Weeksluiting

3
(1)

Het is een lange week geweest voor Donald en Vera. Beiden hebben veel verantwoordelijkheden op het werk, en niet altijd wordt wat ze doen even goed gewaardeerd. Het is vrijdagavond, ze zitten aan tafel. Het einde van de werkweek, het begin van zichzelf.
Donald heeft gekookt, spaghetti, uiteraard met z’n fameuze ‘secret sauce’. Behendig draait de vrouw de besmeurde slierten op haar lepel. Donald is benieuwd naar Vera’s oordeel. Hij neemt een slokje wijn en bespiedt haar over de rand van zijn glas. Vera brengt langzaam de lepel naar haar mond. Hij kijkt hoe ze haar gestifte lippen opent, ziet haar tongetje iets naar buiten gestoken het eten te verwelkomen, en de buik van de lepel op haar tong landen. Dan neemt ze het tot zich. Tegelijk met haar lippen sluit ze haar ogen. Langzaam trekt ze de lepel uit haar mond. De spaghetti blijft aan de binnenkant steken. Vera weet dat ze bekeken wordt, zoals altijd. Ze probeert haar oordeel over het eten zo lang mogelijk te rekken. Langzaam begint ze te kauwen. Langzaam opent ze haar ogen en kijkt haar man recht in zijn vragende ogen aan.
‘Hééér-lijk…’, sleept ze met haar zwoelste stem. Donald’s houding spreekt opluchting uit, en ook hij neemt een hap. De afgelopen week is weer een beetje meer geschiedenis.

Het is eten is gegeten, het toetje verorberd, en de koffie met wat erbij gedronken.
‘Oké’, verbreekt Donald’s stem de stilte, ‘het is tijd voor je hoerenbad. Maak het jezelf maar zo lekker mogelijk, ik ruim af’. ‘Ja’, antwoordt Vera slechts. Ze wist al dat dit eraan zit te komen, en ze zwelgt erin.
‘Denk eraan’, herinnert Donald haar eraan als ze opstaat, ‘zo bewust mogelijk van jezelf. Van je lichaam; iedere stap, iedere handeling, iedere streling voel je, en het is goud’. Vera knikt. Ze moet van hem van zichzelf houden, en dat doet ze ook, maar ze is blij dat hij haar daar nog eens op wijst.
Ze schrijdt naar de trap, alles gaat heel bewust. De tintelingen komen al naar boven. Ze zucht, goed hoorbaar voor haar man, zodat hij weet dat het goed zit. Zachtjes en net zo bewust van zijn eigen handelingen begint Donald met het afspoelen van de vaat en het vullen van de afwasmachine.
Boven loopt Vera eerst naar de badkamer en mengt het water op temperatuur. Ze pakt de badolie die ze speciaal voor deze gelegenheden hebben gekocht. Geilig giet ze een dopje vol van het stroperige goedje in het wassende water.
In de slaapkamer, voor de spiegel, ontdoet ze zich langzaam van haar kleren. Met het vallen van de kledingstukken verdwijnen haar laatste doordeweekse zorgen. Ze bekijkt zichzelf, en ze geniet van de puurheid die ze onthult. Ze wil zich nu al betasten, maar dat mag niet weet ze. Eerst moet ze ook haar lichaam reinigen.
Voorzichtig stapt de vrouw in het bad. Normaal gesproken is het niet te heet, maar nu ze overal zo bewust mee bezig is kan ze het maar nét hebben. Toch gaat ze door, want het zal haar zuiveren.
De heerlijk geurende badolie dringt zich op in haar neusgaten. Ze ruikt niet, ze laat zich erdoor bedwelmen. Alles gaat heerlijk loom, en ze is zich volledig bewust van elke sensatie die ze met haar zintuigen waarneemt.
Vera spoelt haar gezicht, en haar handen strelen haar nek, haar hals, ze wrijven onder haar oksels, en ze bewonderen haar nog strakke buikje. Ze geniet van zichzelf. Dan buigt ze zich naar voren, en kietelt en wrijft tussen haar tenen. Haar voeten komen aan de beurt, haar kuiten, en dan houdt ze het niet meer. Ze begint aan haar bovenbenen, vanaf haar knien, heel langzaam streelt ze de binnenkant van haar dijen, zo naar boven.
Het water trilt als ze zich voor de eerste keer aanraakt, zachtjes over haar lustknopje. Vera huivert. Oh wat voelt dat goed… Met haar wijs- en middelvinger beroert haar clitoris terwijl ze met haar pink rond en nét even in haar opening speelt. Ze zucht, niet te hard, daar houdt Donald niet van. Ingetogen, ingehouden; dat zoveel mogelijk emoties in haar blijven.
Ze kijkt naar beneden. Ze voelt haar hand, ze ziet haar hand; geil bewegen in het ietwat geoliede water. Dan kijkt ze naar haar tepels. Ooh, wat zijn ze hard. Met haar vrije hand raakt ze er een aan. Vera zet haar tanden op elkaar, en blaast erdoor. Dan knijpt ze, even heel hard. Aah, wat lekker. Te lekker om het er bij één te laten. Ze laat de felle pijn wegebben, en doet ze het nog eens. Met allebei haar handen, bij allebei haar tepels. Aahaah, heerlijk…! Sssttt, niet te hard.
Rillend en nagenietend van haar gevoelige tepels, gaan nu beide handen naar haar kutje. Ze opent zichzelf.
Haar toch al zo zachte schaamlippen lijken door de badolie van fluweel. Ze voelt dat ze nat is, en dat dat niet van het bad is.
Vera begint zich intenser te betasten, en met twee vingers tegelijk te penetreren. Ze moet moeite doen om zich telkens te blijven ontspannen, maar het lukt haar. Het gevoel begint langzaam in golven te komen. Eerst vaag, maar allengs steeds heftiger. Het water klotst tegen de rand. Ze bijt op haar lippen, alles moet binnen blijven. Ze voelt zich nog natter worden.
Vera kijkt naar zichzelf. Ze ziet haar armen, haar handen hard werken tussen haar eigen benen. Haar benen die ze zo wijd mogelijk in het bad heeft gespreid. Ze gooit haar hoofd naar achteren. Nog even, en ze gaat komen. En het mag niet, ze moet alles binnen houden. Maar ze mag ook niet stoppen. Een laatste poging onderneemt ze om zich te ontspannen. Het lukt, even maar, en dan… Dan komt ze. Dan neemt haar lichaam het van haar over.
Ooh ja, ooh ja! Als vanzelf beweegt haar lichaam naar boven. Haar kutje, haar handen, komen boven water. Ze kan niets meer inhouden.

‘Doooooo-nááááááld!!!’

Vera zakt terug in het bad, maar schokt direct weer naar boven. Badwater spettert op de vloer. Ze rilt, ze trilt, ze is bevredigd, voor even.

‘Zo, dat klonk alsof het nodig was’, hoort ze opeens de stem van haar man. Vera probeert te kijken door de mist van haar wegebbend genot. Ze ziet hem staan, hij leunt in de deuropening. Hoe lang stond-ie er al? Maar het maakt niet uit, weet ze. Bij Don is ze veilig. ‘Ja, heel erg nodig’, zegt Vera zacht.
‘Goed zo. Ben je rein?’, vraagt haar man. ‘Helemaal zuiver’, antwoordt ze. ‘Dan mag je mij wassen’.
Donald komt dichter bij het bad staan. Nog loom van de zojuist gepleegde inspanning richt ze zich half op, en maakt zijn broek los. Ze kijkt naar boven en ziet zijn goedkeurende blik. Zijn broek glijdt langs zijn benen. Achter zijn short tekent zich een machtige bobbel af. Zijn pik, zijn heerlijk grote pik. Haar pik.
Langzaam schuift ze zijn onderbroek naar beneden. Daar is-ie. Meteen neemt ze hem in haar mond. Ze proeft. Met enige spijt constateert ze dat Donald hem gewassen heeft. Waarschijnlijk in de keuken.
Ze weet dat Donald haar zijn vieze lul nooit zou aanbieden, hoe graag zij dat ook zou willen. Daar is hij te preuts, of te gentleman voor. Maar als het aan haar lag…
Ze pijpt haar man met lange halen, en kijkt naar boven. Hij geniet, af en toe gaan zijn ogen dicht. Ze doet het goed. Ze is blij. Donald doet ook zijn bloes uit en al snel is ook hij helemaal puur.
‘Blijf doorgaan’, zegt hij met schorre stem, ‘dan kom ik erbij’. Al pijpend werkt Vera zichzelf op haar knieën en maakt zo plaats voor haar man. Eenmaal helemaal in bad laat hij het zich helemaal aanleunen. Met zijn armen uitgestrekt over de badrand wordt hij gepijpt en tegelijkertijd gewassen door zijn vrouw. Haar handen zijn overal; dan weer om zijn pik, dan strelend door zijn bilnaad, onder zijn oksels, langs zijn benen, overal. Ook zijn werkweek verdwijnt, door haar.
Vera voelt de pik in haar mond verharden. Ze hoopt dat hij nu al komt, dat hij zonder ook maar wat te zeggen hard in haar mond spuit. Maar ook voor dit soort dingen is hij te lief voor haar.
‘Kom, we gaan naar de slaapkamer’. Zijn stem is hees. Vera hoort dat hij zich verbijt. Hij zit al verder dan dat ze dacht. Hij moet wel erg geil zijn, denkt ze. Nog even gaat ze door, hopend dat hij zichzelf ineens verliest. Maar helaas, hij trapt daar niet in. Voorzichtig, maar met dwang pakt hij met beide handen haar hoofd en duwt haar van zijn pik. ‘Ik zei: kom, laten we naar de slaapkamer gaan’.
Ze staan voor het bed in de slaapkamer. Donald’s mogelijk snelle orgasme heeft haar opgewonden gemaakt. Ze kust hem overal en schuurt met haar gevoelige plekjes over zijn strakke lijf. Hij probeert haar te temperen, maar het lukt niet. Het is te lekker. Even laat hij het over zich heen komen. Meteen vallen ze op het bed. Als een wilde kat springt Vera op het grote naakte lijf van haar vent. Zijn lijf tussen haar benen. Ze kust hem overal, haar borsten stevig tegen zijn machtige bast.

Oh, wat houdt ze van hem.

Ze draait over hem heen, alles van haar stevig tegen alles van hem. Ze voelt zijn harde paal schuren over haar zachte, geoliede huid.
Haar mond zoekt zijn pik, gretig neemt zij hem weer tot zich.

Hij is zo hard.

Haar lippen omsluiten zijn eikel, haar tongetje is overal. Ze voelt zijn handen stevig haar hoofd strelen, en door haar haar strijken. Af en toe duwt hij haar dieper over zijn pik. Net voordat ze moet kokhalzen laat hij haar weer los. Ze is trots dat hij haar zo goed kent, ze is trots dat ze zijn machtige pik zo diep in haar mond kan nemen.
‘Genoeg nu, ik wil je voelen’. Vera laat een teleurgesteld kreuntje horen. Zijn lul is nog zo hard. Toch weet ze wel wat er aan de hand is. Donald is over zijn eerste opwinding heen. Zijn ‘spontane opwinding’ zoals hij dat zelf noemt. Dat betekent dat hij wel erg geil is, maar niet 1-2-3 meer kan klaarkomen.
De vrouw richt zich op en gaat schrijlings over hem heen zitten. Donald houdt zijn pik recht omhoog en Vera hangt erboven. ‘Langzaam nu, heel langzaam. Ik wil het goed kunnen zien’, zegt de stem van haar Don.
‘En met je ogen dicht. Alleen datgene telt wat je zo meteen gaat voelen. Niets anders. Laat je penetreren’.
Vera huivert. Weer wordt haar iets opgedragen wat ze met alle liefde ook voor zichzelf zou doen. Heerlijk, wat kent hij haar goed. Heerlijk.
Heel langzaam laat de vrouw zich zakken. Ze snikt even als de eikel haar schaamlippen raakt. Ze weet dat ze nat is. In gedachten probeert ze de pik naar binnen te leiden. Daarmee wordt ze zich heel erg bewust van elk stimulerend plekje in haar vagina. De top van de eikel betreedt haar opening. Vera huivert en stopt even, dan laat ze zich verder zakken. Donald’s mannelijkheid boort zich naar binnen. Vera kirt bij elk ribbeltje dat de eikel op zijn weg tegenkomt. Het is zo gevoelig. Eigenlijk wil ze, nee moét ze draaien met haar onderlichaam. Maar ze weet dat dat niet mag. En ze gaat verder; trots op zichzelf, trots op haar genot.
Dan landen haar dijen en haar welvend gladde onderlichaam op zijn onderbuik. Zijn pik staat kaarsrecht in haar. Ze beweegt, eerst schokkerig, huiverend, maar steeds ronder en glooiender.
‘Ooh, je spietst me…’, zegt ze achter haar adem. Donald gromt instemmend. Hij zet zijn handen tegen haar billen, en duwt haar iets naar boven.
Allebei voelen ze hun innig contact vacuüm trekken. Dan stoot hij in één keer woest naar boven.

‘Ooh-oh-oh-ja…!’

Vera’s stem trilt op de golven haar gevoel. ‘Betast jezelf’, beveelt Donald kortaf. Nauwelijks heeft ze haar hand bij haar kutje of de man begint haar van onderen snel en hard te neuken. Vera’s onderlijf lijkt in de fik te staan. Er is geen één lekker plekje meer; alles wat nu gebeurt brengt haar iedere keer meer naar een hoger nivo van extase. Ze hoeft ook niet meer precies haar clitoris of dat plekje erboven aan te raken. Alles is goed, alles is fijn. Vera probeert haar kreunen in te houden, zoals Donald het wil. Om zo alles binnen te houden. Het lukt haar, iedere keer opnieuw, maar met moeite. Donald weet dit, en merkt het. En het is voor hem zaak het zo ondraaglijk mogelijk te maken.
Vera begint lang aaneengerekt te kreunen. Eerst zacht, maar steeds harder. Donald weet dat hij gewonnen heeft. Vera kan haar genot en haar lichaam niet meer houden. Ze komt klaar. Ze zal heel erg klaar gaan komen.

De vrouw, doordeweeks een accountmanager bij een hele bekende bank, gilt alles bij elkaar. En nog is het einde niet in zicht. Van heel ver voelt ze haar man haar billen vastpakken. Hij is sterk, en fixeert haar onderlichaam terwijl hij als een razende van onderaf in haar blijft pompen. Ze wordt gek, ze denkt dat ze sterft. En dan, net voor het moment dat ze werkelijk out raakt, bereikt ze de top…
Het gevoel ontlaadt zich als een vulkaan, en baant zich een weg naar buiten via haar geneukte kut. En met het gevoel ook haar kutvocht. Het spuit eruit. Vera kermt in haar gegil, want Donald stoot net iets te hard door op haar hoogtepunt. Zijn onderlijf wordt besproeid, haar dijbenen zitten vol.
De man verslapt zijn greep op haar billen. Hij neukt haar steeds langzamer, en met steeds langere halen. Precies goed doet hij het nu. Ze glijdt terug op aarde, totaal bevredigd, helemaal klaar. Tegelijk vallen ze stil.

Donald laat Vera even rusten. Zijn zak kookt, en hij weet dat zij het weet. Toch moet het nu van haar komen.
Anders verpest hij de bevrediging die ze zojuist heeft gekend. Langzaam, heel langzaam, haalt de vrouw zich van zijn pik. Het gaat gemakkelijk, voor hem. Maar iedere beweging doet haar kronkelen van overgevoeligheid. Eindelijk zijn ze los. Met bibberende benen draait Vera zich om. Ze geeft hem een kus.

‘Dank je, heerlijk…’

Loom en slepend baant ze zich zoenend over zijn lijf een weg naar beneden. Ze ruikt zichzelf, haar eigen vocht. Het zit overal. Zoals iedere keer kan ze het bijna niet geloven. Zoveel, zo nat. Haar zoenen worden natter. Dan neemt ze de lul in haar mond. Die smaak bevalt haar nog beter; zijzelf vermengt met Man, haar man.
Helemaal ontspannen gaat Vera liggen. Ze spreidt haar benen iets, en doet verder niets meer. Dat hoeft ze ook niet. Donald gaat op zijn knieën tussen haar benen zitten. Even trekt hij aan zijn pik, en dan kreunt hij, diep achter in zijn keel. Ook hij probeert alles tot op het laatste moment binnen te houden. Gevoel en zaad, zaad en gevoel. Hij gaat klaarkomen, weet ze.

Ze is benieuwd…

Op hét moment houdt ook hij het niet meer. Met een wilde schreeuw verliest hij zichzelf, en verliest hij zijn rol. Zijn zaad komt er in één lange straal uitzetten. Het enige aan zijn lijf dat ontspannen is, zijn de vingers van zijn linkerhand. Hij opent de lippen van zijn ontvangende vrouw en zijn zaad verdwijnt in haar mond.

Even later valt Donald hijgend naast zijn vrouw op het bed. Het is weer goed. Het is weekend. Innig en gelijkwaardig kussen ze elkaar.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 3 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *