Behaagziek

5
(2)

Eenmaal thuisgekomen, plofte ze neer op de bank en ze dacht na. Waarom vond ze het altijd toch zo leuk dat ze bekeken werd?, vroeg ze zich af. Ze wist van zichzelf dat ze flirtte bij de vleet. Bij het kopieerapparaat, tijdens de koffie, de lunch, overal.
Nu ze eraan terugdacht schaamde ze zich, maar ze wist ook heel goed het gevoel op te roepen wat ze kreeg als ze het gebeurde. Misschien had het met onzekerheid te maken, maar opwindend was het zeker. En nu dat laatste er niet was, werd ze gek van zichzelf!
‘Ik ben behaagziek’, concludeerde ze hardop, ‘maar waarom eigenlijk? En waarom is het zo lekker?’
Irene liep naar het raam en deed het gordijn open. ‘Ah, die geilaard van de overkant is er ook weer’. Ze zwaaide even om de stakker te laten zien dat ze hem had opgemerkt.
‘Het is de macht, de controle over wat mensen van mij denken’, zei ze tegen zichzelf in de spiegel. ‘Misschien kan je niet anders?’
Ja, dat moest het zijn. En als mannen geil worden, dan wist ze meteen wat ze aan ze had. Maar wilde ze zoiets wel? Misschien moet ik wel in therapie?, dacht ze. Dat doen wel meer meiden van mijn leeftijd. Ondertussen deed ze heel langzaam haar broek uit.
Irene wist dat de overbuurman achter een telescoop zat. Waarschijnlijk nu weer. En dat andere gevoel groeide in haar weer. Datzelfde gevoel als ze aan het flirtte sloeg. Maar nu was het erger, want ze wist wat de loser aan de andere kant van de straat deed. Bij hem was het altijd een graadje erger. Ze deed dit bijna iedere dag.
Alle verstandige gedachten werden naar de achtergrond verdrongen. Ze keek nog één keer in de spiegel, bedacht wat voor een slet ze was, kirde en gaf zich er vervolgens helemaal aan. Ze wist dat de buurman zich op haar aftrok. Dat maakte haar geil, bloedgeil.
Haar handen speelden met de rand van haar slipje en met de naar buiten piepende schaamhaartjes. Voorzichtig schoof ze het onderbroekje op haar knieën. Het bescheiden, maar wollige schaamkruisje kwam te voorschijn. Irene draaide met haar onderlichaam langzaam tegen de bank.
Haar vingers beroerden het zachte vlees van haar schaamlippen. Ze maakte zichzelf een beetje open en merkte dat haar kutje kletsnat was. Het sijpelde langs de binnenkant van haar dijen op de bank. De mooie vrouw ging iets verzitten, zodat de buurman de natte plek goed kon zien met zijn verrekijker. Terwijl ze zachtjes met haar onderlichaam bleef draaien, zocht zij haar heerlijke plekje, nét boven de clitoris. Zoals gewoonlijk was de clitoris zelf veel te gevoelig. Door jarenlange ervaring in het vingeren, wist ze dat het gebiedje erboven veel geiler was. Ze smeerde wat vocht op die plaats en begon het te masseren. Irene verhoogde de spanning op haar bovenbenen door ze, wijd van elkaar, iets boven de grond te houden. Ze kreunde het uit van genot. Met haar mond wijd open, zodat de gluurder geod kon zien dat ze genoot.
Haar billen schoven wilder en wilder over de bank. Ze glibberde met haar vinger over de magie van haar lijf. Haar hand lag op de uitdagende venusheuvel en ze drukte erop, eerst zachtjes, maar steeds vaker hard!
Haar andere hand wreef over haar truitje waaronder haar borsten priemden. Irene zag dat de buurman nu ook heftig aan het bewegen was. Ze stelde zich zijn enorme pik voor, waar hij als een bezetene aan zat te sjorren. Opnieuw sloeg een warme tintelende golf door haar onderlijf. Ze wist dat ze nu snel zou klaarkomen. Ze pakte een kussen en zette die in haar mond. De onduidelijke gestalte van de buurman begon nog sneller te bewegen; ook hij zou gaan klaarkomen. Irene’s vinger drukte nu met alle macht op de geilplek. Tegelijkertijd kneep ze in haar venusheuvel. Al die tijd hield zij haar benen een stukje van de grond en haar beenspieren begonnen nu te trillen. Met diepe zuchten, probeerde ze de druk in haar lichaam te ontlasten, hetgeen natuurlijk niet lukte.
‘Oh, mijn God’, smoorde haar stem in het kussen. Een oerkracht concentreerde zich razendsnel in en rond haar kut. Haar geil druppelde er werkelijk uit. Terwijl ze kwam, beet ze zo hard als ze kon in het kussen. De ontlading van de geweldige spanning leek eindeloos, maar ebde langzaam weg. Uitgeput bleef Irene liggen en viel meteen in slaap. Wat de buurman deed, interesseerde haar niet meer.
De volgende morgen meldde ze zich ziek. Ze voelde zich rottig. Ze belde met haar moeder, met haar vriendin, met haar broertje, maar geen van de telefoongesprekken kon haar rustig maken. Diep van binnen wist ze hoe het kwam; ze wilde meer van haar ziekelijke gedrag afweten.
Ze belde met een psychiater. Hoe ze die had weten te vinden? Gewoon, uit de Gouden Gids. Of het telefoonboek, die gasten staan overal in.

‘Komt u binnen mevrouw Smidt’, nodigde de man haar uit. ‘Vindt u het goed de heer Van Asch erbij blijft? Hij loopt zijn laatste stagejaar bij mij ziet u’. Nee, dat vond Irene Smidt niet erg. Nauwelijks was ze binnen, of ze voelde ‘het’ alweer gebeuren. Ze liet zich bekijken, want ze wérd bekeken. Bevallig ging ze zitten.
‘Vertelt u eens, waarvoor bent u hier?’, begon de psychiater. Irene voelde zich ineens weer het wijffie. Ze snapte er helemaal niets van, maar ze liet het allemaal gebeuren. Hiervoor was ze gekomen. En ze vertelde alles. Van de buurman, van de gebeurtenissen op het werk, van haar onbedwingbare zucht naar aandacht, alles. De mannen keken elkaar veelbetekend aan. Irene zag het. Ze vond dat het niet kon, maar aan de andere kant…

De psychiater schraapte zijn keel. ‘Juffrouw Smidt…’
‘Noem mij maar Irene trouwens’, kirde ze, helemaal in haar rol. ‘Thijs is de naam’, zei de oudere man. ‘En ik ben Ad’, zei de stagiair haastig. De psychiater ging verder. ‘Als ik dit zo hoor, wil ik u de vraag stellen: wat vindt u er zelf van? En wat haalt u er zelf uit?’
Irene was even verbaasd. Voor de antwoorden hierop was ze hiernaar toe gekomen! Maar nu werd ze gedwongen erover na te denken, zélf.
‘Tja’, begon ze aarzelend, ‘zelf vind ik het eigenlijk normaal. Ik zie niet in waarom, eh… Waarom het zo slecht is. Maar, eh, het hóórt toch niet?! En wat ik eruit haal? Ik voel me er goed bij, heel goed zelfs’.
De mannen keken elkaar weer aan. En weer zag Irene de veelbetekenende blikken. Was het eigenlijk wel zo erg, zo anders, dat ze was wie ze was, vroeg ze zichzelf af. Ze realiseerde zich dat zij zichzelf nu had laten zien. Aan twee vreemde mannen. Ze mocht het laten zien, ze mocht het laten gebeuren.
Ongemerkt voor beide heren, voelde ze aan haar slipje. Nat, heel erg nat. Haar lichaam wilde het en zij had niets te verliezen; waarom zou ze zich niet laten gaan?
‘Vandaag de dag is niemand vrij van smetten op zijn of haar blazoen’, zei Thijs met een schorre stem. ‘U moet het uzelf niet zo moeilijk maken’, vulde Ad hem aan.
‘Laat het gewoon gaan mevrouw Smidt, laat uzelf maar naar boven komen…’ Nu pas realiseerde zij zich dat ze aan niets of niemand verantwoording had af te leggen. Tja, waarom niet? ‘Laat je gaan’, echode het op de golven van haar geilheid.
Voor de ogen van beide heren ontdeed zij zich langzaam van haar slipje. Niemand sprak een woord, maar de spanning was duidelijk voelbaar. Ze keek beide psychiaters strak aan. Hoe ze het wist hoe ze het wist, maar ze zag de mannen langzaam breken. Ze keek naar hun broeken, daarachter begon het te zwellen en hun houding werd ongemakkelijk. Ze gaven zichtbaar toe aan de lust die zich aan het opbouwen was. Dat versterkte Irene’s wil om toe te geven aan de zoete macht die ze zo vaak ervoer.
Het was een heerlijke gewaarwording de koele lucht van de spreekkamer tegen haar hete schaamlippen te voelen. Ad en Thijs wisten niet wat ze zagen. De hel was ontketend in deze jonge vrouw; hun pikken zinderden in hun broeken. Irene zag de zwellingen duidelijker en werd nog geiler. Uitnodigend nam zij met haar ontblote onderlichaam op haar knieën plaats op de bank. Onbeschaamd liet zij de heren naar haar vochtige vagina kijken, en ze draaide daarbij haar kontje heen en weer. Ze keek over haar schouder naar de hevig opgewonden mannen, bewoog nog wat met haar kontje, en betastte zichzelf. Achterlangs.
‘Kijk maar eens naar dit mooie jonge zachte kutje. Het huilt helemaal van verlangen. Zie je dat? Allemaal traantjes. Ooh toe, troost het. Alsjeblieft, troost dit lekkere kutje…’, zei ze pruilend.
Thijs was de eerste die reageerde. ‘Ik, eh…, ik heb geen zakdoek bij me…’
‘Nee!’, smeekte Irene, ‘kutje wil ook geen zakdoek! Je moet de traantjes weglikken. Toe, kus mijn kutje, alsjeblieft!’
Ad de stagiair was helemaal hoteldebotel geworden. Hij sprong naar voren, viel op zijn knieën en drukte zijn hoofd tussen haar billen.
‘Aaah, jaaah!’, kermde Irene triomfantelijk uit. Meteen golfde de opwinding door heel haar lichaam. Echt likken kon Ad niet, maar iedere aanraking was heerlijk. Ze gaf eraan toe, en ze had ervoor gezorgd dat deze mannen dat ook deden.
Ze genoot van zijn bibberende en gretige handen op haar billen; van zijn opdringerige en stotende hoofd tussen haar dijen.
Zo zinnenprikkelend was het, zo heerlijk. De golven van opwinding en genot begonnen het meisje nu ritmisch te overvallen. Iedere keer een beetje meer, iedere keer intensiever. Ze wist dat het niet lang zou duren voordat ze klaar zou komen. Ze drukte haar nagels in de bankleuning.
‘Ooh ja! Ooooh ja! Bef-me-maar! Ooooooooh jaaaaaa…!’ Irene kwam klaar. Met haar rechterhand trok ze Ad aan zijn haren nog steviger tegen haar hete kut. Haar vrije wijsvinger woelde over dat plekje net boven haar clitoris. Ze sidderde, huiverde en kermde van genot. Van heel ver zag zij zichzelf zitten: op haar knieën op een bank, in de spreekkamer van een psychiater, met de assistent die haar vanachter likte, en zij die hem tussen haar eigen benen aan zijn haren vasthad. Het orgasme hield aan. Ze vond zichzelf zo geil, zo overweldigend opwindend. En ze voelde dat het opwindingsvocht uit haar lichaam stroomde, zo op het gezicht van de stagiair.

‘Het is tijd dat ik me erin ga mengen’, bromde de psychiater. ‘Het is nu toch al veel te ver gegaan’, en hij trok zijn leerling onder en vanachter de vrouw vandaan. Irene merkte dat er wat aan de hand was. Nog niet helemaal bekomen van haar hoogtepunt, begreep ze wel dat ze iets moest doen voordat ze de controle over de situatie zou kwijtraken.
Irene draaide een kwartslag, en leidde de stagiair voor haar gezicht. ‘Doe je kleren uit’, lispelde ze. Terwijl de jongen deed wat ze hem opdroeg keek ze zijn baas over haar schouder aan. ‘En jij, jij doet maar met mijn achterkant wat je wilt’. Thijs kreunde, en in een beweging zakte zijn broek op zijn hielen. Irene zag zijn kloppende forse pik. Op dat moment had ook Ad zijn onderlijf ontbloot, en ook vlak voor haar stond een opgewonden penis. Ook voor mij, ook door mij, bedacht ze zich gelukzalig. Meteen nam ze hem in haar mond, en ze genoot er met intense halen van.
Thijs zette zijn pik tegen haar lichaamsopening en duwde met zijn lichaam langzaam naar voren. De penetratie was voor Irene compleet. Ze voelde zich opvullen. Ze probeerde het genot dat ze daardoor ervoer weg te leiden door Ad wreder te pijpen.
Heel even weer zag zij zichzelf vanuit de verte. En ze zag twee heren, één voor haar, de ander achter haar. En beiden zaten in haar. Ze voelde zich heerlijk, ze werd gebruikt en zij gebruikte. Een ondraaglijk genot.
Het leek een eeuwigheid te duren eer zijn lendenen haar billen raakten. Maar toen zat hij volledig in haar; ze was genomen. Ad’s mond viel open van verbazing. Het gekreun en de gretigheid van de vrouw hadden hem verstijfd doen staan. De pik in haar mond smaakte naar man en ze probeerde er zoveel mogelijk van te proeven. Met haar tong wurmde ze in zijn pisgat. Ze duizelde en voelde al het leven in haar naar haar kut stromen. Intens, ingetogen maar met volle extase, kwam ze klaar. Zonder dat ze er macht over had, trokken haar onderlichaamspieren samen. Ze kwam alweer klaar, nu vaginaal. Iets wat haar niet vaak overkwam.
Thijs voelde Irene persen. ‘Ze komt! Ze komt weer!’, zei hij opgewonden.
Van heel ver hoorde Irene dat en zwijmelde nog verder weg. Haar lichaam schokte ongecontroleerd en ze viel zijdelings op de bank. Thijs anticipeerde op haar orgasme door op het juiste moment diep in haar lijf te stoten. Met zijn tanden op elkaar begon hij haar flink te neuken. Irene voelde zich heerlijk, maar vreemd. Ze zat niet helemaal meer in haar lichaam. De controle was weg, maar ze vond het niet erg. ‘Neuk me, gebruik me’, fluisterde ze hees terwijl haar lichaam heen en weer werd gepompt door de losgebroken psychiater.
Ze zag niet waar Ad stond, maar ze voelde zijn gretige handen en zijn harde pik overal op haar naakte lichaam. Het maakte haar allemaal niet uit. Zij had de mannen zover gekregen, nu mochten ze alles met haar doen wat ze wilden. Toen kwam Thijs klaar. De dure psychiater gromde als een beest, en spoot, met iedere vezel in zijn lijf tot het uiterste gespannen, zijn warme zaad diep in haar lichaam. Schokkend braakte zijn pik een tweede en een derde golf sperma in de vrouw. Irene kreunde, en maar één zinnetje denderde door haar bewustzijn: ‘bevuil me’.
Totaal van de wereld liet Irene zich in een andere positie leiden. Ze werd weer op haar knieën gezet en Ad wreef zijn pik over de besmeurde binnenkant van haar dijen.
‘Zo, die is glad genoeg’, zei hij en zette zijn pik tegen haar anus.
‘Oh nee, dat zal zeer doen’, kreunde Irene van ver. Maar Ad luisterde niet en duwde door, zijn pik in haar kont.
‘Aaah’, kreunde Irene zachtjes van de pijn, maar ze verzette zich niet. Ze werd voor het eerst van haar leven in haar kontje gepakt. Ze had het verdiend.
Ik ben een behaagzieke vrouw, wist ze.
De pijn en het ongemak waren allang weg en ze hoopte dat Ad haar snel en hard zou neuken. Tegelijkertijd voelde ze Thijs’ sperma uit haar lichaam komen zetten.
Door Ad’s stoten kwam ze min of meer tot haar positieven. Ze pakte Thijs bij zijn halfslappe lul en trok hem tot vlak voor haar mond. Ze rook man, sperma, en dat vermengd met haar eigen luchtjes. Op de maat van Ad’s nemende ritme pijpte ze de psychiater schoon. Ze voelde de lul in haar mond groeien. Ze realiseerde zich dat ze weer controle kreeg over de situatie.
‘Allebei, ik wil dat jullie mij allebei bezitten’, smeekte ze tussen de pijphalen door. Thijs kreunde, en al snel schoof zijn stengel in de vertrouwde vochtige omgeving. Allemachtig mijn speeksel mengt zich nu met het vocht in mijn kut, bedacht ze zich geilig.
‘Stoten, jullie moeten me allebei zo hard mogelijk stoten’, fluisterde ze hees. Door de ongemakkelijke houding ging dat niet zo goed. Dus bood ze haar lichaam weer aan op haar knien. ‘En nu tekeer gaan, ik wil jullie allebei!’ Als een machine ramden de heren om en om in haar lichaam; de één in haar kontje, de ander in haar kut. Irene voelde dat sperma vermengd met kutvocht in haar bilnaad liep. Daar ontmoette het de stampende lans die in haar aars bewoog. Ze zweefde weer de afgrond tegemoet; het erkennen van haar eigen wellust en zonde.
Irene voelde beide pikken vrijwel tegelijk opzwellen. ‘Jullie gaan spuiten’, hijgde ze. Thijs en Ad zeiden niets, maar begonnen wilder te stoten. De vrouw voelde hun spieren tegen haar lichaam spannen en de eerste zaadgolven drongen in haar binnen. Ze wist zich uit de kluwen lijven te ontworstelen en ving met haar mond en lichaam de tweede en derde spermalozingen op. De heerlijke geur van mannelijke bevrediging vulde de spreekkamer. Ze wist niet waar ze likken en zuigen moest; zaad was er in overvloed. Ook uit haar beide lichaamsopeningen stroomde mannengeil.

Het gekreun van de mannen nam snel af; ze waren bevredigd. Snel ging Irene op de twee uitgeputte lijven liggen en bracht zichzelf naar een laatste hoogtepunt. Haar schaamstreek zat onder het neukgeil en haar vingers glibberden over haar intieme plekje.

‘Zoals ik het nu voel, kunnen jullie het nooit voor elkaar krijgen’, hijgde ze net voordat ze kwam. Ad en Thijs keken hoe Irene zich klaarmaakte, op hen.
Letterlijk op hen. Maar ze konden niets meer, de jonge vrouw had hen eronder gekregen.

Op haar hoogtepunt wilde ze niet dat de mannen keken. Sterker nog, het interesseerde haar niet. Het laatste woord, dat was aan haar. Ze was niet behaagziek, wist ze nu. Ze was gewoon geil, punt. Eindelijk durfde ze dat te erkennen. Irene was bevredigd.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 5 / 5. Aantal stemmen: 2

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *