, ooh ja, neuk me, naai me”, kreunde Monique het uit. Alsof de neuker het aanvoelde, trok hij zijn knakker uit de inmiddels drijfnatte neukruif, net voordat het hoerekanaal zou wennen aan deze penis. “Swop!”, joelde een andere bodybuilder. Een ogenblik was Monique’ kutkanaal leeg en een enorme drang maakte zich van haar meester om opnieuw gevuld te worden. Al snel werd dit verlangen ingelost. Een andere pik drong zich tot aan de wortel in haar spleet. Deze voelde iets anders aan, waardoor andere, nieuwe, plekjes, op een heerlijke manier werden gestimuleerd. Zo verging het ook met de andere heren. Monique liet zich helemaal gaan op de toppen van haar genot en liet haar lichaam genieten.

“Stop”, zei de Caraïbische stem, “het is nu tijd haar te laten komen”. “Goed idee”, zei een ander terwijl hij op het bed ging liggen. “Zet haar nu over mijn pik en schuif haar klaar!” Monique voelde zich opgetild worden en even later zat ze met haar kont op een warme onderbuik. Een man hielp zijn vriend, door diens pik voor de liefdesgrot te houden. De vrouw voelde twee handen in haar rug en werd naar voren geduwd. Als vanzelf schoof de penis in haar onderlichaam. Bovendien werd ze zover naar voren geduwd, dat haar enorm gezwollen clitoris al over de buikspieren schuurde van haar onderliggende minnaar. Twee paar sterke mannenhanden grepen Monique vervolgens bij haar middel en een derde bodybuilder duwde haar bij de schouders zo mogelijk nog vaster op de onderbuik. “Nu schuiven, duwen en trekken die teef”, klonk de Caraïbische stem die blijkbaar de leiding over het stelletje had. Monique slaakte een gilletje van opwinding. Was dit hele avontuur voor haar al een enorme belevenis, deze totale onmacht overtrof haar wildste fantasie. “Hhhho, hhhho”, schreeuwde de stem alsof hij een stel galeislaven aanspoorde. “Ooh mijn god, ooh mijn god, wat gebeurt er, wat doen jullie met me?”, klonk het paniekerig uit Monique’s keel. Ze werd bang van zichzelf, angst om de controle over haar lichaam en geile emoties te verliezen. “Komen zal je del! Orgasmeren met dat hoerige lijf van je”, snauwde een andere stem achter haar. “Jezus ja, ooh god allemachtig nog aan toe”, kermde Monique met haar hoofd ver in haar nek. “Ik ga inderdaad, ooh ja, ik kom. Ik, ik koooooooom!!!!” Het orgasme was teveel voor de vrouw. De enorme druk die zich vanuit haar onderlichaam naar boven werkte, benam haar het leven. Net voordat het licht helemaal uitging, voelde ze heel vaag een aantal tikken op haar billen. Maar echt realiseren dat ze geslagen werd, deed ze zich niet. Spastisch schokkend werd Monique haar onderbewustzijn in gedreven.

“Jezus”, riep de man die onder het meer en meer verslappende lichaam lag, uit. “Het geil stroomt gewoon haar lichaam uit!” “Ja jongens”, ze de man met het Caraïbische accent, “Ik geloof dat dit niet goed gaat”. “Godverdomme, we moeten iets doen”, klonk het wat angstig uit een andere gespierde keel. De twee mannen die naast Monique stonden, vingen haar levenloze lichaam op. Ze trokken haar van de pik, die pas na een zuigend geluid losliet. Terwijl zij Monique naast de andere man op het bed neerlegden, liet de vrouw een klein kreuntje horen. De mannen lachten, opgelucht als ze waren. “Hé, dat wijf is eigenlijk helemaal niet mis”, merkte een van de sporty boys op terwijl hij haar eens goed bekeek. “Dat kun je wel zeggen”, repliekte een ander droog. Hun woorden waren nog niet weggevaagd, of ze zagen de grote neger -die met de Caraïbische tongvalhet slappe lichaam van Monique beklimmen. “Germaine, wat ga je doen man?!”, riepen ze bijna in koor uit. “Wat ga je denken, hè?! Dat wijf plukt ons zomaar uit de sportschool met het verzoek haar helemaal plat te neuken. Gaan wij dat doen, of gaan we dat niet doen? Weet je, die camera staat er niet voor niets hoor”. En terwijl hun leider, die Germaine bleek te heten, in de richting van het statief knikte, propte hij zijn enorm gezwollen penis in Monique’s drijfnatte kut. Vrijwel direct zette hij, met een enorm tempo, een geweldige neukpartij in. Heel zachtjes hoorden de andere mannen de mooie vrouw kermen. “Kom op, sta niet zo te kutten! Help me een beetje die bitch beter neer te leggen!”, commandeerde Germaine zijn vrienden.

Maar voordat ze hem konden helpen, zagen ze dat hij zijn machtige handen om Monique’s middel klemde, en haar nog steeds slappe lichaam strakker tegen zichzelf aandrukte. Hij stiette wat onduidelijke kreten uit en begon spastisch te schokken. “Je gaat komen!”, riep een van zijn vrienden uit. Zes ogen waren gericht op Germaine’s kont die ongecontroleerd naar voren en naar achteren stootte. Met een langgerekte kreun begeleidde de man zijn naar buiten spuitend zaad. Iedere vezel van zijn machtig gespierde lichaam leek gespannen te staan als een vioolsnaar, maar al snel nam de intentie af met het wegebbend orgasme. Hevig vermoeid liet hij zich naast de nog steeds uitgetelde Monique rollen. De overige drie heren keken met grote ogen naar het zaad, dat langzaam maar zeker uit de uitgerekte kut sijpelde.

“Nu ik, nu ik”, schreeuwde de enige blanke jongen. En voordat de anderen hem tegen konden houden, stak ook hij zijn krotenkoker in de natte doos. Zo mogelijk kwam hij nog sneller dan Germaine. Wild en onbeheerst drong hij daarbij zijn nagels in de zachte vrouwenbillen. Door de pijn kwam Monique langzaam weer tot haar bewustzijn. Ze sloeg haar ogen op. Het eerste dat ze zag was het krampachtige gezicht van de orgasmerende bodybuilder. “Ooh Jezus”, riep de vrouw uit, “Jullie zijn me gewoon aan het neuken!” Ze probeerde de man van zich af te gooien, maar dierlijk instinct wint het in deze situaties. Vrijwel ogenblikkelijk werd ze bevangen door een vochtige warmte die haar onderbuik binnendrong. De klaarkomer slaakte nog een ongecontroleerde kreun, voordat ook hij zich van haar lichaam rolde. Monique voelde aan haar kutje. Een warme tinteling sloeg door haar lichaam. “Mijn hele kut zit onder het zaad!”, schoot het door haar heen. “Zijn jullie allemaal al geweest?”, vroeg ze met een trilling in haar stem. De twee overblijvende jongens schudden hun hoofd. “Nee, alleen zij”, zei de latino en wees naar zijn vrienden die op het bed lagen.
Monique reikte naar de staande mannen. Bijna tegelijk boden ze hun pik aan. Voorzichtig nam ze er een in haar mond, terwijl ze de ander begon af te trekken. De twee overblijvers hadden het afgelopen half uur een hoop te incasseren gekregen en stonden allebei op springen. De gepijpte jongen greep angstvallig naar zijn zak, maar het mocht niet meer baten. Het zaad gutste al uit zijn buis en liep zo Monique’s mond in. Het onverwachte aan deze actie deed de vrouw schrikken, maar ze wist zich snel te herstellen door haar keel open te zetten. Een lange mannenslijmdraad glibberde door haar slokdarm en Monique genoot van het perverse eraan. Nu was er slechts nog een over die nog niet was gekomen. Maar hoe de zaadhoer ook aan de buis rukte, het beloofde vocht wilde er maar niet uitkomen.

Schaapachtig keek hij haar aan. “Sorry”, stamelde de donkere jongen, “maar ik denk niet dat het gaat lukken. Die camera, weet je…” “Natuurlijk!”, dacht Monique, “die camera is er ook nog! Die was ik helemaal vergeten”. Ze dacht aan haar Manfred en hoe die op de band zou reageren. Zelf verheugde ze zich vooral op de scènes die ze niet had meegemaakt vanwege haar tijdelijke bewusteloosheid. Ze liep erop af en schakelde het ding uit. Nauwelijks was ze bij de jongen aangekomen, of het sperma gutste al uit zijn lul. Met moeite wist ze nog enkele klodders met haar mond en handen op te vangen. In één vloeiende beweging bracht ze wat van het slijmerige goedje in haar drijfnatte neukgrot. Ze rilde van geil genot bij de gedachte waarom ze het eigenlijk deed.

Negen maanden later beviel Monique van een prachtige, tweëïge tweeling; de een had een moccabruin kleurtje, de ander was gewoon blank. Nooit heeft ze Manfred verteld op welke wijze de bevruchting tot stand was gekomen. En nooit heeft haar man de band mogen bekijken. Nadat Monique hem eerst had gezien, besloot ze wijselijk dat niet te doen. En tot op de dag van vandaag heeft Manfred nooit durven vragen naar de herkomst van zijn duo penotti.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 5 / 5. Aantal stemmen: 2

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *