Mijn vriend en zijn broertje

3.8
(5)

Het was vrijdagavond en ik was bij mijn vriend. Roy heet ie. Roy was niet thuis, hij was wat gaan drinken met z’n maten.
Ik was niet mee, want dat jongens onder elkaar-gedoe kende ik wel zo’n beetje. De enige in huis was Roy’s jongere broer Rens. Want ook mijn vriend’s ouders waren weg, een weekendje ‘aan hun relatie werken’.
God, ik hoop maar nooit dat wij zoals mijn schoonouders eindigen. Ha, ik weet wel zeker van niet! Hoe ik daar zo stellig over kan zijn? Wel, dat zal ik jullie vertellen. En het begon op die avond.

Ik stapte uit de douche en droogde me af. Ik trok een slipje, een bh, en een lang t shirt aan, en draaide een handdoek op m’n hoofd. Ik liep de trap af en de kamer in. Rens zat op bank en keek tv. Ik ging naast hem zitten.
‘Waar kijk je naar?’, vroeg ik. ‘Oh, een beetje sport, maar er is niet veel aan’, antwoordde hij. Ik bekeek hem eens goed, eigenlijk voor de eerste keer pas echt goed.
Hij was jong, nog echt zo’n pubertje, dat zich toch al erg volwassen voelde. Ik besloot hem een beetje te plagen en zei: ‘Je moet je scheren, Rens’. Ik wees op z’n bovenlip, waar nog vrij weinig te zien was. Hij keek mij aan en voelde een beetje onder zijn neus.
‘Echt?’, vroeg hij een beetje trots en verbaasd tegelijk.
‘Ja, heb je dat dan nog nooit gedaan?’, plaagde ik, maar hij reageerde heel eerlijk: ‘Nee, eigenlijk niet nee’. Ik stelde voor hem dan te helpen voor de eerste keer, en hij stemde in.
We gingen naar de badkamer waar ik waar ik Roy’s mesje en scheerschuim pakte.
‘Trek je blouse maar even uit’, zei ik, ‘voor hij nog vies wordt’. Tot mijn verbazing zag ik dat hij een opvallend mooi figuur had, voor zo’n jonge jongen. Roy moest ook maar eens gaan fitnessen!
‘Eerst moet je je gezicht een beetje nat maken’, zei ik terwijl ik de kraan opendraaide. Ondertussen spoot ik wat schuim op mijn hand en toen hij overeind kwam smeerde ik dat op zijn gezicht. Veel te veel natuurlijk, en een klein beetje viel naar beneden, op zijn broek.
‘Oeps’, zei ik, en ik veegde het er van af. Ik wilde beginnen, toen er nog een kloddertje viel, ditmaal toevallig op zijn gulp.
‘Wat ben ik toch onhandig’, zuchtte ik, terwijl ik het weer afveegde. Zonder dat ik het besefte wreef ik dus eventjes over Rens’ kruis. Toen ik me dat bedacht voelde ik een lichte kriebel in m’n buik.
‘Nou, begin maar’, zei hij. Aan zijn stem te horen had hij niets in de gaten.
Ik zette het mesje tegen zijn gezicht en trok het voorzichtig naar beneden. Volgens mij vond ie het wel leuk. Na zijn linkerwang begon ik aan zijn bovenlip. Iets te snel, want ik sneed er per ongeluk in.
‘Ai!’, zei hij. Meteen kwam er een helrode druppel bloed tevoorschijn.
‘Oh, sorry’, verontschuldigde ik me, ‘Dat zal je nog wel vaker gebeuren, denk ik’.
‘Maakt niet uit’, zei hij stoer. Ik gaf hem een tissue, maar zag dat er al een druppeltje bloed op zijn broek terecht was gekomen.
‘Oh nee, ik hoop dat dat er wel uit gaat’, zei ik, terwijl ik een doekje nat maakte. Ik knielde voor hem neer en probeerde het vlekje, wat erg weinig voorstelde, er uit te wrijven, precies op dezelfde plek als het scheerschuim van daarstraks.
Ik was benieuwd hoe hij zou reageren op mijn hand. En ja hoor, ik voelde hoe zijn broek een beetje strakker ging zitten.
Waarschijnlijk merkte hij dat zelf ook, want snel zei hij: ‘Het zal wel schoon zijn nu, toch?’ Maar ik vond het eigenlijk wel spannend om zo’n jonge jongen een beetje op te winden.
‘Nou, ik denk het niet eigenlijk. Het is bloed, en dat geeft vervelende vlekken. Je kunt het beste je broek maar uit trekken, dan gooien we hem dadelijk meteen in de was. Anders gaat het er straks helemaal niet meer uit. Da’s ook weer zonde’.
Wat kleren wassen betreft kon ik hem natuurlijk alles wijs maken, en hij geloofde me. Hij deed zijn riem los en knoopte zijn gulp open. Hij liet zijn broek vallen, en daar stond hij, slechts in zijn onderbroek.
Ik werd er opgewonden van, dat ik zo gemakkelijk een jongen uit de kleren kreeg. Ik bekeek hem even snel en kwam tot de conclusie dat hij er niet veel slechter uit zag dan zijn broer.
‘Zullen we dan maar verder gaan?’, vroeg ik, en hij knikte instemmend. Ik ging verder waar ik gebleven was, maar stiekem duwde ik mezelf een beetje tegen hem aan. Hij bewoog niet. Ik dacht dat ik het wel kon stoppen als het te ver ging. Maar toen nog niet, het was veel te spannend.
Ik ging helemaal voor hem staan omdat ik dan andere kant van zijn gezicht moest doen.
Rens was een stuk groter dan ik, waardoor ik een beetje op mijn tenen moest gaan staan om er goed bij te kunnen. Hierbij duwde ik zachtjes mijn (behoorlijke) borsten tegen zijn lichaam, terwijl ik mijn bovenbeen een beetje tegen zijn kruis zette. Hij trok zich een beetje terug, maar verder achteruit kon hij niet.
Ik ging nog iets dichter tegen hem aan staan, en ik voelde nu duidelijk iets groeien tussen zijn benen. Dat wilde ik weleens van dichterbij bekijken. ‘Per ongeluk’ liet ik het scheermesje vallen, en bukte om het op te rapen. Met vlinders in mijn buik zag ik dat er inderdaad een flinke bobbel was ontstaan. Ik werd er echt een beetje geil van. Weer ‘per ongeluk’ stootte ik nu met mijn hoofd ertegenaan. Ffffff, lekker hard!, schoot het door me heen.

Toen ik het opraapte zag ik dat er inderdaad een redelijke bobbel in zijn box was ontstaan. Ik merkte dat ik er echt een beetje geil van werd. Toen ik weer overeind kwam stootte ik ‘per ongeluk’ met mijn hoofd tegen zijn kruis.
Rens bleef doen alsof er niets aan de hand was. Dat maakte het extra spannend. Ik trok de handdoek van mijn hoofd en schudde m’n haar los. Veel viel er niet meer te scheren, dus ik zei: ‘Zo, dat was alles, nu moet je even je gezicht afspoelen’.
Ik draaide veel te hard de kraan open, waardoor ik mijzelf helemaal nat sproeide.
‘Jezus, jij bent echt een kluns’, zei hij grinnikend, terwijl hij me een handdoek aanreikte. Hij keek naar mijn doorweekte t-shirt. Mijn bh was goed te zien.
‘Ja, ik weet het’. In één keer trok ik het shirt over mijn hoofd en gooide het op de grond bij zijn broek. ‘Nou ja, die moest eigenlijk toch in de was’, zei ik.
Ik stond in mijn ondergoed voor de jongere broer van Roy. De spanning in mijn lijf liep op. Om mijn vriend een plezier te doen, had ik een wit stringetje aangedaan, en het een en ander zag er geloof ik behoorlijk sexy uit.
Mijn borsten zaten stevig tegen elkaar gedrukt en mijn tepeltjes, die een beetje hard waren geworden, drukten zachtjes door de nat geworden stof heen. Rens staarde een beetje verdwaasd naar me.
‘Kom, zei ik, ‘spoel je gezicht maar even schoon’, en ik trok hem zachtjes naar de wastafel toe. Hij waste zijn gezicht en toen hij zich omdraaide droogde ik hem af. Ook hij was nat geworden door mijn actie met de kraan, dus ik droogde zijn buik af. Toen ik zijn rug deed, trok ik mezelf weer tegen hem aan, nu nog steviger dan de vorige keer. Ik duwde mijn borsten tegen zijn buik, en bukte daarna om zijn benen ook droog te maken. Gehurkt zat ik nu met mijn gezicht ter hoogte van zijn kruis, en tot mijn genoegen zag ik hoe zich daar een enorme bult had gevormd.
Quasi-verbaasd keek ik omhoog, en vroeg: ‘Maar Rens, wat is dat? Heb je dat vaker?’. Hij keek naar beneden en werd een beetje rood.
‘Eh… hihi, soms’, stamelde hij. Ik werd er bloedgeil van, en wilde, moest verder gaan. Stoppen kon altijd nog…
‘Vind je het goed als ik even kijk?’, vroeg ik onschuldig. ‘Eh, hoezo, waarnaar dan?’ Zonder te antwoorden trok ik zijn slip naar beneden.
‘Wat doe je nou?!!’
‘Ik wil wel eens zien of jij zo stoer bent als je denkt’, zei ik. Stoppen? Wie had het daarnet over stoppen?? Ik was verkocht. Ik wilde hem hebben, zijn onschuld, zijn jongensachtigheid, zijn, zijn… ALLES! Ik nam hem bij de hand, en leidde hem Roy’s kamer in.
‘Ga maar op bed zitten’, zei ik ‘En doe je ogen maar dicht’. ‘Heb je het wel eens gedaan met een meisje?, vroeg ik. Hij twijfelde even, en gaf toen toe: ‘Eeh, nee, eigenlijk niet nee’. ‘Oké, zei ik, ‘zeg maar niets en wacht maar af’. Hij sloot zijn ogen en ging op de rand van het bed zitten. Ik bekeek hem, en merkte dat zijn lul, die weer een beetje slapper was geworden, groter moest zijn dan die van zijn oudere broer. En Rens had pas een heel klein beetje schaamhaar, hij was nog nagenoeg kaal. Het zag er prachtig uit en ik voelde hoe ik zelf een beetje nat werd. Ik knielde voor hem neer en blies een beetje lucht langs zijn zak. Meteen sprong zijn pik weer overeind begon hij een beetje te schokken. Ik pakte hem voorzichtig vast en voelde hem nog harder en groter worden. Rens kreunde hierbij een beetje en gaf een kickje toen ik de voorhuid over zijn eikel naar beneden trok. Zijn pik bleef groeien en stond nu recht overeind. Deze won het van die van Roy, en diens pik was al groot. Ik liep te soppen, werkelijk waar.
Zonder iets te zeggen pakte ik zijn pik en begon hem langzaam op en neer te bewegen. Hij begon meteen te schokken en binnen nog geen 10 seconden kwam er een druppel sperma uit zijn dikke paarse eikel gelopen. Hij kreunde erbij, en begon een beetje te kronkelen. Deze jongen was echt onervaren, en het werd hem allemaal te veel.
‘Nou-nou, dat is snel’, zei ik, en ik voelde me eigenlijk wel een beetje gevleid. Hij kwam overeind en keek naar zijn resultaat. Zijn pik werd meteen weer slap en hij wilde opstaan. Maar daar kwam niets van in. Ik was nog niet klaar met hem.
Ik trok mijn slipje naar beneden en deed mijn bh los. Met grote ogen bekeek hij me, en zijn pik groeide weer!
‘Nou-nou, dat is snel’, herhaalde ik, en toen: ‘Vind je dit mooi?’, terwijl ik achterover ging liggen op de grond.
‘Oh Lies’, zei hij, ‘Ik denk niet dat Roy dit goed vindt’. Ik wenkte hem bij me en trok zijn hoofd naar me toe. Ik gaf hem een hevige tongzoen en smoorde hem in mijn borsten.
Ik sloot mijn ogen en voelde hoe een voorzichtige tong zachtjes rondjes draaide om mijn stijve tepels. Ik werd echt bloedgeil en begon zijn billen te kneden.
‘Als je tussen mijn benen hetzelfde doet, maak je me helemaal blij’, grijnsde ik. Hij keek me even aan en schoof toen naar mijn kutje toe. Ik voelde zijn hete adem erop komen. Ik merkte dat hij niet goed durfde, dus duwde ik mijn heupen omhoog, zo m’n poes tegen zijn gezicht.
Hij begon te likken en masseerde ondertussen mijn tieten. Hij deed alles een beetje ongecontroleerd, maar des te fijner was het. Zonder het te weten likte hij precies op het goede plekje, en na een paar minuten kwam ik gillend klaar.
Rens schrok er van, en vroeg of hij me misschien pijn had gedaan. ‘Nee hoor’, hijgde en schokte ik, ‘Je doet niets verkeerd hoor!’ ‘Ga maar weer op bed liggen’, zei ik. Hij sloot zijn ogen weer en ik nam zijn lul weer in mijn handen. Ik kon er nauwelijks met mijn vingers omheen komen. Ik boog voorover en likte zachtjes aan zijn eikel, waar de druppels voorvocht al vanaf liepen. Plotseling nam ik het hele gevaarte in mijn mond en begon als een wilde te zuigen, terwijl ik zijn ballen, die niet eens in mijn handen pasten, masseerde. Hij begon te kreunen en te hijgen, maar toen ik voelde dat zijn pik weer begon te schokken, liet ik hem los.
‘Wil je met me neuken?’, vroeg ik. ‘Ik denk het wel’, antwoorde hij. ‘Dan doen we het meteen goed’, zei ik, en ik ging op mijn knieën op het bed zitten, met mijn kont naar hem toe. ‘Dan moet je me eerst nog even over mijn billen aaien’, zei ik, terwijl ik mijn ronde kont hoog de lucht in stak. Hij kwam achter me zitten en begon met zijn handen over mijn billen te wrijven. ‘Meer naar het midden’, hij luisterde gehoorzaam.
‘Zie je dat andere gaatje?’, vroeg ik. ‘Daar mag je ook wel even mee spelen hoor!’
Ik voelde hoe hij een vinger zachtjes tegen mijn aarsje aan zette. ‘Duw hem er maar in’. Nu voelde ik hoe die zelfde vinger ruw naar binnen werd geprikt. Hij begon op en neer te gaan, en hetzelfde deed hij in mijn kutje. Hij deed het zo hard dat het pijn deed, maar ik voelde het vocht langs mijn benen druipen, zo geil werd ik. Toen hij ook nog eens aan mijn kontgaatje begon te likken, werd het me te veel. Weer kwam ik klaar.
‘Nu gaan we neuken’, zei ik, me een rood hoofd. Ik bleef zo zitten, en ik zei: ‘Stop hem er maar in’.
Toen hij zijn lul eenmaal naar binnen had gewerkt, was er ook geen houden meer aan. Als een bezetene begon hij tegen me aan te beuken. Mijn borsten vlogen op en neer. Voor dat ik het wist kwam ik voor de derde keer klaar. Hij begon zelf ook meer en meer te kreunen en te hijgen.
‘Het komt weer!’, kreunde Rens.
‘Nee stop’, riep ik, en hij haalde hem uit me. Zo snel als ik kon nam ik die paal tussen mijn lippen en ik voelde hoe hij weer een beetje begon te schokken. Ik liet hem weer uit mijn mond glijden en zag dat het vocht met dikke druppels tegelijk uit zijn op springen staande eikel vloeide. Met mijn tong draaide ik rondjes rond het kleine gaatje bovenop, en zijn pik begon nu wild op en neer te springen.
‘Nu komt het echt hoor!’, waarschuwde hij kreunend. Mijn God, wat word ik daar geil van!
Deze keer was ik er klaar voor. Ik pakte met twee handen zijn lul vast en begon er aan te rukken alsof mijn leven er vanaf hing. Zijn pik werd zo mogelijk nog harder en groter, en toen ik zag hoe zijn buikspieren samentrokken, deed ik mijn mondje zo ver mogelijk open. Ik hield mijn ogen open en zag hoe een enorme straal zaad uit zijn eikel spoot. Ik bleef door rukken terwijl zijn geil met volle ladingen in mijn gezicht uiteen spatte. Ik kon niet geloven dat dit allemaal uit zo’n jongetje kon komen.
Ik hapte naar adem, en besloot maar te stoppen met rukken. Ik liet me achterover vallen maar hij knielde tussen mijn benen, terwijl hij nu zelf aan zijn pik aan het sjorren was. Het was ongelooflijk. Hij bleef maar komen, en ik voelde nu de hete druppels zaad op mijn tieten terecht komen. Hij spoot mijn hele buik onder en uiteindelijk liet hij zich ook achterover vallen. Ik zat helemaal onder de sperma, en ik wreef me er helemaal mee in.
‘Ahum!’, hoorden we opeens hard. Rens en ik schrokken ons wezenloos! Tegen de deurpost aangeleund stond Roy, mijn vriend. Jezus! Hij keek boos, maar ook zijn bobbel viel onmiddellijk op. Rens begon klaaglijk te stotteren en wauwelen, maar Roy’s ogen bleven op mij gericht. Ik kon niets zeggen.
‘Kleine jongetjes verleiden hè…’, zei hij terwijl een paar passen de kamer in kwam. Schuldbewust zei ik niks en kon ik niets zeggen. Ik rook dat hij had gedronken. Ik dankte God ervoor dat hij dat had gedaan. Dan is hij altijd in een iets vrijere stemming.
Roy knielde en gaf mij een pets op mijn billen. Met zijn andere hand ontknoopte hij zijn broek. Binnen een oogwenk zwengelde de andere knots van de familie Van Duijvenvoorde voor mijn ogen.
‘Zo broertje, aangezien jij nu ingewijd wordt in de lichamelijke liefde, zal ik je een andere kant laten zien. En Roy nam me, gebruikte me van achteren terwijl ik met mijn knieën op de grond zat en mijn lijf op het bed lag. Rens zat verschrikt helemaal tegen de muur aangekropen. Met zijn benen stijf tegen zich aan getrokken.
Vrijwel meteen spoot Roy zijn zaad in mij. Al kreunend en spuitend haalde hij zich uit me, en drukte zich in mijn kont. Daar pompte en loosde hij gewoon verder. Het was… HEERLIJK! Rens keek toe, ik zie zijn grote ogen nog steeds nu ik dit schrijf.

Roy en ik hebben er die avond nog over gesproken. Hij vond het verschrikkelijk opwindend wat ik met Rens had gedaan. Ik moest hem alles vertellen, en de volgende dag moesten Rens en ik het naspelen, terwijl Roy toekeek (vandaar dat ik alles nog zo goed weet). Sindsdien zijn we een triootje, en mag Rens van z’n broer alles op mij leren.
Snappen jullie nu waarom ik zeker weet dat Roy en ik niet zullen worden zoals zijn ouders?
Lisan (net 20)

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 3.8 / 5. Aantal stemmen: 5

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *