Leontien en Barry: Het verhaal van ‘The hunter and the hunted’

0
(0)

De “R” zat weer in de maand en dat betekende dat het jachtseizoen open was. Leontien hield van dieren en werd daarvan dus erg verdrietig. Bij haar in het dorpje woonde Barry, die jagen als hobby had. Leontien kon dat niet begrijpen. Ze moest hem op andere gedachten brengen, maar hoe? Ze dacht aan al die lieve konijntjes en hertjes die, zoals elk jaar, met levenloze ogen op zijn auto lagen. Nee! Dit jaar moest dat anders zijn. Ze besloot naar zijn huis te gaan. Als ze eenmaal daar was, zou ze wel iets bedenken. Ferm ging Leontien op stap. Behoedzaam naderde zijn huis aan de rand van het bos. Zijn auto stond er niet, dus hij was er ook niet. Barry en zijn auto waren namelijk onafscheidelijk. Ze sloop zijn huis binnen en ging op de bank zitten. Ze had nog steeds geen idee hoe ze het een en ander zou gaan aanpakken. Maar er was nu alle tijd om iets te bedenken.

Haar spleet werd natter en natter
Nu wilde het zo zijn, dat Leontien pas goed kan nadenken als zij masturbeert. Zodoende pakte zij de vibrator uit haar binnenzak en stak hem in haar kut. Tja, dat was de gewoonste zaak van de wereld voor Leontien. De kunstpenis zoemde en bromde, terwijl ze hem in en uit haar spleet bewoog. Tegelijkertijd werkten ook haar hersens op topsnelheid. De neukopening werd natter en natter. Haar clitoris stak fier het puntje omhoog. De staaf schuurde er nu tegenaan. Elk afzonderlijk bobbeltje op de zoemende paal kietelde haar genotsknopje. Oei, dat was fijn! En ook begon er vaag een idee te ontstaan over de wijze waarop ze de jager zou gaan overhalen. Ja, Leontientje was wel een slim meisje. Als ze maar op de juiste manier werd gestimuleerd…

De bromlans verdween diep in haar spleet
Het duurde niet lang of de tintelingen concentreerden zich in haar onderbuik. Voor de zoveelste maal in haar leven zou ze gaan klaarkomen. Ze spande zelf de spieren in haar onderlichaam aan en pompte de gemotoriseerde dildo met verhoogde snelheid in haar vagina. De bromlans verdween tot de stelknop in haar vochtige spleet. Ze probeerde weer haar spieren te ontspannen. Leontien wist dat dat niet zou lukken; haar clitoris had haar lijf nu onder controle. Met beide handen voerde ze de klus routinematig uit: alles voor het plannetje dat zich in haar hersens vormde. Elke keer was het hoogtepunt weer fantastisch. Het orgasme was een grote stimulans voor haar. Ze kreunde lichtjes, toen ze het aan voelde komen. Net op het moment dat de spanning voor haar teveel zou worden, kreeg ze haar ingeving! De zaligmakende bevrediging na het hoogtepunt gaf Leontien het gevoel alsof ze wegzonk een warme poel van rust. Ze was klaargekomen; in lijf en idee! Wat een bevrediging was dat weer voor haar.

Hij liep naar de koelkast en pakte een biertje
Terwijl ze nog na lag te genieten, hoorde een auto op het grindpad stoppen. Leontien deed rustig haar broekje weer aan en fatsoeneerde zichzelf. De deur ging open en Barry stond in de kamer. Hij was een goeduitziende man van achter in de twintig. “Wat doe jij hier”, vroeg hij verbaasd, terwijl hij zijn jas ophing. “Oh, ik dacht, laat ik eens gaan buurten bij Barry. Nu je werkloos bent, kun je misschien wat troost gebruiken”. “Hoe weet jij dat ik geen werk meer heb”, wilde hij nors weten. “Tja, we wonen in een klein dorp en we leven allemaal met je mee hoor!” Leontien ging op het bankje zo verzitten, dat Barry tegen haar rug keek. “Niemand heeft wat te maken met het feit dat ik werkloos ben, dat zijn mijn zaken” zei de man geïrriteerd. Hij liep naar de keuken en haalde een blikje bier uit de koelkast. Toen hij weer terug kwam, keek hij nog steeds tegen de rug van het lekkere ding aan. Leontien keek over haar schouder naar hem. “Over zaken gesproken”, begon ze nuchter, “ik zal je een aanbod doen dat je niet niet kunt weigeren”. “Wat bedoel je”, wilde Barry weten. “Zoals je weet, heeft mijn vader een garage. Nu wil hij ook een afdeling ‘auto-onderdelen’ beginnen. Ik kan jouw een baan als verkoper bezorgen”. Zo, en waaraan heb ik die eer te danken”, was het enigszins sceptische repliek van de man. “Wel in de eerste plaats aan het feit dat iedereen zo met je meeleeft. En in de tweede plaats, vraag ik er iets voor terug”. “En wat mag dat wel niet zijn, onze o zo liefdadige Leontien?” Het cynisme was te snijden in zijn stem. “Ik wil dat je stopt met jagen, zo simpel ligt dat”, antwoordde ze kordaat. “Ach het poeslieve meisje, wil niet dat ik op de poeslieve diertjes schiet”, dweepte Barry en daarna resoluut: “Niks ervan, ik laat mij niet chanteren. Jagen is mijn hobby en het is het enige wat ik heb. Daar blijft iedereen van af!” Dat antwoord had Leontien al verwacht en gooide nu haar sterkste wapens in de strijd.

Hij streelde haar zachte billen
“Het enige, lieve Barry?” Ze draaide wulps met haar kontje en keek hem onschuldig aan. Barry’s ogen lichtten op en hij liep op het meisje toe. Ze rechtte haar rug, terwijl ze hem over haar schouder aan bleef kijken. Hij ging zitten en pakte Leontien van achteren beet. “Nou ja, bijna het enige dan”, zei hij. Leontien voelde zijn paal tegen haar billen rijzen. Ze fluisterde in zijn oor: “Als je die zoete diertjes niet meer doodmaakt, dan mag je dit zoete diertje ervoor in de plaats pakken”. Dat liet Barry zich geen tweede keer zeggen. Hij deed haar kleren uit en zei: “Ga dan maar boven mij staan, dan kan ik goed zien wat voor wild ik heb geschoten”. Leontien deed wat van haar gevraagd werd en ze voelde een glibberige tong haar schaamstreek beroeren. Zijn twee handen gleden strelend over haar billen en ze genoot. Haar opwinding steeg nog meer van de gedachte dat ze nu de hoer speelde. Ze keek naar de man die geil werd op haar lichaam. Zijn prijs was dat hij zijn liefste hobby moest opgegeven. Met het rijzen van zijn heerlijke knots, verkocht hij zijn ziel aan haar. Leontien raakte hitsig zoals ze nog nooit was geweest. “Ooh ja, hier kan geen staatssecretaris met zijn regeltjes tegenop”, kreunde Barry. Hij duwde zijn hele gezicht in de heerlijke kut van het dorpsmeisje. Barry merkte dat iets Leontien moest hebben opgewonden, want het geil pulseerde er nu werkelijk uit. “Ga eens op me zitten en laat me eens voelen wat voor een vlees ik ìn die kuip heb”, hijgde Barry van geilheid en ademnood. Dat wilde Leontien maar al te graag. Het was veel te lang geleden dat ze een levenslustige paal in haar spleet had gevoeld.

Een heerlijke sensatie
“Maak je klaar voor de loop van mijn geweer wijffie, voel me tot aan je slokdarm”. “Dat zal wel meevallen”, dacht Leontien, “zo’n beer is dat ook weer niet”. Toch beviel zijn pik haar wel. De ietwat scheve stand zorgde voor een heerlijke sensatie in haar neukgrot. Met gestage bewegingen, gleed ze langs zijn brandweerpaal op en neer. Dit deed haar denken aan die keer in het zwembad. Zij moest voor een of ander zwemdiploma, wat behendigheidsoefeningen doen met de reddingshaak. Terwijl iedereen zat te kijken hoe ze haar behendigheden demonstreerde, liet ze het uiteinde van de paal tegen haar kutje aanschuren. Ze moest wel, anders kon ze niet nadenken… Ja, Leontientje was een handig mientje!

“Neem me boze jager!”
Barry begon nu ook te bewegen. Tegen het ritme van de vrouw, stootte hij zijn lans hard naar boven. Met elke stoot, bewogen de gevulde en mooie borsten van Leontien mee. De tepels van de vrouw priemden kaarsrecht naar voren. Hij vroeg zich af waar zij nu aan dacht. Hij begreep dat hij nu nooit meer zou kunnen jagen. Maar wie wil nu nog jagen, als het mooiste wild van de omgeving al gevangen was? Of had dit konijntje hem nu gevangen? Hij wist het niet. Wat hij wel wist, was dat hij dit mooie lichaam nu bezat. Haar lange blonde haren bewogen op de maat van zijn geile stoten. Ook Leontien merkte dat Barry haar sneller pompte en bewoog zelf niet meer. Het dierlijke in de man was nu los. Ze kon ze nu laten gaan. Ze sloot haar ogen en lispelde zacht: “Neem me boze jager, laat zien dat je kunt schieten, neem me”. Hij draaide Leontien op haar buik en dreef zijn zwaard zowat rechtstandig in haar. Hij pompte nu bot. Het tere lijfje van de vrouw werd bij elke stoot bijna geplet. De jacht op het grotere wild was begonnen. Zijn hagelpatronen jeukten. Hij voelde dat ze in stelling werden gebracht. Nog harder neukte hij de jonge vrouw. “Doe het maar, pak me maar flink, alsjeblieft, doe het hard”, smeekte Leontien. Het hek was nu voor haar van de dam.

De sloerie in haar
Waarom ze met Barry lag te neuken, wist ze niet meer. Het enige dat telde, was dat hij zich met haar klaarmaakte. De sloerie maakte zich in haar los. “Ik ga klaarkomen”, steunde de man. “Geef me je zaad, spuit het tegen mij aan”, stamelde ze. “Ooh, niks ervan, ik loop al, ik spuit in je lijf del!” Ze vond het heerlijk dat hij zo tegen haar sprak en smeekte om meer. “Dat is nu net wat je wilt hè”, stamelde de jager tijdens het hoogtepunt. “Ik doe precies het tegenover gestelde!” Hij trok zijn pik uit haar naadje en spoot zijn tweede golf van vocht tegen haar gezicht. Het sperma zat werkelijk overal. Maar dat is ook niet zo raar; Barry had al in geen maanden zo lekker geneukt. Na de laatste schokken, liet hij zich op de stoel vallen. Leontien was onder de indruk dat deze man haar gevoelsmatig de baas was. Altijd had ze iedereen kunnen manipuleren. Maar met Barry was dat niet mogelijk; hij was te sterk voor haar. “Maar hoe moest dat dan met de dieren”, vroeg ze zich af. Alsof hij haar gedachten raadde, zei hij: “Laten we het aanbod iets bijstellen. Ik beloof elke keer als ik op jacht wil, dat aan jou te laten weten. Dan kun je me op jouw manier overhalen. Daarnaast neem ik natuurlijk die baan in de zaak van jouw vader”. Leontien wist dat ze het pleit had verloren. Nu moest ze te pas en te onpas met haar kutje bloot om die lieve dieren te kunnen redden. Maar of ze dat na vandaag werkelijk zo erg vond, dat weten alleen de ruisende bossen en de verder in welzijn levende dieren…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *