Ik Beken…

4
(1)

Ik heb wat te bekennen, maar jullie kunnen alleen maar mijn naam en woonplaats vermelden (namen zijn veranderd), niet mijn emailadres.
Mijn naam is Marijke, ik ben 21 jaar, heb halflang bruin haar, ben 1 meter 68, 58 kilo en ik heb kleine tietjes. Ik werk op kantoor, ergens in Amsterdam waar ik ook woon, en in het weekend ga ik uit met mijn vriendinnen en vrienden.
De beste vriendin is mijn zus, Debby. Zij is twee jaar ouder dan ik. Haar precieze maten ken ik niet, maar zij heeft blond haar en haar borsten zijn mooier.
Ergens afgelopen voorjaar gingen mijn vriend en ik uit elkaar. Hij bleek al twee jaar een relatie te hebben met een oudere, getrouwde vrouw. Debby heeft me goed opgevangen die weken daarna, maar toch doet zoiets best wel pijn.
Om de sores een beetje te vergeten gingen we samen op vakantie, naar Lloret de Mar, Spanje. We gingen met de bus, want allebei wonen we op onszelf en kunnen niet al te veel uitgeven.
In de bus was het hartstikke gezellig. Allemaal jongeren, meiden en jongens die er eens flink tegenaan zouden gaan, dat was wel te zien.
Er zat één al wat oudere man bij, Mark. Mark was best leuk om te zien en in z’n eentje. De hele tijd had hij een lap top bij de hand, waar hij af en toe op werkte. Echt op zoek was ik niet, maar ik wilde natuurlijk wel weten of ik nog steeds in de markt lag.
Ik werd nieuwsgierig naar deze man, helemaal in z’n eentje in de bus, en helemaal niet in de vakantiestemming. Debby lag te slapen, dus ik besloot ik het erop te wagen.
Zonder al te veel mijn zusje aan te stoten (ik zat bij het raam), sneakte ik voorlangs en ging naast hem zitten.
Hij keek op, verbaasd. Ik keek hem vriendelijk lachend aan, en zag dat hij zijn schootcomputer van mij wegschoof.
‘Hoi’, zei ik, ‘ik ben Marijke’.
‘Ik, eeh, ben Mark’, zei hij met een prettige stem.
‘Ik wil niet nieuwsgierig zijn hoor’, zei ik, ‘maar wat zit je zo te tikken de hele tijd, en in je eentje?’
Ik zette mijn meest onschuldige gezicht op en lachte een beetje dommig. (Dat kan ik heel goed!)
Mark zei even niets, en begon toen te lachen. ‘Nee, je wilt niet nieuwsgierig zijn, maar je BENT het wel’.
‘Ja, ik wil zulk soort dingen altijd weten’, zei ik zo onnozel mogelijk.
Mark dacht even na, keek me toen weer aan, en zijn gezicht werd ernstig.
‘Wil je het écht weten?’ Ik knikte, en zette grote belangstellende ogen op. (Jawel, ik kan het nog steeds).
‘Hoe oud ben je eigenlijk?’, vroeg hij toen. ’21’, Zei ik. ‘Dan moet het wel kunnen’, zei hij. ‘Ik ben een businessplan aan het schrijven voor een hele grote eigen zaak. Met ideeën erbij. Een soort restaurant dat in Nederland nog niet bestaat. Ik ga naar Lloret om tien dagen lang alleen maar te schrijven en te denken’.
‘Wat had dat dan met mijn leeftijd te maken?’, vroeg ik echt niet-begrijpend.
‘Het wordt een soort sexrestaurant. Stijlvol, rustig en in bijna iedere stad. Zoals McDonald’s’.
Het enthousiasme straalde uit zijn ogen. Ik kon mij het niet voorstellen hoe een restaurant met sex te maken kon hebben, maar ik kreeg er wel een wee gevoel van in mijn buik. Deze man had iets spannends!
Ik werd er opgewonden van. Brutaal legde ik mijn hand op zijn dijbeen. De spanning tolde in mijn lijf. Hij keek mij aan, er lag weer die ernstige trek om zijn lippen.
‘Weet je dat heel zeker?’, vroeg hij. Ik zei niets, keek alleen maar terug. Brutaal natuurlijk. Wat wil je, ik had minstens twee maanden niets gedaan! Ik kookte van binnen van opwinding!
Ik bewoog mijn hand. Op de tast voelde ik dat ik slechts enkele centimeters van zijn pik verwijderd was. Zijn broek bewoog, en ik bewoog mijn hand even niet. Het was zijn pik die groeide! Nu werd ik helemaal warm van binnen. Ik geilde een vent op die mijn vader had kunnen zijn! (Lekker veilig was het wel.)
Hij schoof onderuit en maakte zijn knoop los. De rugleuningen zorgden ervoor dat niemand ons zag. Bovendien was het al behoorlijk donker geworden, en gelukkig was iedereen een ingedommeld of zat naar de film te kijken.
Ik voelde zijn arm op mijn rug en hij drukte mij naar beneden, naar zijn pik!
Ik weerstond hem, ik hou niet van dominante mannen. Ik wilde niet dat hij me naar onderen drukte.
‘Wat wil je dan?’, fluisterde hij. Nu was het mijn beurt om onderuit te gaan zitten. Ik schoof mijn joggingbroek over mijn billen, slipje ook en ik spreidde mijn hete dijen.
‘Vingeren’, zei ik zacht maar dwingend, ‘ik wil dat jij mij eerst klaarmaakt’.
Dat vond Mark ook goed. Hij ging er beter voor zitten, en toen zag ik een enorme bult in zijn broek. Jezus, als dat echt allemaal pik was dan had hij een enorm grote! Mijn kutje kreeg het er warm van, en ik hoopte stilletjes dat hij in hetzelfde hotel zat als wij.
Maar nu wilde ik klaargevingerd worden. Dat hadden mijn ex en ik nooit gedaan met zoveel mensen in de buurt.
Allebei z’n handen kwamen op me af. Hij zat er al behoorlijk goed voor, maar ik schikte mijn heupen en bekken zo dat hij er nog beter bij kon. Dat alleen al was zo geil om te doen; dat ik er beter voor ging zitten om mij nog lekkerder te laten betasten. In de bus, wauw!
Ik hield mijn adem in, en moest op mijn tong bijten om het niet meteen uit te kreunen van genot. Hij stak ineens twee vingers in me! Dat kon ook wel, want aan zijn handelingen voelde ik dat ik kleddernat was. Het vocht stroomde eruit, zo leek het wel.
De twee vingers in mij hield hij stil. Ik perste een paar keer eromheen, en kreeg meteen de rillingen. Wat is dat toch lekker, iets dat erin zit.
De vingers van zijn andere hand begonnen ondertussen naar mijn klitje te zoeken. Ai, dat had hij snel gevonden! Maar goed, we lagen er ook zo gemakkelijk bij.
Met rustige, trage bewegingen voelde ik zijn wijs- en middelvinger over mijn lekkere plekjes bewegen. Iedere keer als hij een heel gevoelig stukje te pakken had, ademde ik diep in en perste mijn lippen op elkaar om het te kunnen weerstaan. Maar het ging niet helemaal weg. Dat kwam door zijn vingers in me. Die voorkwamen dat ik het genot weg kon persen.
Het was heel lekker, maar ik weet nog dat ik me herinner dat ik zoiets nog nooit meegemaakt had. Dat krijg je dan hè, als je wat doet met een man met ervaring, hihihi.
Meer en meer vergat ik de omgeving en de spanning om mij heen. Het was alsof ik werd weggeleid van die dingen die je normaal gesproken om je heen ziet en hoort. Het enige wat er nog was, waren zijn bewegingen en zijn vingers in mijn lichaam.
‘Ik wil dat je alles ontspant’, zei hij opeens met een fluisterstem valk bij mijn oor. Ik schrok me dood!
Ik begreep eerst niet wat hij bedoelde. ‘Je moet niet meteen meegaan in het genot dat je overvalt.
Probeer het weg te zuchten, probeer het niet te voelen, probeer er boven te staan’, legde hij geduldig uit.
Ik probeerde het, en voelde meteen wat hij bedoelde. Hij was echt een bekende met sex! Maar meteen wist ik ook dat het heel moeilijk zou worden. Hij deed zulke lekkere dingen, daar kon je eigenlijk niet boven staan. Toch probeerde ik het.
Nu waren het niet alleen de vingers die elke keer als het ware een stukje genot achterhielden, maar ook gebeurde het doordat ik probeerde het lekkere niet te voelen. Ik was zo kwetsbaar als een ping-pongballetje, op hoge golven tijdens een storm.
Opeens ging het snel. Ik drukte mijn kont diep in de stoel om het gevoel maar de baas te kunnen blijven. Het werd ondraaglijk, ik hield het gewoon niet meer. En iedere keer werd het meer en meer. Toen hij ook nog eens met zijn vingers begon te bewegen was het afgelopen.
Een enorme onuitstaanbare druk sloeg ineens over mij heen. Ik werd een en al kut, mijn hele lijf was een nattig gevoelig kutje.
Ik probeerde mijn kaken stevig op elkaar te houden, maar er ontsnapte adem door de enorme druk, en dat was te horen. Ik draaide mijn hoofd in zitting, en ik smoorde mijzelf door hard met mijn hoofd te duwen. Ik voelde zijn vingers om-en-om tegen de bovenkant (de achterkant van mijn venusheuveltje dus eigenlijk) van mijn binnenkutje roffelen (ja, dat is het goede woord ervoor). En toen was het alsof alles in één keer door mijn lichaam sloeg, teruggolfde naar mijn kutje, erdoorheen perste en tussen mijn benen wegvloog. Wat een orgasme!

Nog steeds in de stoel schokte ik een paar keer na. Iets te snel haalde hij zijn vingers uit me. Het was gewoon nog veel te gevoelig. Ik beet op mijn lip om niets te laten horen, maar hij had ze er nog even in moeten laten zitten. Van ellendigheid drukte ik mijn hoofd nog maar eens steviger in de stoel. Toen begon hij heftig te bewegen. Het duurde even voordat ik genoeg energie had om mijn hoofd om te draaien. Maar toen ik dat deed zag ik dat hij op nog geen 20 centimeter afstand zich geweldig snel aan het trekken was. Ook hij kwam klaar, dat was wel te zien.
Ik keek naar zijn eikel om te kijken waar het sperma naartoe zou gaan. Op mij, zo tegen t-shirtje, ter hoogte van mijn borsten. Of het zou er misschien uitlopen, maar als hij echt kon spuiten, dan zou hij me zeker raken.

Helemaal dus niet hè.

Op zijn hoogtepunt, spande hij heel zijn lijf en zijn mooie gezicht vertrok in een grimas. Schokkerig kwamen zijn benen tegen elkaar en hij strekte ze. Met een bedekte zucht ontspande hij weer. Ik bleef kijken naar zijn eikel, maar er kwam slechts een klein druppeltje zaad uit. En het was wat nattig van het voorvocht. Hij was gekomen, dat was wel duidelijk, maar er was niets gespoten. Ik weet niet, maar dat vond ik dus echt niet leuk!
Meteen deed hij zijn broek weer aan. Hij kuchte wat, en keek verder of er niets gebeurd was. Ik voelde me best wel gebruikt.
‘Was dat alles?’, zei ik fluisterend.
‘Moet je eens luisteren’, begon Mark, ‘jij vertelde mij hoe jij het wilde hebben. Dat heb ik gedaan, nou moet je niet gaan zeuren over hoe je mij klaar had willen laten komen. Ik vind het wel best zo. En ja, dank je, het was erg lekker’.
Perplex was ik, ik wist gewoon niets terug te zeggen.
‘Nou dan ga ik maar weer eens hè’, zei ik. ‘Ja, doe dat maar, ik ga slapen’, antwoordde Mark. Waarom was hij nou zo kribbig?

Terug in mijn eigen stoel, werd Debby wakker van mijn gerommel. ‘Watmoetjenou? Wat izzerallemaal aan de hand?’, zei ze met haar slaapstem.
‘Niks, ga nou maar slapen’, zei ik terwijl ik mijn kussentje opschudde en tegen het raam hield. Ik ging ook slapen.

Mark bleek inderdaad voor hetzelfde hotel te hebben geboekt als wij. Bij de receptie zag Debby mij de hele tijd achterom naar hem kijken. Eenmaal op de hotelkamer, nadat we alles hadden uitgepakt, vroeg ze ernaar. Normaal gesproken vroeg ze er nooit naar. Het moet er wel vanaf gestraald hebben dat die man iets met mij gedaan had. Ik vertelde alles wat in de bus was gebeurd. Ik moest het wel aan haar kwijt, ik was nog steeds een beetje boos op Mark.

‘Wááááát???!!!!’

Ze is echt een oudere zus voor mij. Altijd bezorgd en zo, maar nadat ik haar had uitgelegd dat ik degene was die het zover had laten komen, werd ze rustiger.
Toen vroeg ze: ‘Maar wat zei je nou? Werd je zo nat van zijn gevinger dat je dacht dat het uit je kutje kwam zetten?’

Debby en ik hadden nooit wat gedaan met elkaar. Dat deden we, we taalden er niet eens naar. En toch waren we altijd intiem geweest. Zij was het bijvoorbeeld die mij hielp toen ik voor het eerst ongesteld was. Maar dit alles op een normale zusjesachtige manier.

‘Ja, en niet zo’n klein beetje ook. Hij deed het op een speciale manier. Hoe langer ik erover nadenk, hoe zekerder ik ervan word dat het daardoor kwam. Door zijn vingertechniek’.
Voor ik het in de gaten kreeg, sprong Debby op bed, deed haar slip uit en spreidde haar benen. Mijn hart sloeg ervan over.
‘Kom, doe het eens voor. Dat wil ik wel eens meemaken’, zei ze zonder weerwoord te verwachten.
‘Maar…’, stribbelde ik tegen. ‘Niks mee te maken, doe voor. Dat kan best wel. We zijn oud genoeg om ermee om te kunnen gaan. Marij, ik-wil-het-wéten!’, drong ze aan.
Schoorvoetend kwam ik dichterbij. Dit had ik nooit verwacht, en zeker niet dat het van haar zou komen. Ik was altijd het stoute zusje geweest. Met doktertje spelen en zo.

Mijn handen trilden een beetje toen ik haar over haar buikje streelde. Uit heel houding sprak ongeduld uit, ze wilde het echt weten. Maar nat was ze niet.
‘Ik denk niet dat het zo gaat hoor Deb’, zei ik. ‘Je moet er echt voor gaan liggen. Je moet ervan genieten. Zie je nou wel dat het niet kan’.
‘Nee-hee, onzin’, zei Debby, ‘ik zal me concentreren. Doe nou maar!’
Ik hoorde haar zuchten, en ik zag dat ze haar ogen sloot. Ze probeerde het echt. Nu was het mijn beurt. Ik moest er ook van gaan genieten. Ik-moest-van-mijn-zus-gaan-genieten, neeeee!
Maar ook ik sloot mijn ogen, zuchtte diep en begon aan een intense streelpartij.
Het duurde even voordat ik de enge bijgedachten kon negeren. Maar toen mij dat lukte, werd ik opeens overspoeld door een enorme opwinding. Toen pas drong het tot mij door! Ik was de liefde aan het bedrijven met mijn zus!!!

Mijn strelingen werden steeds intenser en intiemer.
In een oogwenk deed ik mijn kleren uit, en haar t-shirtje en bh’tje. Helemaal naakt waren, en ik kroop er bovenop. Mijn opwinding werkte aanstekelijk, want ook Debby’s ademhaling werd onregelmatiger en stokte af en toe. Het werd lekker, heel erg lekker. Ik vrijde met mijn zus, en het was het lekkerste wat ik ook had gedaan.
We vergaten helemaal waarom dit gebeurde. We kwamen helemaal niet toe aan wat Mark allemaal bij mij had gedaan. We beminden elkaar, mijn zus en ik, helemaal en intens. Schaambeen tegen schaambeen, tepel op tepel, lijf op lijf. Dat dit zo heerlijk kon zijn, zo bevrijdend.
Ik lag nog steeds boven. Tot mijn grote opwinding begon Debby met haar onderlichaam tegen mij aan te rijden. Haar clitoris tegen het mijne. Ik rolde me van haar af, opende mijn benen iets en vlocht mijn benen om de hare. En we bewogen en reden maar tegen elkaar op. Ik ril er nog van, nu ik het opschrijf.
Tot dan hadden we elkaar helemaal niet gezoend. We lagen met onze hoofden naast elkaar, heel dicht bij elkaar. En voordat ik het wist zaten onze lippen tegen elkaar geplakt. Tegelijk openden we de mond van de ander, en onze tongen vonden elkaar. We zoenden echt, heel echt, zo echt als dat ik nooit had gezoend.
Dit was blijkbaar de druppel. De vrijpartij werd heel intiem. We rolden heen en weer en over en boven elkaar. Ik had haar lief, heel erg lief.
Haar schuren werd intenser. ‘Ik ga, geloof ik, zo komen’, zei ze bijna zonder woorden. Mijn god, dat wond mij zo op, dat mijn hand tussen onze heftig bewegende lijven schoot en ik mijzelf begon te helpen. Meteen voelde ik dat ik ook weinig nodig had.
We hielden elkaar stevig vast en kwamen in een orkaan terecht. Naar beneden, naar beneden, naar beneden ging het. Of naar boven, naar boven, naar boven, net hoe je het bekijkt. Maar het kwam, bij ons allebei, tegelijk en heftig.
Ik voelde haar spieren tegen de mijne spannen, en zij ongetwijfeld de mijne tegen haar. Het was heerlijk, en schokkend gaven we het aan elkaar. Ik kwam klaar, Deb kwam klaar.

Maar het was niet genoeg. Of: we konden niet genoeg van elkaar krijgen, want nauwelijks was ik bekomen van het eerst gezamenlijke orgasme met mijn zus, of ze kroop alweer bovenop me.
Een nieuw, totaal vreemd gevoel overviel me: ze ging mij beffen! Ze draaide op mijn lichaam in standje 69. Ik spreidde mijn benen nog iets en richtte mijn bekken zoveel mogelijk op.
Het begon overal te tintelen en ik kreeg het warm en koud tegelijk toen haar tongetje voor de eerste keer mij daar aanraakte. En toen kwam ze over mij heen zitten. Met haar geschoren kutje, vlak boven mijn gezicht. Ze zag er precies zo uit als ik. Bijna beangstigend was het zo leken onze kutjes op elkaar.

Ik sidderde en kreeg het warm en koud tegelijk, we likten elkaar als een stel volleerde lesbiennes, in standje 69. Mijn zus en ik.

En weer kwamen we klaar. Het was weer een beetje anders, ons tweede orgasme. Het was intenser, vollediger, niet zoiets als genot dat je doet verkrampen, maar iets warms was het, helemaal. We rolden op onze zij, en Debby kwam langs mijn lichaam naar boven gekropen. We hielden elkaar stevig vast, en toen hebben we gehuild. Allebei tegelijk. Het was heel intiem.

De rest van de dag lagen we in bed, de hele verdere nacht ook. Heel dicht tegen elkaar zijn we in slaap gevallen, en zo ook weer wakker geworden. Tijdens het ontbijt konden we er pas over praten. En er was geen schaamte, geen spijt, vonden we allebei. Het was alleen maar fijn.
De derde dag werden we wat lolliger over wat we met elkaar deden. En we fantaseerden dat we nu eindelijk eens een veilig trio konden doen (een hartewens van ons allebei).
Voor de gein keken we naar mannen, naar mogelijke kandidaten. En wat denk je? Inderdaad, een beetje achter op het veldje naast het zwembad zat de nukkige Mark met z’n lap top.
En met hem hebben we een trio gedaan. Heel spannend allemaal. Maar deze vakantie blijft in mijn geheugen gegrift als de week met mijn zus.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *