Verkracht op het balkon

2
(2)

Waarschuwing & belangrijke mededeling vooraf!!
* Dit verhaal is volledig fictief geschreven door de schrijver. Verkrachting, sex met minderjarige of sex met dieren is ten strengste verboden en strafbaar volgens de wet. Ook het bezit van porno met minderjarigen is strafbaar volgens de wet! Het verhaal kan door sommige als zeer extreem of schokkend worden ervaren. De lezer dient zich goed te realiseren dat dit een fictief verhaal is!

“Wat hebben die jongens dan wat ik niet heb?”, riep Harry vertwijfeld uit. Zijn vriendin Claudia had hem net verteld dat ze vreselijk opgewonden werd van de gedachte eens flink te worden genomen door een neger. En inderdaad, Harry was een knappe, blanke, man. Groot geschapen, gespierd en fit. “Ik weet het niet”, bekende Claudia, “ik loop er al een tijdje mee rond. Ik snap het zelf ook niet. Maar ik word alleen al bij het idee beregeil!” Op het moment dat ze haar bekentenis deed, waren ze op vakantie, op de Canarische Eilanden. Zoals altijd ging het tweetal in het voorseizoen. De prijzen waren dan nog niet zo schrikbarend hoog en het brak voor hen de voor hen de vreselijke Nederlandse winter. Harry en Claudia zaten op het balkon van hun appartement. De man keek zijn vriendin aan. Ze zat wijdbeens op het roze ligmatras en leunde wat naar achteren, op haar gestrekte armen. Ze was topless en Harry bekeek zijn vriendin weer eens goed. Ze had een fantastisch lichaam. Op de toppen van haar grote, volle maar stevige borsten stonden twee heerlijke stijf geworden spenen. Ze waren bruin, bordeauxrood bijna. Daaronder zat haar buikje, haar heerlijk strakke buikje waar de man zelfs trots op was. Claudia was met haar 29 jaar ook niet de allerjongste meer. Niet alle vrouwen van haar leeftijd waren mollig, maar zo een buikje als Claudia had, daar konden de meeste middelbare schoolmeisjes niet aan tippen. Harry zag zijn vriendin zich koesteren in d zon. Hij hield van haar en wist dat hij op deze leeftijd en na haar niets beters kon krijgen. Dus wat zou hij zich druk maken om een geilgedachte? Hij was allang blij dat ze het vertelde. Hij keek naar haar schaamstreek dat achter een flinterdun bikinibroekje verscholen zat. De dikke zwellingen van haar schaamlippen tekenen zich zwaar af achter de dunne stof. ‘Jezus, ze moet wel erg opgewonden zijn’, dacht de man en hij zag Claudia ongegeneerd naar hem kijken. “Waar kijk je naar?”, vroeg ze terwijl ze zijn blik volgde. Harry haalde zijn schouders op en zei ietwat geïrriteerd: “Dat weet je best”. Claudia glimlachte en keek nu ook naar haar eigen onderlichaam. er had zich een natplekje op de plaats van haar spleetje afgetekend.

Met één hand schoof ze langzaam het broekje langs haar benen. Harry zag dat ze haar ogen gesloten hield. ze spreidde haar benen wat meer en liet de wind over haar gezwollen vlees spelen. “Waar denk je aan?”, vroeg Harry hees. “Dat is vragen naar de bekende weg”, zei Claudia zacht. Ze draaide haar goddelijke lichaam op haar knieën en begon er wulpse bewegingen mee te maken. Ze kreunde zacht, haar prachtige blonde lokken deinden op haar schouders. “Ooh jee, hij neukt me. Allemachtig, hij neemt me van achteren. Kijk maar, kijk maar eens goed”, hijgde Claudia. Maar Harry keek niet meer. Binnen een oogwenk had hij zich van zijn kleren ontdaan en stormde op zijn vrouw af. “Hier, teef!”, snauwde hij, “ik zal je eens even laten zien hoe een neger jouw te grazen neemt!” Claudia gaf een gilletje van schrik en wilde haar hoofd omdraaien, maar Harry hield haar beet. Met zijn tanden op elkaar siste hij: “Als zo meteen mijn pik in dat neukhol van je wordt geschoven, denk er dan maar aan dat het een zwarte staaf is die in je lichaam wordt geschoven, hoer!” Claudia voelde een vreemde lichtheid in zich opkomen. Ze wilde helemaal niet zo worden aangesproken, maar het was verschrikkelijk geil. Bijna automatisch holde ze haar rug en pardoes stopte Harry zijn pik in haar vochtige schede. Claudia rilde. Het voelde inderdaad aan alsof er een vreemde pik tussen haar rijke, natte vlees werd geduwd.

Harry genoot van de heerlijk warme omgeving van haar binnenlichaam. Eerst langzaam, maar zachtjes aan sneller, bewoog hij tegen Claudia’s billen. Steeds intenser bewoog ze haar hoofd heen en weer, alsof ze ja-knikte tegen deze verkrachting. “Neuk me maar, pomp je zwarte overheersing maar diep in mij”, hijgde ze hees. Ze voelde zich een hoer, een slechte vrouw die zich puur om de geilheid liet neuken door een zwarte man. Harry’s bewegingen werden wilder en wilder. Ze smeekte erom! Ze smeekte genaaid te worden door een wilde neger. Hij dacht dat hij gek werd. Dit werd nog eens versterkt, doordat hij zijn lul letterlijk in de volle spleet hoorde soppen. Ze werd gevuld; bij iedere stoot harder, sneller en ruwer. Kippenvel trok over haar krolse lijf en ze begon in haar tepels te knijpen. Harry keek naar zijn genietende vrouw. met grote ogen zag hij dat ze ook zichzelf bij haar schede begon te betasten. ‘Wat een snol!’, schoot het door hem heen. maar kwaad was hij niet meer. De opwinding om Claudia’s eerlijkheid, haar totale overgave, had het gewonnen.

Haar neukgat voelde steeds nauwer aan. Krampachtig hield Harry zijn vrouw bij haar hals en middel beet en voelde de eerste klodders sperma door zijn buis stromen. Hij begon ongecontroleerd met zijn lichaam te bewegen. “Ooh mijn God, ik wordt bespoten door een vreemde. Ooh, wat is heerlijk!!! naai me, bespuit mijn binnenlichaam!!!”, krijste Claudia het uit en ze voelde zich wegdraaien in een roes van geilheid en overgave. Om het voor zichzelf nog wat interessanter te maken, startte ze een geile masturbatieshow terwijl de zaadkotsende pik van Harry nog in haar trilde. Ze smeerde wat geilolie en zaad uit haar kut op haar kittelaar en woelde wild door haar schaamvlees. Harry trok zich moe maar bevredigd uit de vrouwengrot; waardoor Claudia meer ruimte kreeg. Het gevinger van Claudia bleek de nodige uitwerking te hebben. Een krampachtige scheut in haar onderbuik die naar haar neukgrot trok, leidde haar orgasme in. Narillend zag Harry tussen de spleetjes van zijn krampachtig samentrekkende oogleden dat zijn hoer met een luide kreet klaarkwam. ontvangen. Door de druk in haar onderlichaam stroomden roomwitte zaadklodders vermengd met truttengeil uit haar lichaam.

Spastisch haar lichaam samentrekkend kwam Claudia tot rust. Pas toen realiseerden de twee dat ze hun wellust op het balkon, in de buitenlucht hadden bedereven. Harry en zijn vriendin keken elkaar aan en proestten het uit van het lachen. Claudia lachte ook van opluchting. Ze was bang dat haar vriend boos zou zijn op haar eerlijke bekentenis. Het tweetal strompelde naar binnen en viel op het bed.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 2 / 5. Aantal stemmen: 2

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *