Droomavond

2
(1)

Ze was de dertig al gepasseerd, al een aantal jaren. Toch kon ze nog gemakkelijk voor een late twintiger doorgaan. Haar lijf strak, haar weelderige borsten stevig, haar geblonderdeerde haar waar ze nooit veel aan hoefde te doen en dat altijd goed zat, en vooral haar wellust. Marjan en haar wellust, een onlosmakelijke twee-eenheid. Een storm die luwde en oplaaide, al naar gelang de fase van haar cyclus waarin ze verkeerde. Bert, haar man, kon er de klok op gelijk zetten.
Een aantal jaar geleden, toen ze elkaar leerden kennen, was het juist haar ontembare lust waar Bert zo door werd aangetrokken. Maar waar de man zijn libido door ook zijn voortschrijdende leeftijd afnam, leek die van Marjan alleen maar toe te nemen. Alsof ze zich met sex vastklampte aan de dynamiek van haar beste jaren. En het ging haar goed af, meer dan gemakkelijk.
Bert kwam thuis. Hij wist zo ongeveer wat hij kon verwachten. Welbeschouwd zou het min of meer hetzelfde verhaal worden als vier weken geleden. Toen had ze ook haar eisprong. Maar nu was hij erop voorbereid.
Nauwelijks had hij de sleutel in het slot gestoken, of de deur werd met een ruk opengetrokken. En ja hoor, daar stond ze al, in haar lichtblauwe stoeipakje en haar geloken ogen.
‘Hai schatje, wat ben je laat?’, zei ze met een zwaar aangezette zwoele stem.
‘Ja’, antwoordde hij als vanouds, ‘was druk’.
‘Kom, ik kan bijna niet op je wachten’, kweelde ze en ze begon hem aan zijn arm te trekken.
‘Nee-nee-nee-nee’, zei Bert afwerend en daarna, strenger, ‘wacht. Nu doen we het eens op mijn manier’.
Marjan keek verbaasd naar haar vent. Hee, dit is nieuw. Afwachtend keek ze hem aan.
‘Weet je dat Doe Maar weer bij elkaar is?’, vroeg hij zijn vrouw. Ze keek hem niet-begrijpend aan, waar heeft-ie het over?
‘Ja’, zei ze, ‘maar ik zie niet in wat dit…’
‘Ssst’, maande Bert zijn hete vrouw tot stilte, ‘komt wel. Ga naar de woonkamer en doe de gordijnen dicht’.
Prettig verbaasd deed Marjan wat haar werd opgedragen. Ooit deden ze aan machtspelletjes, maar met het wegzakken van Bert’s gretigheid, was het er niet meer van gekomen.
Marjan zat op de bank, de kamer was intiem schemerig. De man liep naar de stereo, rommelde wat in de cd-bakken en zette een cd op van Doe Maar.

Nederwiet, néé-néé-néé-der-wiede-wiede-wiet…

Bert gooide een zakje op de salontafel, een zakje met groene stronkjes. ‘Rol een stickie, geen joint. Zo’n kleintje’, zei hij slechts.
Marjan zette grote ogen op. Nu snapte ze waarom hij Doe Maar erbij haalde. Vroeger was ze helemaal gek van die groep.

Samen met wat vriendinnen volgde ze de band door heel het land. Ze waren net geen groupies, nou ja, ze was wel met die drummer naar bed geweest destijds. Ze had Bert er allemaal van verteld. Hoe ze toen leefde. Ze woonde op kamers, had maar af en toe werk en blowde zich suf.

Een paar minuutjes later vulde de scherpe geur van de wietsigaret hun fraai ingerichte woonkamer. Bert nam af en toe een hijs, maar hij zorgde ervoor dat zijn vrouw er meer aan lurkte.
Marjan schoof onderuit en legde haar fraaie benen op de salontafel. Ze spreidde haar benen iets. ‘Weet je’, begon ze, ‘ik hou ontzettend veel van je. Weet je dat?’
Bert knikte. ‘Zelfde hier’, zei hij.
‘En ik heb mij altijd verbaasd hoeveel jij op je moeder lijkt. Soms he, soms was het net of dat ik met je moeder in bed lag, zoveel lijk jij op je moeder’.
Bert snapte even de draai in het verhaal niet, maar dat maakte niet uit. Hij wist wat er zo meteen stond te gebeuren. Zijn aandacht dreef weg, en hij vroeg zich af of hij alles wel goed had geregeld. En Marjan bazelde maar door.
Bert schrok op uit zijn gedachten. Godverdomme, dat pretshaggie hakt er goed in!
Zijn aandacht werd getrokken door wat heftige bewegingen naast hem. Een felle steek schoot door zijn lijf. Daar zat Marjan, zijn volle en hete vrouw, nog steeds helemaal onderuitgezakt op de bank. Maar ze had haar benen iets gespreid en haar twee handen bewogen intens tussen haar dijen. Haar ogen waren gesloten en ze bewoog langzaam haar hoofd heen en weer over de rugleuning. Wat een geil wijf!, dacht hij.

‘Waar vinger je je op?’

‘Op jou en je moeder’, zei ze zachtjes kreunend meer tegen zichzelf dan tegen hem. ‘Dat zij jou heeft verleid, en dat jij er zo geil van wordt dat je wel aan toe moet geven’.

‘Godsamme, jij bent erg…’ Zijn pik knalde tegen zijn broek. Het bloed pompte naar zijn onderlijf. Toen ging de bel.

Marjan schoot overeind, en keek angstig naar haar man. ‘Wie is dat?! Jezus, verwacht jij iemand?!’
‘Ga nou maar weer zitten, ik doe wel open’, zei Bert geruststellend. Hij liep naar de deur, keek door het ruitje en zag dat het zijn gast was.

‘Kom binnen, fijn dat je op tijd bent’, hoorde Marjan haar vent zeggen. ‘Ja, het was niet zo moeilijk te vinden’, zei een andere stem, een vreemde, maar niet-onaardige mannenstem. Marjan’s hart bonsde. Wat was Bert van plan? Wie had hij uitgenodigd?

Eerst kwam Bert de kamer binnen, toen de andere man. Ooh, Marjan zag meteen wat een stuk het was.
‘Dit is mijn vrouw Marjan. Marjan, dit is Peter’, stelde Bert de twee aan elkaar voor. De vrouw zag de vreemde man haar met een keurende blik bekijken. Hij lachte vriendelijk recht in haar gezicht voordat zijn blik langs haar rondingen gleden. Mijn God, ik word gekeurd!, schoot het door haar heen. Ze keek nog even naar haar vent, en zag hem eveneens glimlachen, quasi-onschuldig.
‘Ga maar alvast naar haar zitten’, moedigde Bert hem aan. ‘We hebben al wat ondernomen om de spanning te breken. Wat mij betreft kan je meteen beginnen’.
‘Ja, ik ruik het’, zei Peter en hij nam naast Marjan plaats op de bank. De vrouw schoof onwennig opzij en keek hem onzeker glimlachend aan. Nu pas drong het tot haar door wat haar man over haar had gezegd. Jezus, wat zei-ie nou??? Maar ze kon niets doen, ze was als verlamd daar op de bank. Zonder slipje, in haar stoeipakje, knetterstoned en met nog steeds de sluimerende wellust in haar lijf.

Ineens, zomaar, drukte Peter zijn handen tussen haar dijen en haalde zijn vingers door haar natte, wellustige vlees.
‘Hmm, lekker kutje’, zei de man terwijl hij haar recht in de ogen aankeek. Toen bewoog hij zijn hoofd naar haar en plantte zijn lippen op de hare.
Marjan wist niet hoe ze het had. Ze voelde heel goed hoe Peter met zijn tong de binnenkant van haar mond betastte. Ze voelde dat hij haar zocht. Langzaam, heel voorzichtig, sloop Peter naar haar rustende tong. Hij wurmde zich eronder, en begon zachtjes de onderkant te likken. De man klemde zijn armen om haar middel, en liet zijn handen zachtjes en teder over haar rug glijden. Dit was voor Marjan teveel. Ze begon terug te zoenen en sloeg eveneens haar armen om zijn lichaam.
Al kussend wriemelde de man zijn hand tussen beider lichaam. Hij sloeg het rokje omhoog en ging direct met zijn hand naar haar kutje. In één beweging legde hij zijn handpalm op haar venusheuvel en begon met zijn vinger haar clitoris te masseren.
Peter wist wat hij deed. Hij bewoog zo teder en tegelijkertijd zo alomvattend met zijn vingers door haar schaamstreek. Marjan drukte haar onderlichaam naar boven, tegen de vreemde hand aan. Bert zag dat en kreunde.
Marjan was zover dat ze hem harder wilde voelen, maar Peter gaf er slechts gedeeltelijk aan gehoor. Peter was degene die de dienst uitmaakte. Hij pakte de mooie vrouw bij haar heupen en draaide haar rug naar zich toe. Marjan werd overmand door geilheid. Ze voelde zich overal slap en zweverig, en dat was niet alleen door het stickie.
Mhmmm, die handen op mijn heupen…, schoot het door haar heen. Peter woelde met zijn handen over de voorkant van haar kruis. De dunne stof van haar pakje streek tegen de blote bovenkant van haar benen. Zoals Peter haar nu betastte voelde ze zich helemaal een hoer. Aan de ene kant was dat wel lekker, maar aan de andere kant…
Toch ebde dat laatste langzaam weg. Peter had zijn hoofd in haar hals gelegd en begon kleine kusjes te geven.
‘Slet’, fluisterde de vreemde man. Het leek of het woord in afzonderlijke letters uiteenviel die in haar hoofd bleven doorgalmen. Marjan luisterde ernaar, maar het leek wel alsof ze niet tegen haar werden gesproken. Alles was zo intens, maar tegelijk zo ver weg, zo heerlijk, zo…
Peter zat met beide handen in en om haar kutje. Hij leek wel overal te zijn.
Opeens voelde ze haar benen verder uit elkaar getrokken worden. Ze keek op, en zag dat Bert zich ermee ging bemoeien! Ooh, mijn God, met z’n tweeën…!
‘Laat je pik aan haar zien!’, beval haar man Peter. Marjan was niet gewend dat haar man commandeerde. Een enorme pik kwam tevoorschijn. Marjan werd weer helemaal licht in het hoofd. Bert’s strengheid de vreemde zijn volgzaamheid, en alleen maar om haar, om haar…

‘Zuig eraan, zuig eraan!’, zei Bert met een hese, opgewonden stem. Peter hield zijn pik vlak voor Marjan’s mond. Even aarzelde de vrouw. Als ze het deed zou niets meer hetzelfde zijn. Dit zou voor het eerst in haar huwelijk zijn dat ze op het punt stond iets met een pik te doen die niet van Bert was. Maar met de vingers van de vreemde al in haar kut was het al een andere wereld voor de vrouw. Peter’s pik knikte haar uitnodigend toe.

En ze nam hem in haar mond.

De lul lekte voorvocht, Marjan proefde het mannenslijm en ze gaf zich eraan over. Ze pijpte de pik van een vreemde!

Steeds wilder bewoog ze haar hoofd over zijn pik. Ze had de lul in haar hand genomen en trok hem af terwijl ze hard doorpijpte. Bert was tussen haar benen gaan liggen en likte met lange halen haar kutje. Ze hoorde hem slikken. Het vocht stroomde bijna uit haar lichaam. Iedere keer als een golf van ondraaglijk genot haar overmeesterde, nam ze Peter’s pik nog dieper in haar mond. De vreemde man had het blijkbaar door, en werd er geil van, want Marjan voelde hem groeien in haar mond.

‘Ooh shit, ik ga komen’, riep de man in vertwijfeling uit. Voordat Bert of Marjan ook maar iets konden doen, schoot Peter’s sperma in haar mond. Ze kokte, stikte bijna. ‘Jezus!’, riep Peter kermend uit. Marjan moest wel slikken om het allemaal uit haar mond weg te kunnen werken.
Na de eerste verbijstering realiseerde zij zich wat er was gebeurd. Een man, een vreemde, had in haar mond gespoten en zij had het geslikt!

Peter deinsde naar achteren. Zijn behoorlijke borstkas bewoog zwaar op en neer. ‘Ik ben even uitgeteld’, verontschuldigde hij zich en schoof naar de andere kant van de bank. Maar Marjan had inmiddels de smaak van sperma te pakken.

Ze boog zich naar hem toe, nam zijn pik weer in haar mond en zoog de laatste druppels uit zijn buis. Peter moest zich vermannen om het niet uit te schreeuwen van genot. Zijn pik was nog supergevoelig.

‘Wat een slet’, zei Bert met een trilling in zijn stem.

Hij kroop op zijn vrouw. ‘Sla je benen om mij heen schat’, fluisterde hij. Marjan keek hem met geloken ogen aan. Het sperma had gewonnen, ze had zich helemaal gegeven. Ze voelde dat hij met één hand naar zijn kruis ging. Ze keek over haar eigen lichaam naar beneden. Inderdaad, de vreemde had Bert’s pik beet en leidde die vervolgens naar haar kut. Even snakte ze naar adem, ze stond op het punt geneukt te worden! Ze ontspande met een kreun toen zijn eikel in haar lichaamsopening haakte. ‘Nu ga ik in je’, fluisterde haar man. Met één ferme stoot drong hij bij haar naar binnen. Marjan vond het zalig, ze werd als een hoer genaaid! Ze ontspande al haar bekkenspieren, legde haar benen op Bert’s onderrug en bracht haar bekken wat naar voren. Ze wilde zo diep mogelijk genomen worden.
‘Ooh ja, oooh jaa…’, kermde ze, ‘diep, diep, neem mij diep!’ Haar vent deed wat ze vroeg. Met langzame, maar intensieve stoten drukte hij zich in haar. Ze voelde de penis telkens dieper naar binnendringen. Ze hoorde hoe haar vocht zijn penis verwelkomde. Ineens kreeg ze een droge mond waardoor de smaak van Peter’s sperma nog meer werd benadrukt. Het geheel deed haar realiseren dat ze geneukt werd, dat er met haar gesext werd; ze duizelde…

Bert had inmiddels het diepste van haar kut geopend en begon krachtiger en sneller te stoten. Marjan voelde alles, nog nooit had ze een sexpartij zo intiem ervaren als nu. Ze legde haar handen op zijn rug. Peter voelde haar vingers spannen en ontspannen op het ritme van de genotsgolven die ze ervoer.
De vrouw begon intensiever te kreunen. Het leek wel alsof ze langzaam maar zeker van de wereld geraakte. Het genot werd ondraaglijker. Het voelde alsof haar onderbuik opzwol tot onmogelijke proporties. Ze ging klaarkomen. Ze drukte haar nagels in Bert’s rug. Hier werd haar man alleen maar wilder door. Als automatisch spreidde Marjan nog meer haar benen. Haar kut trok rond zijn pik samen, en hij gaf nog drie, vier stoten, perste zich zo diep mogelijk in haar en draaide op het hoogtepunt van haar orgasme langzaam in haar samengetrokken kut.

Marjan maakte niet meer bewust mee wat er om haar heen zich afspeelde. Ze voelde alleen die stijve, volle paal in haar onderlichaam en verder dat heerlijke, zoete genot. Ze kreunde aan één stuk door.
Begeleid met naschokken kwam Marjan beetje bij beetje weer tot haar positieven. Bert had zich inmiddels uit haar gehaald. Zijn vrouw opende haar ogen en keek recht tegen zijn grote lul aan.
‘Het was heerlijk. Zo heb je me nog nooit genomen’, zei ze met een nog droog-plakkerige mond van het vreemde sperma.
‘Heerlijk, ook voor mij’, zei Peter. Hij stond weer naast het bed. Marjan’s orgasme had zijn lul weer naar oorlogssterkte doen rijzen. Bert zei niks. Van zijn pik liep een lange slijmerige draad, zijn en haar voorvocht door elkaar. Peter boog zich voorover. Zijn lange lul bewoog statig heen en weer. Hij pakte de vrouw weer bij haar middel en draaide haar op haar buik.
‘Wat ga je doen?’, vroeg Marjan. ‘Hij gaat je ook nemen’, zei haar man streng. ‘Zoals ik het heb gezegd’. Ze keek de twee mannen aan, en zag dat beider blikken op haar heerlijke kont waren gericht.
Peter brieste toen hij de lucht van net klaargekomen kut opsnoof. Zijn pik stond recht naar boven. Hij pakte Marjan bij haar heerlijke billen en trok de vrouw over zijn pik. Ze was wijd, nat, net klaargekomen. Toch voelde ze goed, haar schaamvlees was nog gevoelig.
‘Christus! Wat ben je nat, wat ben jij een slet!’, stootte hij uit. Marjan werd nog geiler. Ja, ze was het, was wat hij zei. En ze ging ervoor. Naai me maar, gebruik me maar. Ik wil het, ik heb het nodig. Doe alles met mij wat je wil.
Ze boog zich voorover en schurkte met haar clitoris over de bank. Hier had Peter op gewacht. Zijn pik besmeurd met Marjan’s voorvocht en Bert’s zaad, drukte hij onverwacht in haar kontgaatje.
Marjan slaakte een kreet. Het was lang geleden dat het zo was gebeurd, maar de mannen wilden het, dus liet ze het gebeuren. En haar clitoris liet ze tergend langzaam over de bank glijden.
‘Mhmmm, ooh ja, mhmmm!!!’, kweelde de vrouw.
Bert’s pik was ook weer gegroeid en hij stopte die in haar mond. Om en om duwden de mannen zichzelf in de vrouw. Ze kirde het uit. Ze probeerde zich weer naar voren te buigen om zo haar eigen klit te stimuleren. Maar Peter hield haar met zijn krachtige handen tegen. ‘Hier blijven jij, ik neuk je’, siste hij met zijn tanden op elkaar. En Marjan gaf zich nu ook lichamelijk over. Loom liet ze alles met zich gebeuren. Haar kut produceerde op topsnelheid geilvocht en ze lekte op het bankkleed.
Haar blonde haren wiegden op het ritme mee. Ze betastte haar eigen borsten. Ze kneep met een hand af en toe hard en venijnig in haar tepels. Marjan’s andere hand zocht haar clitoris op. Alles aan haar was gezwollen, van opwinding gevuld met pompend bloed. Ze vingerde zozeer wild en onbeheerst dat Peter’s pik uit haar kut schoot. In de daaropvolgende consternatie viel de vrouw op haar zij.
‘Fuk!’, vloekte de vreemde man. Razendsnel greep hij haar billen en trok haar tegen zich aan, en zijn pik drong weer diep in haar anus. Zoveel gretigheid, zoveel compassie om haar te neuken, dat maakte Marjan alleen nog maar geiler. Als een levenloze pop werd ze door zijn stoten heen en weer geslingerd. Bij het zien van zoveel overgave, stond Bert’s pik op springen. De man liet zich op zijn knieën vallen en boog zich helemaal over zijn vrouw. Hij bedekte haar volledig, en zijn lul zat tot achter in haar keel.
Marjan echter kon het allemaal niet meer bevatten. Peter’s ferme neukerijen hadden haar van de wereld doen geraken.

Pats! pats! klonk het door het kamertje. Marjan werd op haar billen geslagen. Ze wierp haar hoofd in haar nek en kermde om meer.

Ja, sla me maar, geef me maar die tikjes. Ik heb het verdiend. Ik ben niet meer waard.

Peter drukte zijn nagels in het weelderige zachte billenvlees van de geile huisvrouw. Zijn ademhaling klonk steeds gejaagder. Met een schreeuw ontlaadde de man zich in haar. Als door een slang gebeten kwam de vrouw weer bij. Ze voelde het zaad in haar darmen spuiten, voelde de gezwollen en kotsende pik spastisch in haar lijf bewegen. Marjan rilde.
Bij het zien van zijn spuitende vriend, trok Bert zijn pik uit Marjan’s mond en begon zich vlak voor haar ogen te masturberen.
Marjan schoot met haar hand naar haar sopkut en vingerde zich duidelijk te horen recht in het gezicht van haar vent. Ze kon zijn pik letterlijk zien opzwellen. En ook hij spoot, recht in haar gezicht.
Hijgend trok Peter zijn pik uit haar kontje. Hij was te moe om nog wat zeggen. Marjan zette beide pikken tegen elkaar en ze likte ze schoon. De vrouw zat onder.

De volgende dag kwam Bert weer thuis van het werk. Hij stak de sleutel in het slot, en kon gewoon de deur opendoen, zonder dat hij naar binnen werd gesleurd. Normaal gesproken had dat in deze fase van haar cyclus niet gekund. Maar na gisteravond had ze even genoeg. Peter zou voortaan iedere vier weken langskomen.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 2 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *