Schilderkunst

0
(0)

Als je de luxe hebt die ik heb (namelijk genoeg geld om het er van te nemen en de dingen te doen die je leuk vind) dan is het leven erg mooi. Je kunt gewoon op een doordeweekse dag laat op staan, en dan eens lekker beginnen met je dag. Nu niet dat ik werkelijk alleen maar voor de televisie hang. Ik werk nog steeds enkele dagen in de week bij een groot callcentre bedrijf, maar ik probeer als schilder werkelijk door te breken. Helaas lukt dat laatste niet al te best.

Toen ze aanbelde was ik net een uur ofzo op. Ik had even ontbeten, en ik was daarna in de douche gesprongen. Toen ik de douche uitkwam, en me een beetje had afgedroogd ging de bel. Ik trok gauw mijn shirt over mijn nog klamme lichaam aan, en ging eens kijken wie daar beneden stond. Toen ik de deur open deed had ik moeite om mijn lachen in te houden want toen ik zag wie er daar stond wist ik ook al meteen waar ze voor kwam.

Het was de dochter van het echtpaar van wie mijn partner en ik het huis hadden gekocht. Ik had haar bij de overdracht van ons huis even gezien, maar nog nooit met haar gesproken. Ze zag er daar niet al te happy uit. Of dat kwam door de verhuizing of door het feit dat ze met haar been in het gips zat kon ik nop dat moment niet zeggen. Aangezien mijn vriend en ik druk bezig waren met onze eigen verhuizing plannen op dat moment had ik daar ook weinig tijd voor allemaal. Niet te min zou deze meid me behoorlijk versteld doen staan de weken erna.

“Eh hoi” ze ze aarzelend.
“Hallo,” antwoordde ik luchtig. “Kom je de post halen voor je ouders?”
“Eh ja,” ik kon duidelijk zien dat ze loog. “En ik wilde je iets vragen.”
Ik lachte inwendig nog een keer. Als ik het niet dacht. Ik was benieuwd of ze het gewoon zo openlijk aan me zou durven vragen, of dat ze iets moois had ingestudeerd.
“Ik wilde vragen of je achter het opbergschot op de zolderkamer nog…uhm schoolboeken hebt gevonden.” Nou dat klonk bijna helemaal oprecht. Alleen een kleine aarzeling had verraden dat ze in werkelijkheid helemaal niet om schoolboeken kwam. Ik besloot even mee te spelen.
“Schoolboeken? Nee, niet dat ik weet, anders had ik die wel afgegeven. Maar we hebben zelf niet zoveel spullen en we hebben niks daarachter opgeslagen. Maar als je wilt mag je wel een zelf kijken. Ik zie dat je been weer uit het gips is, dus je kunt de weg zelf wel vinden. Ik was net bezig koffie te zetten, als je het niet erg vind ga ik daar mee door.”

Ze knikte alleen. Haar opluchting was bijna tastbaar. Toen ik een stap achteruit deed en de deur voor haar openliet mompelde ze blozend een bedankje en rende bijna naar boven. Ik keek haar even na. Het was een mooie meid. Ze was geen extreem slanke den, noch was ze aan de dikke kant. Ze had een stevige kont, en een paar mooie borsten, die op dit moment helaas aan het oog ontrokken werden door een strakke spijkerbroek en een topje. Alhoewel, soms is het leuk om alles nog even mooi bedekt te zien.

Maar goed, terwijl ze naar boven liep, zogenaamd op zoek naar ‘schoolboeken’ ging ik rustig door met koffie zetten. Ik verwachtte haar namelijk zo weer beneden. Nu ben ik niet zo’n vervelende vent dat ik een jong meisje expres pest dacht ik wel dat ze ertegen zou kunnen. Ik pakte de houtskooltekening die ik achter dat schot gevonden had en legde die op de salontafel. Want natuurlijk kwam de daarvoor.
Aangezien ik zelf ook teken had ik die tekening uitgebreid bekeken. Het was duidelijk een amateurstekening, maar niet slecht. Het toonde haar, terwijl ze naakt op de bank zat, haar ene hand op de leuning, om haar hoofd te ondersteunen, en haar benen ietwat open. Duidelijk een poging van een onervaren tekenaar of model of een erotische tekening te maken met een vleugje ondeugendheid. Helaas was haar pose niet echt “geil” te noemen en haar open benen waren eerder aanstootgevend dan geil.

Ik hoorde haar alweer de trap afkomen. Ze zag er duidelijk wat opgelaten uit. Natuurlijk had ze gezocht naar de tekening, maar niet kunnen vinden. Ik was benieuwd hoe ze het nu aan zou gaan pakken. Ik besloot eerst even mee te spelen.
“En, gevonden?” vroeg ik haar.
“Nee. De boeken….die liggen zeker nog ergens in een doos thuis.” Zei ze, terwijl ze een beetje met haar handen wriemelde.
“Ik denk het.”, zei ik haar. “ik heb hier geen schoolboeken gevonden.” Ik legde een beetje de nadruk op het woord schoolboeken en keek naar de tafel waarop de tekening lag, netjes opgerold. Gespannen als ze was, pikte ze het meteen op, en haar blik volgde de mijne. Vanuit mijn ooghoeken zag ik haar schrikbeweging.
“Oh nee? Uhm…misschien wel iets anders?”
Ik besloot het spelletje maar af te kappen en toe te geven.
“Ja. Ik heb de tekening gevonden. En bekeken.”
Ze werd zo rood als vuur, maar ze wendde haar blik niet af. “oh ja. De tekening. Die was ik helemaal vergeten.”

Ik onderdrukte een glimlach. Ik liep naar het tafeltje toe en pakte de tekening. Ik gaf hem opgerold en wel aan haar. “Zeker niet kunnen meenemen, omdat je in het gips zat tijdens de verhuizing. Ik heb gehoord dat je niet mocht traplopen, en je kamer was op zolder.”
Ze wilde iets zeggen maar ze kwam niet of nauwelijks uit haar woorden en ze werd nu zo mogelijk nog roder. Ik kreeg zelfs een beetje medelijden met haar. Ik vond dat mijn plagerij nu wel lang genoeg had geduurd en zei: “Geeft toch helemaal niks, meid. Ik zal je zeggen, ik ben schilder, dus ik heb ook wel ooit naaktschilderijen gedaan.”

Toen ze deze woorden hoorde leek ze zich wat meer te ontspannen.
“Wil je misschien ook wat koffie? Kunnen we elkaar wat beter leren kennen. Mijn naam is trouwens Martin. Hoe heet jij eigenlijk.”
“Ik ben Marjolein. Tjezus wat is dit genant zeg. Ik wist wel dat ik die tekening nooit had moeten bewaren. Ik had hem moeten verbranden.”
Ik lachte nu hardop. “Dat zou toch ook weer zonde zijn. Wie heeft hem gemaakt?”
“Mijn ex-vriendje,”zei ze “Hij zei dat hij moest oefenen, maar volgens mij…” abrupt klapte ze dicht. Ik keek haar aan en grijnsde: “Wat? Denk je gewoon dat hij het spannend vond om je naakt te tekenen.”
“Ja. Af en toe was het echt een eikel. Ongelofelijk. Ik ben blij dat ik van hem af ben.”
Ik pakte de tekening. Ik rolde hem uit, alsof het de gewoonste zaak van de wereld was, en ik begon wat opmerkingen te plaatsen. “Tja, kijk het model wat hij heeft gekozen is natuurlijk niks mis mee. Ik bedoel, een mooie meid van tegen de twintig, dat is natuurlijk altijd mooi om te schilderen. Zeker als je het lichaam hebt van iemand als jij.”
Onmiddellijk begon ze te protesteren. Ik hoorde het gebruikelijke verhaal aanbezwaren alweer komen, van te veel dit en te weinig dat, maar dat smoorde ik gewoon. “Het probleem is juist het tekenmateriaal. Hij heeft met zwart houtskool of een zacht potlood op wit blad getekend. Hij had beter met wit krijt op zwart kunnen tekenen als je het mij vraagt. Dat geeft een beter effect. Verder is de pose waarin je zit…tja…amateuristisch.”

Ik hoopte hiermee dat ik niet te ver was gegaan. Het kon natuurlijk best zijn dat zij de pose had uitgekozen, en dan zou ze wel eens beledigd kunnen zijn. Maar goed, die gok moest ik maar nemen.
“Dat zei ik hem ook al, maar die eikel wou niet luisteren.”

Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken. “Wil je soms voor mij poseren?” vroeg ik haar. “Gewoon om eens te zien hoe een professional dat doet.” Marjolein’s gezicht drukte een paar gevoelens uit. Ze leek aan de ene kant gevleid, maar aan de andere kant stond ze niet mteen te springen om zich uit te kleden voor een man die ze niet eens kende. Aan de andere kant, zij dacht dat ik homo was (ze wist niks van mijn bisexualiteit n het feit dat Alex en ik geen relatie hadden) en ze vond het duidelijk erg leuk en wellicht ook wel opwindend om te poseren. “Je krijgt de tekening meteen mee, dus geen angst dat hij ergens blijft slingeren.”, vulde ik aan. Dat hielp haar duidelijk over de schreef. “Goed dan.”, zei ze.
Onmiddellijk daarna viel de ongemakkelijke stilte die altijd valt op het moment dat een vrouw beseft heeft dat ze ja heeft gezegd op een naaktreportage. Ik heb altijd gemerkt dat het dan zaak is om je zo professioneel mogelijk te gedragen, dat stelt de meiden altijd gerust. Als ze zelfs meer willen zullen ze dat ook wel aangeven dan. Je moet niet als geile opdringerige gek aan hun kleding gaan prutsen.

Ik liep voorop naar mijn atelier. Dat is aan aanbouw op het zuiden. Een lekker herfst zonnetje zorgde ervoor dat het aangenaam warm was in de kamer. Het was bijna jammer dat ik de gordijnen dicht moest doen. Maar dat was wel verstandiger,aangezien ik niet wilde dat mijn nieuwe buren zouden toekijken hoe ik een naaktportret maakte van hun oude buurmeisje. Maar goed, terwijl ik heel rustig de tubes verf pakte babbelde ik wat met marjolein over het huis en hoe het me beviel, en vroeg hoe haar het in hun nieuwe huis beviel. Ik stelde haar lekker op haar gemak, en voordat ze er zelf erg in had was ze al bezig zich uitkleden. Ik bekeek haar vanuit mijn ooghoeken, terwijl ik doorpraatte en de spullen klaarlegde. Ze droeg een mooi zwarte BH, met een rood Japans draakje op haar rechterborst. Ze was niet echt slank, maar ook niet dik. Ze was lekker rond en vrouwelijk, het soort vrouw waar ik van hou. Ze legde haar truitje netjes op een stoel en aarzelde even voordat ze haar spijkerbroek uitdeed. Heel even maar, maar deed ze hem vol zelfvertrouwen naar beneden en stapte eruit, nadat ze haar schoenen had uitgeschopt. Ze had mooie blote voetjes. Haar slipje was bij passend.
Nu ze opeens zo alleen in haar BH en slipje stond leek haar zelfvertrouwen echter drastisch te klederen, want ze slikte een keer ongemakkelijk en keek me wat onzeker aan.
“Wat is er?”, vroeg ik haar. “Zinkt je de moed in de schoenen?”
Ze knikte wat en keek me beschaamd aan. “Geeft helemaal niks hoor, Marjolein. Dat gebeurd vaker de eerste keer. Wil je misschien even lekker nog een bakje koffie. Dan pak ik die voor je, en dan zien we verder wel hoe het afloopt.”
Ze knikte weer. “Dat lijkt me heel fijn, ja.”
Ik glimlachte lief naar haar en liep naar de keuken. Bij de deur draaide ik me nog even om. “In de map daar op de plank liggen voorbeelden van mijn werk. Misschien wil je die vast inzien.” Ik wachtte niet af wat ze ging doen, maar liep meteen weg.

In de keuken schonk ik nog twee mokken vol, en pakte de suiker en melk. Ik merkte een bekende druk in mijn onderlijf, ik begon een erectie te krijgen. Ik hoopte dat het allemaal wat verder zou gaan nog. Maar dat was afwachten, misschien vond ze het voorbeeld weer wel niks. Het waren verschillende portretten, van zowel mannen en vrouwen, maar ze hadden één ding gemeen: ze waren allemaal erg erotisch. Sommigen gingen zelfs een stapje verder.

Toen ik terugkwam met een dienblad zat Marjolein op de bank de map door te bladeren. Ze was nog steeds rood, maar ik zou nu niet kunnen zeggen of dat va de schaamte kwam, of van de opwinding. Ik hoopte natuurlijk op opwinding. Ik pakte haar beker van het dienblad en gaf hem aan haar. “Zwart, toch?”. Terwijl ik de beker aan haar gaf raakten onze vingertoppen elkaar even aan. Dat was niet nodig geweest, dat kwam door haar, ik weet het zeker.
“Ja, lekker, zwart.”
“En wat vond je van de portretten. Ze zijn niet allemaal even goed, natuurlijk, maar over de meeste ben ik heel tevreden.”
Ze knikte. “Ik vond het inderdaad erg mooi. Erg smaakvol. Niet zo tja, ranzig zoals mijn ex deed.”
Ik besloot even door te vragen. “Welke vond je de mooiste?”
Ze dacht even na en balderde toen wat terug. “Deze vond ik mooi.”
Ze had smaak. Op de tekening had ik een vrij getekend, een lange slanke vrouw, met een mooie b-cup. Ze stond geposeerd als een Griekse Godin, met een toga. De toga was niet aangebracht zoals normaal, maar hij hing eigenlijk meer over de rechterschouders dus viel hij open en liet de linkerborst bloot liet en een klein deel van de rechters. Hij liep daarna naar beneden over haar navel en bedekte een groot deel van haar onderlijf, mar liet net genoeg van haar schaamstreek zien om te onthullen dat ze haar kutje netjes bijtrimde. Het was inderdaad één van mijn betere werken.
“Ik vond het bedekte juist zo mooi.”, zei ze zachtjes
“Dan weet ik al hoe ik je wil schilderen.”

Ik pakte haar hand en leidde haar naar een stapel kussen, waar ik mijn modellen altijd op liet poseren. “Doe nu alleen je BH uit. Laat je slipje maar aan.”
Zonder veel verlegenheid liet ze zich nu gaan. Duidelijk was het dat ze meegesleepd werd door mijn enthousiasme. En ik moet zeggen, ik wilde op zich wel dat er meer gebeurde, maar niet voordat ik haar had geschilderd. Ik legde haar op haar buik neer, en trok een deken een stuk op, zodat die over het midden van haar billen lag. Het zag er mooi uit, stijlvol, bedekt, maar toch ondeugend. Het feit ze haar string aanhield verhoogde dat alleen maar.
Ik liep van haar weg. “Wat je nu moet doen is op je ellebogen steunen, en me aankijken. Gaat je dat lukken?”

Ze knikte overdreven serieus, maar zodra we oogcontact hadden schoot ze ongelofelijk in de lach. Ik lachte met haar mee. “Dat gebeurd altijd. Het zijn de zenuwen.”
Ik begon haar te bestuderen, en zette in snelle lijnen een eerste schets op papier. Tekenen is kijken, maar tegelijkertijd ook voelen, en legde zoveel mogelijk begeerte naar haar in de lijnen die ik op mijn blad zette. Ik leefde me helemaal in in haar begeerlijkheid, haar sexy-heid, liet toe dat gevoelens van lust me langzaam overvielen. In mijn broek voelde ik steeds nadrukkelijker dat zich een stijve begon te vormen.
“Hoe kwam het nu dat je vriendje je wilde tekenen?”, vroeg ik haar “Deed hij de kunstacademi.”
Ze grinnikte een beetje. “Nee. Hij zei alleen dat hij dat moest van een cursus. Ik heb nooit geweten dat hij een cursus deed. Hij wilde eerst naaktfoto’s van me nemen, maar daar heb ik nee tegen gezegd. Ik had het idee dat hij die op internet zou plaatsen ofzo. Maar toen kwam hij met die tekening.”
“Aha. En dat besloot je wel te doen.”
“Ja. Het leek me wel leuk. Iedereen denkt namelijk altijd at ik zo braaf ben. Het leek me leuk om dan zo’n tekening van mezelf te hebben.”
Ik zei dat ik dat begreep, en was even stil. Ik keek haar aan, en nu keek ze terug. Ik zag haar zware borsten daar hangen. De tepels waren donker, en leken hard te worden. Wond dit haar op? Ze lachte in elk geval niet meer, maar ze durfde me ook niet lang recht in mijn ogen aan te kijken. Duidelijk dat het haar allemaal wel wat deed. Maar deed het haar ook genoeg?
Ik moest haar inderdaad een paar keer vragen om stil te blijven liggen aangezien ze wat bewoog met haar kontje.

“Ik zou dit nooit doen, als je niet op mannen zou vallen.”, zei ze opeens. “Zomaar voor een vreemde met blote borsten liggen.”
Ik kon een lach net inhouden. Met overdreven concentratie schilderde ik door terwijl ik bekende: “Alex is weliswaar mijn vriend, en we hebben ook wel ooit sex, maar ik ben bisexueel. Ik val net zoveel op vrouwen als op mannen.”
Ik hoorde haar iets wegslikken. Maar ze stond niet op, dus tekende ik rustig verder terwijl ik met haar sprak. “het is gewoon zonde, om je maar tot één geslacht te beperken, vind je ook niet. Ik bedoel, er zijn zoveel mogelijkheden.”
Ze wist niet zo goed wat ze hiermee aanmoest leek wel. Er viel weer een stilte, terwijl ik zwijgend de tekening voltooide. Ze was niet boos op me, dat was duidelijk. Anders was ze wel opgestaan en weggelopen. Nee, ze wilde duidelijk dit spel meespelen, nu ze wist dat ik behalve op een tekening ook op iets meer had ingezet. Met iets van triomf zette ik de laatste lijnen op papier en haar maar bij me en liet haar de tekening zien.

Ik moet zeggen, ik had het mooi gedaan. De lijnen leken werkelijk van het papier af te spatten, en de hele tekening straalde iets van seks uit. De uitdrukking die in het gezicht was geslopen was er ééntje van pure ondeugendheid en als je naar haar houding keek dan leek het gewoon of ze je uitnodigde voor een nacht ongetemde, vurige en gepassioneerde seks.
Ze bekeek zichzelf, en haar gezicht sprak boekdelen. Ze vond het prachtig om zichzelf zo als en verleidster terug te zien. Ze stak een hand uit en raakte heel even de lijnen aan. Ik pakte haar handje vast: “Pas op…dit krijt gaat snel vlekken.”
Ze keek me alleen maar aan. Ze stond er dicht bij me. Ik kon de geur van haar haar ruiken, en voelde bijna d hitte van haar afstralen. Als ik me maar een centimeter haar kant op zou draaien zouden haar tepels mijn shirt raken. Zou ik het doen?

Ik draaide mijn hoofd en keek haar in de ogen. Haar ogen waren als grote blauwe meren, om in te verdrinken zo mooi. Maar mond was vochtig en de lippen van elkaar. En opeens zonder enige waarschuwing zoenden we elkaar. Het was niet duidelijk wie er nu begon of wie het afmaakte, het kwam heftig en uit het niks, als gevolg van de opgebouwde erotische spanning. Ik drukte haar heftig tegen me aan, en haar onderlijf wurmde zich tegen mijn jeans aan, waar ze nu duidelijk moest voelen dat ik al een volledige erectie had. Mijn handen gleden als bezeten over haar naakte rug, in haar string en ik vouwde ze om haar lekkere billen. Haar handen gleden door mijn haar, maar al snel naar beneden, om aan mijn shirt te gaan friemelen. Ik liet haar billen snel los en stak mijn, zodat ze me kon ontdoen van het shirtje en met ontblote bovenlijven daar stonden. Haar zachte warme borsten met als enige harde plekken de tepels wreven tegen mijn borstkas aan, en al hijgend en kreunend zoenden we door: “Wat heerlijk hoe je naar me keek.”, fluisterde ze in mijn oor. “Wat voel ik me sexy nu…echt een vrouw!”
Ik gromde alleen maar van pre lust. Ik was niet langer de verleider, maar net als zij een deelnemer in ons heftige liefdesspel, waar niemand de overhand had. Er was alleen maar geilheid en opwinding en ik kon me niet bedwingen. “Laat me je laatste plekje nog zien…het enige wat ik nog niet heb gezien.” De heerlijke vrouw in mijn armen legde haar handen op de mijne en samen trokken we haar slipje uit. Ik knielde, maar zij bleef rechtop staan, en ik zat dus op de hoogte van haar heerlijke kutje, wat ze me vol trots liet zien. Ze was al opgewonden, kon ik aan de donkere kleur van haar lipjes zien, en haar clitje stak trots er tussen uit.

Ik stond op, en pakte haar beet en dwong haar zachtjes achteruit te lopen. In mijn opwinding was ik ruwer dan ik normaal zou zijn, maar ze vond het niet erg. Ik gooide haar terug op de kussens waar ze eerder model had gelegen, waar dit allemaal begonnen was. Terwijl ik begeerlijk op haar neerkeek, terwijl zij het zich wat comfortabelere maakte, trok ik mijn jeans vast uit, maar mijn eigen boxershort hield ik voorlopig aan. Ik wist dat de aanblik van een stijve pik, bekneld in een boxer sommige vrouwen alleen maar heter maakte.

Ik ging naast haar liggen en kuste haar in haar nek terwijl ik met mijn rechterhand naar beneden gleed. Haar benen gingen bijna als vanzelf voor me open en ik voelde hoe nat ze al was. Dit moest haar ontzettend opwinden. Zodra ik mijn vingers tussen haar lipjes liet glijden kreunde ze zachtjes in mijn oor: “Lekker…niet zomaar stopp…” Ik smoorde haar aanmoediging in een nieuwe tongzoen terwijl ik haar zo dicht mogelijk tegen me aandrukte. Haar dij drukte door de stof van mijn boxer tegen mijn pik, en haar gedraai met haar kont doordat ik haar masturbeerde veroorzaakte een aangename stimulatie.

Ze kromde even haar rug, zette haar nagels in mijn rug, alsof ze al bijna klaarkwam. Ik liet haar kutje onmiddellijk met rust en draaide haar een kwartslag zodat we lepeltjesgewijs lagen. Mijn handen vonden haar borsten en haar harde gevoelige tepels. Ik wreef mijn pik tegen haar billen aan, terwijl ik in haar oor fluisterde: “Je bent zo lekker, zo sexy. Sinds ik die tekening zag weet ik al dat ik je naakt wilde zien. En dit met je wou doen.”
“Doe het dan ook met me!”, hijgde ze “We zijn er allebei klaar voor. En ik wil hem ook zien. Jij hebt alles al gezien van mij!”

Haar speelsheid maakte een nog grotere geilheid in me los. Ik liet haar los, en ging staan. Marjolein greep onmiddellijk mijn boxershort beet en trok hem om laag. Even bleef mijn pik steken achter de elastiek, maar al snel veerde hij los. Met één hand begon ze zachtjes mijn ballen te strelen, terwijl ze met de andere kant me langzaam begon af te trekken. Nu zijn er vrouwen die, als ze een man masturberen, dat onbeholpen doen, maar zij had meteen de lekkere slag te pakken, en ik voelde hoe mijn pik ongelofelijk hard werd, en de bekende kriebel van een orgasme, verspreidde zich al snel door mijn onderbuik. Ik wilde echter niet zo komen.

Ik duwde haar langzaam achterover en knielde neer tussen haar benen. Haar kutje nodigde me bijna uit om haar te penetreren, en ik leunde over haar heen. Ik keek haar diep en geil in de ogen en zij keek terug. “Doe het.”, fluisterde ze. Ik drukte mijn lippen op de hare om haar te zoenen, terwijl ik mijn pik tegen de natte opening van haar geslacht aanduwde. Ze was zo opgewonden dat ik zonder moeite naar binnen gleed. Haar natheid zorgde voor extra stimulatie op mijn eikel, en bijna beet ik op mijn tanden om niet meteen in haar klaar te komen. Zij sloeg haar armen om mijn nek en drukte zich tegen me aan, hetgeen al mijn gevoelens niet ten goede kwam. Ik voelde echt dat mijn orgasme nauwelijks tegen te houden was, maar probeerde het toch zo lang mogelijk om haar genot te schenken, dat was wat ik wilde. Niet dat ik alleen zou komen, maar dat we samen de toppen zouden bereiken.

Om de opwinding wat te doen verminderen ging ik rechtop zitten, mijn pik nog steeds in haar en keek naar haar. Ze lag mooi en geil onder me, op en top vrouw, op en top minnares. Alleen onze sex had haar ook aangegrepen, mijn pik gleed een stukje uit haar, en dat was haar niet genoeg. Ze schoof haar kontje naar me toe en schoof zichzelf over mijn pik terwijl ze zei: “Nee, lekker diep. Ik wil je echt in me voelen!”. Die uitspraak, het gevoel van haar kut rondom mijn pik, de blik in haar ogen, haar borsten die heen en weer schudden, al deze dingen maakten dat ik me niet meer kon inhouden. Mijn orgasme kwam snel en heftig op. Ik kon mezelf gewoonweg niet inhouden met zo’n lekker ding als dit, en ik kreunde luid, dat ik ging komen. Zij sperde haar ogen open, misschien had ze dit niet verwacht, maar ik ging even tezeer op in mijn eigen genot. Ik gooide mezelf weer op haar, zodat ze mijn vertrokken gezicht kon zien wanneer ik in haar kwam en begon haar te neuken. Nu was ik geen minnaar meer maar gewoonweg geil, en neukte haar om ze lekker mogelijk klaar te komen, terwijl ik luid kreunde en ruw bonkte. Ik voelde hoe ik spoot in haar, voelde haar natheid toenemen door ons gezamenlijke vocht.

Ik werd me vaag bewust, in de naweeën van mijn orgasme dat haar vingers haar eigen clitoris streelden. Om tegelijk met mij te komen streelde Marjolein haar eigen klitje, terwijl mijn pik diep in haar spoot. Haar ervaren vingers gleden er lans, erover, waar dan ook, maar net toen ik weer een beetje bijkwam voelde ik haar kutje rondom mijn pik samen trekken, terwijl ook zij klaar kwam. Een hand op haar kutje, de andere om mijn hals terwijl we zo dicht mogelijk bij elkaar wilden zijn om dit moment, hoe ongepland ook, met elkaar te delen. Ik voelde haar harstslag in haar kutje kloppen, voelde hoe mijn gevoelige pik nog even gemasseerd werd. Toen stortte ik uitgeput in.

Ze streelde mijn haar en mijn oor. Ik legde mijn hoofd lekker op haar borsten en hoorde hoe haar hartslag langzaam kalmer werd. Ik kreeg ook mijn adem terug. “Wil je de tekening meenemen?” vroeg ik haar.
Ze kuste me even en zei. “Hou hem maar…dan kom ik hem een keer ophalen.”

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *