Natte droom (ook meisjes krijgen ze…)

0
(0)

Een echte meidenkamer, het vele roze doet zeer aan de ogen. Aan de muur popsterren, meidengroepen, jongensbands. Ook staat er een bureautje, van oma gekregen, geverfd door een kind. Roze uiteraard. Het meisje keek eens om zich heen, wild ademde ze door haar neus. Toen draaide ze zich om, liep terug naar de deur en rukte die open. ‘Ik ben geen kind meer!!!’, schreeuwde Amy naar beneden. Pats!!!, de deur knalde weer dicht.
De jonge vrouw sprong op het bed, en staarde met haar handen onder haar hoofd naar het plafond. Even later viel ze in slaap, zacht snurkend zoals veel meisjes wel vaker in Morpheus’ armen liggen.

In één keer zat Amy rechtop in bed. Waarvan ze schrok wist ze niet, maar haar hart bonkte nog in haar keel. Klaarwakker was ze. Op de rand van het bed probeerde ze tot rust te komen. Dat ging snel, en even later liep ze naar beneden.
‘Mam?’, riep ze halverwege, maar er kwam geen antwoord. Zou ze nog boos zijn van die deur?, vroeg het meisje zich af. Haar moeder hield er niet van als ze met de deuren knalde. Er zat niemand op de wc, zag ze aan het licht, en in de woonkamer was haar moeder ook niet. ‘Mam?’, kwam het er zachter uit terwijl ze de keuken inliep. Maar ook daar was niemand. Op de tafel lag een briefje.

Schatje,
Ik moet plots werken, spoedgeval. Het zal wel laat worden op de poli, dus reken maar niet op mij. In de vriezer ligt nog een pizza. Ga je niet te laat naar bed? Tot morgen!
Ria (ook wel je moeder genoemd)

Het meisje moest lachen om de zelfspot van haar moeder. Maar moest ze nou wéér werken?! En ze had de ruzie nog wel willen uitpraten! Moedeloos deed Amy de koelkast open, en nam een plakje worst. Pizza, nee hè!, dacht het meisje. Harder dan goed was knalde ze de koelkastdeur dicht. Verveeld liep ze de woonkamer in, liet zich op de bank vallen en knipte de televisie aan. Onderuitgezakt zapte ze de kanalen langs.
Haar sixties broek ging open en Amy krabde gedachteloos aan haar venushaartjes. ‘Bah!’, mompelde ze bij het zien van een vrouw die op het punt stond te bevallen. Jezus, wat een grote kut! Vol walging bleef ze kijken. Baby’s zaten nog niet bepaald in haar systeem.
Nu ik dit zo zie, ben ik nóg blijer met mijn kutje, bedacht ze zich. De eerste persweeën begonnen, en Amy schakelde de televisie uit; dat hoefde ze helemaal niet te zien.
Amy duwde haar kont omhoog, trok haar broek en slipje over haar billen en haalde haar kutje wat naar boven. ‘Ja, ik heb inderdaad een heel mooi kutje’, zei ze hardop. Ze liet het jonge zachte vlees los en begon het voorzichtig te strelen.

Amy masturbeerde vaak, zeker nu het de laatste tijd niet zo best ging tussen haar en haar moeder, en ze vaak op haar kamer alleen was. Ze vond het de gewoonste zaak van de wereld. Vingeren maakte haar rustig.
Met de ene hand spreidde ze haar lipjes af en toe uit elkaar, terwijl ze met de vingers van haar andere hand al haar lekkere plekjes masseerde. Mhmm, ik ben snel nat vandaag, bedacht Amy geilig. Heel voorzichtig, zo lekker mogelijk, bracht ze haar rechterwijsvinger in haar kutje. Ze roerde er even in, dat vond ze zo geil van zichzelf. Ze genoot van het kleverige, zware vocht op haar vinger. Aarzelend, alsof ze haar warme holletje niet wilde verlaten, haalde ze haar vinger weer uit haar hete onderlichaam. Met haar mondje een beetje open, tongetje naar buiten, en haar ogen op haar handelingen gericht, smeerde ze het over haar inmiddels behoorlijk gezwollen klitje.
‘Aah ja…!’, zuchtte ze van geil genot, en haar ogen sloten zich en ze drukte haar hoofd tegen de bankleuning. ‘Ooh…!, wat ben ik eigenlijk een geil meisje…!’, kreunde ze intens. Ze intensiveerde haar bewegingen. Ze ging ervoor, smachtte al naar dat heerlijke orgasme waar ze zo van had leren houden.
Amy spreidde zoveel mogelijk haar benen, drukte haar venusheuveltje tegen haar handen, om meteen daarna geilig met haar bekken te bewegen. Haar hoofd draaide in haar nek, op het ritme van de golven van genot die zij zichzelf toebracht.
Loom en slepend kreunde ze met het aan- en afrollend genot mee. Ze hield er zo van, het was zó lekker…

Amy kende de opbouw van haar orgasme precies, zo interessant vond ze het genot dat haar met zich meevoerde. Het zou niet lang meer duren, en dan zou haar lichaam het van haar overnemen. Het werd een heftige deze keer, dat voelde ze wel. En ze maakte zich nog geiler.

‘Ooh ja!!!’, kreunde ze, ‘het komt, het komt, ik kommmmm…!’ Het was alsof ze overspoeld werd door het genot. Het nam haar mee, vloeibaar werd ze, en ze spoelde mee met de draaikolk naar het onbekende. En er was niets dat ze kon doen. Voor haar geestesoog flitsten beelden van alle ervaringen in haar jonge leven die ze opwindend vond. ‘Oohh ja, ik ben zo geil!!!’, bracht ze er trillend uit, zich totaal niet bewust van wat ze nu eigenlijk zei.
Langzaam nam het gevoel af. Het meisje voelde dat haar lichaam en geest weer hun normale posities innamen. Desondanks werd ze af en toe overvallen door een geile gedachte, als een genotsecho van wat ze zojuist had ervaren.

Uitgeput hing Amy op de bank. Tjonge, dit was wel een van de beste die ik ooit heb meegemaakt, realiseerde de mooie jonge blonde meid zich. Nagenietend streelde ze over het natte opgezwollen vlees totdat het té gevoelig werd. Ze stond op en liep met knikkende knieën naar de keuken om zich wat te drinken in te schenken. Daar kreeg ze de schrik van haar leven; twee gezichten keken vanuit het donker naar binnen! Het meisje bleef als aan de grond genageld staan.
Het duurde even voordat Amy zich realiseerde dat de gezichten net zo verschrikt waren als zij. En toen gebeurde er iets vreemds. Haar angst smolt weg, en maakte plaats voor iets anders. Iets vaags, een soort macht, en het concentreerde zich diep in haar onderbuik.
Amy rechtte haar rug – ze kon niet geloven dat ze dit deed! – en ze gebaarde naar de bleke gezichten dat ze naar de deur moesten komen!

Ze opende de deur en herkende de jongens meteen. Het waren Addy en Edouard, de twee neven die even verderop in de straat woonden. Ze waren ouder dan haar, maar Amy wist dat ze haar met meer dan gewone belangstelling bekeken.
‘Wat stonden jullie nou te doen?!’, hoorde zij zichzelf zeggen. Een heerlijk gevoel van trots doorstroomde haar.
‘We liepen langs, en, ehhh…’, stamelde Addy, de bijdehandste van het stel. ‘Nou, kom op, en toen wat?’, vroeg Amy ongeduldig. ‘Nou, we hoorden kreunen, en dachten dat er wat aan de hand was, en toen…’ De jongeman zijn stem zwakte af en zijn ogen staarden dromerig in de verte. ‘Nou…’, vroeg Amy plagend. Oh!, wat had ze het nu naar haar zin. ‘En toen zagen wij jezelf helpen en bleven kijken!’, maakte Edouard snel af, blij dat ook hij een duit in het zakje had gedaan.

‘Kom maar binnen jongens, dan kunnen we er beter over praten’, zei Amy plots. De storm in haar onderbuik loeide op volle kracht. Ze genoot van de jongens, en hoe zij hen in haar macht had. Ze draaide weg, het was alsof ze er even niet was. Wat gebeurt er met me!, vroeg ze zich af.

Ineens zat Edouard op een stoel. Vragend keek hij Amy aan. Het meisje zag zichzelf vier zijden sjaals pakken. Ze bond de jongen zijn handen en voeten vast. Daarna maakte ze zijn broek los. De jeugdige, keiharde pik stak fier in de lucht. Amy ging voor hem staan en deed geilig haar broek uit. In haar geile ondergoed stond ze recht voor de opgewonden jongen.
Ook Addy had zijn kleren uitgedaan. Ook zijn pik leek op springen te staan. Hij streelde zichzelf, en legde zijn pik op Amy’s bilspleet. ‘Laten we op het bed gaan liggen’, zei ze meer tegen Edouard dan tegen Addy. ‘Dan kan jouw neefje zien hoe ik mijzelf vinger, terwijl ik je pijp’.

Edouard keek recht in het natte spleetje, tussen de wijdgespreide benen van het jonge meisje. Hij zag hoe ze Addy’s pik in haar mondje nam. Haar hoofd schoof langzaam en geil langs de opgezwollen penis, van boven naar beneden. De vastgebonden jongen bleef ze strak aankijken.

Amy vingerde zichzelf en merkte dat haar clitoris te gevoelig was door de masturbeerpartij zonet op de bank. Voor Edouard maakte dat niet uit. Hij wierp haar aanmoedigende blikken toe, en zei opgewonden: ‘Pijp hem, zuig hem helemaal af!’ Addy moest al bijna komen van dit geile tafereel en waarschuwde zijn neef: ‘Ik hou het niet meer, wil je dat ik spuit?’
‘Nee, nee, nee’, gilde Edouard vanaf de stoel, ‘doe maar wat anders! Steek je kop in haar kut! Tussen haar dijen!’
Gehoorzaam namen Amy en Addy hun posities in. En weer zorgde Amy ervoor dat Edouard alles goed bekijken. Ze snapte niet waarom dat nu zo belangrijk was, maar ze moést het zo doen voelde ze.

Amy zat op haar knieën, Addy likte van achteren haar jonge schaamlipjes. Het zachte vlees glinsterde van geilheid en Amy genoot. De zachte tong van de jongen; net wat ze nodig had op die overgevoelige plekjes. ‘Mijn klitje, je moet mijn plekje zachtjes likken’, fluisterde ze. Edouard hoorde maar net wat ze zei en ook zijn opwinding steeg.
‘Doe wat ze zegt’, beval hij zijn neef. Addy wurmde zich onder het vochtige poesje om bij het klitje te komen. Haar gevoeligste plekje van haar lichaam was nog steeds enorm opgezwollen. Het was duidelijk dat ze er weer zin in had.
‘Oh Edouard, nu ga ik misschien komen, mag ik wel?’, vroeg ze smekend. ‘Ja, jij nu wel, laat het maar komen’, riep Edouard wild. Zijn pik stond nu kaarsrecht tegen zijn buik aan. Hij zag Amy’s bilspieren aanspannen en wist dat ze zich opmaakte voor de grote ontlading. ‘Ooh’, kreunde de jonge vrouw, ‘daar ga ik weeeeeeer! Ooh jee, daar is het! … ‘
Addy wist zó zijn tongbewegingen te doseren, dat haar orgasme zo lang mogelijk duurde. Hij stopte net op het juiste moment. Amy viel hijgend op het bed.

‘Nu moet je me nemen, voor jezelf en voor Edouard’, hoorde Amy zichzelf zeggen. Tegelijkertijd keek ze de jongen in de stoel strak aan.
Addy leidde zijn pik tot vlak voor het natte spleetje van de jonge vrouw.
‘Schuif hem erin neefje, laat zien wat we kunnen!’, hijgde nu ook Edouard. Met zijn hele lichaam duwde de knaap zijn pik achterlangs in het tere lijfje. Steeds sneller begon hij te bewegen.

‘Nu kan je dieper’, kreunde Amy een tijdje later en ze spreidde haar benen. Ze voelde de penis diep in haar dringen, en bleef strak naar Edouard kijken die ondertussen supergeil was geworden. En weer moest Addy bijna komen.
‘Edouard, het is er weer, mag het nu???’, vroeg hij. ‘Nee, nog niet. Ik wil Amy nog eenmaal goed bekijken voordat je in haar spuit’, zei Edouard, die duidelijk ook een hoogtepunt naderde. Daarop liet Amy zich over de paal van Addy glijden. Edouard kreeg zo een goed beeld van de jonge vrouw.
In woorden zonder geluid, maakte ze Edouard duidelijk dat zijn neef bijna ging klaarkomen. Edouard voelde een laatste scheut van opwinding door zijn geboeide lichaam schieten. Hij besloot dat het genoeg was geweest.

‘Oké’, hijgde hij, ‘Ad, sta op en besproei die hoer!’ Addy was blij dat het nu mocht. In oogwenk stond hij naast het bed en richtte zijn lans op het jonge lichaam. Amy lag klaar om te ontvangen. Addy rukte zich nog één keer af. Het sperma liep al uit zijn pik. Dikke geilklodders stroomden over Amy’s lichaam, terwijl ze met spanning naar de pik van Edouard keek. Eindelijk kwam Edouard klaar. De hele stoel schokte en schudde. Het warme geil spoot tegen zijn bloes aan.
Amy snapte er niets van. Het leek wel of ze iedere keer black-outs kreeg. Maar af en toe zag ze beelden van de jongens; terwijl ze haar neukten, of zij die hen pijpte, om en om. Ook Edouard’s hand zat op een gegeven ogenblik in haar kutje, en ook werd ze dubbel gepenetreerd!! De beelden kwamen af en aan. En er klopte iets niet. Niet dat ze daar echt oplette, maar er was iets met haar kamertje. Veel tijd om zich er druk over te maken kreeg ze niet, het was een helse orgie.

Amy sloeg haar ogen open. In één keer zag ze dat haar kamertje weer als vanouds was. Ze draaide zich om en keek of de neven naast haar lagen, maar er was niemand te zien. Wel was haar bed een grote puinhoop, en er zat iets plakkerigs tegen haar billen. Het meisje sprong op haar knieën en voelde dat het kletsnat was in heel haar bed. Ze schrok en rook eraan. Plas was het niet. Voorzichtig ging haar hand naar haar dijen. Het was haar eigen vocht; ze had alles gedroomd.

Beneden riep haar moeder, of ze kwam eten. In de deuropening draaide ze zich nog één keer om. Deze kamer moest er na het weekend anders uitzien, ze was geen meisje meer. En die neven, die zou ze ook nog wel eens aanspreken…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *