Back to basics

0
(0)

Deel 1 en/of 2 gemist? Lees hier de andere delen
Deel 1: De ontmoeting
Deel 2: Alleen voor vrouwen

E voila, het laatste deel van mijn avonturen met Donny. En vreest niet, het wordt een hetero-aflevering. Alhoewel, ‘vrezen’…
Ik heb een aantal zeer positieve reacties gekregen van mensen die vinden dat er best wel wat meer ‘bimannenverhalen’ in TUK mogen staan. (Leuk woord trouwens hè). Maar ja, ik weet natuurlijk niet of dat een meerderheid is die er zo over denkt. Vandaar, bij deze, schrijft! Opmerkingen, meningen, verbeteringen, correcties en ander masturberend materiaal voor mijn ego. (Ja, ik ga ook op negatieve kritiek…)

Ik heb nog nooit vrouwen zo vaak klaar zien komen als toen Donny en ik gezamenlijk op pad waren. Gék werden ze ervan. En ze betaalden ervoor, Ebony & Ivory Escort Services. We waren een succesnummer, en niet alleen vanwege onze kleurtjes…
Onze laatste ‘klus’ met z’n tweeën was met ene Sylvia. Het lijkt mij gepast daar nu over te vertellen.

We werden door Cees, haar man, besteld. Gereserveerd eigenlijk meer, twee weken van tevoren. Het was de eerste keer dat zij contact met Donny’s bureau opnamen, dus vroeg ik (ik nam de telefoon op) hoe ‘ze ons hadden weten te vinden’. (‘Toch niet uit de Gouden Gids hè…?’ Lolligerd die ik ook toen al was. KUCH)
Nee, ze hadden Donny’s bureau van een ‘bevriende zakenvrouw’ gekregen. Ah, mond-op-mond-reclame, altijd goed. Meer hoefde ik niet te weten, discretie is ook in die branche heilig. Ik vroeg Cees hoe ze het wilden hebben. Nou, hij brandde los.
Het bloed klopte overal in mijn lichaam toen ik de hoorn neerlegde. Ik keek op de klok. Het was maar goed dat ze ons een hele nacht wilden hebben, want ik had al bijna een uur met hem aan de lijn gehangen. Ik bekeek mijn vluchtige notities, en kwam tot de conclusie dat het qua verhaal eigenlijk niet eens zo bijzonder was. Het was vooral zijn opwinding er nu al voor dat het zo spannend maakte.

Diezelfde avond hadden Donny en ik nog een routineklusje, en tegen een uur of één ’s nachts briefte ik hem ergens achteraf in een stil cafeetje midden in de stad over de op handen zijnde klus.
Donny keek mij lachend aan toen ik was uitgepraat. ‘Een echt klusje voor jou hè?’, zei hij. Toen pas zag ik hoeveel moeite hij moest doen die lach op zijn gezicht te houden. ‘Je broeit helemaal’, kwam het er klein achteraan.
Ik dacht even na. Ja, ik vond zo’n sterk uitgewerkte opdracht waarin een van ons tweeën een hetero-dominant moest spelen inderdaad een uitdaging. Donny en ik waren alweer een maand of drie bij elkaar. Was ik heel eerlijk tegen mijzelf, dan kon ik niet anders dan toegeven dat mijn gevoelens voor hem verminderden. En dat was ook niet raar. Ik ben/was meer hetero dan homo, meer hetero dan bi zelfs. Dat wat er tussen hem en mij speelde, was om hem. En na een kwartjaar ‘hem’ te hebben gehad, was de spanning er voor mij wel een beetje af.
Opeens werd ik door treurnis overvallen. Met deze klus realiseerde ik mij, ging het over tussen Donny en mij. En Donny wist het.

Het was zover. We belden aan bij een kast van een huis, ergens in de buurt van Auberge de Kievit in Wassenaar. Cees deed open. Hij zag er precies zo uit als dat hij door de telefoon geklonken had; statig met zijn één meter 90 schatte ik, en een nog eminenter makend grijzend hoofd erboven. Ik gaf hem zestig, maar hij was wel een van de betere zestigers die ik had gezien. En uiteraard ook een bril, een dure, en mooie kleren. Veel later zou ik te weten komen dat hij een of andere bobo was in omroepland, maar toen al vond ik hem een bekend gezicht hebben. Cees nam ons mee naar de serre achterin in het huis, met veel glas leek het net alsof we in de aangrenzende tuin zaten. Prachtig.

‘Ga zitten, schenk jezelf wat in, dan ga ik even Sylvia vertellen dat jullie er zijn’, zei Cees. Hij wees naar de karaffen die midden op een stevige rotantafel stonden. Dallas, echt Dallas. ‘Don?’, zei ik vragend met de whiskykaraf in mijn hand. Hij knikte zachtjes. ‘Kom op joh!’, zei ik bemoedigend maar tegen beter weten in.
‘Het is niets’, zei hij timide, ‘schenk mij maar eens in’. Zwijgend nipten we aan de whisky, en keken de Engelse tuin in.

Daar kwamen ze, eindelijk. In elk geval Sylvia, want we hoorden haar naaldhakken klikken. Eerst kwam Cees de kamer in, rood hoofd, en een schittering in zijn ogen. Hij keek of wij keken, en gaf toen zijn vrouw een teken dat ze binnen kon komen.
Ze was oogverblindend! Zo’n klassieke schoonheid had ik nog nooit gezien. Ik schatte haar tegen de veertig, maar ze zag er fabelhaft uit. Ze was hoerig opgemaakt, met stijl, maar onmiskenbaar hoerig. Doch, dit kon haar smaak, haar kaarsrechte neus, haar scherpe jukbeenderen en haar prachtige klasse-ogen niet verbergen. Haar blonde haar was bovenop in een knot geboden, maar ik kon mij wel voorstellen hoe het net over haar schouders zou vallen. Haar lijf, rijp maar geenszins uitgezakt, en haar huid egaal iets getanned over haar hele lijf. Zonnebank, maar niet té. Nee, Syllebil wist heel goed wie en wat ze wil.

In het dagelijkse leven dan, nu moest ik aan de bak, zoals afgesproken.

Met moeite kwam ik in mijn rol. Sylvia niet, die was heel goed in het doen voorkomen dat ze rustig en bedeesd was. Ik stond op, en stak mijn hand uit en leidde haar de serre in. Ik schoof de stoel naast mij naar achteren en Sylvia nam plaats.
Vervolgens draaide ik mij naar Cees en keek hem goedkeurend aan. De rijzige man keek verheugd terug. Onwillekeurig keek ik naar zijn kruis. Een flinke bobbel tekende zich al af. Ja, het tweetal had er volgens mij wel zin in.
‘De overdracht’, zei Cees, ‘laten dat nu doen’. Ik keek naar Sylvia en Donny. Mijn vriendje en collega deed z’n best niet al te depressief te zijn, en Sylvia staarde naar een denkbeeldig punt in het niets.

‘Oké’, verzuchtte ik, ‘laat het nu maar beginnen dan’.

‘Kom er maar even bij zitten Cees’, commandeerde ik zonder te commanderen. Cees ging zitten, maar ik had me al naar Sylvia gedraaid. Ik pakte mijn whisky, nam wat slokjes en keek haar over de rand van mijn glas lang en onderzoekend aan. De stilte was te snijden. Maar, eerlijk is eerlijk, ik kwam in mijn rol.

‘Je bent erg mooi, weet je dat?’
‘Ja’, antwoordde ze heel klein, met haar ogen nog steeds van mij afgewend en in de verte gericht.
‘Misschien kun je mij even aankijken als ik tegen je praat, anders is het zo onbeleefd, begrijp je?’, zei ik iets strenger.
Ze keek mij aan. Ik smolt bijna, zo sterk als dat zij overkwam. En ze was nog mooier. Die hele hoerige poppenkast accentueerde nog meer de vrouw die ze in werkelijkheid was.

Ik moet in m’n rol blijven, ik moét in m’n rol blijven!

‘Dan kan je me wel zo blijven aankijken, maar ik zie hier voor mij wat jij niet kan zien. En dat klopt met elkaar dametje. Wil je weten wat ik zie?’

‘Ja graag’.

‘Ik zie een hoer. Ik zie weliswaar een mooie hoer, maar niet meer dan dat hier voor mij zitten’.
Ik zag een kleine rilling door haar lijf trekken. Ze wist het goed te onderdrukken, maar ik zag het wel. Cees kreunde lichtjes, en vanuit mijn ooghoek zag ik Donny meer aanwezig zijn dan zojuist. Ja, het ging goed, ik voelde me met het moment sterker worden.

‘Heb je jezelf wel eens goed bekeken? Hoe je hier zo zit, met je pakje aan, veel delen van je lijf onbedekt, onbeschaamd gewoon. En kijk eens naar je tepels. Tss…, de verdorvenheid barst bijna uit je lijf, te beginnen bij die harde knoppen van je, onder dat hoerige behaatje. Voelt zeker lekker aan hè, slet?’

‘Ja meneer’, zei ze.

‘Volgens mij vind je alles wel lekker aanvoelen. En volgens mij… word je daar aardig nat van’.
Het bleef stil, ik keek haar recht in de ogen aan. Ze trilde een beetje, en de brutaliteit was uit haar ogen. Maar ze keek me aan om niet helemaal ten onder te gaan.

‘Ik zou maar eens…’, begon ik rustig, sterk, dominant, ‘ik zou maar eens gaan voelen als ik jou was. Benen helemaal wijd, en hier, rechtvoor, je vingers achter je slipje en voelen of je nat bent. Nu.’
Sylvia kon een kreuntje niet meer onderdrukken, en de opwinding deed haar ogen even neerslaan en haar lippen iets van elkaar wijken. Jezus, wat was ze geil! Langzaam deed ze wat ik haar vroeg.

‘Kijk me aan als je het doet’.

Mijn ogen hielden de hare gevangen. Op de tast gleden haar beverige vingers langs haar dijen, en ze glipten onder haar slipje. Nou en of ze nat was! Het was te horen.

‘Hier, ik hoor het zelfs. Wat een hoer. Hup naar boven! Nu meteen, dan krijg je wat je verdient. Cees loopt achter je aan, en ik wil dat je je heel goed aan hem laat zien. Zoals je bent’.
Achter elkaar liepen we de trap op. Sylvia eerst, Cees daarachter, ik met mijn koffertje, en Donny sloot de rij. Sylvia schreed werkelijk naar boven. Haar goddelijke heupen draaiden bij iedere stap bijna 180 graden. Cees verlustigde zich eraan.

‘Ah-ah, niet aanraken’, zei ik halverwege tegen hem, ‘ze moet het zelf voelen’. Ondertussen tastte ik naar achteren, en greep Donny in zijn kruis. Ah ja, hij was ook groot. Even kneep ik erin, om daarna zijn bobbel zachtjes te strelen.

In de slaapkamer gebood ik alle mannen aan het voeteneind te blijven staan, terwijl de hoer moest gaan liggen. In het midden, en daar moest ik wel even duidelijk in zijn, want het was een joekel van een bed.
‘Zo, laat ons nu maar eerst even zien hoe geil je wel niet bent. Betast jezelf maar eens. Op dezelfde stiekeme manier als Cees er niet is’, gebood ik.
Een geil kreetje ontsnapte Sylvia aan haar keel. Het was duidelijk dat dit dametje zich nooit voor vreemden had gemasturbeerd. Misschien zelfs nog nooit in het bijzijn van haar man.
‘Ja, maak het maar eens lekker geil voor jezelf. En dat wat er niet is, dik je maar aan. Dan speel je het maar. Je bent er hoerig genoeg voor’.
Mijn stem sneerde door de prachtige slaapkamer. Ik was echt op dreef.
Sylvia begon geil te kronkelen met haar lijf. Haar heupen wentelden uitnodigend over de zijden lakens. Om en om tastten haar handen steeds dieper in haar kruis. Meer en meer bracht ze haar benen van elkaar. Ze maakte zichzelf toegankelijker.
Toch deed ze het teveel voor ons. Ze bleef vooral mij aankijken, hoerig, slecht. En dat vond ik niet goed.
Ik pakte mijn koffertje, haalde er een zijden blinddoek uit en ging op mijn knieën naast haar op bed zitten.

‘Hoofd omhoog’.

‘Je let teveel op ons’, verduidelijkte ik fluisterend, maar scherp in haar oor terwijl ik het ding ferm voor haar ogen bond. Cees kreunde.

‘Ik wil dat je weet dat wij kijken, maar dat je voor de rest alleen maar voelt wie en wat je bent. Ga verder’.

Sylvia kwam langzaam op gang, maar het werkte. Het kreunen werd intensiever, echter, en haar bewegingen idem dito. Het crèmekleurig onderlaken rulde helemaal op. Soms zat ze met twee handen tussen haar dijen, dan weer met een hand terwijl ze met de andere in de lakens klauwde. En steeds meer kwam het kruis van haar broekje aan de zijkant te zitten.
Steeds schaamtelozer gunden haar bewegingen ons een blik op haar gezwollen en opgewonden schaamvlees.
Ja, ze had zich geschoren, net zoals ik dat via haar man twee weken geleden had opgedragen. Alleen de onderkant was kaal, en de haartje op haar venusheuvel waren bijgeknipt. Dingen die ze nooit eerder in haar leven had gedaan. Ze moest het wel heel erg naar haar zin hebben die avond.

‘Ik wil dat je ervoor gaat. Dat je jezelf klaarmaakt. Om te beginnen’.
‘Oooh….!’, kreunde de rijke vrouw al kronkelend en krampend. De genotsgolven begonnen zichtbaar te worden.
‘Is het de eerste keer dat je je zo klaarmaakt?’, vroeg ik streng.
‘Oooh… Ah-ah! Oooh jaaa…!’, kermde ze vanuit de chaos die in haar tierde.
‘En dan weet je zeker ook hoe we nu over je denken?’
Sylvia kon niet meer antwoorden. Het genot had haar nu te pakken, ze was geil. Waarschijnlijk was ze nog nooit in haar leven zo geil geweest als nu. Iedereen had er nu opgemogen, of opgekund. Ze was zover dat ze alles en iedereen zou kunnen hebben.
‘En ik zie dat je je ook hebt geschoren. En wel op zo’n manier dat het maar voor één ding kan zijn’, zei ik streng. Het kreunen werd luider. De opwinding kreeg nu ook mij te pakken. Alleen mijn macht over haar – de macht die zij mij hadden gegeven – had haar zo geil gemaakt. Ik tastte naar Donny, pakte zijn hand en liet hem over mijn pik wrijven. Cees bibberde en beefde, stiette af en toe kleine kreuntjes uit. Maar toen hij ons zag, kreunde hij luider, wat weer een verhevigend effect op Sylvia’s genot teweegbracht (zover dat al kon).
‘We kijken toe, Sylvia, hoe jij jezelf schaamteloos en verdorven vlak voor onze ogen betast. Weet je wat dat jou maakt Sylvia?!’, vroeg ik streng. De vrouw stond net voor haar orgasme, en ze zei niets.
‘Met je alleen voor genot geschoren kut, weet je wat dat jou maakt? Wat ben je? Zeg op, wat ben je, wat-ben-je??!!’

Sylvia bereikte haar orgasme. Luid kermend beklom haar lijf de eerste top.
Ze richtte zich op, vanaf haar schouderbladen, spieren die aanspanden, borsten die prachtig uitkwamen, ze was beeldschoon.

Net voor de eerste ontlading kermde ze: ‘Ooh ja… ik ben een hoer…’

Haar orgasme kwam in golven. Ze hield haar handen stevig tegen haar kutje gedrukt. Het rijpe, maar bescheiden kutje van daarstraks was nu een uitbundige en uitnodigende geilopening geworden, waarbij clitoris en grote schaamlippen iets naar buiten staken. En ze was nat, heel-erg-nat.
Nauwelijks was ze van haar eerste genot bekomen, of ik deed de blinddoek af. Ze kneep haar ogen toe vanwege het scherpe licht, maar ze zag wel ons naar haar kijken. Een nog groter geweld overviel haar en heel haar lichaam trok spastisch samen.
Cees liet een opgelucht gekreun horen toen ik hem zei zijn kleren uit te doen. Ook Donny en ik ontkleedden ons. Donny stopte een condoom in zijn mond en pijpte deze over mijn lul. Ik zag de slet half naar ons kijken, en wist dat dit haar hoogtepunt nog eens verlengde. De slet.

‘Op je knieën, en met je geile kontje over de rand’, gebood ik de rijke vrouw die nog steeds met hevige naschokken te kampen had.
‘Cees eerst’, zei ik, en meer hoefde ik niet te zeggen. Cees had in een oogwenk zijn bescheiden, maar keiharde penis in het zinderende hoerenlijf van zijn vrouw gestopt. Hij neukte haar met korte, driftige halen, en zijn vingers klauwden zenuwachtig in haar lijf.
Donny en ik posteerden ons zó dat we een ‘rij’ vormden, achter Cees. Sylvia keek af en toe van over haar zwaarbewegende schouder naar ons, maar ze hield het niet langer dan vijf seconden vol. Mannen stonden in de rij om haar te neuken…
Naderhand zei ze ook dat ze het zo’n geil gezicht vond.
Cees begon harder te kreunen, onregelmatiger ook. Ik hoopte niet dat hij zich naar mij zou richten of zoiets, vanwege mijn dominante rol in het begin. Gelukkig deed hij dat ook niet. Met een rauwe kreet kondigde de man zijn hoogtepunt aan.

Hij perste zijn onderbuik zo dicht mogelijk tegen haar billen, kwam helemaal op zijn tenen te staan, en trilde in zo’n 237.834 schokjes zijn zaad in haar. Sylvia kreunde, kreunde om meer. Ze moest geblust, zei ze of zoiets, maar de man had niets meer en liet zich moegestreden uit haar druipnatte kut glijden.
‘Sluit zo meteen weer achteraan’, zei ik in het voorbijgaan tegen hem. De vrouw keek over haar schouder mee, maar ik riep haar tot de orde door hard op haar billen te slaan.
‘Voor je kijken, slet!’, en ik stopte pardoes mijn zware pik in haar lichaam.
Niet om het een of ander, maar ik was andere koek voor het mondaine wijffie. Met veel bravoure naaide ik haar vanachter, af en toe met mijn armen los. Wat voelde ze zich slecht, hoopte ik, en ik wierp alles in de strijd om in mijn bewegingen te laten blijken wat ik van haar dacht.
Ze kreunde niet, het was meer één lange klaagzang van genot. Bot gaf ik haar te kennen wie ze was, een bruut dat was ik. En ik meende het ook nog, dè-sloe-rie.
Als een gortdroge spons absorbeerde zij alles wat ik haar deed voelen, wat ik haar liet zien. Ze was helemaal week, en volledig in de macht van degene die haar zo kon raken.
Ik gebaarde Donny op het bed te komen staan, wijdbeens over de gebogen vrouw heen en met zijn gezicht naar mij toe. Ik zag Sylvia opkijken. Meteen werden mijn neukbewegingen rauwer, en tegelijkertijd liefkoosde ik Donny’s lijf met mijn handen. Zacht en teder nam ik zijn pik in mijn mond. Ik weet niet in hoeverre Sylvia dit allemaal meekreeg, maar haar klaagzang zwol aan tot een enorm aaneengerekt gekreun en gehijg. Dit instabiele standje – Don stond op een behoorlijk deinende ondergrond én hij hield zich aan mijn pompende schouders vast – had ik aanvankelijk voor haar bedacht. Maar al snel kregen mijn liefkozingen voor Don de overhand.
Het was de laatste keer, zo wisten we allebei. We waren niet niet voor elkaar, ik in elk geval niet voor hem. En eigenlijk was het triest, dat vind ik nu nog steeds zo. Maar door hem zo te pijpen bedankte ik hem voor heel zijn overgave, zijn tederheid, zijn liefde voor mij. Mijn liefde voor hem was echt geweest, maar het was wel lichamelijke liefde.
Door hem zo te pijpen liet ik het zien, zonder erbij na te denken, zonder het te regisseren, gewoon door mijzelf te geven.

Wat een filmshot moet dat zijn geweest. Mijn lijf dat mechanisch de hoerenloopster doornaaide, ik zelf die mijn vriend vaarwel pijpte, en Donny rechtop over de vrouw staand, en… huilend.
Ja, zijn tranen vielen op mijn hoofd en nek. Het was een werkelijk prachtig beeld, en zo triest en zielig ineen.

Ik kwam klaar, niet door het automatistische geneuk in Sylvia, maar op Donny. Heel mijn orgasme gaf ik via mijn liefkozingen aan hem door. Met mijn handen, mijn tong en mijn lippen. En ik kreunde.

‘Sorry…’

Na een korte onderbreking was het Donny’s beurt om Sylvia te laten voelen wie ze was. Hij deed het goed. Het grootste verdriet was voorbij, ons afscheid was al genomen. Hij legde haar op haar onderrug, en drukte met zijn lichaam haar benen zijdelings weg. Haar kut kwam zo bijna rechtstandig naar boven te staan, en hij liet zijn hele lijf er keer op keer op en in vallen.
Cees was ondertussen weer bijgekomen, en begon zich direct boven het gezicht van zijn vrouw af te trekken. Ze kwamen tegelijk, de mannen. Sylvia’s gezicht werd helemaal ondergespoten, en Donny boy vulde zijn condoom.
Ik beval Sylvia haar man schoon en leeg te zuigen. Haar bewegingen werden slepender, vermoeider. We waren bijna klaar, maar ik wilde niet meer blijven slapen. Het gedoe met Don had me teveel aangegrepen.
Cees was schoon, en ik verzocht hem naar beneden te gaan voor de laatste fase. Even keek hij mij vragend aan, maar ik stelde hem gerust en bracht hem zijn eigen fantasieën in herinnering die hij twee weken geleden door de telefoon tegen mij uitte.
Met Cees de kamer uit brak voor Sylvia de hel los. We bonden haar vast en ragden haar helemaal uit.
Ze wilde meer, ze vroeg het ook, om nog meer gebruikt te worden, maar op een gegeven moment trok haar lichaam het niet meer. Met Donny’s derde orgasme (ik zat op twee) was het genoeg.
Zwijgend trok hij zich uit haar, en ik haalde mijn vingers uit haar kont.
Hij haalde het condoom van zijn pik, legde er een knoop in en wierp het rubber op Sylvia’s blote rug. Ze was uitgeteld, en het was klaar; ze voelde zich goedkoop en smerig. Ongetwijfeld.

‘Het is genoeg, het is voorbij’, zei ik tegen haar. Ze keek me moe maar breedglimlachend aan. Toen pakten we onze kleren, en we vertrokken.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *