Deed het voor hem.

4
(1)

Hoi Kimberly hier, ben een nu 40 jaar oude brunette niet zo groot en slank figuur. Ben dan wel 40 word al mijn hele leven veel jonger geschat. Al meer dan 20 jaar samen met Stefano die weer tien jaar ouder is dan ik zelf.

Kan zeggen dat we het echt goed hebben, werken beide hard en verdienen goed. Hierdoor is ook veel mogelijk. We zijn echte levensgenieters. Op sex gebied mag ik echt niet klagen. Hij denkt altijd aan me en ik kan met recht zeggen dat ik altijd klaar kom.

Nu weet ik al jaren dat Stefano een fantasie heeft, hij zou graag willen kijken of stiekem willen kijken naar hoe ik overspel pleeg met een andere man. Dat was nou niet iets wat mij leuk leek. Vond het niet kunnen.

In al die jaren samen kon en kan echt alles ik kreeg echt nooit nee te horen. Wat ik wilde kreeg ik of deden we. Hij riep altijd als jij gelukkig bent ben ik dat ook. Ik wilde zo graag wat terug doen. Probeerde van alles of kocht van alles.

Hij was altijd blij en riep altijd had je niet moeten doen. Maar nooit wist ik nu precies wat hij echt graag wilde. Behalve dan die stap verder op sex gebied. Zo begon ik hem filmpjes te sturen van me zelf in leuke sexy outfits en speelde dan met me zelf en een nep lul. Soms wist ik dat ie naar boven zou komen en lag ik met de deur open op bed met mezelf te spelen en mijn speeltjes. Ik wist dat hij dan even stond te gluren voor ie binnen kwam. Hij was dan altijd bloedgeil. Ik wist dus hoe ik hem echt zo verassen. Maar die stap vond ik moeilijk. Had genoeg aan hem.

9 maanden terug moest mijn baarmoeder eruit. Dit deed wel wat met me maar gelukkig ging alles al snel weer beter. Hij was er echt voor me en dat alles voor me. Ik vond dat ik hem nu echt te gemoed moest komen.

Ik ging op internet opzoeknaar zijn fantasie. Kwam op een site sdc. Maakte een account aan en betaalde. Deze site leerde me dingen die ik niet eens wist hahahahah. Hoorde Stefano uit of het echt nog zijn fantasie was en dat was zo. Kreeg vele reacties op die twee fotos die ik online had gezet. Ondanks dat je mijn gezicht niet zag.

Zowel van mannen als vrouwen en stellen. Toch vond ik die volgende stap moeilijk. Ik kwam op een chat terecht en raakte aan de praat met een leuke vrouw. Na wat gewone chats kwamen we prive te praten. Daarin vertelde ze wat ze allemaal deed met haar partner. Hij bleek extra te genieten als ze lekker met andere mannen klierde. Haar verhalen waren eerlijk heel opwindend. Maar zag het me zelf nog niet doen.

Ik kreeg een aantal profielen door van haar die volgens haar prima waren voor de eerste keer. Mannen die je met respect zouden behandelen. Langzaam was onze sex leven ook weer goed en ik bekeek vaak deze profielen. Eentje bleef ik op terug komen. Theo, Theo was een man van 62 maar zag er goed uit en had best wel een flinke geschoren lul. Ik zocht nerveus contact met hem. Vertelde van wie ik zijn profiel had gehad. Hij was al op de hoogte.

Zo raakte ik met Theo in gesprek en van plaats dat ie gelijk over sex spraak deed hij wat anders en sprak over alles behalve sex. Na een paar weken spraken we pas over sex. Ik vertelde hem dat ik het moeilijk vond maar ik graag mijn partner eens wilde verassen. Theo vertelde dat nee nee was en stoppen stoppen. Het moest wel leuk zijn en zeker spannend en geil.

Het moest er maar van komen dacht ik maar hoe. Theo stelde voor om ergens op terras af te spreken. Hij zou dan doen als of ie een oud collega was. Dan zouden we wel verder zien.

Afgelopen zaterdag was het zo ver. Na de dagelijkse dingen plofte we samen op terras. Ik was bloed nerveus en dronk mijn wijn best snel. Ik had hem een complete foto gestuurd dus hij wist hoe ik er uit zag en op de wc van de tent waar we zaten een foto hoe ik er nu uit zag. Droeg een jurkje met kousen en leuke schoenen er onder.

Daar kwam hij aanlopen. Had snel door waar wij zaten. Wauw hij kon echt goed toneel spelen. Stefano trapte erin. Vroeg gelukkig niet door over het werk en Theo zat bij ons en er dronken vrolijk verder. Langzaam verdween bij mijn het nerveuze gevoel. Theo was net als in de berichten die we hadden een leuke en aardige kerel. Met ze drieën wat eten en weer verder borrelen.

Stefano ging naar de wc en Theo bekeek me en zei. Wauw in het echt ben je nog mooier dan ik dacht. Ik lachte en zei hoe nu verder. Nodig me uit voor een borrel bij jullie thuis.

Stefano terug en weer gezellig. Drankjes waren op en met licht trillende stem zei ik, drankje doen bij ons thuis. Stefano had niks door dat ik weer nerveus werd en riep gezellig ga je mee Theo. Theo dacht even na en zei ach waarom niet. Dus hup naar ons huisje wat maar 5 min lopen was.

Tja nu thuis en dan? Wilde ik dit echt ging ik dit doen. Wauw er ging van alles door mijn hoofd. Eerlijk ik was totaal niet geil. We zaten aan de bartafel thuis en Theo zat vlak naast me. Stefano naar de wc en Theo streelde mijn boven been en zei, wees niet bang, ik doe niks wat je niet wilt. Tja ik dacht als ik nu mee zeg doe ik het nooit meer.

Ik keek lachend naar Theo en zei, tja hoe begin je zoiets. Hij gleed tussen mijn benen richting mijn kleine string. Gleed met zijn vinger langs mijn string en drukte tegen mijn kutje aan. Even was er een tinteling en Stefano kwam terug ik schrok me rot.

Zat weer goed en we dronken weer. Theo was dichterbij geschoven en onder tafel streelde hij mijn been. Ik had nog steeds twijfels. Maar deed dit voor Stefano. Kom Kimberly even alles bij elkaar pakken. Langzaam deed de drank ook zijn ding. Werd een beetje teut.

Theo gleed met zijn hand over mijn boven been en ik merkte dat ik er toch wel geil van werd. Stefano zag het niet en de spanning was best wel leuk. Stefano liep naar de schuur om nieuwe ronde bier te halen. Theo gleed met zijn hand gelijk tussen mijn benen. Trok mijn string weg en friemelde best lekker aan mijn kutje. Lekker nat ben je zei Theo.

Tja ik kwam steeds meer in de mood. Ik schoof snel mijn string uit en zag Stefano in de tuin staan roken. Keek op zijn telefoon. Theo schoof twee vingers in mijn kutje en ik opende mijn benen goed. Shit ik genot hier echt van.

Deur ging open en ik bleef zitten en Stefano lachte en plaatste het bier op tafel. Theo zat nog altijd aan mijn kutje en ik merkte dat ik mega opgewonden werd. Stefano aan de andere kant van de tafel die niet kon zien wat er gebeurde.

Maar waarom had Stefano toch een grote lach op zijn gezicht. Ik probeerde zo normaal mogelijk te kijken wat moeilijk was met een vinger doe je clitje bewerkt. Stefano nam een slok.en zei, als je wilt kan je blijven slapen. Hij wees naar buiten waar het echt hard regende.

Theo lachte en zei. Tja is denk ik wel slimmer. Kimberly laat wel zien waar je kan slapen en hij stond op en ging naar de wc. Toch Kimberly laat de logeer kamer zien. Ik lachte en zei, het bed is niet eens opgemaakt. Theo lachte en zei ach ik help je wel.

Theo nam een slok en keek me aan. Ja dit was een perfect moment dat snapte ik ook wel. Ging ik het doen? Ik stond op en liep naar de trap en Theo volgde. Samen maakte we het bed op. Bed klaar en Theo stond achter me en trok me tegen hem aan. Streelde door mijn haren en schoof deze opzij en zoende mijn nek.

Shit ik stond te trillen van nerveus gedrag van me zelf. Wat als hij het niet wilt of goed vind. Hij gleed naar voren en pakte mijn 85 c borsten vast en zei, wauw wat ben je mooi en geil. 1 hand omlaag onder mijn jurkje en greep mijn blote klets natte kutje. Gelijk twee vingers die er soepel in gleden en begon me heerlijk te vingeren.

Via een spiegel in de kamer zag ik een schim in het donkere halletje. Dat moest Stefano zijn. Oke hij kwam niet binnen dus hij vind het goed. Shit ik werd nu zo geil. Leek wel of elke drempel weg viel. Ik liet mijn hand over zijn kruis glijden en voelde daar een harde flinke bult in. Theo trok zijn broek los en trapte deze uit en gelijk had ik een flinke harde grote lul vast welke flink lekte. Theo schoof mijn jurkje uit en bh en ik draaide me en begon hem te zoenen. Zijn handen over mijn lijf en ik trok zijn lul. Keek stiekem langs hem en inderdaad ik zag Stefano via onze kamer in het donker kijken naar ons. Keek beter en zag dat hij aan zijn lul trok. Ondanks dat ik het voor hem deed was ik zelf ook om en wilde sex met Theo. Die legde me op bed en begon mijn kutje te likken.

Twee vingers heerlijk in mijn kut en en zijn op mijn clit. Wauw ik lag daar heerlijk te.genieten en te hijgen. Ik trok hem omhoog nadat ik was gekomen. Pakte zijn mooie lul en begon hem te pijpen en proefde zijn heerlijke sap. Wauw wat was dit geil en lekker. Even pijpte ik hem terwijl hij mijn borsten en tepels bespeelde en mijn kutje gek maakte.

Ik ging liggen en trok hem over me heen en zei. Neuk me aub. Theo duwde zijn heerlijke lul in mijn kleine kutje. Mond open ogen dicht genot ik van zijn lul die langzaam mijn kutje oprekte en heerlijk begon te neuken. Hij kwam heerlijk diep in me en al snel ging het tempo omhoog. Dit zorgde voor weer een orgasme. Ik kroop op hem en met mijn rug naar zijn gezicht. Theo hield zijn lul omhoog en ik zakte over zijn lul terwijl ik de andere kamer in keek en zag dat Stefano naakt lag en speelde met zijn lul. Al snel bonkte hij heftig in me en had ik moeite om niet weer te komen. Damm daar was een orgasme nu niet normaal. Ik voelde dat ik spuitend kwam nog nooit gebeurd.

Ik ging helemaal los en liet me in verschillende standjes heerlijk neuken door Theo. Hij lag nu op me en ik benen wijd en met mijn enkels tegen zijn billen hem aan te sporen. Theo hijgde in mijn oor en zei, ik ga komen. Spuit me vol zei ik tegen hem. Ik was niet alleen geiler bezig ik riep zelf geile dingen. Theo ging nog sneller en ook ik stond weer op het punt te komen. Samen kwamen we klaar en ik voelde hoe hij met kracht zijn lul leeg spoot in me. Hij gaf me een zoen en zei, wauw wat ben jij lekker en geil. Zijn lul schoof er uit en hij lag naast me. Ik voelde zijn zaad eruit lopen en hij wreef door mijn kut en zei in mijn oor. Hij heeft heerlijk kunnen kijken en weet zeker dat hij het geil vond en helemaal dat je kutje nu onder mijn zaad zit.

Ik lachte en liep naar de badkamer en zag Stefano op bed lachen naar me. Stoutert riep hij, ik liep lachend weg en maakte me schoon. De heren waren beneden en ik kwam in een badjas beneden. De heren waren nog naakt en dronken weer bier.

Stefano te me tegen zich aan en zei. Wauw wat was jij geil bezig. Ik ging zitten en het echt verhaal kwam er nu uit wie Theo was en hoe alles tot stand kwam. Ik merkte dat ik vaak naar de lul van Theo keek en wilde nog wel een keer.

Dit keer begon ik hem te stellen. Ja daar was reactie te zien. Zijn lul kwam omhoog en Stefano had het ook door en kwam achter me staan en streelde mijn borsten en trok de badjas weg. Even tongen met hem en we ging naar de slaapkamer. Daar lag ik op bed Theo te pijpen terwijl Stefano mijn kutje likte. Stefano kwam bij mijn oor en vroeg me, wil je die lul weer in je. Ik hijgde ja ik wil geneukt worden door Theo. Stefano lachte en zei, laat maar zien. Dat werd een heerlijke vrijoarty met ze drieën.

Liet me door mijn twee geile kerels helemaal suf neuken en beuken. Zat nu op mijn knieën en Theo neukte me heerlijk terwijl Stefano onder me lag en mijn kutje likte en ik probeerde zijn lul te pijpen. Theo ging sneller en sneller en kwam met een paar flinke schokken klaar. Dit terwijl ik ook kwam en Stefano gewoon door likte. Die had volgens mij niet door dat hij was gekomen. Theo neukte heel rustig door en liet zijn lul er uit glijden en duwde mijn billen omlaag. Hierdoor was Stefano nog altijd aan het likken.

Ik dacht dit is toch goor maar liet me toch likken en Stefano likte ook gulzig aan mijn zaad kut. Ik trok en zoog hem en hij kwam klaar in mijn mond. Ik schoof van hem af en keek hem aan. Hij was al gekomen he lachte Stefano. Ja lachte ik. Oke dat verklaard de smaak en hele natte kut. Dat was best lekker lachte hij. Gelukkig dacht ik vond het eerlijk ook wel erg geil dat ie dit deed.

De volgende ochtend werd ik wakker. Ik werd wakker gelikt. Waar ik dacht dat dit Stefano keek ik onder de dekens en zag Theo. Die lachte en zei, tja van Stefano moest ik je geil wakker maken. Hij kroop op me en begon me weer heerlijk te neuken met die grote heerlijke pik van hem. Hijgend en gillend liet ik me nu gaan. Ik wilde dit gewoon. Theo lachte en zei, je deed dit toch voor hem. Ja hijgde ik en nu ook en lachte en riep neuk me gek aub. Nou voor dik twee uur neukte hij mij van de slaapkamer naar de woonkamer om me vol te spuiten in de keuken.

Stefano was nergens te bekennen. Die was even weg zei Theo. Hij wkam binnen toen ik op de aanrecht zat en Theo zijn lul leeg spoot in me. Ik zat daar en keek naar Stefano die lachte en zei, geile slet ben je. Ik lachte en zei, heb ontbijt voor je. Gelijk zijn tong door mijn kut en hij likte me schoon en naar een hoogte punt .

Iedereen schoon en lekker wat gegeten. Duidelijk was dat ik nog meer zin had. Die middag door beide heren weer heerlijk laten gaan. Daar leerde ik wat nieuws. Twee lullen in mijn kut te gelijk wat mij echt heftig liet klaar komen en zelfs spuiten. Beide heren te gelijk klaar in me en beide heren die mijn kut schoon likte. Wauw wat was dit leuk, lekker en mega geil.

Waar ik eerst dacht alleen voor hem weer ik nu dat ik het ook doe voor me zelf. Dit is zo leuk en geil. Zaterdag komt Dave. Ook een profiel welke ik heb gehad. Heb nu al zin in die vreemde lul in me.

Schrijf daar de volgende keer over.

Xx Kimberly.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *