Hoe dikker de trol, hoe groter de lol

0
(0)

Op het eerste gezicht was Cees net zo gewoon als zijn naam. Een knappe vent van midden dertig met een uitermate verzorgd lijf en leuke kleren. Ook in het werk was hij als opzichter ‘Plantsoenen Zwolle eo’ (en omgeving) niet bijster interessant. Maar begluurde je Cees vanaf een terrasje, dan zou je meteen iets bijzonders aan hem opvallen. Waar elke andere man met een tevreden glimlach langslopende slanke jonge vrouwen tot aan de hoek nakijkt, liet Cees deze links liggen. Zijn keurende aandacht ging alleen maar uit naar forse dames. Niet zomaar GROOT, maar ontiegelijk vette, kolossaal enorme wijven. En dat was voor de burgerman een probleem. Want hij was nog steeds alleen. Samenwonen met dergelijke vleesbergen kon hij ook weer niet. Dat was de afgelopen jaren wel gebleken. Mensen en collega’s spraken hem er zelfs over aan – hij schaamde zich voor zijn gigantische vriendinnen. Dezen, natuurlijk juist daarop gespitst, voelden donders goed aan waar de klepel hing en verbraken de relatie. Niemand wil het onderwerp van ’s andermans schaamte zijn. Toen kwam hij weleens met de mooiste vrouwen naar feestjes. Ook duurden die relaties soms langer dan een week. Maar helaas voor Cees en diens Era-vrouwen; de goede man was met geen mogelijkheid opgewonden te krijgen door zo’n spriet.

Zijn persoonlijkheid en uiterlijke verschijning ten spijt – Cees de W. uit Zwolle was en bleef alleenstaand. En dat ging hem op een gegeven moment goed de keel uithangen. Hij stelde zichzelf op een mooie zaterdagmorgen voor de keus. ‘Of ik ga zo verder en accepteer dat ik geen relatie kan krijgen. Of ik begin elders opnieuw en zoek het lekkerste vlees’. De man kreeg alleen al van de gedachte aan het ‘lekkerste vlees’ een enorme erectie. Hij kreunde en pakte de Big Seizes erbij – een kledingcatalogus voor dikke mensen. Nog voordat hij het blad opensloeg lekte er al voorvocht uit zijn naakte, stijfgezwollen penis. ‘Op pagina 5, daar staat de topper’, fluisterde hij hees tegen zichzelf. En ja hoor, daar stond ze. Nauwelijks had hij een blik geworpen op de negenentwintig vleesringen boven het bikini-broekje (eerder had Cees ze al geteld), of het zaad maakte zich los uit zijn kloten. Onbeschaamd liet de man zichzelf gaan. Er was niemand die hem hoorde, niemand waarvoor hij zich zou moeten schamen. Net voor zijn hoogtepunt kroop hij op zijn knieën en maakte neukende bewegingen in het niets. Onder hem, op een handdoekje, lag ze. Zich op één arm steunend, rukte hij met de andere zwaar en intensief aan zijn lul. ‘Ooh vette hoer!!! Ik ga in je geile scheur spuiten! Ik neuk je tussen je vette dikke schaamlippen. Ooh enorme slet, sluit me op in je geile botervlees!’, kermde hij luid terwijl zijn pik naar een absoluut hoogtepunt aanzwol. Cees stootte drie, vier keer naar voren en toen kwam het zaad. Zijn knieën had hij ver uit elkaar, het sperma kreeg ruimbaan. De eerste klodder landde ver over het tijdschrift, de daaropvolgende drie golven kwamen er precies op terecht. Cees rilde, zo’n goed orgasme had hij die week nog niet gehad. Hij bekeek zijn zweterige voorhoofd in de spiegel en lachte. ‘Ik kan niet zonder’, kweelde de man tegen zichzelf. ‘Ik moet een dik wijf hebben, voor nu en altijd!’ De man was blij dat hij zich voor even had bevredigd. Dan kon hij tenminste zonder gepassioneerde emotie over zijn situatie nadenken. En Cees nam een beslissing: ‘Ik ga naar Amerika! Emigreren, wat heb ik hier te verliezen? Alleen mijn ongeluk!’

The States, het land waar volgens Cees ‘de meeste dikke trollen wonen’. Hij kon het weten, dikke vrouwen waren zijn passie. Na veel geregel en vriendjespolitiek kreeg Cees een ‘green card’ die één jaar geldig was. Hiermee mocht hij legaal gaan werken. Als uitvalsbasis koos de man Chicago. Het centrum van de Amerikaanse vleesindustrie, het centrum van de Feminii Gigantica! De eerste weken had de ex-Zwollenaar het moeilijk. Hij was zo gelukkig een baan te bemachtigen als Facility Manager bij een kledingfabriek. Maar voor de rest was hij eenzamer dan hij ooit. Hij woonde dan wel in een middle class-buitenwijk, maar zijn buren vonden hem maar een vreemde vogel, zo in zijn eentje. Hollandse Cees was dan ook opvallend vaak Down Town te vinden waar het in het weekend wemelde van de dikke mensen. Daar leerde de man ook het bestaan kennen van een vereniging van dikke mensen, een heuse belangenvereniging.

Telefonisch meldde Cees zich aan. Helaas ging het niet zo gemakkelijk als hij dacht. Om voor inschrijving in aanmerking te komen, zou er eerst een dame langskomen om hem de ballotage af te nemen. Trudy heette ze, zij was de vice-voorzitter van het district Mantinoa. Cees had mixed feelings over haar bezoek. Enerzijds vond hij het best wel spannend, want ze zou ongetwijfeld een lekker vet loeder zijn. Echter, anderzijds, zou die Trudy meteen zien dat hij zich om andere redenen wilde aansluiten. Erg lang hoefde de Nederlander zich daar geen zorgen over te maken, de bel ging al. ‘Zo, die is vier uur te vroeg’, bedacht Cees zich, nog half-naakt omdat hij net onder de douche vandaan kwam. Met zijn handdoek om zijn prachtige lijf geslagen, liep de maniak naar de deur.
Trudy’s ogen werden groot van verbazing in haar kogelronde gezicht toen ze de man zag. Cees’ reactie mocht er eveneens wezen. Daar, vlak voor zijn deur, stond de grootste, vetste en heerlijkste koe die hij ooit had gezien. ‘Trudy’, bedacht de man zich, ‘I believe in sexual love at first sight…’ Maar wijselijk hield de man zijn mond en stak zijn hand uit. ‘You must be Trudy’. I’m Cees, please come in’. Nog sprakeloos nam de kolossale vrouw zijn hand aan en liet zich door hem naar binnen voeren. Een half uur later zaten ze achter een kopje thee. Cees had zich nog geen moeite getroost zich om te kleden en babbelde honderduit over zijn fantastische nieuwe vaderland.
‘Maar nu terzake Cees’, begon Trudy. ‘Ik vraag me af waarom je je bij de club van dikke mensen wil aansluiten. Jouw lichaam ziet er strak uit, goddelijk bijna’, zei ze er zachtjes achteraan. Cees zat in een lastig parket. Sinds tijden had hij nu eens zijn best gedaan voor deze dikke vrouw; hij wilde nu eenmaal in de club worden opgenomen. En in die dertig minuten had hij de dikke trol, die overigens zijn hele bank in beslag nam met haar immense lijf, leren kennen als een integer en echt persoon. Eigenlijk wilde hij helemaal geen smoesverhaaltje ophangen. Eigenlijk wilde hij de waarheid tegen haar vertellen. Zijn geile, van opwinding misselijk makende waarheid. ‘I’ll be honest with you’, begon de man met een onzekere stem. ‘Dikke vrouwen winden mij op. Ik kan er niets aan doen, ik word verschrikkelijk heet van ze. Dat is eigenlijk ook de reden waarom ik uit Nederland ben weggaan. Niet iedereen daar kan mijn voorkeuren waarderen, weet je’, zei hij bezijden de waarheid. De dikke vrouw keek hem langdurig en indringend aan. Zijn oprechtheid – wist zij veel – stond haar wel aan. Het gebeurde niet vaak in Amerika dat iemand zich zo snel blootgaf. Mannen al helemaal niet, laat staan op het sexuele vlak. Vette Trudy ademde intens en langdurig uit. ‘Pfoe, wat een bekentenis’, zuchtte ze. ‘En wat is het trouwens warm hier’, zei ze alsof ze zichzelf een rechtvaardiging wilde geven om haar vestje uit te doen. Cees’ ogen lichtten op bij het zien van de ontblote vleesschouders. Trudy zag hem kijken. Ze kirde en liet nog wat meer zien van haar naakte bovenberglijf. ‘Dat moet je niet teveel doen’, waarschuwde Cees, ‘nog even en ik bespring je’. En weer kirde Trudy, nu wat harder. Zoiets had ze in heel haar leven nooit meegemaakt. En hoewel ze er vaak van droomde, kon ze eenvoudigweg niet geloven dat zoiets echt kon gebeuren. Ze werd baldadig, begon uit te dagen – voor het eerst in haar leven…
‘Stop!!!’, gilde Cees, nu geheel zichzelf. ‘Moet je eens zien wat je aanricht!!!’ Hij sloeg de handdoek voor zijn kruis. Trudy’s ogen werden groot van ontzetting bij het zien van zijn enorme penis. Niet dat ze er vaak een had gezien, maar die van Cees was werkelijk een prachtexemplaar. Een zoet gevoel overweldigde haar enorme poes. ‘Ooh mijn God, je hebt werkelijk een fantastisch lijf’, hoorde ze zichzelf bewonderend zeggen. Dit was voor de Nederlander teveel, hij was niet voor niets geëmigreerd. ‘Kom, laten we er samen een dolle boel van maken’, zei hij hees. De dikke vrouw rolde van de bank op de vloer en klauterde overeind. Ze zag zichzelf met hem meewaggelen, naar de slaapkamer. Als in een trance ritste ze haar tent open en de rok viel op de grond. Hijgend van inspanning en opwinding liet Trudy zich op het bed sodemieteren. Verrukt keek Cees naar het trillende, lillende en deinende samenspel van bed, lakens en vlees. Een felle genotskramp trok door zijn ballen. ‘Sssshit!’, vloekte hij bits, ‘ik moet bijna komen!’ Trudy’s schrapende ademhaling versnelde. ‘Jesus, come! Ooh toe, laat het maar gaan, op mij! Op mijn lijf!!!’, hijgde ze bijna zonder adem. De spanning werd haar duidelijk teveel – er ging een man op haar klaarkomen! ‘Beweeg je lijf! Ik kom als jij je vleesrollen maar laat sidderen, vette trol!’, steunde Cees die bijkpijn kreeg van de opwinding die nu door zijn lijf gierde. Trudy sloot haar ogen. Ook zij zwijmelde weg van opwinding. Er had nog nooit iemand zich zo op haar opgegeild. Natuurlijk had ze liever een slank lijfje gehad. Maar dan had ze zich van jongs af aan die enorme vraatzucht moeten afleren. En ooh, alleen al aan de gedachte om die zes Big Mac’s te moeten laten staan kreeg de enorme vrouw al honger. En nu… Nu was er een man die op zijn manier haar mooi vond! Nooit eerder had ze zichzelf beschimpt in het bijzijn van een ander. En nu stond ze op het punt dat te doen. Die gedachte, die spanning, die ondraaglijke maar o zo heerlijke pijn, deed haar bijna flauwvallen van genot. En ze deed het.
Ietwat onhandig door haar bijna niet te hanteren lichaam, wipte ze even op en neer. Door de enorme massa van haar lichaamsvlees, sloegen de vetrollen al snel in een antibeweging tegen elkaar. Cees keek ernaar en durfde zijn pik niet aan te raken, uit angst dat hij zou bezwijken. Met strak gespannen benen om maar niets van die heerlijkheden in zijn lichaam te hoeven missen, schuifelde de maniak naar Trudy. Met smachtende ogen keek zij hem aan, verlangend, kwetsbaar en vragend. Nog steeds kwam zijn sperma niet. De vrouw sloeg haar enorme armen om haar lijf. Cees rilde toen hij zag dat haar vlezige vingertoppen nauwelijks tot haar schouderpartijen kwamen. De grootste kwab die voor haar buik hing, trilde heerlijk lang na. ‘Kijk dan maar naar me’, moedigde Trudy de Nederlander rochelend aan. ‘Bekijk mijn enorme lijf. En weet dat jouw sperma welkom is, ooh jaah!’ ‘Nnnniet’, stamelde Cees opgewonden terug, ‘niet dat je er nog wat van terugziet, stuk vet!’ ‘Ooh yesss, verneder mij maar’, geilde de vrouwelijke berg terug. Al haar emoties, heel haar zelfbeeld, ze gooide alles voor de maniak open. Opvallend snel bracht ze haar worstige handen naar haar onderlichaam en woelde door de enorme pens, op zoek naar haar kut. Voor Cees leek het wel of de aarde sidderde – Trudy probeerde haar vetpijlers nog verder van elkaar te brengen. Dit was voor de man teveel. Met zijn ogen gefixeerd op de vetkut, waarvan de buitenste schaamlappen af en toe tussen de vingers geperst werden, greep de man zijn penis. Lang hoefde hij niet aan zijn lid te trekken. Het zaad denderde al de vleeshoop tegemoet. ‘Ja?! Ja?!’, krijste Trudy het uit. Hoewel heel haar lichaam bewoog, was niet te zien of dat de vleesecho’s waren van eerdere bewegingen of dat ze door haar gemasturbeer werden ingezet. ‘Komt het?!’ Maar Cees kon niet meer normaal antwoorden. Slechts een onduidelijk gereutel klonk tussen zijn lippen. En hij spoot. De drie stralen sperma landen op het vet. Geen spatje miste dit open doel. En Trudy voelde het. Haar meest weggestopte verlangens werden aangesproken. Nat, plakkerig, warm zaad landde op haar huid. Ze krijste als een Vietnamees everzwijn, bevoelde zoveel – en zo snel mogelijk haar vette scheur. En ook zij kwam klaar, voor het eerst in haar leven in de nabijheid van een man. De krampachtige schokken die haar orgasme teweeg brachten, echoden door haar lichaam. Iedere vetrol en haar enorme buik leken een eigen leven te leiden. Een geile gedachte schoot door haar hoofd: ‘Ik voel zijn zaad, maar ik kan het niet zien!!!’ Uit alle hoeken van Trudy werd de broodnodige energie gehaald voor haar wanstaltig hoogtepunt. Plekken met schuim verschenen aan haar mondhoeken en bubbelden groter. Cees’ eerste hoogtepunt ebde weg. De man steunde tegen de muur en hijgde na. Hij keek naar de vrouw die met een onmenselijke grimas op haar gezicht vocht tegen de losgebroken lichamelijke prikkelingen. Het bed kraakte – hoewel met stalen panden versterkt vanwege zijn specifieke voorliefdes, vermoedde de man dat het niet lang zou houden.
Maar het bed hield het. Trudy’s orgasme verdween zoals het kwam: als een cycloon. De kamer was gevuld met het geluid van klotsend vlees. Langzaam liet Trudy zich achterover op het bed vallen. Een ander gekraak overstemde het bed. Het drong niet meteen tot Cees door dat dit Trudy’s bovenste luchtwegen waren die schreeuwden om een beetje adem. Heel de entourage had de man zijn pik weer doen rijzen. Maar uit zijn praktijk had Cees geleerd dat het wel even zou duren voordat vet vlees voor een tweede ronde op kon.
Geheel tegen zijn verwachting in, opende Trudy vrij snel haar ogen. Ze glimlachte naar hem. ‘Thank you. Bedankt dat je me neemt zoals ik ben…’, piepte het uit haar strottehoofd. Onmiddellijk stuwde een liter extra bloed naar zijn onderlichaam. Cees sprong uit zijn wachtstoel en liet zijn pik voor Trudy’s mond bengelen. ‘Wat wil je dat ik hiermee doe?!’, vroeg Miss Kolos Chicago, op een pseudo-geile manier, naar de bekende weg. Cees antwoordde niet. Evenmin kreeg Trudy de mogelijkheid haar vraag te herhalen want de met zaad besmeurde pik zat al in haar mond. Wild draaide ze met haar smaakorgaan om het harde mannenvlees. Gretig slikte ze zaadresten in. ‘Toe maar’, zei Cees met zijn tanden op elkaar. ‘Lik de eiwitten er maar vanaf. Slik het maar in, dat kan er ook nog wel bij!’ ‘Ooh jaah, wat je zegt! Het is, het is heerlijk! Zo kan ik er nog wel een litertje bij hebben’, geilde de vrouw met hem mee. De opwinding haakte zich weer op een niet nader aan te duiden plek in haar onderlichaam vast. Haar clitoris, met de afmetingen van een adoloscentenpikkie, brandde als de hel. De vetmassage die ze zichzelf zojuist had gegeven, was blijkbaar nogal heftig geweest. Maar de pijn van haar lekkerste plek werd overschaduwd door de om aandacht gillende leegte van haar kut. De opwinding, die haar lichaam zo lang had moeten missen, eiste penetratie. Behoedzaam haalde ze de pik uit haar mond en keek de eigenaar ervan aan. ‘Zou je me willen binnendringen?!’, vroeg ze hijgend. Cees keek zijn nieuwe vriendinnetje verbijsterd aan. ‘Ooh jaah!’, schreeuwde de man het uit, ‘vast en zeker!’ De man deed een paar stappen achteruit om uit haar draaicirkel te komen en keek verrukt naar haar positioneringsactiviteiten.
Zoals hij reeds had gezien, moest de vrouw zich eerst op de grond laten zakken. Aangezien het bed wat hoger lag dan de bank beneden, resoneerde de vloer wat langer door. Trudy hees zich vervolgens op het bed. Nog net wist ze te voorkomen dat ze door haar enorme pens door zou rollen naar haar andere zij. Maar uiteindelijk lag ze dan ook perfect op haar buik. Kreunend richtte ze haar lijf op handen en knieën. Vreemd genoeg was haar reet niet overdekt met buitensporig veel vetrollen. Cees keek recht in de twee gaten aan de onderkant van de vleesberg. Hij rilde, beide vetogen keken hem verlangend aan. Hij vroeg zich af welke hij als eerste zou nemen. Alsof Trudy zijn gedachten raadde, zuchtte ze: ‘Toe, naai me in mijn kut. Mijn spleetje wacht op je!’ Weer perste de voortanden van de man zich op elkaar. ‘Wat nou spleetje! Die enorme scheur bedoel je! Wel, ik zal die inderdaad eens even naaien!’ Hij richtte nog een blik op de zijkant van haar lichaam. Even kon hij niet zien welke van de drie hangvetblubbers haar tieten waren. Cees rilde, hij hield ervan zich op deze manier te verwonderen. En weer herinnerde een geilimpuls hem aan zijn taak. Lenig sprong hij vanaf zijn standplaats, met beide voeten tegelijk, op het bed. En hop, hij zat al geknield achter de enorme reet. Het bed bewoog, het vlees bewoog – Cees was in de wolken. De man gaf nog een speels tikje ergens tussen de bilspleet en keek verrukt naar het plafond. Niet dat hij in God geloofde, maar hij moest toch iets of iemand bedanken voor dit wonder! Speels en beregeil hief hij vervolgens beide armen in de lucht en stootte zijn lichaam hard naar voren. De vetspleet pulseerde inmiddels zoveel geil dat het hele schaamstreekdistrict schuim-glibberig was. De pik raakte de vrouw ergens in het achterdijbeen maar gleed over de linkerbieflap zo de Vagina in (inderdaad, nu even met een hoofdletter). Cees krijste het uit van geilheid. Tot en met zijn ballen verzonk hij in het onderlichaam, werd hij als het ware in haar gezogen door het vacuüm in haar binnenlijf. De alomvattende grotwarmte en haar positie in de ‘doggy stand’ deed zijn ballen al kriebelen. Langzaam trok de man zich weer terug. Het vetgeil lag als een troebele filmlaag over zijn ballen en neukorgaan. ‘Ben je er nog in?’, vroeg Trudy tussen haar raspende ademteugen door. ‘Wat?! Durf je te beweren dat je mij niet voelde?!’, siste de man haar toe. Pats! Cees haalde venijnig uit op haar biefstuk. Trudy kreunde en probeerde haar gigantische vleespartijen nog wat meer omhoog te duwen. Pats! gaf Cees gehoor aan haar vraag in lichaamstaal. ‘Hier! Hier!’, bulderde de man en begon ruw in haar te pompen. Trudy kermde om meer slaag, zoveel maakte hij er wel op uit, uit dat gesteun van haar. Maar dat wilde de man niet meer. Het was genoeg, zijn neukende lusten waren losgebroken. Nu moest hij in dit vet spuiten. Steeds harder ramde hij van achteren tegen haar lichaam, dat op zich als een muur stand hield. Maar massa blijft kracht en dat verloochent zich nooit. De twee buikkwabben en de tietenpartij bewogen wild op zijn ritme mee. Cees moest zich behoorlijk uitstrekken om het lellende voorlichaamsvet te kunnen zien. Maar toen zich dat eenmaal in zijn netvlies brandde, zette zijn zaad voor de tweede keer die ochtend de mars naar de bevrijding in. Het denderde in zijn lichaam, de overwinning tegemoet. Hij klauwde in haar vlees en zag zijn handen verdwijnen. Van heel ver hoorde hij haar om meer schreeuwen. En hij spoot. Hoeveel weet hij niet meer, want goeie, ouwe Cees viel van zijn stok. Het laatste dat hij merkte waren haar schaamlippen die rood-roze gezwollen aan zijn blik voorbijgleden. Cees de W., sexemigrant uit Nederland, lag uitgeteld op het bed.
Een fijne melange van koffie en knoflook bracht hem weer bij. Hij lag nog steeds op bed. Voor hem, op de grond, lilde Trudy. Ze was aangekleed. Naast haar stond een dienblad met één dampende beker koffie. De andere mok was al leeg. Ook herkende hij het touwtje dat een paar uur daarvoor nog een complete salami had gedragen. ‘Zo, ben je weer een beetje bijgekomen?’, vroeg de kolossale vrouw. Cees knikte, bijna kokhalzend van de meur die vantussen haar lippen op hem af walmde. ‘Nou’, ging ze verder, ‘ik heb eens nagedacht. Ik denk niet dat ik je voordraag voor het lidmaatschap’. Cees keek beteuterd. ‘Ach, ik weet het eigenlijk ook niet zeker. Kan ik nog eens langskomen?’, anticipeerde de grote vrouw. Cees knikte heftig instemmend. ‘Maar we spreken één ding af’, zei Trudy, nu heel ernstig. Cees luisterde aandachtig, dit ging ze menen. ‘We zoeken elkaar alleen op als ìk dat wil. Alleen als ìk dat wil, begrijp je wat ik bedoel?’ De emigrant knikte; hij was allang blij. God bless America!

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *