Onderbewuste manipulatie

0
(0)

Ik loop met een natte kut door de straat. Ben ik geil of net geneukt? Ik weet het allemaal niet meer. En weet u, het kan me eigenlijk niet zoveel schelen. Mijn leven is een shit en iedere nieuwe golf aan diarree verwelkom ik met een orgasme. Komt u erop klaar? Op desillusie, op wanhoop, op perversie? Ik wel, heerlijk gewoon stoeien met de duivel in je, mijn klit zwelt op in mijn smerige slipje. Ik probeer heel geconcentreerd te lopen, mijn schaamlippen tegen elkaar te voelen schuiven. Ooh God jah, ik mijn opwinding groeit. Mijn schaamlippen voelen vertrouwd dik en warm tegen elkaar aan. Als ze zo zijn, dan ben ik opgewonden. En ik weet het van mijzelf, en daardoor word ik botergeil. Zal ik proberen met mijn hand het aan te raken? Ooh godverdomme, waarom ook niet?! Mhmm, wat geil…!!!, zomaar op straat, mijn eigen opwinding voelen. Mijn kut voelt zo leeg, heerlijk gewoon…! Het zo fijn om me zo geil te voelen, ik ben een slet! Een gore, heerlijke, geile slet! Ooh Jezus, mijn hand glijdt nu in mijn broekzak. Mijn vingers kruipen naar mijn bovenbeen. Daar boven, aan de binnenkant ervan, daar begint mijn kut! Mijn heerlijk hete geilstreek, ooh! Ik zucht diep en met mijn ogen dicht, de mensen zullen wel denken… En het kan me helemaal niets schelen, want ik ben een slet. Mijn broekzak is vol en mijn kutje verlangt dat ik het aanraak. Ik probeer de zak kapot te maken, met mijn gebogen geile, vuurrode nagels. Ik moet het aanraken, mijn zachte vlees. Ik voel mijn schaamlippen niet meer, maar nu moet ik het gewoon aanraken. Ja! Ja, de stof gaat open, dat is mijn smerige slipje, ooh heerlijk. Ik wurm me door het kleine gaatje heen. Ik maak het met twee vingers wijder, drie, vier. Zo, duim erbij, mijn hand is erdoor! Ik raak mijn kut aan! Lezen jullie het goed! Ik voel mijn zachte vlees, mijn heerlijke natte pruim. Ooh, wat geil! De mensen kijken naar me, ik voel het en het kan me niets, mhmm… Het kan me niets schelen! Ik moet iets geils doen, iets vreselijk geils. Ik moet klaarkomen, mhmmm… Je leest het nu, je leest mijn opwinding. Kon ik je maar bereiken. Ooh, mhmmm… God weet hoezeer ik verlang naar de vent die zich nu op mijn opwinding aftrekt. Doe je het? Ja?! Doe je het nu al?! Allemachtig, wat een geilheid!!! Alles schiet door me heen, ik denk aan Yvonne een beregeile meid. Ik ga zitten op een bankje. Wat achteraf in het park. Ik ben geil, heel erg geil. Ik voel het aan mijn kut, ik denk aan Yvonne.

Zij was ook geile meid. Vandaar dat ik in eerste instantie op haar was gevallen. Ze was niet echt knap, maar de zwoelheid droop er vanaf. Er waren dan ook heel wat andere pikken ingegaan. En, eeh, zij werd niet geneukt. Nee vergeet het maar, Yvonne neukte toen. Met haar zwoele mysterie en de kracht van de enkele nacht, kreeg zij iedereen klein. De mannen gaven zich fysiek en geestelijk helemaal aan haar over. Yvonne werd verslaafd aan die macht en ze wilde meer en meer. In die dagen was mijn vriendin een beest, een mannenverslindster. Totdat, tja, totdat de dag kwam dat ze mij ontmoette, een bisex-meisje die de haar best voor haar wilde doen. En dat kwam imponerend op Yvonne over. Het gevolg was dat de zucht naar macht bij Yvonne eindelijk getemd was; iemand kon haar de baas. Het was voor haar een hele ervaring dat zij zich nu eens helemaal aan iemand kon geven. Zij was niet de baas meer; Yvonne had eindelijk rust. Maar, als men maar lang genoeg in dezelfde omstandigheden verkeert, dan gaat men daaraan wennen. Het verschil met je andere ervaringen wordt vager. Je leert datgene wat je hebt, minder te waarderen. En dan gaat het fout. Je begint de oude situaties te idealiseren en er ontstaat een hunkering. Een hunkering die bij sexuele rolpatronen klein begint, maar kan uitgroeien tot een ware climax; de hunkeraar kan in één keer omslaan naar de andere kant. U heeft het wellicht al begrepen. Dit gebeurde ook bij Yvonne; ze begon terug te verlangen naar het gevoel om af en toe oppermachtig te zijn en zeker over mannen. Ze hunkerde naar het beeld van een in haar klaarspuitende kerel. De verwrongen gezichtsspieren en de ongecontroleerde, beestachtige neukbewegingen op het midden van zijn hoogtepunt. En dat allemaal om haar en haar lichaam. Zijn overgave aan haar en niet andersom. Gelukkig heb ik de hunkering als snel zien aankomen. We gebruikten het zelfs voor onze eigen sexspelletjes. Meer dan eens fantaseerde ze dat mijn voorbindpik van iemand anders was en ik nam dan een wat minder dominante houding in. Ondanks dit werd haar verlangen ernaar groter, ik kon het niet meer remmen. Om haar niet helemaal kwijt te raken, besloot ik dat ze eenmaal per twee weken aan haar hunkering mocht toegeven.

Om nou meteen als een vrije, jonge vrouw uit te gaan vond ze ook wat te ver gaan, dus nam ze een veiliger weg. Ze koos voor één van haar ex-en. Een oudere jongen waarmee ze, in haar wilde tijd, een relatie onderhield en hem dus regelmatig bedroog. Hij was nog steeds zo verslingerd aan haar en ze wist dat ze altijd bij hem terug zou kunnen komen. Omdat de gedachte mij ook niet geheel koud liet, wilde ik er alles van weten. Op een warme voorjaarsavond keek ik uit het keukenraam mijn vriendin na. Ze ging naar Arjen, haar ex. Om een avond gezellig ‘als vrienden’ bij te praten. Een paar uur later kwam ze al terug. Verwilderd, slonzig, met spermaresten over haar hele lichaam. Maar mijn kleine sletje had rust in haar ogen. Aan de ene kant was ik verdrietig. Aan de andere kant enorm geil bij de aanblik van deze hoer. Terwijl ik haar met mijn vuist zo diep mogelijk doorboorde, vertelde ze me in opperste katzwijm wat zij een paar uur geleden had gedaan. Totdat mijn kutgeil en geilspeeksel het andere sperma vermengde, brandden de beelden van mijn Yvonnetje met een vent, in mijn hersens.

Yvonne kwam binnen en gaf Arjen een vluchtige kus op zijn wang. ‘Hoi, hoe is het ermee’, vroeg ze spontaan, terwijl ze haar jas op het bed gooide. ‘Goed’, zei de knappe man, terwijl hij haar bewonderend en vertederd tegelijk aankeek. ‘Ze was weer binnen’, bedacht hij zich. En hij schonk voor hen beide een glaasje Martini in. ‘Nee, voor mij geen Martini hoor’, zei Yvonne corrigerend, ‘ik drink tegenwoordig Port’. ‘Zo, jouw smaak is iets kostbaarder geworden’, merkte Arjen op en hij ontkurkte het gewenste vocht. ‘En’ ging hij enthousiast verder, ‘ik heb vandaag gereserveerd in ons aloude eetcafé ‘de soepvlieg’ en we schijnen een heerlijk maal te krijgen’. ‘Hoho, waarom buiten de deur eten, je weet dat ik mij altijd op jouw kamer best op mijn gemak voelde’, zei de mooie, volle vrouw. ‘Nou, zullen we dat nu wel doen Fon’, vroeg de man onzeker, ‘we mogen toch niet het risico lopen dat er iets gebeurt?’ Yvonne zette haar wijn weg en schoof dichter naar haar ex-vriend. Arjen wist niet zo goed wat te doen en bleef ongemakkelijk zitten. Hij begon te trillen. ‘Whadizzer nouw’, vroeg Yvonne moederlijk terwijl ze teder zijn wangen en lippen begon te strelen, ‘Izze Arjentje een beetje nerveus?’ De man zei niets, maar zag het intrigerende hoofd dichter bij komen van de vrouw die eens de zijne was.

Toen ze met haar mond zijn lippen raakte, stond voor Arjen de tijd stil. Het leek wel een eeuwigheid te duren voordat iemand de eerste stap durfde te nemen. Uiteindelijk was hij het die zijn tong diep in haar hoofd drong. Voor Yvonne was het spel meteen goed begonnen. Hij had zich laten kennen; zij had de macht. Ze deed haar blouse uit en bevrijdde haar enorme borsten van de knellende BH. Ze liet haar prammen zachtjes voor het gezicht van de man deinen en keek hem uitnodigend aan. ‘Doe je broek uit’, gebood ze hem lief, ‘ik wil weer weten hoe je eruit ziet’. Gehoorzaam en met zijn ogen gefixeerd op de mooie vrouw, ontdeed Arjen zich van zijn broek. Zijn lul gaf zijn zeer actieve stemming goed weer. Yvonne werd er opgewonden van. ‘Kom hier, tong me, terwijl ik mijn borsten streel’. Met zijn steigerende pik, liep de man op Yvonne af en gaf haar een geile tongzoen. Yvonne voelde dat zijn pik tegen haar onderbuik aanstond en haar opwinding steeg. ‘Ojee’, kreunde ze, ‘ik was vergeten hoe geil dit was’. Ze pakte zichzelf bij de borsten en kneep erin. Al snel had ze de smalle grens bereikt tussen genot en pijn. Haar kut schreeuwde om aandacht en het kutvocht sijpelde eruit. ‘Dit gaat te snel’, dacht ze en ze besloot meer op hem te richten.

‘Kom, we gaan naar de slaapkamer’, nodigde ze hem uit. Voordat Arjen een woord kon zeggen, ging de vrouw hem voor; ze kende de weg nog goed. Arjen moest op het bed gaan liggen, terwijl Yvonne bleef staan zodat hij haar goed kon bekijken. ‘Nee, niet rukken’, beval ze de man die zijn stijve lat herkreeg. ‘Wat ga je hier dan aan doen?’ Arjen vroeg deels naar de bekende weg en deels ook onzeker. Immers, hij wist niet zeker wat zij van plan was. Het zou niet de eerste keer zijn, dat ze hem superopgewonden en spiernaakt op het bed liet liggen. De vrouw kwam op hem af en pakte met een ferme greep zijn stijve hannes. ‘Ohm, wat heb ik hier lang over gedroomd’, zwijmelde toen ze haar tieten op zijn ballen deponeerde. Het zachte vlees streelde op een bekende en vertrouwde manier. Zijn pik zwol op tot zijn uiterste mogelijkheden. ‘Jaha’, riep Yvonne uit, ‘dit is de maat, zo wil ik je hebben’. En langzaam liet zij haar lippen langs de gespierde staaf lopen. Haar tongetje beroerde iedere bekende ader op zijn leuter en volgde het richting de eikel. ‘Wat wil je dat deze hoer doet’ fluisterde ze hees tussen twee likken door. ‘Ik wil je schuiven’, riep Arjen hees. Yvonne taxeerde de situatie en zei toen plagerig: ‘Nee, schuiven daar is het nog te vroeg voor’. Ze ging bedachtzaam door met likken. Toch wist ze dat haar Arjentje dit niet lang zou uithouden. En ja hoor, de man stond met en ruk op en draaide haar met één haal op haar knietjes. Yvonne zei nog: ‘Arjen hou op’. Het mocht niet baten. Ze had die arme jongen zo opgefokt en uitgedaagd, dat hij niet meer te stoppen was. Hij zei steeds maar: ‘Oh Yvonne, oh Yvonne’. Ze wist wat er nu ging komen en ze verzette zich maar lichtjes. De man was zo geil en opgewonden op haar lichaam, dat hij niet meer te stoppen was. Onhandig haar geile lijf strelend, zette hij met zijn andere hand de speer tegen haar schaamlippen. Onder het telkens uitroepen van haar naam, drong hij tot diep in haar onderbuik en begon meteen als een beest te neuken. Zijn handen hadden haar middel klemvast, zoals dieren dat ook wel doen bij de natuurserie ‘Ja, natuurlijk!’ ‘Oh God, je neukt me als een beest, je bent niet meer te houden’, zwijmelde mijn vriendinnetje meer tegen zichzelf dan tegen de kerel. Ze had nu wat ze wilde. Een man die ze, omwille van haar lichaam en haar wensen, nu helemaal gek had gekregen. De macht die ze had, voelde bijna concreet aan. Deze extra sensatie gierde door haar clitorisje. Maar Yvonne kon daarop niet klaarkomen. Wel als ze met mij zo neukte. Dan kon ze in alle standen klaarkomen. Maar als ze doelbewust om de macht een leuter in zich liet schuiven, dan moest zij neuken. Dus golfde bij elke stoot het bijna-orgasme door haar geile lijf. En weet u, ze vond het maar al te geil. Mijn ex-vriendin is echt een hoer… Ooh wat heerlijk, en wat doet het heerlijk pijn dat ik haar kwijt ben. De mensen die langslopen moeten wel die natte plek zien tussen mijn benen. Wat een vreselijke opwinding… Mhmm, maar goed ik dwaal af.

Het duurde niet zo heel erg lang of Yvonne voelde de bewegingen van haar tegenspeler wat ongecontroleerder worden. Ook zijn vingers drongen zich nu krampachtig in haar wellustige dijen. Een zielig en hijgend gesteun luidde het hoogtepunt voor die arme jongen in. ‘Oh, Yvonne, lieve Yvonne, oghfhss’, kon hij nog net uitbrengen en verstarde toen in een vreselijke grimas. Yvonne keek over haar schouder naar het schouwspel en ze lachte. Die smerige teef lachte. Een fractie van een seconde later, drong het zaad in haar. Zij opende haar kut zo wijd mogelijk om de overgave te accepteren. De trance van de jongen duurde verschrikkelijk lang en dat maakte haar geil, zeer geil. Ze kneedde haar prammen van opwinding terwijl ze het zaad van de binnenkant van haar kut, langs zijn paal, op haar eigen benen voelde stromen. Dit vond ze wel genoeg. Ze duwde de man van zich af. Als versteend viel hij naast haar neer. Hij had nog steeds een priemende leuter die nat en besmeurd naar het plafond wees. De arme man zei niets. Ze vermoedde dat ze hem in het midden van zijn hoogtepunt had gestoord. Maar ja, daar kon zij nu geen rekening meer mee houden. En ze beklom zijn gespierde lijf en schoof de hete paal in haar soppige sneetje. Meteen schuurde zij als een wilde met haar knopje op zijn harde onderbuik. De clitoris die ik iedere avond zo teder had gelikt was nu zo pervers opgezwollen, dat het dubbel knakte op zijn lijf. Telkens liet zij het mini-piemeltje weer wat vieren, om vervolgens weer dubbelgevouwen te worden. Arjen zei helemaal niets meer, maar liet het letterlijk over zich heen komen. Hij zag dat zij hem niet aankeek. Hij wist, net zoals hij jaren daarvoor wist, dat ze alleen maar met de pik en de macht neukte, niet met hem. ‘Allejezus, wat is dit lekker, ik neuk jjjjearghfh!’ Yvonne kwam klaar. Ze gooide haar achterhoofd naar achteren en gaf het gevoel ruimbaam om heel haar lichaam te betreden. Met lange halen schuurde ze nu over de man zijn onderbuik. Het leek waarachtig wel of er vonken vanaf knetterde. Dit was zalig, zo was ze sinds lange tijd niet klaargekomen. Toen het voorbij was, stond ze vrijwel direct op en liep naar de badkamer. De arme jongen had nog steeds niets gezegd en keek naar zijn grote pik. Laten we eerlijk zijn. Als je als man meerdere malen zo behandeld ben, dan zou je toch beter moeten weten? Of zou hij een dergelijk behandeling juist fijn vinden? Ik weet het niet. Mannen blijven voor mij vooral pikken. Ik wil er verder niet over speculeren. Maar terwijl Yvonne zich waste, trok Arjen zich op haar af. Hij hoorde het badwater niet meer lopen en een felle scheut drong tot diep in zijn ballen. ‘Ze zal me zien’, schoot het door hem heen en het zaad kolkte door zijn buis. Yvonne kwam net de slaapkamer weer in, toch ze haar ex zag spuiten. ‘Oh, Yvonne, je zit innn mhèè’, loeide hij, terwijl de klodders gelanceerd werden. De vrouw ondernam meteen stappen en liet het resterende sperma over zich heen lopen. ‘Op wie heb je je afgetrokken’, vroeg ze streng aan de zwijmelende jongen. ‘Oh, op jou, ach schatje op jou’, hijg-kreunde de man en hij viel van vermoeidheid neer. Zonder dat Arjen iets ondernam, pakte ze, zonder zich nog eens te wassen, haar kleren en ging weg, naar mij. En ik, tja, ik ben eigenlijk net zo’n schlemiel als die Arjen. Ik was het die haar éénmaal in de veertien dagen liet gaan. In die resterende dertien dagen had ze zich maar te onderwerpen aan de regels die ik stelde. Maar u begrijpt, dat kon niet. De veiligheid die ik tot dan toe bood, het sterke in mij, was er voor haar niet meer. Het duurde nog drie maanden, daarna besloten we uit elkaar te gaan. Via via heb ik gehoord dat zij zich een weg naar het succes begon te neuken. En ik? Ik daalde af, naar de perverse regionen van mijn geest en merkte dat ik erop kickte. Nu zit op de bank, probeer precies te weten te komen wat ik voel. Zo meteen schrijf ik het op, zodat jij je erop af kan trekken. Ik ga bijna komen, midden in het parkje. Ik, mhmm, ooh ja, ik hou het niet meer. Mensen lopen langs, het kutvocht loopt langs mijn dijen. Ik ben een del, ooh God ja, een sloerie. En ik, mhmm, ooh zo ja, ik storm mijn ondergang tegemoet.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *