Wat je ver haalt, is lekker

4.3
(3)

(en fijn om te horen)

Weet u, er zijn van die dagen dat ik mij erg oud voel. Hoewel enkelen van jullie het er niet mee eens zijn – in mijn schrijversnaam zit mijn bouwjaar – zijn het vooral de jongeren die mij al een echte oude lul vinden (worden). En dat terwijl ik mijzelf nauwer verbonden voel met teenagers (en misschien óók wel zo leef), dan met gesettelde veertigers. Het schijnt dat wel meer vroege dertigers dat hebben.
Afgelopen zomer had ik weer eens zo’n aanval van ineens opkomende bejaardheid. In een impulsieve bui pakte ik mijn schone onderbroeken bij elkaar, regelde onderweg wat met mijn werk en vertrok naar Oostenrijk. Naar het land waar ik zoveel vakantiedagen in mijn jeugd had doorgebracht. Grüss Gott!

Twaalf uur later, ’s ochtends, reed ik het Ötz-tal in, bij Tirol. Onderweg heb ik trouwens nog iets beleefd op de parkeerplaats van Küfstein, net voor Oostenrijk. Ik zat wat te eten en voor mij uit te staren toen ik een stel zag dat over het parkeerterrein struinde. Bij iedere vrachtwagen klopten ze aan. Even later hadden ze beet en bleven een tijdje staan praten met de chauffeur. Aandachtig en geamuseerd volgde ik wat verder komen ging.
Beide mannen, één vanuit de cabine, de ander vanaf de grond, hielpen de vrouw de vrachtwagen in. De portier ging dicht en de gordijntjes werden voor de ramen geschoven. De man van het tweetal keek op zijn horloge en liep naar een personenwagen een eindje verderop. Nog voordat hij erin zat, begon de cabine van de LKW te bewegen. Eerst lichtjes, maar al snel zo grof dat het leek alsof-ie Parijs-Dakar reed. D’r werd me toch een partij afgeneukt, dat was niet normaal meer.
Een half uur later komt de man van het stel weer bij de vrachtwagen en klopt op het portier. Deur open, vrouw eruit, deur dicht.
De vrouw en man lopen naar de achterkant van het benzinestation – waar ik ze nog beter kan zien. Zij overhandigt hem iets, waarschijnlijk geld. Dan – en toen voelde ik mijn pik wel een beetje – draait zij zich om en gaat ietwat voorovergebogen staan.
Klets!, klinkt het door de nacht. Ze krijgt een pak op haar billen, de amateurhoer! Klet-klets-klets!
Met beide handen en gestrekte armen steunt ze tegen de muur. De man slaat niet meer. Ik zie dat hij zijn hand van achteren tussen haar benen duwt. Ik hoor een verhuld kreunen tussen de voorbijscheurende wagens door. De slet.
De man staat nu helemaal achter haar. Godverdomme, ik kan niets meer zien! En ervoor uit mijn wagen stappen is ook zoiets. Bovendien ik zou zoiets niet durven, met een stijve in mijn broek parmantig over zo’n parkeerterrein stappen.
De man schokt hevig. Hij neukt niet maak ik uit zijn bewegingen op: hij trekt!
Zijn bewegingen gaan sneller, worden ongecontroleerder. Dan komt hij klaar. Hij spuit zomaar tegen haar aan! Ongelooflijk!!!
Het duurt behoorlijk lang. Dan drukt de vrouw hem tegen haar borst. Het is nu een gewoon stelletje dat elkaar knuffelt. Pfff, ik ben echt geil geworden.
Even later kijkt de vrouw schichtig om zich heen, zakt dan door haar knieën en begint hem te pijpen. Ze pijpt zijn lul schoon weet ik na zoveel jaren ervaring (KUCH).
Ik kan het niet meer aanzien, en start de wagen. Verschrikt staat de vrouw op. Het tweetal kijkt mij recht door de vooruit aan als ik langsrij. Hij is bang, ik begrijp dat wel, maar ik zou hen nooit wat doen.
Net na de grens met Oostenrijk kom ik klaar. Ik had mij helemaal niet gerealiseerd dat de grens zo dichtbij was! Blij dat Oostenrijk nu ook tot de Europese Unie hoort (anders had ik moeten stoppen). Vroeger kon ik deze weg wel dromen, ik word echt oud.

Nog depressiever reed ik het Ötz-tal in. De eerste grote plaats aan de hoofdweg door het dal is Oetz. Het zag er nog precies zo uit als in mijn herinnering.
Zie je nu wel, dacht ik, zo lang is dit ook weer niet geleden. Maar ik stopte niet, ik wilde naar de plaats waar ik de laatste jaren als tiener had meegemaakt: Sölden, de hoofdplaats van het dal en bekend ski-oord door de Rettenbach-gletsjer (365 Tagen pro Jahr).
Een half uurtje later stopte ik midden in het plaatsje. Ik onderging een heuse cultuurshock. Wat was het allemaal veranderd! Waar was dat lieve en zachtmoedige plaatsje van begin tachtiger jaren gebleven?!! De ene neonreclame na de andere schreeuwde mij tegemoet. En alles was zo clean, zo georganiseerd.
Meteen kreeg ik nog meer spijt dat ik naar Oostenrijk was gegaan. Wat ik ook zocht, hier zou ik het niet vinden. Dacht ik…
Terneergeslagen liep ik de trap op van het restaurantje waar we zo vaak hadden gegeten. Nou, dat viel alweer mee, hier was niet zoveel aan veranderd. Met een iets beter gevoel nam ik plaats aan een voor mij bekend tafeltje aan het raam, en overdacht mijn acties.
Het was rustig, of je er nu alle dagen kon skiën of niet, Sölden was en bleef een wintersportplaats. Vrij snel kwam een serveerster naar mij toe. Het was een pracht van een meid. Jong, lange donkere haren, fijn figuurtje, heerlijk.
‘Grüss Gott!’, begroette ze mij hartelijk in een onvervalst Tiroler dialect. Ik keek haar glimlachend aan, blij dat zoiets tenminste hetzelfde was gebleven. En ik groette haar terug. Ik zag dat het meisje even uit het veld was geslagen. Ze stamelde, mij nog steeds een beetje verbaasd aankijkend, wat ik wilde bestellen. Ik – op mijn beurt ook weer verbaasd – murmelde dat ik wel ‘Almdudler brauchte’ (een soort ginger ale) en eten zou ik verder wel zien.
‘Pardon, het is misschien wel raar, maar mag ik u iets vragen?’, vroeg ze ineens. ‘Natuurlijk’, zei ik. ‘Bent u niet Richmond, der Niederländer?’ Ik stond paf! Hoe kon zij dat nou weten?!
‘Ja, ik ben Richmond, maar hoe kun jij dat nu weten?’, zei ik. Haar meisjesgezicht klaarde helemaal op. Ze schoof enthousiast de stoel naast mij opzij en ging erop zitten.
‘Ken je mij niet meer?’, vroeg ze lachend. Te overrompeld om er goed over na te denken schudde ik ontkennend mijn hoofd. ‘Ik bin es, Marika! Marika Wieger!’
Marika, Marika, er ging niets branden. Angstvallig groef ik in mijn herinnering.
Ho, wacht eens even… ‘Marika’, zei ik, ‘de zus van Rosie?!’ ‘Ja, die’, zei het meisje iets minder enthousiast.
Marika, de zus van het meisje dat ik op de laatste vakantie van mijn tienertijd heb ontmaagd. Ik was nauwelijks achttien, zij een paar jaar jonger. Maar Marika, die was in mijn herinnering nog een peuter, een kleuter misschien. Ik kon er niet over uit, vroeger zo’n aandachtvragend etterbakkie, nu een stoot van de eerste orde!!!
Ik uitte mijn verbazing, en Marika moest erg lachen. Ze vertelde dat haar zus nog jaren met vakantiefoto’s van ons allemaal heeft rondgesjouwd, en verhalen over ons verteld. Daarom herkende zij mij nog.
Ik schrok, zo belangrijk was het avontuurtje met Rosie ook weer niet. En bovendien, wist ik veel dat een jongen van die leeftijd zo belangrijk kon zijn voor een ander persoon. Ik schaamde me, en zei dat ook tegen ‘de zus van’.
‘Moet je niet doen!’, riep Marika uit, ‘Zo is Rosie nu eenmaal. Ze stort zich op iedere vent die haar een beetje aandacht geeft’. Haar houding veranderde. Overduidelijk wilde ze het niet meer over haar zus hebben. ‘Waarom ben je hier? En heb je al een slaapplaats?’
Ik vertelde wat ik hier deed, dat het me wel een beetje tegenviel en dat ik inderdaad niets had geregeld voor de nacht.
‘Kom dan bij ons logeren, wij hebben nog steeds ons pension! Ik ben zo uitgewerkt, brengen we de spullen even thuis, en dan laat ik je het stadje zien. Je zult zien dat het meer dan de moeite waard is geworden’.
Ja, inderdaad, de Wiegers hadden ook een Zimmer Frei-gelegenheid, alhoewel wij er nooit hadden gelogeerd. Ik stemde met haar voorstel in, en we sprake af dat ik na het eten met haar mee zou gaan.
Bij de Wiegers was alles nog wel bij het oude. Die Eltern waren er niet. Ze waren een midweekje naar Innsbrück, omdat het zo rustig was. Op de schoorsteenmantel stond een foto van Rosie zoals ik haar kende. Sterker nog, toen ik beter keek, zag ik aan de achtergrond en de situatie dat ík het was die die foto moet hebben gemaakt! Jezus! Ik was blij toen we weer buiten stonden.
Nu de Sölden-tijd, met Rosie, uit mijn jeugd niet zo rooskleurig was als dat ik het mij herinnerde, zag ik dat het stadje er inderdaad op vooruit was gegaan. In een leuk cafetje bleven we hangen. Marika was een populaire meid, maar ook een kwek; vol trots stelde ze mij aan al haar vrienden voor. Gelukkig waren die niet echt op de hoogte van het gedoe rond Rosie. En uiteindelijk raakten wij dan toch aan de praat.
Ze vertelde dat ze een bekend skiester was, talloze vriendjes had gehad, maar nog steeds de ware (hoest!) niet had gevonden. Over een jaar zou ze naar de hotelschool gaan in Augsburg, en tot die tijd werkte ze in het pension van haar ouders en in het restaurant waar we elkaar hadden ontmoet. Het was een echt leuke meid, en ik kwam langzaam weer in mijn element. Ik vertelde wat algemene vaagheden over mijn leven, en ging vrij snel over op mijn werk.
Marika’s ogen leken uit haar kassen te vallen. Diep boog ze voorover over het tafeltje.
‘Echt waar?! Werk je voor zo’n blaadje?!’ Ik knikte. ‘En wat voor meisjes staan daarin? ‘Nou, zoals jij’, zei ik met een knipoog, ‘gewoon, leuke frisse jonge meiden’. Even dacht ze na. ‘En waarom doen die meiden dat dan?’ Ik moest lachen om haar vragenvuur. De opwinding kleurde haar wangen; ze werd er nog aantrekkelijker door. Ik vroeg mij alleen af of ik wel iets met haar zou moeten proberen. Uiteindelijk was ze een oude bekende, en er was ook nog die affaire met haar zus.
‘Voor de spanning eigenlijk het meest’, antwoordde ik in alle eerlijkheid. ‘Dat blad, dat komt alleen in Nederland uit?’, zei ze weifelend. Wederom knikte ik. Ook in mij bouwde de spanning zich op. Ik wist waar ze naartoe wilde, alleen wist ik niet of ik er gehoor aan moest geven. Maar alleen al die spanning, heerlijk!
‘Ik wil er ook in’, zei ze opeens resoluut. ‘Ik wil in een pornoblaadje staan!’ Ik probeerde allerlei tegenargumenten, maar die veegde ze van tafel. De kleine Marika, de peuter in mijn teenertijd die er nu zo goddelijk uitzag, die was vastbesloten om in de Sexteen te staan! En ik was er niet eens zo rouwig om…
‘Wanneer zullen we het doen?’, vroeg ik. ‘Nu! Nu meteen, het is nu nog licht’, antwoordde Marika, ‘ik moet er nu niet aan denken om er nu nog mee te wachten!’ Tja, het meisje was opgewonden, erg opgewonden en ik werd er door meegesleept.
We liepen naar mijn wagen waar ik mijn fotospullen en wat extra licht uitpakte. Ik dankte Gott dat haar ouders niet thuis waren. Want ook al waren ze er, volgens mij had ik gewoon de foto’s moeten maken.
‘Waarmee zullen we beginnen?’, vroeg ze eenmaal binnen. ‘Tja, meestal beginnen we met een masturbatiesessie, maar ik weet niet of…’, kon ik mijn zin niet afmaken. ‘Kom, laten we gaan beginnen!’
Nauwelijks had ik met mijn ogen geknipperd, of Marika stond al in haar slipje en met een opengeslagen blouse. Ze had geen bh aan! En haar borsten, mhmm… Dat was wel even wat anders dan vijftien jaar gelee!
‘Zo goed?’, vroeg ze. ‘Meer dan goed’, antwoordde ik, ineens heel erg geïnteresseerd. ‘Kom’, dirigeerde ik haar, ‘ga maar naar de bank en doe langzaam je slipje uit’. Ze huiverde even, sloot haar ogen half en deed wat ik haar opdroeg. Godverdegodverdegodver! Het rolletje was op! De foto’s dat ze haar slipje uittrok waren vast en zeker mislukt! (en inderdaad, dat waren ze ook – R66). Om de spanning voor haar niet te breken, liet ik echter niets blijken. ‘Op de bank, probeer zo weinig mogelijk aan mij te denken, maar aan al die lezers die op jou zullen geilen als je erin staat’. Vrijwel ongemerkt stopte ik een nieuw rolletje in de camera. Toen ik opkeek, moest ik even slikken; ik keek recht in een heerlijk kutje! En in een flits zag ik wat vocht glinsteren tussen die heerlijk zacht-roze schaamlippen van haar. Ooh moeder!
‘Streel jezelf maar, maak jezelf open, maak het lekker voor jezelf…’, moedigde ik haar schor aan terwijl ik foto’s bleef knippen.
Door de zoeker van de camera zag haar behendige vingers tussen haar benen glijden, en Marika zichzelf intens betasten. ‘Ooit gedacht dat je dit zou doen? Dat je jezelf zo zou laten zien?’, praatte ik tijdens het schieten op haar in.
‘Ja, veel over gedacht, nooit verwacht dat het zou gebeuren…’, kreunde Marika. ‘Ik… ajajajajjj… Ik ben altijd snel opgewonden, mijn kutje heeft veel aandacht nodig, mhmmm… Ik ben een sletje, altijd al geweest… Oh ja… Oh ja…’
Allemachtig, ik wist niet dat ze zó was! Ineens was ze zo opgewonden dat ze alle geile gedachten de vrij loop liet. Met open mond volgde ik de bewegingen die daarbij hoorden. Ik vergat af te knippen.
Met beide handen drukte ze op haar schaamstreek, terwijl haar wijs- en middelvingers om en om in haar warme lichaamsopening gleden of gevoelige plekjes betastten.
Marika keek mij recht in mijn ogen aan, en kreunde: ‘Mhmm, oefff, druk je nu nog af, hoe hoe zit eeeehh… het?’ Ik schrok op. ‘Sorry, ik doe zoiets niet vaak’, stamelde ik in mijn steenkolenduits, ‘ik ben de schrijver, zie je’.
Zichtbaar geamuseerd ging het zusje van mijn vroeger vriendinnetje verder.
‘Kück doch mal, kück mich an!’, kreunde ze. Ze had zich half opgericht, en keek met geloken ogen mij verschrikkelijk geil aan. Het was waarschijnlijk toen dat ik stopte met Marika te zien als de dreumes van zoveel jaar geleden. Dit was gewoon een jonge meid, en verschrikkelijk geil bovendien.
‘Heb je een vibrator’, zei ik kort. Marika’s ogen lichtten op, ook zij bemerkte in mij de verandering. ‘Naturlich hab ik sölche!’, zei ze enthousiast en ze sprong op.
Even later was ze terug. Ze had niets in haar handen. Ik keek haar vragend aan. Met een duister glimlachje nam ze weer op de bank plaats. Langzaam, heel langzaam opende de jonge meid haar benen. Goddomme, ze had dat ding al in haar kutje! Ik kreunde, Marika ook, van mijn opwinding denk ik.
Ooh, hoe jonge meiden zo intens en onbevangen kunnen genieten van hun lijf. Ik zal er denk ik nooit aan wennen. Haar vingertjes tippelden langs haar dijen, in de richting van haar gevulde opening. Charmant en galant – ik zou niet weten hoe ik het anders moet omschrijven – pakte ze de vibrator met duim en wijsvinger beet en haalde hem heel langzaam uit haar spleetje. En daarna duwde ze hem er weer heel langzaam in.
Ik hield mijn adem in, alsof ik ook het binnendringen en wegtrekken van de kutbrommer voelde. Als een volleerd pornoactrice betastte ze met de andere hand haar clitoris, eerst langzaam, maar daarna sneller en sneller.
‘Ongelooflijk, je bent een echte slet!’, siste ik tussen mijn tanden terwijl ik foto’s maakte. ‘Een echte slet!’
Een rilling voer door haar lijf. ‘Ja, dat ben ik!’, kreunde ze tussen de snelgroeiende druk in haar lijf door. ‘Ich komme…’, kreunde ze met haar tanden op elkaar. ‘Ich kommmmm….’
Marika’s lichaam ontspande zich helemaal, gefascineerd keek ik toe. Ze gaf zich helemaal aan de bevrediging die haar keer op keer overspoelde. En haar gelukzalige gezicht, brrr…
Ik kon er niet meer tegen, een fantastisch mooie en jonge vrouw beleefde op nog geen twee meter afstand van mij een waanzinnig orgasme. En dan ik alleen maar foto’s maken? Ja, dahag!
In een oogwenk had ik ook mijn kleren uit, en ik zakte voor de bank op mijn knieën. Marika’s orgasme was inmiddels afgenomen, hoewel haar lichaam nog steeds gekweld werd door de aanrollende genotsgolven. Ik zette mijn handen op de binnenkant van haar knieën en duwde ze voorzichtig van elkaar. Ze zag het niet, maar toen ze het voelde gierde ze het ineens weer uit van opwinding. Nauwelijks was ze hiervan bekomen, of ik zei, puur en gemeend tot in mijn tenen: ‘Ik ga je nemen…’
‘Ik kom weer!!!’, schreeuwde ze het uit. Snel pakte ik haar beide handen en bracht die naar haar kutje. Ik wilde dat ze zich zo goed mogelijk hielp tijdens haar orgasme. Veel aansporing had ze niet meer nodig, constateerde ik tot nog grotere opwinding. Ik pakte mijn pik en duwde die in één beweging bij haar naar binnen.
Marika was behoorlijk nauw, maar door haar tweede orgasme voelde ik haar samentrekkende kut nog heftiger. Ze kreunde en kronkelde als een slang onder mijn lichaam. Het was alsof ze in een ondraaglijk genot aan mij vastzat. Ik hield het ook niet meer. Mijn zaad borrelde en kookte zich een weg naar buiten.
Ik pakte de kleine del bij haar afwisselend zachte en harde billen, tilde haar wat op en trok haar stevig tegen mijn onderbuik. Mijn pik priemde diep in haar geile lijf. Met mijn tanden op elkaar begroette ik mijn orgasme, en sloeg haar lichaam drie, vier keer zwaar tegen mij aan. Toen spoot mijn zaad in haar onderbuik. Het was onbeschrijfelijk zo lekker.
Marika krijste het uit, haar kut voelde als een gloeiend hete bankschroef rondom mijn spermabrakende pik. Oh, zoet, slecht genot.
Moe was ik niet, geneukt had ik nauwelijks. Maar uitgeput was ik wel. Koppijn had ik, van de zojuist ervaren orgastische druk. Heerlijk gewoon. Marika was volgens mij echt uitgeteld. De jonge meid had haar ogen dicht, en lag onbeweeglijk recht voor mij, met haar rug op de bank. De enige bewegingen die ze maakte waren de genotsnikjes die haar ontschoten.
Ze jammerde zachtjes toen ze voelde dat ik mijn lichaam naar achteren schoof. Langzaam gleed mijn pik uit haar uitgewoond en kletsnat kutje. Loom rekte het meisje zich uit en keek mij glimlachend aan. Tja, zij was gewoon niet te versmaden.
Ik gaf haar een tongzoen, betastte haar verder overal waar ik maar bij kon. Maar ze was nog te moe om mij terug te geven wat ik haar gaf. En ik dook tussen haar benen. Ik likte en befte haar, had innig en intens dat zachte, kwetsbare en vooral natte poesje lief. Uiteraard veegde ik vooraf het meeste vocht eruit, ik ga een beetje in mijn eigen zaad zitten poeren met mijn tong.
Al snel stond mijn pik weer te trillen. Dat was mij iets te ongemakkelijk, en ik stopte mij weer in haar. Nu maakte ik wel lange slagen…
De hele nacht heb ik haar ‘doorgenomen’ (hahaha), maar Marika bleek echt moe te zijn geworden door die eerste keer. De middag daarop zaten we te ‘ontbijten’. Ze was verbaasd over mijn uithoudingsvermogen. En ik had mijn antwoord waar ik voor naar Oostenrijk was gekomen.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4.3 / 5. Aantal stemmen: 3

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *