Germaine geeft zich over aan wellust en passie

4.5
(4)

‘Denk je nou echt dat ik zoiets zou kunnen doen?’, vroeg het meisje aan haar vriendin terwijl ze naar haar kamer liepen. ‘Ach waarom niet? Laat jezelf toch eens gaan mens! Er gaat niets boven een geile sexpartij. Moet je horen, we doen het zo. Wij gaan nu naar boven, doen onze jassen uit, gaan naar de slaapkamer, en ik pak John. Wat jij doet moet jezelf weten, maar ik wil hem nu. Ik hem een tijd niet gevoeld, en heb zin in hem. Ik wil hem best met je delen, je bent de beste, maar ik ga mij echt niet inhouden voor jou’.
‘We zien wel hoe het loopt’, zei Germaine onzeker.

Estelle was een hete jonge vrouw, dat wist Germaine al zolang ze met elkaar omgingen. Het gebeurde maar al te vaak na een avondje stappen dat Estel haar samen met een jongen naar huis bracht. En nog voordat zij de sleutel in de deur had gedaan, scheurden ze hard weg. Naar een bed, zo snel mogelijk. Germaine huilde zichzelf dan in slaap. Zij wilde ook zo zijn, zo heet, zo gepassioneerd als Estelle. Maar het zat er blijkbaar niet in. Altijd als zij bij een man was, gebeurden er dingen waardoor ze dichtklapte. Of de man ging te snel, of de man was te ruw, of… Er waren wel duizenden oorzaken te bedenken die het vuur uit Germaine haar liefdespel haalden. Maar nu, nu liep ze samen met Estelle naar John, het vriendje van de week. En ze zouden samen de slaapkamer ingaan…
De twee mooie jonge vrouwen stormden binnen, Estelle had in de gang haar kleren al uit en liep in één tempo door naar de slaapkamer. ‘Ben jij dat Es?!”, hoorde Germaine vanuit de slaapkamer een mannenstem roepen. ‘Ja natuurlijk ben ik dat! Heb je je gewassen?!’, zei Estelle terwijl ze de slaapkamer indraaide. John glimlachte bij het zien van zijn meisje. ‘Nee’, zei hij smalend. ‘Nou, dan wordt het tijd dat ik het doe’, antwoordde Estelle kordaat. Ze sloeg het dekbed van zijn lijf, trok zijn boxershort op zijn knieën en nam het zachte warme wormpje in haar mond. ‘Ooh, je bent zo lekker zacht, zo lekker lief zo’, zei Estelle gemeend met de inmiddels hardende pik in haar mond.
‘Hé, je hebt je vriendin meegenomen’, riep John uit toen hij Germaine in de deuropening opmerkte. ‘Inderdaad, als je wil, mag zij ook een stukje van jou. Alleen als ze wil’. ‘En ik dan? Heb ik dan niks meer te zeggen over met wie ik allemaal vrij?’, riep de jongen verbaasd uit. ‘Ach, jij neukt met iedereen. Als Estelle wil mag jij in jouw handjes knijpen jongetje’, en ze beet even flink in John’s inmiddels behoorlijk opgezette lul. ‘Aauw!’
Even werd het stil. Germaine stond nog steeds in de deuropening en zag hoe haar vriendin de man intens pijpte. Het tongetje maakte kleine bewegingen bij de eikel om daarna lange sporen over de stam te trekken. Ze keek naar het gezicht van de man en zag hem met zijn handen onder zijn hoofd enorm genieten. Soms kneep hij zijn toch al gesloten ogen nog harder dicht. Dan keek ze meteen aan welk pikdeel Estelle bezig was. Meestal was dat de eikel. De man kreunde geilig. Germaine voelde het warm worden tussen haar benen, ze knoopte haar jas open. Steeds meer richtte ze haar blik op de pijpende Estelle. Hoe die griet genoot, dat wilde zij ook kunnen! Het was echter nog maar de vraag of dat mogelijk was. Maar Germaine wist wel dat het nu moest gebeuren. Dit was het moment. Als het nu niet zou gebeuren, dan zou er niet snel meer een mogelijkheid voordoen. Germaine perste haar tanden op elkaar en deed haar kleren uit. Voor elk kledingstuk was er heel wat voor nodig, maar ze zette door.
Even later stond ze slechts gekleed in haar ondergoed naast het bed en zakte langzaam door haar knieën. Estelle schikte wat op en liet Estelle naast haar zitten. Ze zaten met z’n tweeën om John’s pik. De man vond al die aandacht wel interessant. Hij richtte zijn hoofd op en vroeg laconiek: ‘Nou dames, jullie zitten daar nu wel, maar gaat er nog wat gebeuren of hoe zit het?’ Estelle schudde even haar hoofd en staarde niet meer. Ze keek haar vriendin strak in de ogen aan terwijl ze naar de gezwollen neukstengel zakte. Het leek voor Germaine wel of haar hoofd werd meegetrokken, ze moest die ogen wel volgen. Langzaam zakte ook haar mond tot voor de enorme penis. ‘Likken’, lispelde Estelle zacht. Haar tongetje glibberde langzaam over John’s harde staaf. Voorzichtig stak Germaine ook haar tongetje en ze raakte eveneens de bevruchtingstok aan, zij aan de andere kant.
‘Hé’, probeerde John leuk te zijn, ‘ik voel daar nummer twee’. ‘Houd je kop’, bitste Estelle. Maar Germaine lette er niet meer op. Teveel was ze bevangen door geuren van deze man. Geuren die door het speeksel van haar vriendin tot leven waren gekomen. Ze drukte haar neus in het lange schaamhaar en snoof diep. Haar lichaam trilde, het duizelde haar. Wat is het verschil nou?’ vroeg ze zich af. ‘Bij deze man voel ik mij veel beter!’
Vragend keek ze haar vriendin aan, maar Estelle glimlachte slechts en drukte haar lippen op de hare. Germaine deed niets, maar voelde ineens een tong tegen haar tanden duwen. Ze opende haar mond en Germaine kronkelde erin. De kus duurde niet zo lang, maar hij smaakte Germaine naar meer.
‘Later’, raadde haar vriendin haar gedachten, ‘eerst wil ik dit varkentje even wassen’.
Estelle ging op het bed staan en hurkte zover tot John’s pik haar billen raakten. ‘Wil je zijn pik pakken en die tegen mijn gaatje aanhouden?’, vroeg ze aan Germaine. Germaine deed wat ze vroeg. ‘Nee suffie, niet mijn kutje…’
Met grote ogen keek ze naar vriendin. ‘Doe nou maar’, drong deze aan. De spanning was ineens weer terug in Germaine. Haar vriendin wordt zo meteen in haar kontgaatje genomen! Anaal neuken, dat was iets wat altijd fascineerde. In haar fantasieën dan, die enkele keren dat het echt gebeurde, viel het tegen als de hel.
Maar nu, nu werd haar vriendin zo genomen. Alhoewel, dit is wel wat anders, dacht ze, ‘Estelle is degene die eigenlijk neemt’.
En inderdaad, Estelle nam. Zelf drukte ze de pik definitief in haar kontgat. Ze kreunde even met een hoge stem. ‘Heerlijk, dat binnendringen voelt toch altijd fantastisch’, kreunde ze. Terwijl ze naar beneden zakte begon ze zichzelf te vingeren. Germaine werd wee bij het zien van die bewegelijke vingertjes door het zachte vlees. Ook hier stegen de geuren omhoog. Ze inhaleerde ze weer diep. ‘Ik hou het niet meer Estel’, kreunde Germaine en ze viel op het kutje van haar vriendin aan. ‘Ooh jezus, ik lik je. Ik proef je, mhmhmhm je smaakt heerlijk!’, deed Germaine meer verslag aan zichzelf dan aan haar vriendin. ‘Zijn jullie nou al met elkaar bezig?!’, riep John vanaf de andere kant van het bed.
Maar Estelle voelde de pik in haar kontje nog een tikkeltje harder worden.
‘Es, je moet weten dat ik het nu ook niet meer hou hoor’, zei John. Maar Estelle luisterde niet naar hem. ‘Ja wacht eens even’, begon de man en hij draaide zich om, het hele zooitje met zich meetrekkend. Germaine kwam nu onder te liggen, Estelle zat op haar knieën en John was nog steeds met haar verbonden en zat achter haar, op zijn knieën. ‘Kijk jij maar eens goed hoe ik haar neuk’, zei John uit de hoogte en begon in haar te bewegen. ‘Hij zegt dit nog wel zo stoer, maar de meeste die van deze bewegingen geniet ben ik. Mhmmm…’, kreunde Estelle.
‘Ah, dat is het dus!’, kreeg Germaine ineens een inzicht. ‘Daarom ben ik altijd zo snel afgeleid! Ik erger mij aan de mannen. Ik erger mij aan de rol waarvan ik denk dat zij menen wat ze zeggen! Het is maar net hoe je het opvat!’
De mooie vrouw wist eigenlijk niet zo goed wat ze met die nieuwe ideeën zou moeten doen. Ze was te blij om er iets zinnigs over te denken. Op dat moment spetterden druppeltjes op haar naakte lichaam.
‘Ik wil ook neuken’, zei ze opgewonden. ‘Ik wil dat wat ik altijd moet ondergaan ook weleens doen’. Estelle begreep wat met haar vriendin aan de hand was. Ze stopte haar neukende bewegingen en draaide zich om. ‘Daar, in dat kastje daar. Kijk daar eens in’.
Germaine liep naar de aangewezen plek. Tot haar grootste verbazing haalde ze een voorbinddildo uit. ‘Ja, een cadeautje van een vorig vriendje’, verontschuldigde Estelle zich. ‘De lul’, merkte een verveelde John op.
Germaine bond hem om, in eerste instantie meer om te kijken of zij hem wel vast zou kunnen krijgen, dan voor daadwerkelijk gebruik. En ineens zat ‘ie om! Toen pas besefte de mooie jonge vrouw wat ze om had. Ze keek er eens goed naar. ‘Allemachtig, ik heb een pik!’ Ze drukte erop, met beide handen. Meteen flitste er een prachtig gevoel door haar kutje. ‘En nu gaan liggen’, adviseerde Estelle, ‘Zul je zien hoe lekker ik kan neuken’.
Langzaam zakte de vrouw weer door haar knieën, nu met haar hoofd naar degene die ze op het punt stond te neuken: Germaine. ‘Schatje’, zwijmelde ze half gespeeld, half echt. ‘Kom in me’. En de voorbinddildo zakte voor Gemaine’s ogen weg in Estelle’s neukkanaal.
Vrijwel meteen begon de vrouw intensief op haar te bewegen. ‘Voel je aan je klitje dat je in mij zit? Voel je? Het is net echt hè?’ ‘Oooh ja, het is… Het is heerlijk, ik heb nog nooit zoiets gevoeld, het is…’
John werd inmiddels gepijpt. Maar zijn pik werd niet hard van de afwezige bewegingen die Estelle’s tong daar uitvoerde. Ook hij werd te zeer in beslag genomen door de neukende bewegingen van het onervaren meisje. ‘Dat zoiets nog zo geil kan zijn’, merkte hij op.
Germaine werd overvallen door iets, iets geheel nieuw, iets hogers. Ze uitte een schreeuw en gromde meteen daar achteraan. Nu draaide zij zich om en lag boven. ‘Jij daar!’, zei ze tegen John, ‘kom op het bed liggen, dan zullen wij samen dit meisje weleens neuken!’ De verbaasde man lag nog niet of Estelle werd op hem geduwd. Meteen voelde hij zijn pik weer achterlangs in haar kontje glijden. ‘Nu is het mijn beurt’, gromde Germaine. Ze stak de kunstlul in het nog vrij en uitnodigende gleufje van haar beste vriendin. ‘Hier, ik zal je gewoon neuken’, gromde de eens zo schuchtere terwijl ze de eerste pompbeweging maakte. ‘Ooh ja, neem me, neem me alsjeblieft. Doe het, doe het hard’, bedelde Estelle terwijl ze er nog beter voor ging zitten.
Met wilde bewegingen pompte Germaine het kunstrubberen monster in en uit. Ze genoot, haar kittelaar leek wel in de fik te staan. ‘Zit die ander nog steeds in je kut?!’, vroeg ze geil aan Estelle. ‘Ooh ja, ik voel jullie allebei in mij rammen. Ooh, wat geil, wat heerlijk geil. Ik hou het niet meer hoor, ik moet zo gaan komen’. ‘Ik ook, mijn onderbuik brandt af’, kreunde Germaine. Plots werd haar hand gegrepen door Estelle. ‘Samen, we gaan samen’, zei deze zacht. ‘Ooh wat geil!’, riep Germaine uit en het spastisch schokken was begonnen. Iedere spier in haar lichaam spande aan, het was bijna niet uit te houden voor de mooie vrouw. Kippenvel verscheen op haar lichaam, en ze trilde ongecontroleerd. Het hoogtepunt naderde. Bijna spuitend kwam de vrouw klaar en schokte met haar voorbinddildo in de wijde en uitgerekte spleet van haar vriendin.
Ook Estelle hield het niet droog. In dikke, door de kunstlul opgewerkte, druppels liep het aan weerszijden van haar spleet, in de richting van haar kontje.
En daar ontmoette het de vleeslul van John die nog steeds heen en weer pompte. ‘Ik voel jullie nattigheid’, steunde hij , ‘en ik pomp het zo in haar gaatje!’, kwam het er nog opgewondender uit. De man haalde zijn piemel uit haar en spoot. Zomaar, zonder een verdere aankondiging, schoot zijn zaad door de lucht. ‘Hé, wacht eens even!’, riep Germaine uit, ‘Dat is zonde!’ Estelle wist niet wat ze hoorde. Zo had ze haar nooit horen praten. En voordat ze het wist lebberde ze het sperma naar binnen. Ze was er helemaal doorheen, ze vond het lekker.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4.5 / 5. Aantal stemmen: 4

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *