Homosex voor hetero’s

4.7
(6)

Dit is mijn eerste verhaal, ik hoop dat jullie het mooi vinden. Zo niet, dan gooien jullie het maar weg.
Mijn naam is Jessica, ik ben 24 jaar oud en ik woon in de buurt van Amsterdam. Ik ben blond, 1 meter 70, 62 kilo, blauwe ogen en ze zeggen dat ik er leuk uit kan zien. Ik heb geen vriend, en dat wil ik gezien de fase in mijn leven die ik momenteel doormaak, graag zo houden.
Welke fase dat dan is? Mijn hoerige fase ik durf het bijna niet te schrijven, maar als ik mij bedenk dat ik het niet hoef te zeggen en dat het anoniem blijft, dan komt het er in één keer uit. Raar hè?
Ja, mijn hoerige fase. Ik werk op kantoor, en ben een soort administratief ‘Marietje-van-alles’. Ook ga ik af en toe naar klanten toe, en daar wilde ik jullie over vertellen.
Het gebeurde twee weken geleden. Ik was de hele week al onrustig. Ik weet niet wat er was, zal wel aan de hormonen gelegen hebben, maar ik masturbeerde mij wezenloos. Ja, het was zelfs zo erg dat ik er een beetje bang van werd. Ik ging mij afvragen of ik wel normaal was, en of de mensen het aan mij zouden zien.
Ik dus naar die klant. Ik moest ons systeem komen uitleggen, zodat onze twee bedrijven goed met elkaar ‘konden communiceren’ zoals dat heet. Via het internet uiteraard.
Wel, tot mijn grote verbazing leerde ik dat mijn evenknie aldaar geen vrouw was, maar een man! Dat maak je niet vaak mee, een mannelijke secretaresse! Alhoewel, misschien was het bij deze vent James heette-ie niet zo raar, want hij snapte er niets van, zo bleek al snel. Dus haalde hij hun systeembeheerder erbij. Maar misschien lag het aan mijn uitleg, maar ook die pikte het niet zo snel op, zodat we pak ‘em beet om een uur of zeven ’s avonds echt goed doorkregen dat wij alleen waren. Met z’n drieën, alleen in het grote gebouw…

Door de ramen kon je de snelweg zien liggen, met de daarop razende auto’s. Ik moest aan dat verhaal in jullie TUK (nr. 370 red.) denken, op de Rachel-pagina (vandaar dat ik ook naar jullie schrijf!).
James zag mij zo naar buiten staren en maakte een opmerking in de trant van: ‘Ik ken een verhaal van iemand die tijdens het overwerken via internet sexopdrachtjes kreeg, en zich aan de automobilisten moest laten zien’. Meteen gingen de alarmbellen bij mij rinkelen, dát was dat TUK-verhaal! Ik draaide me om, en zei: ‘Dat verhaal ken ik ook!’ Ik voelde meteen erg licht in mijn onderbuik worden, en de vlinders vochten er om een plaatsje. Wat een spanning!
‘Jij moet vertellen waar jij dat verhaal van kent, dan doe ik het ook’, zei hij.
‘Nee, jij eerst’, zei ik schijterig, ‘ik ben een vrouw’. Waar dat nu op sloeg, weet ik ook niet, maar voor hem was dat blijkbaar reden genoeg. ‘Uit een sexboekkie’, zei hij zonder blikken of blozen.
‘Ja’, zei ik iets bedachtzamer dan hij, ‘uit de TUK’.
‘Lees jij die dan ook dan?’, vroeg hij geïnteresseerd, maar nog steeds was er geen spoor van sexuele opwinding aan hem te merken. Ik wist niet zo goed hoe te reageren, want ik was wel erg opgewonden, maar dat wilde ik zeker niet aan zo’n droogkloot laten zien! Ongemerkt keek ik naar zijn bobbel want dat lees je altijd in jullie verhalen; dat je dat moet doen maar ik zag geen “bobbel”.
‘Ja, ik lees sexboekjes’, zei ik, en ik weet nog steeds niet waar ik die kracht vandaan haalde.
‘Leuk!’, zei James bijna kinderlijk opgetogen.

Op dat moment kwam Peter terug van de koffieautomaat. Ik schrok op, want het was natuurlijk niet mijn bedoeling meteen de laatste wetenswaardigheden met hem te delen. Maar ik stond daar alleen in, want ik hoorde: ‘He Peet, Jessica leest sexboekjes! Goed hè!’
Peter was meer zoals ik. Even had hij maar nodig om zich het onverwachte nieuws eigen te maken, toen draaide hij zich langzaam naar mij toe. Ongemerkt keek ik ook naar kruis, en inderdaad een flinke bobbel tekende zich al af. Mijn verbazing over James’ laconieke gedrag had plaatsgemaakt voor nog meer spanning.
‘Goh’, zei Peter slechts, ‘dan zal deze situatie jou wel bekend voorkomen’.
‘Hoezo?’, probeerde ik zo vlak mogelijk te zeggen (maar ik weet niet of ik daar wel in slaagde).
‘Nou, overwerken met twee heren, voor de rest niemand aanwezig…’, zei hij en wierp een veelbetekenende grijns naar zijn ‘secretaresse’. Ik keek ook naar James, en die scheen het ineens te snappen; ook zijn blik veranderde naar wellust en spanning. Twee mannen keken mij ineens aan; ze wilden mij, en ik verbeeldde me dat ik er niets aan kon doen. Ik werd er bloedje geil van.
‘Nou’, zei ik stoer, ‘dat betekent niet dat het altijd hoeft te gebeuren. Misschien ga ik wel alleen maar voor de fantasie’.
‘Ja-ja’, zei Peter en hij liep langzaam op mij af.
Ik moet toegeven dat ik toen wel een beetje bang werd. Maar aan de andere kant was het hartstikke spannend. En die Peter liet duidelijk merken dat hij wist wat hij wilde.
Hij liep recht op mij af, maar ik liep niet weg. Ik ging rechtop staan, en vroeg mij af wat hij zou gaan doen. Ook James kwam dichterbij, achter Peter aan. Het was duidelijk dat de systeembeheerder zou bepalen wat er ging gebeuren. Ik had het niet meer, en voelde me met het moment natter worden.
Peter stopte op nog geen meter afstand van mij, en begon toen om mij heen te cirkelen. Hij bekeek me, van top tot teen. Ik staarde recht voor mij uit, en probeerde zo ongenaakbaar mogelijk te kijken. Toen stond hij schuin achter me, en James recht voor me, maar die zag ik niet. Ik hoorde alleen Peter’s ademhaling.
En toen, toen betastte hij mijn kont. Op dat moment had ik het nog kunnen afblazen, het kunnen laten stoppen. Want de aanraking was aarzelend, zacht, vragend zelfs. Maar ik trok niet terug. Integendeel, ik zei helemaal niets, en liet hem gaan.
Dat was misschien het spannendste moment van het hele gebeuren.

Heel even wachtte hij, misschien om zeker van zichzelf te zijn, maar hij streelde verder, en verder en verder. Ik begon hoorbaarder te ademen en kon mijn opwinding niet meer verbergen. Af en toe sloot ik mijn ogen van de spanning. En als ik ze dan weer opende, zag ik James verbaasd kijken. Dat dit gebeurde, en dat hij erbij was. Inderdaad, James leek echt zo’n groentje. En op de een of andere manier maakte dat mij nog geiler. Dat ik slecht ben, dat wist ik al. Dat Peter ‘het’ ook had, dat bleek, maar James’ vermeende onschuld en dat we die waarschijnlijk nu zouden gaan wegnemen, dat maakte mij zo geil.
Ik kreunde, en ik hoorde Peter snuiven. Zijn greep op mijn kont werd steviger; ook hij had besloten ervoor te gaan.
‘Zo, je houdt er dus wel van’, zei hij kortaf, ‘dan geven we er maar aan toe’.
Ik kreunde toen hij dat zei, en meteen drukte hij vanachter zijn lijf tegen het mijne. Zijn harde pik tegen mijn kontje, zijn handen die van voren mijn broek openden.
Hij was groot, zo voelde ik, en hij was bedreven zo merkte ik. Voordat ik het wist had hij mijn broek naar beneden weten te schuiven. En met zijn voet, de botterik, schoof hij hem het laatste stukje over mijn voeten. Ik hoefde er alleen maar uit te stappen; ik stond in mijn slipje.
Op dat moment keek ik naar James’ kruis. Nu zat er wel een bobbel, en wat voor één!
Jezus, zo’n grote had ik van mijn levensdagen nooit gezien. Ik dreef, ik voelde mij helemaal wegdrijven van opwinding, en Peter achter mij begon nog zwaarder te ademen.
Ik schrok! Ik voelde twee naakte handen die achter mijn slipje grepen, en rrrratsss! Peter scheurde mijn slipje kapot!

Ooh ja…

Hij draaide me een halve slag om ik zag dat hij ook al zijn broek uit had! en trok mij naar zich toe. We kusten, van het begin af aan wild en geil. Mijn tong woelde door mijn mond, zijn tong door de mijne. Hij kon goed geil kussen, en ik ook, dus we hitsten elkaar op. Met zijn handen hield hij eerst bezitterig mijn hoofd vast, maar al snel verdween er één naar onderen. Zonder te twijfelen, zonder te stuntelen stak hij twee vingers in me. Ik klampte me aan hem vast om door het onverwachte, het strenge, niet door mijn knieën te gaan. Hij bewoog ze in me heerlijk heen en weer, om-en-om. Ik weet niet, maar meteen had hij dat heerlijk plekje te pakken, net achter mijn schaambeen.
‘Wat ben je nat’, zei hij hees.
Hij trok me iets met hem mee, ik naar voren, hij naar achteren en hij ging zitten, op een bureau. ‘Blijf zo staan’, zei hij en hij drukte met zijn andere hand op mijn rug. Ik stond gebogen nu, en een derde hand, die van James, betastte me. Door James in het gebeuren te betrekken was voor mij het hek van de dam. Ik vertrouwde Peter, en ik vond het geil dat dat naïeve ventje nu iets meemaakte wat zijn stoutste dromen overtrof. Overigens ook de mijne, zoiets had ook ik nooit meegemaakt.
‘Hij heeft een ontzettend grote lul, weet je dat?’, fluisterde Peter. Ik kon alleen maar kreunen en knikken, want op datzelfde moment haalde Peter tergend geil en langzaam zijn vingers uit me en begon op een heerlijke manier rondjes op mijn clitoris te draaien. Ik dacht dat mijn genotsknop open zou spatten van opwinding.
‘En zoals je nu staat, kan hij hem er zo insteken’, fluisterde Peter verder. Dit was voor mij teveel. Het orgasme overviel me als een vulkaan, in één grote golf, een vloedgolf, letterlijk.
Ik drukte me heel stevig tegen Peter aan, maar die gaf niet thuis. Hij ondersteunde mij helemaal niet, en ging gewoon onverminderd voort! Ik stierf.
Peter haalde zijn hand weg, maar plaatste zijn naakte bovenbeen ervoor in de plaats. Als een hoer onderging ik heftig krampend mijn hoogtepunt op zijn been. Net op het moment dat ik voelde dat het zou afnemen, spreidde Peter van achterlangs mijn billen. Hij hield mij voor James open! En nog stopte het niet.
Ik gilde het uit toen ik de naakte, onbeschermde en vooral ENORME eikel tegen mijn geschoren kutje aanvoelde. Ik stond op het punt te worden gepenetreerd door een reuzenlul, en dat vrijwel nog midden in een hoogtepunt!
Ik zette me zo goed en kwaad als dat ging schrap, maar de pik kwam toch nog onverwacht. In één brute stoot drong James bij mij naar binnen. Ik werd uitgerekt, opgerekt, ingewoond, uitgeleefd en wat al niet meer in die ene stoot. Nu hield Peter mij wel heel zorgzaam vast. Of was het alleen maar om zijn maatje genot te kunnen geven?
James begon snel te neuken, hoe vast die ook in mij zat. Want ik was nat genoeg. Ik weet daar eigenlijk weinig meer van, wel dat het goddelijk lekker was. Het ging maar door, en maar door en maar door…
Hoe het mogelijk was weet ik niet, maar ik voelde de paardenlul in mij nog eens een stukje opzwellen. Alles in mijn kut was gevoelig, ik was een kut, helemaal, en nog steeds woedden er golven van toeen afnemend genot door mijn lijf. Ik was nog steeds aan het klaarkomen.

‘Hij gaat klaarkomen’, fluisterde Peter. Ik hing als een neukreservoir in zijn armen. Er was niets romantisch aan, gelukkig niet. Het was banaal, en even zo lekker. Van God los, Peter en ik, en James misschien ook, maar dan in zijn onschuld. Maar diezelfde knaap had niet zo’n onschuldige pik, integendeel. Het was een strafstaak, en ik werd eraan geboord. Heerlijk, het hield niet op. En toen kwam hij klaar.
Het voelde alsof een champagnekurk in mijn kut werd afgeschoten, zoveel druk zat er in zijn eerste lading. En het bleef maar komen, terwijl ik de eerste golven aan warmte, aan vreemde vochten en aan naïeve onschuld steeds meer bezit van mijn lichaam voelde nemen. Hij naaide zich tot de laatste druppel helemaal leeg in mijn lijf.

Bijna zo snel als dat hij erin gekomen was, trok hij zijn nog stuiptrekkende kneiterd er weer uit. Mijn baarmoeder, mijn hele gevoelige binnenboel leek wel binnenstebuiten te worden gekeerd. Ik rilde, ik beefde en ik jankte in Peter’s armen. Maar helaas, de systeembeheerder gunde me geen moment van rust.
Hij worstelde zich tussen mijn willoze lichaam en het bureau uit, waardoor ik plat op mijn buik kwam te liggen. Met mijn hoofd naast computer, papercliphouder en stick-up notitieblokje…
Even voelde ik iets groter dan een vinger, maar kleiner dan de boomstam die ik net had gehad in mij schuiven; Peter’s pik. Van heel ver realiseerde ik mij dat hij in het sperma van zijn collega zat, en dat in mijn lichaam. Ik voelde zo heerlijk smerig, en gebruikt. In een flits moest ik ineens denken aan David en Goliath, waarom weet ik niet.
Maar de kleine David is in het verhaal dapper, en dat was die van Peter ook. Nauwelijks had hij hem een paar keer in en uit me gehaald, toen-ie helemaal verdween.
Ik schreeuwde het uit toen ik hem weer voelde, inderdaad tegen mijn kontje. Ik ben 24, maar daar was ik nog maagd. Ik heb het nooit laten doen. Waarom? Misschien omdat ik het vies idee vond. Maar toen is daar zo lag, had ik niets meer te zeggen. En als ik het al gewild had, had ik het niet kúnnen doen. Ik werd weer gepenetreerd. Nu door een kleinere pik, maar in een nog veel kleiner gaatje. Het deed zeer, erg zeer, maar stoppen kon ik het niet. Er was glijmiddel genoeg, en ik kon mij niet meer spannen zodat ik het afsloot.
Peter maakte een paar stoten, drukte flink door, steeds sneller. En ik begon het lekker te vinden. De pijn, de gedachte nu echt gebruikt te worden, maar ook de penetratie zelf.
James was ondertussen weer bijgekomen. Hij kwam naast me staan. En het is waar wat ze zeggen over de afmetingen van je pik, en van je handen. De jongen had ook kolenschoppen van handen, of in elk geval lange vingers. Die vielen me op, want ze zaten ineens overal.
Ik lag met mijn buik over een bureau, en was helemaal slapgebeukt. Ik werd gebruikt in mijn anus, sloten sperma stroomden uit mijn kut en heel mijn lijf werd ruw betast. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Meestal ben ik degene in de sex die het meest voortvarend is, maar dit was volslagen nieuw voor me.
Er hoefde weinig te gebeuren of ik kwam alweer. Ik was gewoon één en al kut, en bij zo’n opwinding gaat het gewoon steeds sneller achter elkaar. Ik kermde het uit, het kon me allemaal niets meer schelen. En die pik die nog steeds in mij zat, dat interesseerde mij ook helemaal niets meer. Dat-ie vies zou worden of zo, ik liet het gewoon allemaal maar gaan.
Vreemd genoeg duurde het lang voordat Peter ook kwam. Of leek dat maar zo? Ik had minstens al een berg of vier, vijf beklommen toen Peter zijn orgasme aankondigde. Op dat moment kon ik niets zeggen, want James had zijn pik in mijn mond gedrukt. Ik kon niet pijpen, zo abnormale maat had hij. Hij zat er alleen maar in, mijn mond nauwelijks over de eikel. Het enige wat ik deed was met mijn tong draaien, maar zelfs dat ging moeilijk.
Peter klauwde in mijn billen, en hield beide helften stevig tegen elkaar. Alsof-ie mij nog nauwer wilde hebben. Hij spoot, en het was verbluffend veel. Ik voelde het diep in mijn darmen dringen. Het duurde lang. Maar toen het afgelopen was, haalde ook hij hem er snel uit.

Ik was kapot, helemaal op, sufgeneukt. Zo’n beurt had ik nog nooit gehad. Ik rolde mij van het bureau, en liet me op de grond zakken. Ongegeneerd rustte ik zo uit, met mijn benen wijd uit elkaar. Het kon mij niets schelen.
Ik moet even out geweest zijn, want toen ik mijn ogen opende, zag ik Peter de enorme lul pijpen! Wat geil! Een vent die een andere kerel pijpt, en dan ook nog zo’n enorme lul! ik wist niet wat ik zag! En het ging hem schijnbaar zo gemakkelijk af, zo’n lul!
Ik bracht mijn vingers naar mijn uitgewoonde kut, en betastte al mijn gevoeligheden. Het was gewoon pijnlijk om eraan te komen, maar te lekker om er vanaf te blijven. Dus deed ik het toch maar. Ik voelde dat ik moest klaarkomen en kreunde. Ook James kreunde. Net voordat ik mijn ogen sloot, zag ik Peter de lul uit zijn mond halen en er snel en meesterlijk aan trekken. Ooh wat geil, een man die een man trekt!
Terwijl ik klaarkwam voelde ik een vette warme klodder op mijn bovenlijf landen. Van James, door Peter, voor mij. Brrrr…
Mijn lijf verkrampte van genot, en toch wist ik over mijzelf uit te smeren. Verschrikkelijk, maar het was niet anders…

Daarna is er niets meer gebeurd. Smerig en helemaal doorgeragd hebben Peter en James mij naar huis gebracht. Het bleek dat die twee al vier jaar een relatie hebben, monogaam wel te verstaan. Peter las sindskort pornoverhaaltjes omdat hij fantasieën kreeg om het eens een keer met een vrouw erbij te doen. Voor James was ik de eerste vrouw in zijn leven.
Eindelijk weet ik wat ze bedoelen met dat homosex zo rauw is, zo hard. Ik heb het aan den lijve moge ondervinden. Ik hoop dat ze snel bellen. En anders doe ik het wel. Een foutje in hun administratieprogramma is zo gevonden.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4.7 / 5. Aantal stemmen: 6

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *