Hij neukt met zijn lesbische buurvrouw en haar vriendin

0
(0)

Ik kreeg een nogal onduidelijke brief van waarschijnlijk een heel eenzame meneer. Het Nederlands was niet zo goed en het was in een erbarmelijk handschrift gesteld. Desondanks werd ik gevangen door de verhaallijn, want geil was het zeker. Gerrit – zo heet je geloof ik – hier je verhaal over (waarschijnlijk) je bovenburen!

Thomas zat weer eens te niksen. Zijn werk was af en nieuw werk aannemen wilde hij niet. Daar was ie al te verveeld voor. En als de verveling toeslaat wordt hij zo geil als boter.
Hij liep over de galerij en keek onbeschaamd bij zijn lesbische buurvrouw naar binnen. Toevallig stond zij in de keuken. De man lachte naar haar en hield zijn pas even in. Zij lachte terug. Toen bleef hij staan en staarde haar nadenkend aan. Zij keek hem vragend aan, stak haar hand op en liep naar de deur. Tja, wat nu?, dacht Thomas.
Conny deed open. ‘Ha buurman, wat is er?’, vroeg ze. Thomas haalde zijn schouders op, en stamelde iets onduidelijks. Daarna keek hij haar hulpeloos aan. ‘Wil je weer iets lenen?’, moedigde ze hem aan. ‘Nee-nee, dat is het niet’, haastte hij zich te zeggen, ‘het is meer, eeh…’
‘Nou, kom dan maar even binnen. Misschien gaat het beter met een kop koffie’, verzuchtte ze. Thomas zuchtte opgelucht. ‘Ik stoor toch niet? Of moest je iets doen?’, vroeg Thomas terwijl hij zijn schoenen uitdeed. ‘Nee hoor. Ja, alleen boodschappen, maar dat wilde ik toch pas vanmiddag doen’, kwekte ze opgewekt.
Ze was een mooie meid, Conny. Lang bruin golvend haar, een paar prachtige borsten, een heerlijk figuur en – ook heel belangrijk – ze was dan wel lesbisch, maar ze woonde alleen…
‘Heb je al interessante opdrachten, zoals je dat zelf noemt?’, vroeg ze terwijl ze de koffie maakte. ‘Mwah, wat moet ik zeggen….’, murmelde de buurman, ‘eigenlijk niet. Ik heb niet zoveel inspiratie’. ‘Ach, jij altijd met dat inspiratie-gedoe’, zei Conny quasi-geïrriteerd, ‘je moet jezelf ook eens ergens toe dwingen. Iets gewoon doen. Doen om het doen’. Nu was het zijn beurt om een beetje geïrriteerd te zijn.
‘Wat nou’, zei hij, ‘jij hebt makkelijk praten. Je zou eens moeten weten wat ik eigenlijk allemaal zou willen doen, en zeggen!’, barstte Thomas uit. Zijn maandenlange opwinding over zijn buurvrouw, en het gehijg aan de andere kant van de muur, van haar, van haar vriendin, dreigde te exploderen.
Conny kwam naast hem zitten op de bank. Ze draaide zich naar hem toe en vroeg: ‘Nou, wat zou je allemaal willen zeggen dan…’ Thomas werd week en zacht van binnen. Ze keek hem zo aan…
Zo verlangend, zo zwoel, zo ooh ja, nat eigenlijk…
Hij begon te stotteren, pakte ter afleiding zijn koffie die bijna van het schoteltje aftrilde, zodat hij het met beide handen pakte en opdronk. Loeiheet was het goedje, maar de buurman liet zich niet kennen.
‘Wat is er ventje? Kan je er niet meer tegen?’, zei ze zachter, intiemer nu. Zijn eerste reactie was weer in de verdediging gaan, maar hij bedacht zich. Waarom zou hij? Dat hoefde helemaal niet. Niet bij haar…
‘Ja’, antwoordde de man zacht, ‘zoals jij bent, dat doet mij wel wat…’ ‘Nou moet ik je eerlijk bekennen dat ik dat ook bij jou heb’, zei ze. ‘Ik denk ook wel eens aan jou. Je bent zo anders dan mijn Patricia. Een jongetje eigenlijk, iets anders’.
De man en de vrouw stonden vlak voor elkaar. Conny’s borsten drukten bijna tegen zijn lijf, haar borstspleet was als één uitnodigende weg naar de rest van haar vragende vlees. ‘Mag ik je aanraken?’, vroeg Thomas met een trilling in zijn stem. Conny zei niets, maar pakte zijn hand en legde die op haar enorme borstenpartij. ‘Streel mij maar eens. Voel maar eens hoe een vrouw aanvoelt’, zei Conny. Trillingen van opwinding waren in haar stem te horen.
Thomas legde zijn hand op haar naakte huid en drukte zijn vingers tussen haar zachte, gigantische borsten. Conny deed haar ogen dicht. Thomas werd zo genoodzaakt verder te gaan. Heel haar borst omvatten met zijn hand ging niet, maar al snel vond hij haar tepel en speelde daar wat mee. ‘Wacht even’, fluisterde Conny en deed een stap achteruit. Terwijl ze hem bleef aankijken deed ze langzaam haar kleren uit. Ze had zich nog nooit eerder zo gevoeld. Knoopje voor knoopje deed ze haar blousje los. Thomas slikte, wist dat er iets te gebeuren stond waar hij achteraf spijt van zou krijgen, maar de spanning… Die vreselijk geile spanning.

‘Ooh Con… Wat gaan we doen…?’, kreunde hij in opperste verwarring. ‘Niets, van elkaar genieten’, antwoordde de buurvrouw zacht met een geile trek rond haar mond. En ze drukte haar lijf tegen dat van hem.
Haastig en opgewonden ontdeden ze elkaar van hun kleren. Conny zuchtte toen ze Thomas’ stijve pik naar voren zag priemen. Leunend tegen de bank hurkte ze door haar knieën en nam zijn lid tussen haar lippen. Thomas zuchtte, wist niet meer wat hij moest doen. Hij voelde zich bevrijd! Ja, dat was de juiste omschrijving, bevrijd van alle zorgen, het juk van alle dag. Ze gaf hem een geborgen gevoel, die borsten, al die wellust, de lesbische vrouw die ze was…
Conny speelde heel geraffineerd met haar tong rond zijn eikel. ‘Mhmmm, je doet het zalig…!’, kreunde Thomas, verbaasd omdat ze naar zijn informatie weinig met mannen vree.
Hij ging ervoor staan en gaf zich er helemaal aan, stelde zijn onderlichaam er helemaal voor open. Met vlagen realiseerde hij zich dat hij werd gepijpt door de buurvrouw, zijn lesbische buurvrouw. Aan de ene kant was dat geil. Dat ze iets deed, bij hem!, wat ze normaal gesproken nooit deed. Maar aan de andere kant voelde hij zich er ongemakkelijk over. Ze had al relatie! Doch, het waren slechts vlagen bovenop een gevoel dat hij nog nooit eerder had gehad, op zijn kindertijd na dan. Het was geborgenheid, warmte, het durven geven aan een vrouw. Je veilig voelen bij een vrouw, en daar weer opgewonden van raken…
Hij voelde zijn pik kloppen van opwinding in haar volle mond. Dit zou niet langer moeten duren, anders verloor hij zich veel te vlug naar zijn zin helemaal. Dan zou hij klaarkomen.
Van pure geilheid greep hij met beide handen naar zijn hoofd en kreunde zachtjes. Iedere terughoudendheid vloeide uit zijn lichaam. Hier was hij, in de kamer van de buurvrouw, en hij begeerde haar.
Wild pakte Conny met haar vrije hand haar zachte, vrouwelijke borsten en begon een intense, opwindende knijp- en masseerpartij. ‘Wat doe je?!’, gilde Thomas met een hoog stemmetje. ‘Ooh, alle jezus-nog-an-toe! Ik knijp van opwinding in mijn borsten. In mijn grote, hangende tieten!’, zwijmelde de prachtige buurvrouw. ‘Ooh…!!!’, steunde Thomas in overgave. ‘En doe je het lekker?! Lekkerder dan een man kan doen?!’ Een nieuwe geilgolf spoelde door Conny’s lijfje.

Hij wil weten wat ik bij mezelf doe! Hij vindt het lekker dat ik hard met mijzelf speel! Hij wil horen dat ik op mijzelf geil, zoals ik nu ben!!!, realiseerde ze zich. ‘Ooh mijn God, jij bent net zoals ik!’, riep de man uit en Conny dreef weg.
Thomas wist niet hoe hij het had. De geilheid van het neuken met een vrouw die hem maar dan ook helemaal niet aantrekkelijk vond, maar tegelijkertijd zo veel kinderlijke emoties bij hem opriep, nam het over.
Thomas snoof wild door zijn neus. Hij had het gevoel aan de rand van een ravijn te staan. Een bodemloze diepte gaapte onder hem. Er was geen verschil tussen recht vóór en boven hem. Hij hoefde alleen nog maar die ene stap te zetten. En dat deed hij…
‘Ooh ja, ik ben een geil varken!!!’, gilde hij uit. Miljoenen geilkrampjes leken zijn lichaam te overvallen. ‘Ja! Ik ben een geilbak! En jij bent alles wat ik zocht. Vinger jezelf! Vinger jezelf, je door vrouwen gelikte kut!!!’
Thomas was in opperste overgave. Het hoge woord was eruit. Conny wist nu dat de buurman zichzelf helemaal gaf, zijn diepste verlangens uitschreeuwde. En ze vond het lekker, ze vond het heerlijk. Ze besefte dat ze zoiets nooit had durven dromen, en nog nooit met Patricia haar vriendin had meegemaakt. Met een pets sloeg Thomas tegen haar schaamlippen en zij kneedde wellustig in zijn mannenkont.
‘Kijk dan naar me. Kijk hoe ik geil op jouw mannenlijf. Kijk!’, siste ze de man toe. En Thomas keek.
Vrijwel direct deed Thomas een stap naar achteren. ‘Wat is er? Waarom stop je?’, vroeg de lesbienne bijna zonder adem. ‘Ik hou het niet, ik sta op het punt te komen!’, piepte de man zielig. ‘Wil je dat nog niet? Wil je nog niet dat mannenzaad op mijn lichaam laten regenen? Aah, mhmm…’, kweelde Conny.
‘Nee, ik wil jouw lijf tegen mij aanvoelen. Ik wil klaarkomen als jij je schaamlippen over mijn onderbuik laat schuiven. En dat, mhmm… Ooh ja, en dat terwijl mijn enorme pik in dat lijf zit! En dat je dan zegt dat je het niet lekker vindt, omdat ik een man ben. Ooh ja, dat wil ik. Ooh lieve mama, dat wil ik…’
Nog voordat Thomas zijn bekentenis kon afmaken, trok Conny hem kordaat op zichzelf. Hij werd er gewoonweg opgesmeten, zo sterk was deze vrouw. Met grote ogen keek ze naar de stijve leuter die nat van haar speeksel en zijn voorvocht fier en kaarsrecht de lucht in stak.

Thomas was zo geil geworden dat hij niets anders kon doen dan zwijmelend heen en weer wiegen met zijn gespierde, strakke dertigerslijf. De lesbienne kwam tegen hem aan staan. Uit haar geopende neukgat stroomde werkelijk het kutgeil naar buiten. Met geile lichaamsbewegingen wreef ze het op zijn gespierde bovenbenen uit. Thomas dacht dat hij er niet meer uit zou kunnen komen. Hij gilde het uit van geilheid, maar verstomde toen Conny zich over zijn speer liet zakken. Inderdaad, haar kut was een warme mannenpik niet gewend. Ze vond het helemaal niet lekker. Maar dat werd ruimschoots gecompenseerd door haar dikke clitoris die ze langzaam over zijn strakke onderbuik liet rollen.
Voor Thomas werd het teveel. Het mannelijke nemen van haar onderlichaam om en over zijn penis… Het gevoel verspreidde zich over en in zijn strakke lichaam. Haar warmte, haar overgave aan het opgewonden vlees en natte lusten deden hem zijn hoofd verliezen.
‘Druk jezelf harder op me’, kon hij nog net uitsteunen. Dat was voor Conny het teken om haar benen te ontspannen. Zo krachtig en zo diep mogelijk zakte ze op de man neer. Nu voelde zijn pik wel lekker aan. Haar lustvlees bedekte zijn onderbuik. Ze liet haar borsten tegen zijn gezicht slaan. Haar toefje schaamhaar op haar venusheuvel – de schaamlippen zelf waren geschoren, zodat de vrouwen elkaar beter en lekkerder konden likken – raakte verwikkeld in dat van hem. Alles, werkelijk alles, voelde fantastisch aan.
Conny kon het rood op zijn wangen zien dat haar tietslagen teweeg brachten. Plotseling verstrakten al zijn gezichtspieren. Maar verder bewoog hij niet. Dat kon hij ook niet, want zij lag er met heel haar ziel en zaligheid op.
‘Ga je komen? Ga je in mijn lesbokut spuiten?!’, hijgde Conny zwaar in zijn oor. De man kon slechts knikken en ontblootte zijn tanden die stijf op elkaar waren gedrukt. ‘Ooh Jezus’, gilde Conny het uit, ‘Ik hou het ook niet meer! Mijn lijf, ik moet…’
De buurvrouw kon niets meer zeggen. Wild graaide ze met haar armen in de lucht, raakte hem aan, en ook zichzelf. Ze pakte wringend met haar hand tussen hun lijven haar eigen schaamvlees. Een fractie van een seconde raakte ze in paniek, dacht dat ze erin zou blijven, dat haar tikker dit niet meer zou kunnen verdragen. Maar op zich gaf dat voor haar ook een geil gevoel. Als ik erin moet blijven, nou dan is dat maar zo. Ik sterf…
En met deze gedachten gaf ze zich over, liet ze zich helemaal gaan. De onverdraagbare opwinding kronkelde, zonder dat zij er ook maar iets aan kon doen, naar een hoogtepunt. Ze voelde haar leven, haar ziel uit de verste uithoeken van haar lijf wegtrekken. En alles naar het midden van haar onderlichaam. Ze neukte met een man…
Conny was kapot, hijgde als een marathonloper, totaal ontredderd als zij was, maar ze had het zelf niet in de gaten. Thomas eveneens niet. Duizenden gedachten, gevoelens, emoties manifesteerden zich als in één flits aan zijn bewustzijn. En als een rode draad erdoorheen galmden de meest vreselijke gedachten aan Conny’s adres door zijn hoofd. Gedachten die hij ook dacht als hij Conny de liefde hoorde bedrijven met haar vriendin.
De buurman voelde geeneens zijn zaad door zijn pik lopen, kon niet eens precies voor zichzelf het moment aangeven dat hij werkelijk in haar wijdgeopende, kletsnatte en uitgelikte kut spoot. Ze hielden elkaar stevig vast. Als dit geen gezamenlijk orgasme was geweest, dan hadden ze elkaar vast en zeker pijn gedaan. Echt, onnodige pijn. Maar gillend en brullend kwamen ze klaar.
Geil en zaad stroomden letterlijk van de lijven op de vloer. Heel langzaam ebde het mooiste en grootste hoogtepunt in hun leven weg. Bij iedere naschok trilden Conny’s stevige borsten lang na, totdat het weer een nieuwe impuls kreeg van een volgende spastische genotscheut. Het tweetal zakte langzaam naar de grond. Thomas dacht dat hij in haar was klaargekomen, maar vreemd genoeg zaten ze allebei onder. Het kon niet anders of hij moest zo verschrikkelijk veel gespoten hebben… Hij rilde nog na van de gedachte.
Op dat moment werd er aangebeld. Conny schrok op. ‘Patricia!’, zei ze. ‘Kom, ga over het balkon naar je eigen huis!’ Thomas graaide haastig al zijn spullen bij elkaar, en schoot het balkon op. Conny zette de douchekraan aan. Weer werd er gebeld. De buurvrouw liep naar de intercom en vroeg: ‘Wie is daar?’ ‘Patries’, hoorde ze door het luidsprekertje. ‘Kom maar boven, ik sta onder de douche’, zei Conny terug.
Thomas realiseerde zich dat hij zijn huis niet in kon omdat de balkondeur van binnenuit op de klinken zat. Hij kleedde zich helemaal aan, en besloot net zolang te wachten totdat hij door Conny’s huis kon glippen. Hij installeerde zich, want dit kon nog wel eens lang gaan duren. Maar daar vergiste hij zich in.
Tien minuten later stak Conny haar hoofd op de afscheiding. Ze lachte. ‘Dat moest ook wel, dat je er niet in kon. Kom maar weer terug. Iemand uit de flat heeft Patricia gebeld, en verteld wat wij deden. Ze vindt het niet erg, juist erg spannend’.
Thomas begreep er helemaal niets van. Wie kon zoiets nou weten? En dan nog, wie zou zoiets doorbellen??? Die moet wel erg veel onderzoekswerk hebben gedaan…
Eenmaal binnen schudden Patricia en Thomas elkaar de hand. ‘Zo, dus dit de buurman die met mijn vrouw neukt?’, zei ze gespeeld boos. Thomas keek Conny verward aan, die geamuseerd terugkeek. Voordat hij weer naar Patricia kon kijken, drukte deze vrouw al haar lippen op zijn mond. Een moment later lag het drietal hartstochtelijk te vrijen, twee lesbiennes en één man. En ze genoten ervan.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *