De kut van aleksandra met een k

4
(2)

De hele dag had hij al een onrustig gevoel bij zichzelf bemerkt. Hij had het eerst aan de spanning voor het komende voetbalduel gekweten, maar hij bedacht dat dit wel onzin moest zijn. Hij hield niet echt van voetbal, al had hij wel alle wedstrijden van het WK gezien.
De dag daarvoor was hij naar de Rolling Stones geweest. Zou dit hem uit evenwicht hebben gebracht?
Hij wist het niet. In de rust van de wedstrijd werd er gebeld. Hij vroeg zich af wie dat zou kunnen zijn. Het bleek Aleksandra met een K te zijn. Aleksandra – met een K dat hoor je toch niet vaak? – de buurvrouw.
Hij kreeg een kleur en dat hing niet alleen samen met dat hij in zijn boxershort de deur voor haar opende. Hij liep graag als hij thuis was in zijn boxershort en eigenlijk was hij gewoon vergeten om even een andere broek aan te trekken. Dit hing blijkbaar samen met de spannende wedstrijd die net de eerste helft erop had zitten.
Verlegen vroeg hij haar wat hij voor haar kon doen, terwijl hij zich ineens bewust werd van het ruwe katoen dat langs zijn eikel schuurde… Shit, waarom vergat hij ook steeds om wasverzachter in zijn was te doen!

Twee avonden daarvoor stond hij op het punt om naar bed te gaan, na een sigaretje. ‘Zijn laatste’, hield hij zich cynisch voor, al geloofde hij het zelf niet echt. Hij was al zo vaak gestopt. Hij stond op zolder voor het openstaande raam – hij had een hekel om in huis te roken – toen hij zijn buuf in haar huis aan de overkant zag. Zijn buuf, zijn – hoewel blond – Griekse schone. Ze stond in haar garage geleund tegen een witte auto. Een Volkswagen, een kever. Een auto die hij daar nog nooit eerder had gezien. Ze was niet alleen. Hij zag een donkerblonde jongen met lange haren met een ontbloot en gespierd bovenlijf. Hij boog zich over haar. Een mooie jongen met een bleke gladde huid, zijn brede rug in het felle tl-licht.
De Griekse schone, zijn Aleksandra die op onnavolgbare wijze haar ramen kon lappen zoals niemand dat kon. Met een grote zinken emmer vol water besprenkelde zij haar ramen met een flair die je zelden ziet. Geil werd hij van haar als ze daar stond in het zonlicht met haar korte zwarte zijden jurkje dat haar welgevormde benen en haar slanke enkels zo grandioos deden uitkomen. Hij was benieuwd wat er verder ging gebeuren.
De blonde jongen boog zich over haar heen en kuste haar in haar nek… Hij kon zien dat ze hier van genoot. Ze gooide haar hoofd naar achteren waardoor haar lange haren naar achteren vielen. Ze deed haar benen iets uit elkaar. De jongen ging met zijn tong langs haar gezicht over haar ogen, wimpers, in haar oor. Haar verrukkelijke oortjes. Hij voelde dat hij een stijve kreeg. Haar schouderbandjes waren ondertussen naar beneden gegleden; hij kon het gleufje tussen haar borsten zien. De jongen beet zachtjes in haar nek en ging langzaam met zijn tong via haar nek en smalle sleutelbeenderen naar haar borsten. Hij zag haar steeds verder naar achteren leunen, haar heupen naar voren. Langzaam draaide ze rondjes met haar bekken tegen zijn strakke spijkerbroek. Jezus wat werd hij geil van dat wijf!
Die jongen was trouwens ook een stoere. Die had ondertussen zijn riem losgemaakt en de eerste knopen van zijn spijkerbroek. Met de riem in zijn handen greep hij haar ineens bij haar polsen en draaide deze op haar rug. Met een behendige zwaai deed hij de riem om de slanke polsen en hield haar vast. De jongen stond achter haar en scheurde haar schouderbandjes verder naar beneden. Hij trok zijn broek en witte onderbroekje naar beneden en duwde de buuf tegen de achterkant van de kever.
Hij kon goed zien wat er gebeurde. De jongen had ondertussen zijn pik te voorschijn gehaald. Een flinke dikke pik van minstens 18 cm. met blond schaamhaar en een grote eikel. Hij stelde zich de eikel voor; besneden en nat van voorvocht. Hij zag dat de jongen de buurvrouw met zijn ene hand bij haar polsen hield en met zijn andere haar slipje naar beneden trok. Hij zag haar schaamhaar, donker en veel, heel veel. Hij hield van vrouwen met beharing, zacht en donker. De jongen ging met minstens twee vingers haar roze kutje met de glanzende, zachte randen binnen. Hij hield haar klem tussen zijn heupen. De overbuurman kon zien dat ze geen kant uitkon, en steeds meer met haar heupen draaide om zijn dikke pik te ontwijken. De jongen had haar echter stevig vast en zijn riem zorgde ervoor dat ze klem zat tussen de auto en zijn smalle heupen.
Op zolder had hij ondertussen de ene sigaret met de andere aangestoken. Het licht had hij uitgedaan. Hij hield het niet meer. Hij was zo geil van deze scene geworden dat hij de trappen afliep en met zijn stijve kloppende pik zijn schoenen aandeed en naar de overkant liep. Gejaagd belde hij aan. Wat zou hij moeten zeggen als ze open zou doen?? Als ze dat al deden…

Gegeneerd wilde hij al weer weg lopen. Hij wilde toch maar weer terug naar zijn veilige zolder. Dan hoorde hij haar door de deur heen roepen. Wie daar was… De overbuurman voelde dat zijn bek droog werd. Jezus wat moest hij nu?! Hij bleef staan noemde zijn naam en dat hij iets wilde vragen. Maar wat?? Wát moest hij vragen?!
De deur ging open, en daar was de buurvrouw – licht bezweet en met glinsterende ogen… Hij zag dat ze een schouderbandje weer op zijn plaats had geschoven. Het andere hing er weerloos bij. De overbuurjongen voelde zijn ballen samentrekken en zijn pik groter worden. Wat had hij zin om haar te zoenen op alle plekjes die ze wilde!!!
Sinds hij had begrepen dat er een G-spot bestond, wilde hij die hele plek exploreren. Al was hij 22, heel veel ervaring had hij nog niet. Dat hij wat verlegen was, speelde daarbij ongetwijfeld een rol.
‘Hee dag, stoor ik?’, vroeg hij haar – iets beters wist hij niet te bedenken. Ze zag haar buurman staan en voelde zijn opwinding. Ze keek naar zijn huis en realiseerde zich ineens dat hij vanuit zijn zolderappartement haar garage had kunnen bespieden. Geschokt en geprikkeld moest ze denken aan wat hij gezien zou kunnen hebben.
‘Heb je misschien wat bier te leen? Het mijne is op en ik zag licht branden…’, maakte hij ervan.
Ze zag dat hij een kleur kreeg. Ze keek naar zijn kruis en zag zijn zwelling. Ze kon de contouren van zijn grote lul door de dunne zomerbroek duidelijk zien. Ze voelde haar tepels weer hard worden. ‘Wil je hier misschien een biertje drinken?’, vroeg ze, als in een opwelling.
‘Eh ja, lekker’, stamelde de overbuurjongen, en een nieuwe opwindingsgolf spoelde door zijn onderlijf. Hij ging met haar mee naar binnen.
‘Dit is Mark, hij is een vriend van mij’, zei de buurvrouw, waarna de jongens zich aan elkaar voorstelden. Mark had zijn trui nog uit en de buurman zag de lichte zweetdruppeltjes op zijn mooie bovenlip en zijn blanke hals. Hij voelde zijn pik dikker worden en zette het flesje bier aan zijn mond. Mark had een goede kop met sprankelende bruine ogen en een lichte geile zweetlucht.
De buurjongen draaide gauw zijn hoofd weg, met een kleur, toen hij merkte dat hij onbeleefd lang stond te loeren naar het spannende kruis van Mark. Het leek of de spijkerbroek te klein was geworden. ‘Of het niet te warm was…?’, vroeg de buuf.
‘Wat bedoel je? Het bier of de temperatuur buiten… of binnen?’, vroeg hij haar.
De buuf kwam achter hem staan. Ze vond hem spannend, de jongen van de overkant. Ze zagen elkaar altijd alleen maar op straat of bij Albert Heijn. Ze gaf hem een kus in zijn nek. Hij had haar een keer geholpen toen ze haar sleutel kwijt was en hij met een ladder via haar slaapkamer naar binnen was geklommen en hij haar zo gered had.
‘Voor die keer dat je mij zo geholpen hebt’, zei ze. ‘Het is zo’n vreemde avond. Ik doe de hele tijd maar dingen die ik normaal nooit doe’. ‘Nou, dan mogen er van mij nog wel meer vreemde avonden komen’, zei hij er zachtjes achteraan.
De buuf ging met haar fijne elegante lange vingers langs zijn geruite overhemd en knoopte zijn knoopjes los. Eén voor één, tergend langzaam met haar zachte handen, gleed ze langs zijn tepels. Zijn ademhaling ging sneller. Hij bedacht ineens dat hij zijn medicijnen voor zijn hooikoorts niet had ingenomen… Hij greep Aleks bij haar schouders en bedacht dat hij dit een leuk koosnaampje voor haar vond.
Hij voelde haar warme gladde buik, met zijn vingers, met zijn hele hand. Hij draaide rondjes over haar tepels en kneep en beet zachtjes in haar borsten. Zo steeds verder naar beneden. Op zijn knieën stak hij zijn tong in haar navel. Hij voelde zijn pik nat worden. Hij voelde hoe een straaltje voorvocht langs zijn short liep. De buurvrouw hoorde hij zuchten. Ze keek hem geil aan. Op dat moment voelde hij een hand in zijn nek. Mark was achter hem gaan staan. Hij keek om en zag de dikke stijve pik van Mark voor zijn gezicht. Strak gespannen, de eikel vochtig, glanzend. Hij zag hem kloppend tegen de onderbuik van de jongen. Mark keek hem vreemd en zweterig aan.
‘Kut, wat nu?’ Hij had nog nooit met een man gevreeën en nu werd blijkbaar verwacht dat hij de pik in zijn mond zou nemen. ‘Holy shit!!!’
Hij draaide vlug zijn hoofd om en dook in het schaamhaar van Aleks. Zijn tong tussen haar schaamlippen. Hij deed zijn ogen dicht en proefde de zoete smaak van haar opgezwollen kutje. Hij vond al gauw haar gevoelige knopje en maakte met zijn ruwe tong cirkelende bewegingen rond haar clitoris. Geduldig en vol overgave bewerkte hij haar. Kermen zou ze, en kermen deed ze. God, wat was dat wijf heet!
Hij stak een vinger tussen haar bilspleet. Terwijl hij met zijn tong steeds dieper haar grot bewerkte, rook hij haar lichaamsgeuren en proefde hij haar sappen.
Heet, wat was ze heet en onverwacht!
‘Jaah, ga door, ooh!, niet stoppen!’, kreunde ze vol overgave. Hij voelde haar schaamheuvel in zijn gezicht. De zachte maar stevige rondingen. Hij voelde hoe haar kut zich liet masseren, en zich aan hem overgaf.
Ze greep hem bij zijn bakkebaarden. Hij kneep haar in haar tepels en wilde overeind komen. Toen voelde hij dat Mark hem vastpakte en hem in zijn nek beet. Hij was ondertussen zo geil geworden dat het hem niet meer kon schelen. Met Mark achter zich kwam hij overeind. De buuf trok haar benen om zijn middel. Nu hield hij het niet. Hij beukte zijn kloppende pik bij haar naar binnen. Hij voelde dat zijn voorhuid naar achteren schoof; een prikkeling ging door hem heen en zijn ballen trokken zich tegen zijn buik samen.
Hij verstarde een moment. Mark sloeg hem hard met vlakke hand op zijn kont. Hard, nogal hard. Hij draaide zich om, glipte uit haar kutje en keek naar Mark. Hij deed zijn ogen dicht voelde de zachte lippen van de jongen met eendagsbaard over zijn huid schuren.
Tjee, die jongen kon lekker pijpen! Met je ogen dicht en afgezien van de wat stoppelige jongensbaard maakte het hem niet meer uit dat het een jongen was. Hij vond het een geil idee zo met zijn drieën. Hij draaide zich een kwartslag om Aleks te tongen. Haar vochtige lippen en de grote witte tanden. Hij stootte tegen haar lip en proefde een druppeltje bloed. Hier werd hij nog geiler van.
Mark was ondertussen zichzelf ook nog aan het aftrekken. Hij trok zijn pik terug en draaide zich om. De buuf pakte de riem en snoerde zijn polsen vast aan een beugel hoog aan de muur. Dat vond hij spannend. De buuf ging voor hem staan en greep hem bij zijn pik. Half hangend stond hij tegen de muur. Hij kon geen kant op. Ze trok hem af en pijpte met haar donkere volle lippen zijn eikel. Ze nam zijn pik steeds dieper in haar mond. Hij begon te kreunen en voelde dat hij bijna klaarkwam. Net op tijd (of te laat?) trok ze terug. Hij voelde al een tijdje dat Mark met zijn vingers aan zijn kont zat. Vingers die tegen zijn kontgat drukten. Mark had blijkbaar iets gepakt om het wat soepeler te laten glijden. Hij voelde iets nattigs tussen zijn reet. Mark duwde zijn vinger bij hem naar binnen. Dat was heet! Het zweet brak hem uit. Hij wilde zich net omdraaien toen hij een heftige vlammende pijn voelde. Shit dat waren geen vingers meer!
De buuf keek hem uitdagend aan en trok de riem iets strakker aan. Mark had zijn dikke pik in zijn kont gestoken en begon hem voorzichtig maar met diepe stoten te neuken.
‘Ah!!!’, kermde hij, dat deed zeer! Hij had het gevoel dat hij open zou scheuren. ‘Voorzichtig! Voorzichtig!’, kreunde hij, waarna Mark langzamer, maar niet minder diep in hem stootte. ‘Doorademen lieverd’, zei de buuf, ‘het gaat heel goed voor een eerste keer. De eerste keer doet altijd wat pijn’.
Toen Mark merkte dat de buurman zich meer begon te ontspannen – al zou je dat aan het geile gekreun te horen niet hebben gedacht – ging hij verder hem te neuken. Hij pompte steeds wilder. Leuke gozer, die buurjongen van Aleksandra met zijn bakkebaarden…
Mark voelde dat hij het niet lang meer zou houden in dat geile jongenskontje. De buurjongen voelde zijn prostaat samentrekken, een intens geil maar ook pijnlijk gevoel. Nu hij iets meer kon ontspannen, ging het wel beter. De buuf pijpte hem van voren terwijl Mark van achteren in hem bleef beuken. Hij kon niet meer. Hij kreunde dat hij klaarkwam…
Onder wild geschok en met veel geweld spoot hij Aleks grote klodders sperma in haar bek. Dierlijk, hij voelde zich dierlijk; een aangerand wellustig beest. Hij hoorde Mark een kreet slaken gevolgd door gegiechel. Hij voelde hoe Mark terugtrok, en hoe diens sperma in korte bogen op zijn buik terecht kwam.
Uitgeput, alles deed hem zeer. Mark maakte de riem los, waarna hij zich op de grond liet vallen. De buuf likte zijn rode en pijnlijke polsen terwijl Mark haar klaarvingerde tussen haar benen.
Ze stond op, liep naar haar buurjongen toe en drukte haar pruim in zijn gezicht. Hij voelde het vibreren van haar bekken, en haar gezwollen kittelaar. Hij voelde dat ze klaarkwam, met zijn tong likte hij haar geil. Hij voelde zijn gezicht nat worden….

Wat een avond was dat geweest. Erna hadden ze nog een biertje gedronken. Hij voelde zich geweldig. Hij had niet geweten dat het zo geil zou zijn om met zijn drieën te vrijen en dan nog wel met een jongen erbij. Hij had zijn zonden wel eens rustig willen overdenken. Hij was benieuwd waarom de buuf nu bij hem aanbelde…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4 / 5. Aantal stemmen: 2

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *