Een dagje wijk aan zee

3.7
(3)

Het was op een mooie zomerzondag dat Dorien besloot een bezoekje te brengen aan het plaatsje Wijk aan Zee. Dorien hield van de zee en het strand. Het was dat een vriend haar op het kustdorpje attendeerde, want uit zichzelf was ze nooit naar dit gebied onder de rook en smeerpijpen van de Hoogovens toegegaan. Maar eenmaal op het strand moest ze wel toegeven dat het een heel fijne en vooral ook rustige badplaats was. Ook de naastgelegen duinen, met de toegankelijke waterreservoirs voor de ijzersmelterij, vond Dorien prachtig. Na drie uur bakken op het zand besloot de mooie vrouw de omgeving wat beter te bekijken. Het koelwater in de duinen was prachtig. Helder tot op de bodem bruisden de vijvertjes van leven. Ze meende zelfs guppy’s te ontwaren – losgelaten aquariumvissen die onder deze subtropische omstandigheden meer dan goed gedijden. En dan die stilte, slechts het ruisen van het helmgras was te horen. En daar, vlak naast een van de watertjes die op de kaart droog als ‘koelwaterreservoirs’ worden omschreven, hurkte Dorien door haar knieën en liet de natuur volledig op haar inwerken. Ze haalde diep adem, wierp het hoofd in de nek en plaste. Terwijl haar gele lichaamsvocht een spoor trok op het zachte duinzand, ademde ze langzaam uit en kwam volledig tot rust. Ze liet zich helemaal gaan en streelde intens tevreden haar mooie lichaam. Zichzelf moeiteloos in evenwicht houdend, betastte zichzelf steeds erotischer. Al snel hield ze beide handen onder haar plas en wreef het vocht over haar onderlichaam, buik en borsten. Haar stemming en de geur van haar eigen urine wonden Dorien op. Ze perste het laatste vocht uit haar blaas en masseerde ermee haar enorme borsten. Ze voelde haar tepels onder haar bepiste handen opstijven. Dorien kreunde en liet zich op de grond vallen. ‘Ooh mensenlief, ik val in mijn eigen zeik’, kreunde ze hardop, zichzelf nog geiler makend. Vrijwel direct begon Dorien intens en hevig de lekkere plekjes van haar onderlichaam te betasten. Zo nu en dan schoot er één van de handen naar haar beürineerde borsten die ze met kutvocht uit haar heter wordende spleet verrijkte. Niemand kon haar zien, niemand kon haar horen. Ze wist dat weinigen het bestaan van dit stukje paradijs in de industriële hel kenden. En zij had het nu ontdekt, zij masturbeerde zichzelf op de meest perverse en grove manier.

Het zand schuurde onder haar billen en vermengde zich met het geil dat in grote hoeveelheden tussen haar schaamlippen terecht kwam. En weer bewoog ze als instinctief haar onderlichaam op en neer. Het was windstil – de geur van solosex en pis walmde om haar heen. Dorien spreidde haar benen zo wijd mogelijk. Ze rilde bij de gedachte zichzelf te fistfucken. Wilder en intenser bewoog ze haar handen over haar lichaam totdat ze haar dijbenen bereikte. Kippenvel verscheen op het zachte vlees. Ze hield van haar eigen lichaam. Dichterbij kwam haar hand, de hand die op het punt stond haar eigen lichaam te penetreren. Even bewoog ze de muis van haar arm over haar sterk gezwollen clitoris, daarna bracht ze de vingers bij elkaar. Ze keek naar de toppen ervan die sterk tegen elkaar werden gedrukt. ‘Heerlijk, zo’n stevige knuist’, zwijmelde de mooie vrouw. Ze richtte haar hoofd op om beter haar eigen penetratie te kunnen volgen. Dorien kreunde toen ze het gezwollen kutvlees beroerde. De opwinding had totaal toegeslagen; de aanblik van zoveel gevoelig vlees werd haar teveel. Kootje voor kootje verdwenen de stijf op elkaar geperste vingers in haar neukkanaal. De vrouw spreidde weer zo wijd mogelijk haar benen, de hand gleed er soepel in. ‘Aaah’, kreunde Dorien hardop en bracht haar benen bij elkaar – meteen werd ze overweldigd door de heerlijke sensatie die haar langzaam geopende hand in haar kut teweeg bracht. ‘Ooh jaah! Ik neuk mijzelf! Buiten! Ooh jaah!’, kermde Dorien het uit. Met haar arm tot ver over de pols in haar eigen lichaam draaide ze op haar knieën en richtte zich op. Ze ondersteunde zich op één hand, de andere was met verhevener zaken bezig. Ze keek naar haar borsten die als uiers onder haar lichaam hingen. Stukje bij beetje schuifelde ze haar knieën verder van elkaar. In haar pompkanaal kwam zo meer ruimte. Langzaam begon ze haar neukarm op en neer erin te bewegen. Dorien schuurde met de binnenkant van haar pols intensief tegen haar clitoris. Op het ritme waarmee ze haar arm naar binnen stootte, bewoog haar heerlijke neukreet van boven naar beneden. Vanuit diep in haar onderbuik kreeg haar orgasme vorm. Sneller en sneller bewoog ze in haar eigen stamphol, af en toe het natvlezige binnenwerk wreed beroerend. De masturbeerslet wierp wellustig haar hoofd naar achteren en sloot haar ogen. ‘Neuk, neuk, neuk me!’, kreunde Dorien stotend uit. Het gevoel in haar onderlijf zwol aan en perste zich een weg, langs haar pols, naar buiten.

De mooie vrouw gierde het uit: ‘Iiiiik ontplooooofff!!!’ Plat op haar buik en borsten viel ze op het fijne zand. Met een zuigend geluid ontsnapte een arm uit een vagina.

‘Word eens wakker. Toe mevrouw, wakker worden’. Theo tikte drie, viermaal tegen de schouder van een verschrikkelijk mooie vrouw. Hij wist niet zo goed wat hij ervan moest denken. Deze duinen waren dan wel toegankelijk voor het publiek, erin slapen was uit den boze. ‘Geen toeristen tussen mijn bergen, alleen wandelaars’, was het motto van de man. Maar met deze vrouw wist hij het niet. Sliep ze nu? Is ze misschien overvallen, of niet goed geworden? Hij rook tenslotte een sterke urinegeur. Nee, het was vast en zeker aanranding, want ze lag er zo verleidelijk open en bloot bij. Of misschien… ‘Hé, kom op! Nu opstaan, ik wil weten wat er aan de hand is!’, klonk het angstig en deels geïrriteerd uit zijn mond. Dorien kwam langzaam maar zeker weer bij. ‘Wwaat…. Whatizzer, wharbennik?’, stamelde ze. ‘Is er wat verschrikkelijks met u gebeurd? Moet ik de politie bellen?’, vroeg Theo gehaast, alsof hij bang was dat ze weer het bewustzijn zou verliezen. Even staarde Dorien wat verdwaasd voor zich uit, toen bekeek ze de omgeving. Een glimlach verscheen op haar gezicht – ze wist weer wat ze hier deed, of beter gezegd, hier had gedaan. Maar nu die man… ‘Eeh, nee!’, antwoordde ze aarzelend, tijdwinnend om een verklaring te bedenken, ‘ik ben eeh, in slaap gevallen net na het plassen!’ Dorien was blij met wat ze had bedacht, dat verklaarde meteen die pisgeur die nog steeds om haar heen walmde. De man fronste zijn wenkbrauwen en keek haar doordringend aan. ‘Hmh’, bromde hij, ‘gaat u zich dan maar snel afspoelen, want zo te ruiken zit u onder’. Dorien kleurde en liep naar het water. ‘Wat gaat u nu doen!’, riep de man van achter haar. De mooie vrouw draaide verleidelijk haar hoofd en zei: ‘Me afspoelen, doen wat u heeft gezegd’. De man kwam hoofdschuddend op haar af. ‘Nee, dat is niet de bedoeling mevrouwtje. Dit water heeft rust nodig en zeker geen badende mooie dames’. ‘Maar’, protesteerde Dorien, ‘ik woon in Amsterdam en ben voor een dagje hier. Waar moet ik me dan afspoelen?’ Even keek het tweetal elkaar diep in de ogen aan. Theo voelde een wee gevoel in zijn onderbuik. ‘Als ik die toch eens…’, bedacht hij zich. Maar dat kon niet, alhoewel hij het vurig hoopte.

Dat gedoe met die pies had zijn piesstengel ook voor andere doeleinden doen interesseren. ‘Ach, weet u’, begon hij aarzelend, ‘Ik ben toch bezig met een zomerverblijf hier in de buurt. Het huisje is bijna af, komt u maar bij mij douchen’. Dorien’s gezicht klaarde op, een echte douchebeurt had ze zo laat in de middag hier niet verwacht. En bovendien vond ze deze man wel interessant. Uiteindelijk was hij het die haar in de meest kwetsbare verschijning had aangetroffen. En ze was dan wel klaargekomen, maar er zat nog wel wat gevoel…
Het was niet ver lopen naar Theo’s huisje, maar wel ver genoeg om elkaars naam te leren kennen. Het huisje lag verscholen in een verzonken duinpan en was volledig gerestoreerd. ‘Dit is het dan’, zei Theo niet zonder trots. En zonder het te hoeven overdrijven toonde Dorien haar bewondering. Binnen was het nog niet gereed. ‘Sorry voor de troep, maar we zijn bezig met de finishing touche’, verontschuldigde Theo zich. Hoewel het Dorien weinig uitmaakte, wist ze er niets op te zeggen. Er viel een pijnlijke stilte. Overduidelijk brandde Theo om iets te vragen – Dorien draalde om te weten te komen wat precies. Maar het duurde haar te lang – ‘Nou, waar is die douche van je?’, vroeg ze. Het ijs was gebroken. ‘Zeg, wat was je nou precies aan het doen, bij de eerste vijver?’, vroeg Theo schoorvoetend. ‘Wil je dat echt weten?’, vroeg Dorien. ‘Heel graag’, klonk het aan de andere kant van de kamer. ‘Tja, als je het dan zo graag wil weten’, vervolgde de mooie vrouw pseudo-vermoeid. ‘Ik had me enorm gemasturbeerd en daarna moet ik in slaap gevallen zijn’. ‘Zie je wel!’, riep Theo het uit, maar schrok meteen van zijn spontane reactie. ‘Oh, dacht jij dat wel’, herhaalde Dorien. ‘En dat vond je zeker wel interessant, of niet?’ De man keek beschaamd naar de neuzen van zijn schoenen. ‘Zeg eens, geef eens antwoord’, drong Dorien aan. ‘Ja’, stamelde Theo, ‘ja, dat vond ik enorm interessant’. ‘Heb je daar dan wel eens ervaring mee, masturberende vrouwen?’, ging de sloerie verder. Theo werd rood, zonder woorden maar zeer dwingend zodat hij wel verder moest spreken keek Dorien de man aan. Het kostte hem moeite, maar uiteindelijk kwam het eruit: ‘Ja! Ik vind het heel interessant als vrouwen zich helpen en dat ik dan toekijk. Ik betaal er zelfs voor. Eén keer in de week neem ik een hoertje vanuit IJmuiden hier naartoe. Iedere keer hetzelfde meisje, er liggen zelfs allerlei hulpstukken van haar hier’. Theo was blij dat het eruit was, gespannen wachtte hij af wat Dorien’s reactie zou zijn. Deze was verbaasd en vroeg: ‘Zo! Liggen er hier dan hulpstukken? Geef mij er eens een’.
De man draaide zich om en haalde een lekkere, natuurgetrouwe vibrator tevoorschijn. Dorien had moeite haar verbazing te verbergen. Ze vermande zichzelf en vroeg iets te stoer: ‘Gooi eens hierheen’. Theo deed wat ze vroeg. Nauwkeurig bekeek ze het kutmonster. Maar al snel realiseerde ze zich dat Theo haar verwondering kon opmerken. ‘Mooi ding’, haastte ze zich te zeggen, ‘deze ken ik nog niet’. De man zijn ogen lichtten op, maar hij zei verder geen woord. Weer viel er een stilte, Dorien wist zich met haar houding geen raad. Ze begreep dat de man iets van haar verwachtte. Deze volslagen onbekende vent wilde dat ze dit ding in haar kut zou schuiven, in zijn bijzijn! Ze kreeg een wee gevoel in haar onderbuik, haar spleetje werd natter. Ineens werd ze zich het lege gat in haar onderlichaam wel heel erg bewust. ‘Wil je… Wil je dat ik dit ding in mijn lichaam schuif’, vroeg ze aarzelend. Ze verwenste zichzelf dat haar stem anders klonk dan zoëven. Ze keek naar Theo’s kruis die van het ene op het andere moment begon te bewegen. Een felle geilscheut trok door haar lichaam. Zomaar, om wat geile praat, verloor deze man zijn zinnen. Dorien’s opwinding was begonnen. Langzaam liet ze het hesje van haar schouders glijden en onthaakte haar bovenstukje. Theo slaakte een zucht van bewondering bij het zien van de prachtige ontblote voorgevel. Hierdoor raakte Dorien helemaal in haar rol. Verleidelijk drapeerde ze haar haar over haar schouders en masseerde met één hand haar borsten. In de andere hield ze nog steeds de voor haar onbekende kuttendringer. Ze deed hem aan en streelde ermee langs de binnenkant van haar benen. Meer en meer schoof ze ermee naar boven. Opeens hoorde Theo de vaginamopperaar verstommen. Hij keek nog eens goed. En waarachtig, het ding zat tot aan de rode knop in haar spleet. De man kreunde zielig en schoof zijn broek naar beneden. Dorien zwijmelde weg van opwinding. Was het genot dat ze zichzelf toebracht al heerlijk, de naar de vrijheid stuiterende voorvochtlul bracht haar helemaal in vervoering. Met haar rug naar hem toe zeeg ze door haar knieën. ‘Kun je het zien?’, lispelde ze hees. Theo kon alleen maar knikken en hield zijn blik strak gericht op de twee neukogen die hem verleidelijk van tussen haar bilspleet aanstaarden. Tergend intensief penetreerde Dorien zichzelf met de kunstlul, van achterlangs. Theo kreunde en begon zichzelf te rukken. Hij zag hoe de vrouw zich niet meer onder controle had. Wild bewoog ze haar lichaam in hetzelfde ritme van haar autopenetratie. Plots rolde Dorien zich op haar zij, met de vibrator nog in de nathete spleet. Eén been stak ze recht omhoog, de ander hield ze zijdelings op de grond. Slechts de rode lulknop van de kunststaaf was nog te zien, de rest zat in haar onderlichaam. ‘Kijk, kijk! Kijk naar mijn piskut en hoe die smerige hoerenvibrator er middenin zit’, hijgde Dorien recht in zijn gezicht. Theo kon veel hebben, maar dit ging hem te ver. Half struikelend door de broek die nog tussen zijn benen hing, stormde de wateropzichter op haar af. Hij viel voorover en kwam met zijn gezicht tussen haar benen terecht, pal met zijn neus voor de zoemende zviba. Uitzinnig van geilheid trok hij het ding met zijn tanden eruit. De lucht van zeik, geil en vrouw deed hem bijna kokhalzen. Toch werd zijn opwinding zo mogelijk nog erger. ‘Ik ga je neuken!’, brulde hij terwijl hij met zijn lichaam over het hare naar boven hobbelde. Eindelijk wist hij zijn broek uit te doen. Vrijwel tegelijk en als vanzelf schoof zijn boon in haar weckpot. Dorien rilde. Ze had hem niet gevraagd binnen te dringen, hij deed het gewoon! Vrijwel meteen begon de man wild op en neer te stoten. De mooie vrouw werd iedere rolling over haar kutribbels gewaar. Al lood lag hij op haar, verpletterde haar borsten. Ze kantelde haar bekken iets en spreidde nog meer haar benen. ‘Aaah!’, gilde Theo het uit. In haar zwol zijn pik op en liet geen ruimte meer tussen haar schedewanden. ‘Zo snel was nu ook weer niet de bedoeling’, siste Dorien tussen haar lippen en ze draaide zich om. Theo slaakte een gilletje van teleurstelling – zijn actieve zak ontnam hem zijn mannelijke stem. Zijn lul droop en hij schuifelde weer op haar af. ‘Naai me dan van achteren. Doe het dan, als je het zo hard wil doen’, daagde Dorien de man. Gehaast stootte de man naar voren. Enkele druppels sperma hadden al de uitgang bereikt, maar het orgasme was teruggezakt. Voordat de man en de vrouw er iets aan konden doen, schoof de stijve lat in Dorien’s kontje. Instinctief perste ze haar billen op elkaar, maar het mocht niet baten. Theo’s verbazing was razendsnel overgegaan in plotse geilheid door deze onverwachte anaalactie. Bovendien was zijn pik nog gladder dan een Turkse worstelaar, dus samengeknepen billen vormden geen beletsel. Integendeel, de man werd er nog eens extra door gestimuleerd. Nog geen drie stoten had hij in het vrouwelijke kaviaardoosje gegeven of het opstomend zaad diende zich al aan. Weer voelde Dorien iets in haar onderlichaam opzwellen, zij het dan in het andere gat. Theo liet zich geen tweede keer van haar lichaam afdraaien. Zijn vingers drongen in haar enorme tieten. Tepels staken bijna pijnlijk in zijn handpalmen, zo krachtig kneep hij.
Zijn armen persten evenzo stevig tegen haar naakte slettenlijf. En met zijn onderlichaam maakte hij kleine, maar intense stootjes tegen haar billen. Geen millimeter teveel gaf hij haar nog, en Theo kwam. Dorien hoorde hem in haar nek hijgen en rochelen. Ze walgde van hem, maar tegelijkertijd genoot ze zoals ze dat nog nooit tijdens een sexspel had gedaan. ‘Kom, kom in me met je zaad, smerige hoerenloper!’, steunde ze. Vrijwel bewegingloos lag de man als een reuzenpad op de vrouw toen hij spoot. Haar darmen schoten vol met kleverig, warm zaad. Theo kwijlde in haar nek.

Een kwartier later stond Dorien gehurkt onder de douche. De douchekop hield ze met een hand pal voor haar kontgat. Zaadwater spoelde door de afvoer, spermastrengen bleven rond de gaatjes van het putje hangen. Haar andere hand bewoog alweer in de richting van haar vagina. ‘Wijk aan Zee’, dacht ze nog, ‘Huis in Duin; Zaad uit Kont. Zoiets zouden ze in de VVV-folder moeten opnemen’. Even later gooide de stadse slet weer haar hoofd in de nek…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 3.7 / 5. Aantal stemmen: 3

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *