De Laatste Predikantendochter Van Nederland

0
(0)

Ergens, in een stadje aan de rand van rijksweg A15, masturbeerde een jonge vrouw…

Ze lag op haar knieën, met haar kontje omhoog. Ze betastte haar billen en de binnenkant van haar dijen. Het meisje kreunde en zei zacht, tegen zichzelf: ‘Oh, wat heb ik toch een lekker poesje, heel mijn kutje wordt heerlijk nat’. Haar slome, meeslepende bewegingen begonnen te versnellen. Vingertjes flitsten langs al haar lekkere plekjes. Eveliene begon sneller te ademen. ‘Ah, ah, ah, oh mijn lekkere kutje, ik heb zo’n lekker kutje, ah!!!’ Het kontje bewoog uitnodigend op en neer. Alsof haar lichaam wilde zeggen: neuk het, penetreer het. Maar Eveliene kwam klaar op haar eigen kutje. Ze drukte op het hoogtepunt haar hoofd in het kussen. Kreuntjes en geschreeuw werden gesmoord. Ze kwam zo heftig dat ze er kramp van kreeg in haar onderbenen, maar de jonge vrouw ging door. De overgave aan haar geile lijfje was te groot om zelf nog controle te behouden. Op de naweeën van het orgasme, drukte ze haar duim in haar aarsje. Direct volgde een tweede hoogtepunt. Steeds wilder draaide ze haar duim in het poepgaatje. ‘Oh mijn hele onderlijf is helemaal zoet. En zacht, en lekker… mhmmjaaa….!’, steunde ze toen ook het tweede orgasme afzwakte.

Uitgeput bleef ze liggen. Ze streelde zachtjes en bewonderend haar mooie lichaam. Het masturberende naspel was begonnen. Eveliene merkte dat het poesjesvocht in haar bilnaadje was gelopen. Met een vlakke hand wreef ze het uit. Langs haar strakke dijbenen en tussen haar benen. Ze zat onder haar eigen lustcreme. Tevreden, maar toch niet geheel bevredigd, viel het jonge ding in slaap.

Eveliene kwam uit een conservatief en godvrezend gezin. Haar vader was predikant. In tegenstelling tot vele hypocriete geloofsgenoten, was hij zeer integer. Zijn liefde en angst voor Den Heer was oprecht en totaal. Zoals in Het Boek beschreven staat, was hij een goede vader voor het gezin.
Eveliene hield veel van haar pa. Haar moeder was een ietwat ander verhaal. Bijna iedere zaterdagochtend, als haar vader zijn preek voorbereidde in het moestuinhuisje, kreeg ze bezoek van de huisarts. Eveliene en haar jongere broertjes en zusjes moesten dan gaan buiten spelen, omdat ‘de dokter mama dan moest gaan onderzoeken’. Pas veel later begreep Eveliene dat mama niet van de pijn kreunde… Maar goed, door al die liefde voor de Hogere Macht en het stiekeme van haar moeder, was Eveliene een beetje achter geraakt met de sexuele ontwikkeling. Een paar maanden geleden had ze dan toch bij toeval haar lekkere plekjes ontdekt. Sindsdien masturbeerde ze elk moment wanneer dat mogelijk was. Ook probeerde ze zoveel mogelijk over sex te weten te komen, hoewel dat nogal moeilijk was. Met name de zaterdagochtenden waren voor haar zeer leerzaam. Voordat de dokter er was, verstopte zij zich op het balkon van haar ouders. Ze bespiedde dan haar moeder die zichzelf klaarmaakte voor de komst van de hitsige kierenkijker. Ze zag hoe een vrouw zich mooi en uitdagend aankleedde voor een man en prentte alles goed in haar hoofd. Iedere keer als de dokter binnenkwam kreeg ze een warm en wee gevoel in haar onderbuik. Dit gevoel werd alleen maar sterker als hij zijn broek uitdeed en ze de enorm gezwollen bobbel in zijn onderbroek zag. Haar moeder, die in dit stadium al veranderd was in een krolse poes, huppelde om de zaadgever heen. Iedere zaterdagochtend opnieuw. Na het schouwspel klom Eveliene bloedgeil en met een helse onrust in haar lijf, naar haar eigen kamertje. Daar plachtte zij zich dan een fikse vingerpartij te geven, maar er was dan geen totale bevrediging. Vier, vijf keer kwam ze dan klaar. Maar het beeld van de enorm gezwollen penis van de dokter bleef in haar gedachten gebrand staan.

Op de bewuste zondag werd het voor haar teveel. Ze hoefde niet eens te veinzen dat ze ziek was. Eveliene’s lichaam had inderdaad een injectie nodig, een eiwit-prik… Haar lieve vader was vol begrip toen hij aan haar bed stond. ‘Blijf jij maar lekker liggen hoor meid. We zijn de hele dag weg, want ik moet ook nog een gastpreek houden in de andere kerk. Je kan dus lekker uitzieken zonder ons gezeur aan je hoofd’. Hij gaf een kusje op haar voorhoofd. Haar moeder stond gelaten in de deuropening. Het vooruitzicht van een hele dag zitten in de kerkbanken, stond haar helemaal niet aan.

Gelukkig druppelde er nog vreemd sperma in haar broekje, zodat er in ieder geval nog wat te voelen was op het harde, heilige hout. De auto was nog niet weg of Eveliene sprong uit bed. Ze pakte een oude broek uit de kast en knipte de pijpen tot aan het kruis eraf. Ze voelde ze aan haar kruisje. De verleiding tot verder gaan was groot. Haar vingers draaiden al heerlijk rond haar knopje, maar ze wist zich net op tijd te beheersen. Ze rende naar de slaapkamer van haar ouders en haalde uit haar moeder’s la wat geil ondergoed. De spanning gierde door haar lijfje toen ze de strakke stof erotisch om haar lichaam voelde. Binnen mum van tijd zat ze op de fiets en reed weg. Ze kwam langs de parkeerplaats, aan de snelweg. Daar zag ze de auto van de dokter staan. Is-ie hier?!, dacht ze, en ze draaide haar stuur, in zijn richting.

Bernhard genoot van zijn rust. Dat had hij wel even verdiend, vond hij. Hij filmde voor zijn hobby, insecten. Bernhard vond insecten interessante beesten; ze hadden totaal geen gedachten en handelen zuiver instinctmatig. Ze werden nooit ziek en zeurden dus nooit. Ja, Bernhard hield van de natuur, en in de berm naast de snelweg was heel veel natuur.

De dokter hoorde een fietsbel, en keek op vanuit zijn zoeker. Een vreselijk sexy meisje liep op hem af. ‘Hé Eveliene’, begroette Bernhard haar, ‘moet jij niet naar je vader luisteren?’ ‘Nee dokter, vandaag ben ik ziek’. Het meisje kwam zo uitdagend mogelijk op hem af lopen. Al zijn alarmbellen begonnen te rinkelen. Wat moest hij hiermee aan, wat wilde ze doen? Maar gelukkig voor de dokter nam Eveliene het initiatief door zijn videocamera af te pakken. ‘Zo doktertje, hoe werkt nou zo’n ding’, vroeg ze plagend. ‘Ho, stop, voorzichtig d’r mee’, riep Bernhard bezorgd en begon achter haar aan te lopen. Uitdagend zorgde Eveliene ervoor dat hij haar niet te pakken kreeg en lokte hem het huis in. De dokter begreep al snel wat haar bedoeling was en speelde het spelletje mee. In de slaapkamer aangekomen, liet hij zich quasi-vermoeid op de motorkap vallen en zei: ‘Hè, hè, jij bent ook moeilijk te pakken zeg!’ En toen zachter: ‘Maar weet je eigenlijk wel hoe dat ding werkt?’ Eveliene knikte en rommelde wat aan de knopjes. ‘Mijn vader heeft laatst zijn eigen opnamen van de Zwitserse Alpen aan zijn parochianen laten zien. Wat een wonderen allemaal’. Bernhard kleedde het mooie meisje met zijn ogen uit. Haar onschuld wond hem op.
Terwijl Eveliene nog verder knoeide met het ingewikkelde apparaat, begon de dokter haar benen te strelen en sprak verleidelijk: ‘Filmt hij jou ook weleens? Ik vind jou het grootste wonder dat is gemaakt’. Eveliene schudde van nee en zette haar oog op de zoeker. Stomtoevallig richtte ze de lens op het kruis van de huisarts en riep uit: ‘Dit is pas een wonder!’ ‘Wat’, hijgde Bernhard, terwijl hij zijn kruis betastte. ‘Nou, dat je broek zomaar begint te bollen’, antwoordde het filmende meisje met een warme stem. ‘Zou je dat dan niet eens beter willen bekijken’, daagde Bernhard kreunend uit. Eveliene zei niets, maar haar handelingen spraken boekdelen. Bernhard hoorde de autofocus inzoemen terwijl hij langzaam zijn enorm gezwollen neukstaaf tevoorschijn haalde. ‘Lieve Heer, wat een grote’, zuchtte Eveliene amechtig uit. Ze zag een druppeltje voorvocht uit het gaatje komen. ‘Ik kan het niet meer houden hoor dokter’, zwijmelde de jonge vrouw, ‘ik moet die honing proeven’. Bevend gaf zij de camera aan Bernhard en omklemde de penis. De man wist met knikkende knieën de camera op het statief te plaatsen, en de lens naar hun richting te sturen. Hij filmde zichzelf, en de jonge vrouw, in een uithoek van een parkeerplaats aan de A15…

Zachtjes bracht Eveliene de zwelspier in haar mond en ze proefde. De camera snorde en de dokter zag wat de camera zag; hoe het meisje aan zijn buis zoog. Het mondje gleed op en neer over zijn dik beaderde pik. Hij zette het geluid aan en vroeg: ‘Weet je waar de pik gisteren in heeft gezeten?’ Eveliene zei niets en ging door. Voor het eerst in haar leven had ze een zaadstaaf in haar mond. De mannelijke smaak nam haar mee in de zoete zee van overgave. ‘Ik heb gisteren stiekem met je moeder geneukt, ik heb haar gepaald, die hitsige teef. Jij hebt het blijkbaar niet van een vreemde’. Zijn woorden wonden haar op. Het feit dat zij een door de wol geverfde man opgewonden kon laten raken, maakte haar nog geiler. Diezelfde man waarmee haar moeder nog vreemd ging ook! Diep in haar hart wist ze het; ze was een geraffineerde slet. Ze pakte zijn vrije hand een leidde hem naar haar natte spleetje. ‘Voel me, voel hoe nat je me hebt gemaakt’, zei ze met haar mond vol zwelspier. Geroutineerd betastte hij haar lekkere kutje. Ze wist dat niemand haar zo lekker kon aanraken als zijzelf, maar de gedachte dat een man voor het eerst haar pruimpje aanraakte, compenseerde meer dan genoeg. Bovendien wist de dokter met zijn vingers van wanten.
Zijn wijsvinger stimuleerde haar kittige clitoris, terwijl hij met duim en pink haar schaamlipjes streelde. Uitdagend stak hij zo nu en dan zijn ringvinger in haar warme schede. ‘Dieper, dring dieper bij me naar binnen’, smeekte ze. ‘Je krijgt al goed de smaak te pakken. Wil je echt dat ik dieper bij je naar binnen ga’, vroeg de dokter. ‘Ja Bernhard, neem me, jij moet het voor de eerste keer bij me doen’, zei het meisje ernstig, maar kinderlijk tegelijk. Hij had er wel een beetje moeite mee, maar tegelijkertijd wond haar onbevangenheid hem vreselijk op. ‘Wat kan mij het eigenlijk ook schelen, je vraagt er toch om’, zei hij plotseling resoluut. Hij trok het jonge ding omhoog en legde haar op haar rug. Vervolgens spreidde hij haar benen en schoof het kruisje van haar bodystocking opzij. ‘Ik heb graag dat je dat ding aanhoudt’, zei de dokter, ‘dan lijk je niet zo maagdelijk’. Eveliene sloeg zijn benen om zijn lichaam en liet het allemaal gebeuren. Ze voelde dat de oudere man zijn pik richting haar gaatje leidde. ‘Ga je me nemen, doe het voorzichtig alsjeblieft’, vroeg ze zenuwachtig. Voordat ze was uitgesproken, voelde ze de man bezit van haar nemen. Steeds dieper schoof de paal in haar onderlichaam. Toen raakte de eikel haar vlies.

Met een kleine schok, sprong haar onschuld kapot. Even deed het pijn, maar toen realiseerde Eveliene zich dat ze werd geneukt. ‘O jee, het is gebeurd, doe het dan maar, doe het hard en dieper’, gilde ze het nu uit. De man lag tussen haar benen en begon wilder en wilder te bewegen. Heel haar gevoel leek zich om de pik af te spelen. Ze wás haar schede en ze vond het heerlijk. Eveliene keek naar beneden en ze zag de man bewegen. Iedere stoot die hij maakte ontving ze dieper en dieper in haar lijfje. Zijn bewegingen werden krampachtiger en ze voelde dat hij met zijn polsen haar lichaam vastzette. ‘Wat ga je doen’, vroeg ze nog met een opgewonden stem. Haar vagina stond in de fik en het werd alleen maar heter. Ze was bang dat ze deze zoete hel nooit door zou komen. ‘Ik ga spuiten, ik ga klaarkomen, oooh’, kreunde de huisarts het uit. Eveliene zag zijn gezicht vertrekken en voelde plots een vreemde warmte in haar onderbuik stromen. ‘Heb je je klaargemaakt op mijn lichaam, heb je in mij gespoten’, wilde de jonge vrouw opgewonden weten. Maar Bernhard kon nog niets zeggen. Met spastische naschokken pompte hij de laatste kloddertje in het meisje. Eveliene drukte het mannelichaam nog vaster tussen haar benen.

Een man was in haar klaargekomen, ze was een vrouw geworden en ze vond het heerlijk.

Vermoeid rolde Bernhard zich van haar af. ‘Sorry hoor, normaal kan ik het wel inhouden, maar je had me zo geil gemaakt dat het wel moest gebeuren’. Met een volwassen glimlach streelde Eveliene zichzelf en zei: ‘Geeft niets hoor, ik vond het fantastisch. Toch voel ik nog steeds een enorme spanning in mijn lichaam. Zoiets heb ik nog nooit gevoeld; ook niet die keren toen ik het bij mijzelf deed’. Bernhard knikte: ‘Dat komt omdat je je hoogtepunt nog niet hebt gehad. Als je wilt mag je het verder zelf wel afmaken hoor’. Dit liet Eveliene zich geen tweede keer zeggen. Met beide handen smeerde ze het mannelijke sap over haar lekkere plekje. Ze verheugde zich al op het hoogtepunt; dit zou de eerste keer in haar leven worden dat ze klaar zou komen met sperma aan haar clitoris. Ze stopte een kussen onder haar rug om zo alles te kunnen voelen en toog aan de slag. Bernhard keek met een schuin oog naar deze geroutineerde masturberende handelingen. Hij zag hoe de jonge vingertjes gleden over de gezwollen plekjes die bedekt waren met zijn zaad. Hij hoorde het gekreun van het meisje en zag dat ze met gesloten ogen zichtbaar genoot van haar eigen activiteiten. Het duurde dan ook niet lang of zijn slappe pik begon het kopje weer op te steken. Net voordat het ontmaagde meisje zou gaan komen, zag ze de pik weer fier omhoog steken.

‘Ik wil klaarkomen met die pik in me’, hijgde ze. Bernhard hoefde niets te zeggen of doen. Eer hij er erg in had, lag ze met haar rug op hem en propte zijn stijve hannes in haar geile spleet. Hij voelde haar lichaam spannen en ontspannen en wist dat de golven van haar opwinding steeds sterker werden. Ook drukte zij haar lichaam steeds harder tegen het zijne. Ze begon zich steeds heftiger te bewegen. ‘Oh, ik hou het niet meer uit, ik ga dood, o Heer, in uw armen leg ik mij, help meeeeeeeh’, gilde het meisje. Eveliene dacht echt dat ze dood ging, maar juist deze opwinding deed haar verder gaan, verder dan dat ze ooit was geweest. Ze kwam klaar als nooit tevoren. De druk in haar onderlichaam perste het sperma en de spanning naar buiten. Tergend langzaam ontlaadde haar lichaam zich, temeer omdat Bernhard’s pik er nog steeds in zat. Elke vezel in haar lichaam was als verstard.
Langzaam, heel langzaam, verdween het rood uit haar gezichtsveld en zag ze het witte plafond. Bernhard zag haar hartje wild kloppen onder haar linkerborst.

Bernhard mompelde. ‘Een wonderlijke ervaring, ongelooflijk, wat een natuurschoon’. De dijbenen van het meisje glinsterden van het vocht; sperma, zweet, maagdelijk bloed en crème de la crème waren vermengd tot een geurige en opwindende filmlaag op haar jonge, gevoelige huid. ‘Eveliene, dit wordt me allemaal te veel, vind je erg als ik mij nu even help’, vroeg hij het meisje netjes. Verdoofd stemde de jonge vrouw toe. Bernhard ging op zijn knieën over het meisje zitten en rukte zich op haar af. Hij hoefde nauwelijks iets te doen; de geuren, de ervaring en het beeld van het uitgeputte meisje waren voldoende om snel een tweede orgasme te voelen aankomen. De druk in zijn pik deed deze keer zelfs pijn, maar ook hij kon niet stoppen. Op het hoogtepunt keek hij naar zijn staaf en zag dat het zaad er gewoonweg uitliep. Hij gaf zich eraan over; zijn sperma verliet zijn lichaam. Hij was leeg, kapot maar bevredigd.

Hij stuurde Eveliene naar huis met een setje Morning After-pillen. Voortaan zou ze iedere zondagochtend langskomen. Als het mooi weer was, weer op deze plek, dan reed er toch geen hond over deze snelweg, door deze streek. En bovendien, insecten konden dan wel mooi zijn, maar de twee bidsprinkhanen van de predikant hadden hem in zijn macht. Ze vraten hem op, elk weekend opnieuw. Een half jaar later stierf Bernhard aan een hartaanval. Met spanning keken moeder en dochter uit naar de nieuwe dokter. Eveliene hoopte dat ‘ie kon filmen…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *