De opbouwwerker neukt!

4.5
(2)

Het was feest in buurtcentrum ‘de Feesttent’. Vrijwel heel de wijk was gekomen en de organisatoren keken tevreden om zich heen. “Nou, over de opkomst hebben we niet te klagen”, mompelde Theo, de opbouwwerker in zijn nopjes. “Het ging om de multicultureliteit”, babbelde Gert de buurthuismanager interessant, “en dat schijnt aan te slaan”. Beide heren staarden naar de hossende en vretende menigte. Gert’s oog viel plots op een jonge, donkere vrouw die van tentje naar tentje zwierde en met iedereen een praatje maakte. Alhoewel hij dacht de buurt op zijn duimpje te kennen, had hij haar nog nooit gezien. Zeker zo’n prachtige verschijning had hem toch zeker opgevallen. Ze was inderdaad beeldschoon. Een wit satijnen jurk fladderde verleidelijk langs haar weelderige vormen. Net onder de diepuitgesneden V-hals bewogen twee weelderige borsten rustig op en neer. Ze had geen bh aan en op de plek waar haar tepels moesten zitten, tekenden twee donkere, iets opstaande, plekken zich af. In zijn onderbuik ontstond een wee gevoel, een kriebel die langzaam naar de wortel van zijn pik vloeide. Hij vermande zichzelf, tenslotte wachtten thuis vrouw en kind op hem. Uit het veld geslagen en enigszins geïrriteerd draaide hij zijn hoofd weg en keek naar Theo. Maar deze had zijn blik op precies hetzelfde onderwerp als hij. Gert kon een lachje niet onderdrukken en zei smalend: “Wat zien de mensen er goed uit vandaag hè?” Verstoord stamelde Theo: “Ja, eeh, wat je zegt. Zeg Gert, dat vrouwtje daar, die met dat gemengde bloed, kennen we die?” Met een brede grijns schudde Gert zijn hoofd en zei: “E tu Brutus? E tu?” Niet-begrijpend keek zijn collega hem aan. Maar voordat Gert weer een gevat antwoord kon geven, liep Theo als in een trance bij hem weg.

“Hallo, volgens mij hebben elkaar nooit ontmoet”, stotterde Theo tegen de schoonheid. Minzaam keek ze hem aan. “Nee, volgens mij ook niet”, zei de vrouw en ze wilde alweer weglopen. “Wacht even, ik wil me voorstellen”, haastte de opbouwwerker zich te zeggen. Zichtbaar vermoeid bleef de dame staan. “Ik ben Theo van den Vaar, de opbouwwerker hier”. De voluptueuze vrouw fronste haar wenkbrauwen en vroeg: “Ben jij diegene die dit allemaal heeft georganiseerd?” Theo knikte en wist zichtbaar met zijn houding geen raad. “Tja, dat verandert de zaak. Ik ben Natasja Kregelstoot en was op zoek naar je”. Zo mogelijk wist de man zich nog minder een houding te geven. Hij dwong zichzelf niet naar haar rondingen te kijken, maar dat ging hem maar moeilijk af. Natasja lachte en ging verder: “Ik ben van de Nederlandse Vereniging ter Bevordering van Multiculturele Evenementen, de NVBME. Het bestuur hoorde zoveel goede dingen uit deze buurt, dat ze mij erop stuurden eens poolshoogte te komen nemen”. Ah, dat was voor Theo bekend terrein en hij greep de strohalm met beide handen tegelijk aan. “Zullen we dan even naar mijn huis annex kantoor lopen? Daar is het wat rustiger, zie je”. De mooie vrouw knikte begrijpend. Vanaf een afstandje zag Gert de buurthuismanager tot zijn stomme verbazing dat oenige Theo al honderduit babbelend de onbekende dame door de menigte loodste.

“Tjee, wat woon je mooi hier”, riep Natasja uit terwijl ze de kamer binnentrad. “Ja, dat is één van de voordelen van wonen in een volkswijk. De huizen zijn niet duur hier, dus je kan wat extra’s besteden aan de inrichting”, antwoordde de man naar alle eerlijkheid. “Ben je speciaal voor je werk in de wijk gaan wonen?”, vroeg Natasja bewonderend. Theo knikte en ging zuchtend zitten. “Hoezo, wat is er Theo? Waarom zucht je?” De man was zichtbaar geraakt, maar had moeite de reden ervan te vertellen. Natasja raakte zijn knie aan. “Wat je nu doet is eigenlijk de reden”, stamelde de man. Natasja begreep het niet. “Wel, het zit zo”, begon Theo zijn verhaal. “Ik had een vriendin, maar die wilde niet in deze buurt blijven wonen. Uiteindelijk stelde ze me voor de keuze: mijn werk of zij. En toen heb ik gekozen om niet te verhuizen, dus ging ze weg”. De goddelijke vrouw keek hem meelijwekkend aan. “En nu heb je geen meisje?” Theo schudde zijn hoofd. “Nee, op de dames uit de buurt val ik niet”. “Dan heb je wel erg veel over voor de goede zaak”, lispelde Natasja zacht en ze staarde nadenkend de modieuze woonkamer in. “Wat ben je stil?”, vroeg Theo na enige tijd. “Eeh, ik zat te denken wat ik van mijzelf opgeef voor het goede doel”, mijmerde de schoonheid. “Nou, ik kan wel wat bedenken”, antwoordde Theo gekscherend terwijl hij snel zijn wenkbrauwen op en neer bewoog. Natasja’s ogen lichtten op. “Ja, natuurlijk!”, riep ze uit, “dat zou de ultieme opoffering zijn!” Theo snapte er niets van, had ze nou begrepen wat hij bedoelde? “Ja waarachtig”, schoot het door hem heen. Natasja schoof naar hem toe op de bank en drukte haar enorme boezempartij tegen zijn schouders. “Poepie van me”, fluisterde ze in zijn oor, “wat zie je er gespannen uit. Wil je dat ik je even help?” De man had het niet meer. Meteen begon zijn penis aan het lichamelijke opbouwwerk. Met zoete overgave gaf hij gehoor aan het ondraaglijke gekrioel in zijn onderbuik en knikte instemmend.

Natasja streelde teder over zijn kruis. Ze voelde zijn vleselijke creatie en keek veelbetekenend naar hem op. “Zo, daar zit me toch een groot verlangen”, grijnsde ze. Knoopje voor knoopje pelde ze de ritssluiting open. Alsof ze een konijn uit een hoed tevoorschijn haalde, leidde ze met beide handen zijn vleespaal naar de vrijheid. Dikke voorvochtklodders hadden zich al op de top verzameld. Geïnteresseerd schoof het beeldschone meisje de voorhuid van de eikel. “Allemachtig, kijk eens naar je eigen geil! Zie toch eens hoe die slijmdraden worden getrokken”, zuchtte Natasja bewonderend uit. Ze zakte door haar knieën en ontblootte haar borsten. Theo slaakte een opgewonden gilletje. Hij zag haar enorme borsten op het ritme van haar ademhaling op en neer bewegen. Beide tepelhoven dreven als donkere eilanden in een fantastische mocca-bruine zee van zacht, vrouwelijk vlees. Twee geprikkelde tepels stonden als exotische palmbomen precies in het midden ervan. Voorzichtig nam ze de vleesbergen in haar handen en bewoog ermee over de lekkende eikel. Theo zag zijn eigen geil op haar betoverende lijf glinsteren en rilde.

Steeds intensiever schoof Natasja haar prammen over zijn lul. Krols bewoog ze haar lichaam met deze bewegingen mee. Keer op keer verscheen haar bevallige kontje in Theo’s gezichtsveld. “Ooh mijn God, wat heb jij een lekker kontje, ooh ongelooflijk!” “Wil je me daarin nemen”, hijgde Natasja. “Ja, allemachtig jaah!”, stiette Theo uit. “Eerst moet je dan wat gladder worden”, steunde de vrouw uit. Ze was nog niet uitgesproken of ze nam de vette penis in haar mond en smeerde met haar tong het voorvocht langs de gehele staaf. Theo wist niet waar hij naar moest kijken. Ze zat op haar hurken, met haar borsten tegen de rand van de bank aangedrukt. Haar benen waren iets gespreid waardoor hij de naar buitenstaande schaamlippen kon zien. Zag hij dat nou goed? Vielen daar inderdaad wat geildruppeltjes op de grond? Veel tijd om daarover na te denken kreeg hij niet. Natasja had zijn lul nu helemaal in haar mond gestoken en beroerde met haar tong elk gevoelig plekje op zijn eikel. Theo duwde haar in een reflex weg, zo gevoelig was het daarbeneden. Besmuikt keek Natasja hem aan. “Het is niet jouw schuld”, vergoedelijkte hij, “ik ben gewoon veel te gevoelig”. De vrouw knikte begrijpend en draaide zich om. Op en handen en knieën ging ze voor hem zitten, met haar heerlijke kontje naar hem toegedraaid. Wulps bewoog ze haar bekken op en neer. Theo kreeg een nieuwe geilgolf te verduren toen hij zag dat de schaamlippen zich telkens openden en sloten. Ze keek hem over haar schouder aan. Haar borsten bengelden aan haar bovenlichaam. “Neem me dan maar”, smeekte ze, “Toe alsjeblieft, laat me jouw opoffering aan het werk betalen”.

Het werd Theo allemaal teveel. De sociaal-bewogen opbouwwerker liet zijn masker vallen. Als een echte vent pakte hij zijn lul en drukte die pardoes in haar reet. “Hier”, zei hij kordaat, “ontvangt mijn roede”. Met een woeste stoot gooide hij zijn onderbuik tegen haar kontje. Natasja steunde van pijn, maar ook van overgave. Want ze realiseerde zich dat zijn lul kaarsrecht in haar anuskanaal stond, tot diep in haar darmen! “Nog, nog”, hijgde ze. Maar in deze fase hoefde men niets tegen Theo te zeggen. De man verloor zichzelf in een wilde storm van lust en begeerte. Met beide handen op haar billen duwde hij zich weer uit het lichaam om vervolgens nogmaals hard toe te stoten. Steeds sneller bewoog hij in haar retegat, die zich nu ook wat gemakkelijker gewonnen gaf. “Aah”, kermde ze, “je rekt me uit. Voor altijd ben ik nu wijd”. Theo voelde zich groeien. Nooit had hij gedacht dat hij een vrouw zou kunnen uitrekken, laat staan zo’n godin als Natasja. “Ik ben een man, ik ben een man!”, gilde hij tussen zijn stoten door. “Ooh ja, je bent een echte man”, kreunde de slet met hem mee. “Neem me dan ook maar als een man”. Theo begreep niet dat ze bedoelde dat hij door moest gaan. Het laatste restje socialiteit dat hij nog bezat, bracht hem ertoe zijn pik verschrikt haar poepdoos te halen. “Wat doe je nu?”, vroeg Natasja. Snel verstopte Theo zich weer in haar onderlichaam, nu in haar kut. “Ooh jaah, zo is het ook lekker”, knorde de del tevreden. Vrijwel meteen voelde ze zijn vingers in haar kontvlees dringen. “Ga je komen?”, steunde ze opgewonden, maar Theo gaf geen antwoord. Aan de spastische bewegingen te voelen, maakte ze er een bevestigend antwoord op uit. “Spuit dan maar tegen mij aan, tegen mij en mijn heerlijke vette tieten. Spuit me, spuit me vol met jouw zaad”, hijgde Natasja ineens hevig opgewonden. Op Theo had dit echter een averechts effect. Hij werd erdoor weer in het land der levenden gebracht en realiseerde zich dat hij niet aan haar had gedacht.

“Ooh sorry schatje”, kreunde hij met gemeende spijt in zijn stem, “sorry dat ik je niet eerst heb laten gaan”. Natasja draaide zich verbaasd om. “Het is werkelijk een sociale man”, schoot het door haar heen. “Geeft niets hoor”, antwoordde de vrouw opgetogen over het feit dat het inderdaad een goede vent was. “Je mocht je juist helemaal op mij uitleven”. Teleurgesteld keek Theo naar de grond, Natasja volgde zijn blik en zei geruststellend: “Geeft toch niets Theo. En je secondant hebben we ook zo weer aan de praat”. Om de daad bij het woord te voegen, duwde de vrouw hem op het bed. Ze pakte de inmiddels wat slap geworden leuter tussen duim en wijsvinger en trok er een paar keer aan. Toen ze vond dat het ding weer recht genoeg stond, kroop ze op zijn buik en schoof de leuter in haar onderlichaam. “Zo”, zuchtte terwijl ze met haar clitoris over zijn onderbuik begon te schuiven. “Nu alles weer op zijn plaats zit, kunnen we verder gaan. Kijk naar me. Kijk dan maar hoe ik eerst mijzelf naar een hoogtepunt help”. Deze woorden hadden een positieve invloed op de gesteldheid van zijn pik. Meteen voelde Natasja zich volledig opgevuld. Haar handen schoten naar de lekkere plekjes net onder de vooruitstekende venusheuvel. Theo werd wild; hij merkte dat ze zich tijdens het schuren ook nog eens met haar handen stimuleerde. Natasja zag hem met grote ogen kijken en realiseerde in een flits hoe geil haar acties voor een man moesten zijn, zeker voor deze man!

Een bijna niet te verdragen kriebel hoopte zich in haar onderbuik op. Spastisch bewoog ze haar onderlichaam om dit weg te krijgen. Theo zag haar ogen wegdraaien en bedacht zich dat hij nog nooit zoiets geils had gezien. Op haar hele lichaam verscheen kippevel dat door de verstarrende spieren ook nog eens omhoog werd gedrukt. Net voor haar orgasme ontsnapte een onsamenhangend geluid aan haar keel. Daarna leek het alsof ze bovenop zijn lichaam bevroor, met beide handen als versteend tegen haar clitoris en met zijn pik trillend in haar neukhol. Niets aan haar bewoog, op het driftig kloppen na van de blauw-paarse aderen in haar nek. Voor Theo leek deze pose wel een eeuwigheid te duren. Zonder een woord te zeggen, verslapte Natasja en ze viel van zijn pik. Met haar bevrediging, verdween ook Theo’s bijna dwangmatige gedrag eerst aan de vrouw te denken. Wild rolde hij haar op haar buik en richtte zijn trillende penis op de twee gapende, uitgerekte gaten. Niet dat hij er specifiek op mikte, maar zijn pik verdween als vanzelf in haar kont. Ze reageerde niet bij de eerste stoot, ook niet bij de tweede. Pas bij de derde woeste penetratie begon ze weer tekenen van leven te vertonen.

“Je neukt me zomaar, zomaar in mijn kont!”, steunde ze nog half-verdoofd. Theo keek naar haar terwijl hij gewoon doorbeukte. Toen merkte hij haar samengeperste tieten op. Een geile kramp trok door zijn scrotum. Hij maakte een geluid alsof hij moest kosten. Instinctief duwde hij met zijn lichaam Natasja plat op het bed. “Ik kan nergens meer heen”, schoot het door haar heen. Met één hand drukte hij op haar hals, de andere duwde op haar onderrug. Felle dierlijke stoten begeleidden het opstomend zaad door zijn pisbuis. Theo rilde over heel zijn lichaam terwijl de eerste zaadklodders bezit namen van haar darmen. “Ooh mijn God!”, riep Natasja uit, “je neukt me als een beest!” De vrouw gaf zich eraan over. “Laat het zaad maar komen”, galmde het door het hoofd, “loos je sperma maar in mij, jouw zaadreservoir”. Een kleverige warmte verspreidde zich ongeremd door haar lichaam…

Even later lagen Theo en Natasja uitgeteld op het bed. De kamer rook naar sex, zweet en parfum. Enigszins afwezig speelde Theo met haar tieten. “Waar denk je aan?”, vroeg ze terwijl ze haar tepel onder zijn handen voelde groeien. “Ik denk aan de laatste keer dat ik heb geneukt. Ik denk aan dat het zo lang geleden was”. “Was ze goed?”, vroeg Natasja een beetje hijgend. Een beginnende opwinding tintelde rond haar borsten. “Nee”, antwoordde Theo nog steeds afwezig, “en ik vraag me af waarom”. De man zocht nog steeds naar antwoorden toen hij Natasja naast hem hoorde kreunen. Ze masturbeerde, zomaar, naast hem! En hij wist waarom hij het zo fijn met haar was. Geen enkele vriendin had zich zo tijdens het liefdespel gegeven als Natasja. Terwijl ze klaarkwam en daarbij haar schokkende lijf teder tegen hem aanvleide, fluisterde hij in haar oor: “Ik hou van je”.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4.5 / 5. Aantal stemmen: 2

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *