Equator

5
(1)

Herinner je. Het gebeurde ooit. De kamer was verduisterd. Boto lag op het bed, de armen onder het hoofd, naakt, glanzend. ‘Ik hou niet van jongens die afwachtend op bed liggen’, zei ik. ‘Zij lijken niet actief te zijn’. ‘Oh, pardon’, riep Boto, opspringend. Hij stond voor mij. Hij bewoog zijn rechterhand langs de binnenkant van mijn linkerdij. Ik ben zwart behaard. Zijn hand gleed langzaam onder mijn ballen door. Mijn pik stond! Boto knielde. Hij wreef zijn gezicht langs mijn lat, kopjes gevend als een poes. Zijn mond ging langs mijn eikel. Ik trok hem omhoog. Hij was lang en smal. Ik streelde zijn nek. Zijn huid was glad en vettig als een oliejas. Ik duwde hem op bed. Ik stak, op zijn borst zittend, mijn pik tussen zijn dikke, zinnelijke lippen en dwong hem tot zuigen. Ik genoot van het vergrijp. Ik kwam klaar. Boto ging tot actie over. Hij wierp mij van zich af. Ik lag op mijn buik. Hij duwde zijn pik tussen mijn billen. Hij neukte mij. Morgen Boto, ooh mogen gebeurt het met jou… Ik wil in je. Ik zal je tegenstand breken.
Vandaag is de fabriek in bedrijf gesteld in het kader van ontwikkelingshulp. Er werken jongens wier ogen vlug rondgaan. De burgemeester hield een toespraak. De zon daverde op het zinken dak. De ogen van de leerlingen blonken als sterren. Ze keken naar de blanke man in de kakhishorts.’Waarom schenken jullie een fabriek aan een regime?’, vraagt een student. Hij zit bij de oppositie. ‘Omdat men anders de mensen bestraft’, luidt mijn antwoord. ‘Als ik ben afgestudeerd, heb ik een diploma. Maar geen werk’, zegt Lomo, ‘wat moet ik dan doen’. Nu reeds gaat hij met Europese vrouwen als bijverdienste. Ook met mannen wordt hij regelmatig gesignaleerd. Hij is knap. Hij draagt links een oorring. Hij heeft bloemetjesshorts aan. Zijn lijf is warm. Zijn vochtige ogen hebben doorlopend een begerige glans.
De avond is gezwollen als vermoeide oogleden. Ik houd me op de been met vele koppen zwarte koffie. Lomo heeft mij gesloopt. Hij was uiterst actief. Hij neukte mij driemaal. Door de straten lopen jongen met dunne benen. Ze voelen aan hun pik en kijken naar iedereen. Eentje zit op een lage muur tegenover het terras van café Africain. Zijn voeten steken in basketbalschoenen met lange tongen. Een rode Bermuda hangt tot over de knieën. Hij draagt een lang wit t-shirt. Zijn huid is matbruin. Hij drentelt naar me toe, neemt plaats. ‘Bent u eenzaam ingenieur?’, vraagt hij. Ik knik. ‘Zullen we naar bed gaan, ingenieur?’ Hij spreekt zacht. ‘Kom’, zeg ik, ‘kom…’ We staan op en lopen naar de bungalow waar ik voorlopig ben gehuisvest. De jongen wil naar Europa zo zegt hij. Ik zeg dat het daar koud is. Hij kent het woord, maar weet niet hoe dat aanvoelt. Hij rilt als ik hem uitkleed. Hij wordt gek van geilheid. Hij is al in mijn kont en spuit zich huiverend leeg. Nu komt het vrijen. Ik steek mijn tong in de wijd opengesperde mond en voel aan zijn billen. Aan wie geeft hij zich nog meer dan aan mij? Ik lik zijn billen. Ik prik hem vast aan mijn lat. Het is het grote uur der hartstocht.
De avond daarna. Ik kan het niet laten naar de achterbuurten te gaan. Naar de stegen der vlugge jongens. Waar de snelle ontucht lokt tussen vervallen behuizingen, etensgeuren, geroep en gezang. Ik loop achter een jongen die een blinkend horloge om de pols draagt. Hij kijkt om, lacht, kijkt opnieuw om en blijft dan staan. Ik sla de arm om zijn schouder. Zal ik zeggen wat ik wil zeggen? Ik fluister in zijn oor. Hij knikt lachend. ‘Waar?’, hijg ik van spanning. Hij trek me mee. ‘Nee, niet hier’, zeg ik. We zijn achter een krot. De jongen trekt me omlaag, naar de grond. Hij doet snel zijn broek uit, zijn pik staat heet tussen zijn dijen. Hij duwt hem tussen mijn lippen, beweegt vlug zijn heupen. Zijn ogen glanzen. Zijn tanden blinken. Zijn zaad ontspringt aan hem. Welt in hem op als de kracht van een oliebron. Ik ben gefascineerd, gevangen in het web der krottenwijken. Ik zal er stranden, een Europese degeneré, drinkend en zwetend in stille vervoering.
Ik keer terug naar het centrum. De jongen met de matbruine huid zit weer op het muurtje. ‘Je had een jongen, nietwaar?’, vraagt hij. ‘Je was ginds’. Hij wijst naar de armoede. ‘Waarom nam je een ander? Was ik niet goed?’ ‘Ja’, antwoord ik, ‘je was goed, maar…’ ‘Want nou ‘maar”, breekt hij in, ongeduldig, boos. Ik grijp zijn hand, maar hij trekt zich los, gaat van mij heen. Hij heet Pierre, heeft een Franse vader. Ik loop hem achterna. ‘Blijf staan’, roep ik, ‘ik wil je hebben…’ ‘Ik geloof je niet’, schreeuwt hij terug. Het is pijnlijk, een schandaal in de volle straat. Een Europeaan volgt het gebeuren en lacht fijntjes. Pierre blijft hardnekkig. Ik keer om en loop vertwijfeld terug naar mijn bungalow. Nu loopt Pierre weer achter mij aan. ‘Waar ga je heen?’, roept hij. ‘Naar huis’, zeg ik luid terug. ‘Niet! Naar een jongen, leugenaar!’, krijst Pierre. ‘Nee’, zeg ik zacht, ‘niet naar een jongen’. Hij haalt me in. ‘Vergeef mij’, stamel ik. Ik ben lichtvaardig met de liefde omgesprongen. Binnen staan we tegenover elkaar. Pierre steekt zijn tong in mijn mond en maakt mijn broek los waarbij ik een stijve krijg. We zijn naakt. Onze kleren liggen op de grond. Ik wrijf mijn pik over Pierre’s dijen in de richting van zijn spleet. We rollen over elkaar heen. Dan ben ik in hem. Ik beweeg me kreunend heen en weer. Ik kom klaar. Pierre neem mijn pik in zijn mond en maakt me alweer stijf. Het duurt uren, we worden pas rustig als de zon weer opkomt, als de vogels weer ontwaken.
Alles wordt hier doorverteld. Op straat wijst men naar mij. Ik ben ‘De Europeaan’, de ‘schender’. Jongens lopen in groepen achter mij aan, dagen mij uit. Ik vlucht naar een terras. De jongens hurken op de stoep, ze kijken naar mij. Zal ik er een uitkiezen? Bijvoorbeeld die jongen met de brede mond? Waarschijnlijk zal hij anderen dan het bevel geven weg te gaan. De kelner is een nicht. Hij neemt de bestelling op. Ik bevind me in een lastig parket. ‘Wat doen die jongens hier?’, vraag ik hem quasi-boos. ‘Wat willen ze?’ De kelner spreekt met hen. ‘Ze willen neuken’, brengt hij schaamteloos verslag uit. ‘Sex, sex, sex’, sist de oudste van het stel. ‘Ja’, zeg ik, ‘sex…’ Ik sta op, ga weg. De oudste volgt mij. Hij heeft de anderen heen gezonden. In mijn bungalow ontbloot ik mijn kont voor de snelle neuker…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *