De hoer ontketend

4
(1)

Sommigen verhalen en ervaringen kunnen niet in één verhaal verteld worden. Vandaag deel 2.
Deel 1 gemist? Lees hem hier- > De duistere kant in mij…

Om klokslag acht werd er aangebeld. Elise schrok op. ‘Wie is dat?!’, vroeg ze terwijl ze haar man met grote ogen aankeek. ‘

Tja, dat weet je als je open doet… Hoer’, zei de man zacht. Hij keek zijn vrouw recht in de ogen aan.

Even stond Elise als aan de grond genageld. ‘Moet ik zó opendoen’, leken haar ogen te vragen. ‘Doe open, anders is het weg’, zei Rob streng. ‘Ooh ja’, kreunde de vrouw zachtjes, en met een hol gevoel van binnen, en vol overgave en spanning liep ze naar de deur en deed open. Twee goeduitziende mannen stonden op de stoep. Alsof ze het hadden verwacht dat een vrouw in deze uitdossing open zou doen, gleden hun keurende blikken over haar lijf…
‘Wij komen voor Rob’, zei de één. ‘En waarschijnlijk voor jou’, schamperde de ander. Achter haar, vanuit de woonkamer, riep Rob: ‘Laat ze binnen, wees een gastvrouw!’
De strenge toon in zijn stem deed Elise huiveren. Het duistere gevoel dat zij kende vanaf haar vroege jeugd golfde als vanouds door haar lichaam. Het vrat van binnen aan haar, en liet een misselijkmakende geile leegte achter. Maar er zat nu iets nieuws bij, iets diepers dan die eerste keren van ruigere sex met Rob. Haar man, één van de zekerheden in haar leven, had het erkend, en blijkbaar het heft in handen genomen. Hij had het geile gevoel nu voor haar gelegitimeerd. Haar overgave daaraan, en de opwinding deed haar knieën knikken.
‘Kom… Kom binnen…’, stamelde Elise. ‘Moet ik jullie jas aannemen?’ Zonder te antwoorden gaven de mannen hun jassen aan de vrouw die ze zo meteen zouden gaan neuken. Elise voelde constant hun gretige blikken over haar lichaam gaan. ‘Daar, daar is de woonkamer’, stamelde ze.

‘Kom binnen jongens’, zei Rob verheugd terwijl hij zich uit zijn stoel hees. Hij schudde ze de hand. ‘Jullie zouden toch met z’n vieren komen?’ Elise moest zich vasthouden aan de leuning van de stoel. Vier mannen!, schoot het door haar heen. ‘Die komen later, eerst mogen wij’, zei de blonde man.
Elise durfde de heren nu pas goed te bekijken. Ze zagen er allebei goed uit. De één was blond, ongeveer 1 meter 80 en behoorlijk gespierd door zijn overhemd te zien. De ander was wat langer en magerder, maar met een flinke bos donkere krullen.

Slinks keek de amateurhoer in spe naar beider broeken. Ze voelde zich licht in de buik toen ze bij de blonde man een sterke aftekening van een behoorlijke lul zag. Die gaat zo meteen in mij, bedacht de vrouw zich met een wee gevoel in haar buik.

‘Laten we beginnen met iets te drinken’, stelde Rob voor. ‘Doe mij maar een vieux’tje, met cola. Heb je dat?’, vroeg de donkerharige man. ‘Tuurlijk, met of zonder ijs?’, antwoordde Rob. ‘Met’, antwoordde de man. ‘Doe mij maar hetzelfde, maar dan zonder’, zei zijn vriend. Rob draaide zich naar zijn vrouw. ‘Nou schatje, waar wacht je nog op?’

Elise hoorde haar man sprakeloos aan. Zo deed hij anders nooit! Maar toch… Het had wel wat, hij behandelde haar slecht. En waarom? En met een nog weeër gevoel in haar onderlijf realiseerde zij zich dat hij zo deed omdat zij ook slecht was. Omdat zij de hoer was…

Met knikkende knieën van opwinding en in haar geile outfit toog zij aan de slag. In het voorbijgaan fluisterde Rob haar toe: ‘Als je van de keuken terugkomt, heb je je slipje uit!’. Elise kon een geil kreuntje niet onderdrukken. Het kon niet anders dan dat de vreemde mannen iets gemerkt moesten hebben. Ze was blij dat ze al bijna de kamer uit was.

Elise kwam de kamer weer binnen, met een dienblad met de gevraagde drankjes erop. Ze probeerde zo uitdrukkingsloos mogelijk te kijken, maar het rinkelen van het glaswerk sprak boekdelen.
Het gesprek van de mannen verstomde, en gedrieën keken ze verwachtingsvol naar de mooie al wat oudere vrouw. ‘Vieux-cola mét, en vieuw-cola zonder ijs. Alstjullieblieft’, zei ze gedienstig en zette voor elk van de heren de bestelling op tafel. Ze draaide zich om.

‘En voor Rob een Glenn Finnach, zónder ijs…’ Met haar benen bij elkaar boog ze vanuit haar heupen diep voorover. Rob keek beurtelings haar en de mannen goedkeurend aan. Tot zijn tevredenheid zag hij de twee mannen met uitpuilende ogen naar het naakte onderlijf kijken van zijn vrouw. Zijn vrouw, zijn hoer, die bekeken werd.

De mannen gingen verzitten op hun stoel; ze hadden het hoor- én zichtbaar moeilijk. De donkerharige man dronk in één teug zijn glas leeg. Demonstratief zette hij die op tafel. ‘Zeg’, begon hij, ‘als ik nou om nog een glas vraag, ga je dan weer zo staan vlak voor me?’ Elise wilde antwoorden, bedacht zich, en keek toen naar Rob.

De man kon het wel uitschreeuwen van geluk. Ze had het begrepen! Ze gaf hem de macht, voor haar genot moest hij bepalen wat er gebeurde. Zijn laatste restje onzekerheid, zijn laatste beetje twijfel verdampte. Hij genoot net zozeer van zijn rol, als Elise van die van haar. Het was perfect.

‘Nee’, zei Rob met vaste stem. Hij keek recht in de ogen van zijn vrouw. ‘Ze hoeft jullie niet meer uit te dagen. Voor het afgesproken bedrag is ze van jullie’.
De blonde man stond op. ‘Nou, boter bij de vis zou ik zo zeggen’, zei hij en trok zijn portemonnee en legde driehonderd gulden op tafel.
De opwinding gierde door Elise’s lijf toen ze met haar ogen de handelingen van de man volgde. Driehonderd gulden!, schreeuwde het in haar, ik ben driehonderd piek waard! Voor twee, nee misschien wel vier mannen! Dat is slecht…!

Maar die opwinding werd overgenomen door het feit dat de blonde man zijn waar opeisde. Oh Jezus, het gaat gebeuren…

Hij ging achter haar staan, pakte haar bij haar schouders en draaide haar naar zich toe. Heel voorzichtig bracht hij zijn hoofd naar het hare. Elise keek nog eenmaal, met een schuin oog, naar haar man. Aan zijn gespannen en dwingende uitdrukking zag ze dat het goed was. Ze vertrouwde Rob, voor alles wat er die avond zou gebeuren. Ooh, wat hield ze van hem! En ze gaf zich eraan over – ze was een hoer.

De blonde man kuste haar voorzichtig. Schuchter drong zijn tong bij haar naar binnen. Elise opende haar lippen. Voor het eerst in haar leven werd ze door een vreemde man gekust! Warm en met haar ogen dicht ontving ze hem. Hun tongen vonden elkaar. Ze was van hem, hij had ervoor betaald. Heel haar gevoel, haar opwinding, verplichtte Elise hem waar voor zijn geld te geven.
Alsof ze nooit anders had gedaan, bracht ze haar handen naar zijn hoofd en nam intens, met haar tong, de kus over. Ze draaide zijn hoofd in de beste posities ten opzichte van haar tong, streelde met één hand zijn wang en stak haar vinger af en toe geilig in zijn mond.

De man kreunde en liet daarop een nog ieliger geluid horen; Elise drukte haar schaamstreek – slechts bedekt door haar hoerige, losgeknoopte body stocking – tegen zijn bovenbeen en begon erover te rijden. Van achter hen hoorde Elisa haar man kreunen. Nog geiler, nog vragender bewoog ze haar kontje naar achteren, om vervolgens weer tergend langzaam op zijn been te belanden.
Dit werd de donkerharige man teveel. Niet wetende waar hij moest beginnen, streelde hij onwennig de hoerenkont. Zijn handen glipten onder de loshangende onderkant van de body, en bewogen bibberig over het naakte vlees. Angstvallig meden ze de echte onderkant, het intiemste van het intiemste, maar hij wist dat het niet lang zou duren voordat hij haar ook daar zou leren kennen.

Elise’s opwinding haakte zich vast achter haar adem. Ze werd betast! Mannenhanden, vreemde mannenhanden bevoelden haar, overal! Zonder dat de heren het merkten, maande de vrouw zichzelf tot de orde voordat ze helemaal van opwinding zou instorten. Natuurlijk kon ze zich niet helemaal laten gaan, ze had werk te doen.
Ze schurkte geilig haar kontje in de grote handen voordat ze haar kutje weer op de been plantte. De lijven van het drietal kwamen steeds dichter bij elkaar. De donkerharige man drukte met heel zijn lichaam tegen Elisa. Haar onderbuik, het hoerige besef in haar, was verterend zo heerlijk. Een pik, een pik tegen haar geilig kontje!!! De kus die ze gaf aan de blonde man werd zo mogelijk nog intenser, nog heftiger. ‘Ooh, neem me, neem me’, kwam het er zacht uit.

‘Je moet haar nemen, neem haar…!’, siste de blonde man tussen twee zoenen door tegen zijn vriend. ‘Echt?!! Nu?!’, riep deze verbaasd met een trilling in zijn stem. ‘Mhm!!’, murmelde blondie dwingend, tegelijkertijd zoenend. De donkerharige man wist niet hoe snel hij zijn broek moest losmaken. Elise rilde toen ze hoorde dat de broek met de riem op de plavuizen rinkelde. Toen gebeurde het; ze voelde zijn natte eikel van onderen tegen haar schaamstreek.

‘Oh ja, ooh ja, ooh jaaaaah!!!!’, gierde Elise het uit, ‘doe het! Doe het!’ En de man schoof, op zijn tenen staand, met heel zijn lichaam zijn lul bij haar naar binnen.
Het duizelde voor Elise’s ogen. Ze klampte zich aan de blonde man vast, die zich op zijn beurt de stoelleuning greep. Haar bovenlichaam leunde op zijn borst, met de voorkant van haar schaamstreek zat ze nu op zijn bovenbeen. Haar clitoris – die in haar beleving het enige uitwendige lichaamsdeel was – werd heen en weer geschoven door de neukbewegingen van de donkerharige man. Ze voelde zich zo slecht, zo hoerig; het aloude duistere gevoel golfde zegevierend door haar lijf.

Elise werd steeds sneller, steeds gretiger geneukt. Ondersteund door de blonde man voor haar, draaide ze zich loom en heftig kreunend, naar Rob, haar man. Rob sloeg bijna tegen de grond van opwinding. Hij zag zijn vrouw naar hem kijken; de ogen half gesloten, lijf helemaal gebogen, kontje naar achteren, holle rug, en ze werd verschrikkelijk genomen. Zo wilde zij het, zo wilde hij het, maar dat het zo, zo, zo ingrijpend zou zijn, dat had hij nooit kunnen bedenken.
Opnieuw kwam hij tot de schokkende en verbijsterend geile ontdekking dat Elise écht een slet was. Zo geil, zo verschrikkelijk slecht…

‘Ik… Ik hou het niet meer..!’, kreunde de donkerharige man, ‘ik ga zo in je spuiten!’ Elise veerde op. ‘Ooh ja! Spuit het in me! Neuk me…, ooh ja! Spuit me, doe het…, bevuil me…!!!’

De donkerharige man greep in Elise’s billen, zijn nagels drongen in haar vlees. Zijn laatste stoten waren niet meer dan een ongelooflijk krachtig en ongecontroleerd trillen, en toen, toen spoot hij het in haar.
Elise kermde, draaide krols met haar onderlijf om zo veel mogelijk zaad in haar te krijgen. Ze klemde zich aan de blonde man vast, en probeerde nog meer daar kontje naar achteren te steken. Het vreemde, warme zaad nam meer en meer bezit van haar onderlichaam. Het golfde binnen, er leek geen einde aan te komen. En ze wilde meer, en meer, en meer… Ze leefde!
Het ongecontroleerd geschok in en achter haar nam af, ook Elisa werd rustiger. Ze keek naar Rob, en zag dat hij zijn lul in zijn hand hield, helemaal besmeurd met sperma. ‘Mhmmm’, kreunde de vrouw het uit, ‘kom, kom!’ Rob schuifelde dichterbij. Eenmaal binnen handbereik pakte ze zijn lul en nam hem gretig in haar mond. Ze likte en schrokte het sperma naar binnen, en smeerde het ook rond haar mondhoeken. Rob keek van bovenaf hoe het eruit zag. Het was zijn vrouw die dit deed, zijn vrouw… Rob’s pik werd weer hard, en dat gaf Elise de stimulans om door te gaan. De blonde man wurmde zich uit Elise’s greep. ‘Blijf zo staan’, hijgde hij terwijl hij om haar heenliep. Dat hoefde Elise niet te worden gezegd, ze zou zo wel blijven staan; pijpend, zuigend, slurpend aan de besmeurde pik van haar man, die zich op haar hoerige activiteiten had klaargetrokken.

De blonde man pakte zijn pik en drukte die in één keer in de eveneens met sperma besmeurde kut. Elise slaakte een zucht van overgave en ging door met de pik van haar man. Vrijwel meteen begon de blonde man haar intens van achteren te berijden. Maar ze was verschrikkelijk nat, wijd ook. Wat hij ook deed, ze pijpte onverstoorbaar verder, ondanks zijn stotende bewegingen. Dit was in tegenstelling tot de penetratie daarnet van zijn vriend.

‘Je voelt mij niet!’, mompelde de blonde man met zijn tanden op elkaar, meer tegen zichzelf dan tegen Elise.
In een ruk haalde hij zich weer uit Elise’s kut. Rob zag dat toevallig, een vreemde pik die uit de kut van zijn vrouw werd gehaald. Hij droop van het vreemde sperma, ongetwijfeld vermengd met haar opwindingsvocht. Een eerste kramp trok al door zijn ballen.

De blonde man rukte even aan zijn pik, en stootte toen weer met zijn lichaam naar voren. ‘Aahh!’, kermde Elise plots in volle overgave. ‘Ooh Rob, hij, mhmm, ooh ja… Hij stopt hem in mijn kontje! Ik word geneukt!, in mijn kontje…!!!’
Dit was voor Rob teveel. Zijn opbouwend tweede orgasme nam de binnenweg, de man werd overvallen door een bijna pijnlijk aandoende zoete druk in zijn eikel.

‘Ooh Jezus!’, stiette hij uit, en verloor tegelijkertijd zijn zaad in het gezicht van zijn vrouw. ‘Ooh!!! Wat een hoer…!’

Elise kronkelde over de pik van de kontneuker, en voelde het warme, druipende zaad op haar wangen, haar ogen, haar haren. Het was compleet, alles was goed. Ze voelde zich zo bevrijd, zo goed, zo eerlijk tegenover zichzelf en tegenover Rob. Ze liet zich als in een draaikolk meevoeren met het genot.

Nauwelijks was de blonde man in haar kontje klaargekomen, of er werd weer aangebeld. Het waren de twee andere mannen. Rob deed open nadat hij de eerste twee heren had gevraagd Elise naar de slaapkamer te brengen. Al geheel ontkleed betraden de nieuwe klanten hun slaapkamer. Ze zagen Elise op haar buik liggen, met bovenop haar de donkerharige man, één van hun vrienden. Voor een tweede keer nam hij haar, nu in haar door de blonde hoerenloper betreden kontje. Meteen zagen de nieuwkomers dat de vrouw zo geil was; dat ze alles met zich liet doen. En even later werd ze gesandwiched, met boven haar drie mannen, waaronder Rob, die zich op haar aftrokken.

Het viertal gunde Elise geen rust, de hele nacht werd ze onder Rob’s toeziend oog gebruikt. Bij het eerste ochtendgloren konden de heren niet meer. Achteraf wist Elise zich te herinneren dat ze hoogtepunten had gehad, maar dat er ook momenten waren geweest dat ze helemaal niet meer wist wie, of waar ze was.
De dag daarna had Rob haar laten uitslapen. Pas ’s avonds was ze weer aanspreekbaar. Nog nooit waren ze zo open geweest tegen elkaar. Nooit eerder hadden beiden het gevoel zo dicht bij elkaar te staan. En ze vreeën, bedreven de liefde alsof ze elkaar voor het eerst echt goed kenden. Elise was gelukkig.

Nog steeds zijn Rob en Elise gelukkig. Ongeveer eenmaal in de twee maanden organiseert haar man een amateurhoerenorgie voor haar, alleen niet zo heftig als die eerste keer. Nu het, en wat dat ‘het’ dan ook mag zijn, voor Elise eruit is, hoeft het niet meer zo hard. De laatste tijd experimenteert het koppel met Elise’s bisexualiteit, met een tweede vrouw erbij. Vandaar dat ze de bijgaande serie hebben uitgekozen. Met hun verhaal, uitgesmeerd over twee edities, hopen ze veel mensen, stellen vooral, te hebben opgewonden.
Dacht het wel…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *