Ach, ook cynthia probeert er wat van te maken…

0
(0)

Cynthia had net haar PR-certificaat gehaald en dacht dat hiermee wereld op haar wachtte. Ze schreef zich in bij een aantal uitzendbureaus. Over aanbiedingen had zij niet te klagen. Veel werkgevers konden een jonge, goedkope en ook nog eens tijdelijke arbeidskracht gebruiken. Ze werd uitgenodigd voor maar liefst zeven kennismakingsgesprekken bij middelgrote ondernemingen. Bij elk van die bedrijven kon ze meteen beginnen. Maar Cynthia wees ze allemaal af; het salaris was niet hoog genoeg. Bovendien waren de mannen te saai. Ze was bang dat het werk haar na een aantal weken niet meer zou bevallen. Nee, ze zocht iets spannenders, iets opwindenders. Cynthia was namelijk een mooie meisje, en schoonheid moet gevoed worden. Ook door de buitenwereld… Al vroeg in haar meisjesjaren realiseerde Cynthia zich dat ze zichzelf nooit zou moeten beoordelen. Ze liet het daarom aan derden over. Maar van vrouwen moest ze het niet hebben; die waren of jaloers of lesbisch. Dus zocht ze de bevestiging van haar schoonheid bij mannen. Al in haar vroege tienerjaren stond ze welwillend tegen elk gesprek met iedere jongen. Flirtend en uitdagend zocht ze bij elk lid van het andere geslacht hetgeen ze wilde horen. Vaak ging dat heel ver. Sommige mannen begrijpen dit soort jonge vrouwen namelijk en laten nauwelijks merken hoe ze over hen denken. In de meeste gevallen gaan de vrouwen dan door totdat ze de bevestiging hebben gevonden in het orgasme van de man. Op het moment dat de man zijn vocht in het vrouwelijke lichaam spuit, is hij van haar. Ja, voor veel vrouwen is dat dè ultieme bevestiging. Cynthia was meer dan eens om die reden zo ver gegaan. Maar naast de waardering als vrouw en het lichamelijk genot die ze daaruit haalde, deed ze het ook voor de macht. Ze begreep dat je als mooi meisje macht had over mannen. Of ze nu rijk, arm, intelligent of dom waren, een sappig kutje en een heet lijfje waren de attributen om de wereld te beheersen.

Een paar vriendinnen vonden Cynthia een sletje, maar dat kon haar niets schelen. Zij keek er heel anders tegenaan. Ze was meer een hoertje van zichzelf en haar eigen wensen. Dat ze daarvoor mannen nodig had, was een plezierige bijkomstigheid. Ze gebruikte de volwassen pikken er alleen maar voor. Het leven van Cynthia bestond dus uit een constante zoektocht naar spanning en macht. Nu ze een diplomaatje had, had ze de officiële middelen om er daadwerkelijk beter van te worden. Maar de zoektocht naar de juiste “directeuren” zou veel te lang duren als ze dat door een uitzendbureau liet doen. Daarom plaatste ze een advertentie in een advertentieblaadje: “Zeer rep. meisje (19), welwillend, zoekt baan èn spanning, in het bezit van NGPR-A. Reacties onder nummer 1745392 van dit blad”.

Er kwam slechts één reactie. Was ze te direct geweest? Ze sprak erover met haar vriendinnen. Die dachten van wel. Volgens hen moest je mannen het idee geven dat ze de vrouw veroverd hadden en niet andersom. Meteen zinde ze op een nieuwe tekst. Nadat ze vele propjes in de vuilnisbak had gemikt, besloot ze eerst die ene reactie aan te kijken. Voor een nieuwe advertentie had ze nu toch geen inspiratie. Ze sloeg het enige antwoord op haar noodkreet nogmaals open. Op officieel briefpapier van een communicatiebureau stond een zeer korte mededeling: Geacht “Representatief meisje”, wij zijn geïnteresseerd in uw aanbod en verzoeken u z.s.m. contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, BB.

Cynthia pakte de telefoon en draaide het nummer. Ze kreeg een fijne vrouwestem aan de lijn en vroeg naar afzender van de brief. De receptioniste wilde met hernieuwde belangstelling haar naam weten. Cynthia antwoordde en haar lijn werd in de wacht gezet. Ze moest behoorlijk lang wachten totdat een vriendelijke man zichzelf voorstelde als Berend Boudensprot. Het meisje reageerde kordaat: “Goedemiddag u spreekt met Cynthia de B. Ik heb uw reactie op mijn advertentie ontvangen en zou graag met u een nadere afspraak willen maken”. “Ah”, klonk het neutraal aan de andere kant, “van de advertentie? Wel dat is goed, Schikt het u morgen half vijf?” “Ja hoor”, antwoordde de jonge vrouw, “dan heb ik nog wel een gaatje, tot dan”. Cynthia was verheugd over de prettige stem van die Berend en zag uit naar de volgende dag.

De volgende dag moest ze nog wat spulletjes kopen voor het sollicitatiegesprek. In een etalage van een schoenenzaak zag ze de laarzen die ze nodig had voor de belangrijke middag. Maar ze waren veel te duur. De verkoper was echter een man en dat opende perspectieven. Ze stapte de winkel binnen en ging zitten. Meteen vloog de verkoper op haar af. “Dat gaat goed”, dacht ze. “Goedemorgen, waarmee kan ik u van dienst zijn”, vroeg de man opdringerig. Hij duwde zowat zijn neus tussen haar kittige borstjes. Quasi-onschuldig wees het meisje naar de etalage en zei: “Die mooie witte laarzen daar, mag ik ze eens passen?” “Maar natuurlijk mevrouwtje, welke maat heeft u”, vroeg de man terwijl hij in haar bescheiden, maar parmantig rechte boezem probeerde te kijken. “Zevenendertig”, zei ze en dacht: “Dit wordt een makkie”. De man spoedde zich naar het magazijn en kwam al snel terug met een enorme doos. Terwijl hij haar de laarzen aandeed, streelde hij meer dan eens de binnenkant van haar zachte dijen. Ze glimlachte lief toen hij naar haar keek. Cynthia stapte kinderlijk blij met haar nieuwe laarzen door de zaak. Ze nam voor de man heel wat interessante posities aan terwijl ze het schoeisel bewonderde in de vele spiegels. Ze vroeg hoeveel de laarzen kostten. De verkoper noemde stotterend een astronomisch hoog bedrag; hij was ietwat van zijn stuk gebracht door Cynthia’s privé-showtje van zonet. “Ach, wat jammer nou, dat kan ik niet betalen”, zei het sletje beteuterd. Zichtbaar met spijt deed ze de laarzen uit, stopte ze in de doos en gaf ze aan de man. Deze zei niets, maar Cynthia zag dat hij het erg rottig voor haar vond. “Mag ik dan nog wel gebruik maken van uw w.c.”, vroeg ze poeslief. “Maar natuurlijk”, zei de man kordaat en hij gaapte haar vervolgens weer aan. “Kunt u mij dan de weg wijzen, ik weet niet waar uw toilet is”, was daarop het onschuldige repliek van de geraffineerde del. “Stom van me, volgt u mij maar”. De verkoper ging haar voor. Het toilet bevond zich achter het magazijn. De man deed de deur voor haar open en ze keek hem lief aan terwijl ze naar binnen liep.

Het duurde erg lang en de verkoper maakte zich ongerust. Na een half uurtje deed hij de deur open en keek naar binnen. Zijn hart smolt. Hij zag Cynthia met haar knietjes tegen elkaar op de w.c. zitten; ze telde het geld in haar portemonnee. “Wat doet u nu”, vroeg hij bezorgd. “Nou”, zei Cynthia met een beteuterd gezichtje, “ik kijk of ik toch die laarzen kan kopen”. De man keek het magazijn in en zag dat niemand hen had opgemerkt. Toen deed hij de deur dicht. Hij hijgde. “Als ik je eventjes mag zien, dan mag je van mij die rotlaarzen hebben”, zei hij. Cynthia zette haar onschuldigste gezichtje op terwijl ze zijn hand naar haar kutje leidde. Deze was nog wat vochtig en ze fluisterde in zijn oor: “Voelt u dat het nog wat nattig is van mijn plasje?” De verkoper werd gek en haalde zijn gezwollen lul uit zijn broek. Cynthia hoefde zijn hand niet eens een tweede keer door haar vochtige sneetje te halen, want hij kwam al klaar. Het sletje zorgde er wel voor dat hij niet spoot over haar goede kleren. Nog voordat de man goed en wel bekomen was van zijn hoogtepunt, pakte het meisje de doos met de laarzen en verliet de w.c. Achter haar hoorde ze zijn laatste gekreun wegsterven. Opgewekt groette ze de verkoopsters en liep naar buiten met de felbegeerde laarzen. Ze voelde dat het een goede dag ging worden; de wereld lag aan haar laarzen… Bij haar favoriete fastfood-restaurant deed ze haar nieuwe aanwinsten aan en showde die aan haar vriendinnetjes. “Wat ben jij een slet!”, riepen de andere meisjes uit. Toch konden ze hun bewonderende blikken niet geheel verbergen. Veel tijd “aan die meisjes”, kon de wereldse Cynthia niet meer besteden; ze moest naar het communicatiebureau: solliciteren!

Berend was een niet-onknappe man om te zien, maar zeker geen snelle jongen. “Hallo, mijn naam is Berend en welkom, jij bent vast en zeker Cynthia. De jonge stoot antwoordde bevestigend. De man begon enthousiast zijn verhaal over zijn kantoortje. Dit enthousiasme werkte blijkbaar aanstekelijk, want niet lang daarna was ook Cynthia in de ban van de communicatiewereld. Na een half uur stond het voor haar vast dat ze hier wilde gaan werken. Ze kon zich dus gaan richten op andere gebieden…

Ze maakte steeds meer toespelingen op zijn mooie lijf en mogelijke neukpartijen met hem. Berend wist op een gegeven moment niet hoe hij het had. Toch vond hij het allemaal wel interessant, want het was een prachtig meisje. Hevige opwinding golfde door hem heen toen ze vroeg: “Ga eens staan, ik wil ook wel eens weten voor wie ik ga werken”. Hij deed wat van hem werd gevraagd. Cynthia zag aan de bobbel van de broek dat zijn pik wel stijf moest staan. En dat maakte haar moedig. Gesteund door zijn geile blikken en zijn lekkere lijf, schuurde zij haar venusheuvel tegen zijn been. “Zo”, hijgde, ze, “je bent lekker lang. Dat maakt zeker een goede indruk op de klanten. “Jjjja”, stotterde Berend, “zeker als de klanten doen zoals jij”. Hij voelde hoe ze langzaam op haar venusheuveltje naar beneden gleed. Ze maakte tergend langzaam zijn broek los. Zijn enorm gezwollen lul sprong de bevrijding tegemoet. “Oei, dat is een mooie”, riep Cynthia hunkerend uit. Berend zuchtte ongemakkelijk maar werd, tegelijkertijd, bloedgeil. Behoedzaam nam zij de penis tussen haar lipjes en proefde eraan. “Bitterzoet mannegeil, dat is het me wel waard”, zei ze zwijmelend tegen zichzelf. En langzaam verdween de lans in haar mond. Gretig likte haar tongetje elk detail van de zware jongen. Ze zat op haar hurken en uit haar zachte spleetje druppelde geil op de grond. “O jee”, zei ze onschuldig, “kijk nu eens wat op de grond ligt. Ik lek een beetje, geloof ik”. Berend keek naar het natte plekje. Hij dacht dat hij het bestierf van geilheid. Toch durfde hij niet het initiatief te nemen. Hij zou eens beticht kunnen worden van ongewenste intimiteiten. “Ga maar eens zitten, dan zullen we proberen het lek te dichten”, zei ze, geil als een otter. Ze duwde hem op het bankje en ging zelf boven hem staan. Langzaam zakte Cynthia naar beneden. Ze pakte zijn boomstam en leidde hem tussen de bescheiden schaamlipjes richting de hete spleet. “Ohow”, gilde ze het uit, toen dat ding haar binnendrong. Meteen begon ze wild in haar gezwollen tepeltjes te knijpen. “Je hebt het nodig hè”, fluisterde de man teder in haar oor, “ga maar lekker tekeer, ik ben ervoor”. Dat had hij niet moeten zeggen. Deze lieve onderdanigheid gecombineerd met haar dominante positie, deden al het gevoel in haar lijfje naar haar kut stromen. Wild van opwinding kwam ze klaar. “Toe maar liefje, doe het maar. Laat je maar op mij gaan”, zei hij zacht in haar oor tijdens het hoogtepunt. Cynthia dacht dat ze er niet meer uit zou komen. Haar extase werd gevoed door kleine golfjes van opwinding die haar steeds weer op het hoogtepunt lieten terugkomen. Totaal uitgeput viel ze neer.

Toen ze bijkwam, voelde ze haar borstjes liefkozend gestreeld worden. Ze schrok toen ze haar open opensloeg. Een andere man stond over haar heen gebogen! Ze schrok, in haar heftige, maar nog niet zo lange sexleventje had het nog nooit met twee mannen tegelijk gedaan. “Hoi, ik ben Vincent”, stelde de tweede man zich voor, “de compagnon van Berend”. Ook Berend verscheen weer in beeld. Lachend zei hij: “Hoi ben je er weer? Wat een sollicitatie-gesprek hè!!? Maar goed, Vincent wil er ook wat van meepikken. We dachten dat jij dat niet erg zou vinden”. Cynthia schrok nog eens. Had ze al niet verwacht dat Berend net voor het orgasme haar precies had weten te raken, nu werd er ook nog eens over haar beslist dat ze nog eens op de pook moest. Ze staarde het tweetal aan, ook Vincent had inmiddels zijn kleren uitgedaan en ook zijn tokkelorus stond gespannen te glimmen in het TL-licht. “Tja”, bedacht het meisje zich, “ik heb het er eigenlijk wel naar gemaakt”. Cynthia rekte zich uit en zei: “Ooh wat heb jij mij heerlijk en lief verwend. Jij mag mijn baas wel worden hoor”. “Nou zoveel heb ik ook weer niet gedaan”, bracht Berend fijntjes naar voren, “het meeste heb je zelf gedaan”. “Dat is waar ook. Wel, daar moet je dan maar wat aan doen, of niet”, was het droge repliek van de mooie vrouw. En om de daad bij het woord te voegen, nam ze alvast een uitnodigende positie aan. Berend attendeerde zijn kompaan op het heerlijke neukgat van het getemde hoertje. Beide pikken stonden in de aanslag. Pardoes stopte Berend zijn pik in de vochtige schede, terwijl de andere man zijn lul tussen Cynthia’s mondlipjes schoof.

Berend genoot van de heerlijke warme omgeving van haar binnenlichaam. Eerst langzaam, maar zachtjes aan sneller, bewoog hij tegen Cynthia’s billen. Zijn zak knalde op een gegeven moment tegen de benen van het meisje. Dit vond zij een ongekende geile gewaarwording, dat ze er weer zin kreeg. Steeds intenser bewoog haar hoofd over Vincent’s peen. “Neuk me maar, pomp je overheersing maar diep in mij”, murmelde zij tussen de pijphalen door. Ze voelde zich een hoertje en werd er opgewonden van. Twee mannen die op het punt stonden zich helemaal te laten gaan op haar lijf; het meisje kreeg het er warm van. Berend pakte haar nu bij haar middel. Zijn bewegingen werden wilder en wilder. Dit werd nog eens versterkt, doordat hij zijn lul letterlijk in de volle spleet hoorde soppen. Met moeite wist het meisje zich op de eikel van zijn compagnon te concentreren. Ze werd gevuld; bij iedere stoot harder, sneller en ruwer. Kippevel trok over haar jonge lichaam. Ze kneep af en toe hard in haar geweldig harde tepels om haar bovenlichaam ook van genot te voorzien. Het gewillige lichaam van de vrouw, en de wijze waarop ze zijn vriend pijpte, maakte Berend zo mogelijk nog geiler dan dat hij al was. Al snel voelde Cynthia dat hij moest klaarkomen, want haar neukkanaaltje voelde steeds nauwer aan. Krampachtig hield hij haar beet. De eerste klodders sperma stroomden door zijn buis. De vrouw voelde de lul in haar onderlichaampje tot het onmogelijke aanspannen. Berend begon ongecontroleerd met zijn lichaam te bewegen. Ze voelde zich wegdraaien in een roes van geilheid en overgave.

“Wat doe je nou”, riep een verbaasde Vincent uit. Het meisje realiseerde zich dat ze van genot in zijn lul had gebeten. “Ooh sorry”, kreunde ze oprecht terwijl de eerste geilklodders van Berend haar lichaam binnen werden gedreven, “Trek je op me af”, geilde Cynthia tegen Vincent. En om het allemaal voor hem wat interessanter te maken, startte ze een geile masturbatie-show terwijl de zaadkotsende pik van Berend nog in haar trilde. Ze smeerde wat geilolie en zaad uit haar kut op haar kittelaar en startte een wilde schaamstreek met haar hele hand. Berend trok zich moe maar bevredigd uit het meisjesspleetje, zodat Cynthia was meer ruimte kreeg. Het gevinger van Cynthia bleek de nodige uitwerking te hebben. Een krampachtige scheut in zijn scrotum leidde de spermalozing van Vincent in. Hij zag tussen de spleetjes van zijn krampachtig samentrekkende oogleden dat het hoertje klaar was zijn sperma te ontvangen. Met een luide schreeuw kwam ook Vincent klaar. Zijn roomwitte zaadklodders stroomden over haar heerlijk stevige tietjes. Vincent was klaargekomen, nog narillend stond hij naast zijn vriend. Cynthia stopte met vingeren; haar doel was bereikt. “Komen jullie naast mij zitten?”, vroeg ze aan de mannen. Berend en Vincent keken elkaar aan, glimlachten en deden wat hen was gevraagd. Cynthia zuchtte hoorbaar van opluchting. Ook na de zaadlozingen bleven ze aardig. Vanaf nu zou het leven voor haar totaal anders worden. De constante spanning was gevonden.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

1 comments for “Ach, ook cynthia probeert er wat van te maken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *