Shirley’s vertellingen, het begin van een hoerenleven…

5
(1)

Vrijwel niemand in Nederland kent Shirley de Kock, maar in Duitsland was ze dè diva van de pornoscene. Tegenwoordig beheert ze een club in Schwerin, een schilderachtig plaatsje aan een meertje in de voormalige DDR. Ze is gesetteld en ‘redelijk gelukkig’, zoals ze zelf zegt. Shirley denkt erover haar memoires te schrijven. Een geschiedenis op basis van de dagboeken die ze jarenlang heeft bijgehouden. Voor Shirley begint haar verhaal op het moment dat ze met -betaalde- erotiek in aanraking kwam.

Shirley keek uit het raam. “Waterkoud, om maar in de termen van mijn moeder te spreken”, dacht het meisje. Ze glimlachte en dacht aan haar moeder, een lieve maar eenvoudige vrouw. Al vanaf haar jeugd had dat mens geen geluk gehad. Verkeerde vrienden, experimenteren met drugs; haar moeder was het ultieme meisje uit de woelige zestiger jaren. Ze raakte in verwachting en al snel bleek wat voor vrienden ze had. Eén voor één lieten ze haar vallen, allemaal. Terugkeren naar het ouderlijk huis was niet mogelijk; alle familiebanden had ze doorgesneden. En zo kwam het dat dochtertje Shirley werd geboren, in een provinciestadje in het oosten van land, op een onooglijk zolderkamertje. Het was geen vetpot, die eerste jaren. Haar moeder kreeg dan wel bijstand, maar vanwege de schulden die ze in haar wilde periode had gemaakt, werd daar nog eens tweehonderd gulden van gekort. Toch wist ze rond te komen van het geld, iedere keer opnieuw. Veel later pas realiseerde Shirley zich hoe haar moeder het in die jaren had weten uit te houden. Het meisje zuchtte en dacht aan het ogenblik dat ze uitvond dat haar moeder een prostituée, een hoer, was. De jonge vrouw herinnerde het zich als de dag van gisteren, op die mooie zomerdag.

Shirley en haar moeder fietsten in de polder, ze was met haar veertien jaar nog een kind. Het gebeurde niet zo vaak dat ze samen iets gingen doen, Shirley genoot. Ze babbelden, de vogels kwetterend, de vlinders fladderden, echt een zalige dag. Plots, midden tussen de weilanden en de koeien, kreeg Shirley een lekke band. Eerst moesten zij en haar moeder hard lachen om het geluid van de leeglopende band. Maar ja, daar stonden ze dan. “Ik weet wel wat”, zei moeder toen, en ze gebaarde haar dochter te volgen. Shirley herinnerde zich hoe ze als meisje achter haar moeder was aan gesjokt, met de fiets in haar hand. Al snel kwamen ze bij een mooie boerderij. Maar het was een boerderij die geen boerderij was; er loeide geen koeien, er waren geen machines en het rook er niet naar stront. Vragend keek Shirley haar moeder aan. “Hier ben ik regelmatig”, had haar moeder toen gezegd. Shirley’s hartje sloeg over, want bij de deur hing een bord waarop stond: ‘Twinkle, privé-club, ook voor paren’.

Shirley liep weg van het raam, de herinnering aan die verschrikkelijke dag, nu bijna drie jaar geleden, maakte haar verdrietig. Naderhand had haar moeder alles verteld, ook dat het niet zo erg was als dat het leek. “Als ik bij de club naar binnen ga, dan ben ik iemand anders”, zei moeder daarover. Shirley begreep dat wel. Dat hoereren vond ze op zich niet zo erg, ze vond het eigenlijk wel logisch. Uiteindelijk was het makkelijk geld verdienen. Maar het simpele feit dat ze in die uren daar op die boerderij, haar moeder niet was, dat vond ze verschrikkelijk. Ze slenterde door het huis, haar moeder was weer aan het werk. Tranen biggelden over haar wangen, ze voelde zich alleen, ze was alleen. In haar moeders slaapkamer ging ze voor de spiegel staan. “Nooit, nooit zal ik me aan iemand binden zodat die ongelukkig wordt door mij”, zei ze zachtjes tegen zichzelf. Het meisje bleef zo een tijdje staan. Met het opdrogen van de tranen, rechtte ze haar rug en streelde zichzelf. Langzaam deed ze haar kleren uit, daarbij zachtjes tegen haar spiegelbeeld prevelend: “Ik zal niemand pijn doen, ik zal niemand pijn doen”. Daar stond Shirley, volledig naakt. Ze keek naar zichzelf. Ze was mooi, bloedmooi. Haar borstjes stonden eigenwijs en parmantig naar boven. Het lange donkere haar krulde uitdagend over haar schouders en haar half-Aziatische uiterlijk, dat ze van haar onbekende vader moest hebben geërfd, had een exotisch-aantrekkelijke uitstraling. Ze voelde zich opeens heel erg jong. Ze werd bang voor zichzelf, bang dat ze de sex-gerichte avances die onvermijdelijk zouden komen, niet zou kunnen weerstaan. En dat ze daardoor toch mensen pijn zou gaan doen. Als in een trance zakte het bijna zeventienjarige meisje door haar knieën en trok de lade onder de spiegel open. Haar smalle handjes zochten door de werkkleding van haar moeder. Bevend over heel haar lichaam deed ze een jarretelgordeltje, een paar mooie nylons kousen en een uitdagend hemdje aan. Zonder naar zichzelf te kijken liep ze naar de badkamer en bevochtigde haar schaamstreek. Ze pakte een scheermesje, wat schuim en liep terug naar de slaapkamer. Met wijd gespreide benen ging ze voor de spiegel op de bedrand zitten en begon zichzelf van onderen te scheren. Nu pas keek ze weer in de spiegel. Ze zag een jong, opgedirkt hoertje zichzelf scheren. Shirley huilde. Haar tranen liepen over haar wangen en vielen op haar schaamstreek. De zoute druppeltjes prikten op het naakte vlees. Maar Shirley ging door, want ze wist dat dit hèt antwoord, háár antwoord, was op haar grote angst; dat ze mensen pijn zou gaan doen, zoals haar moeder bij haar deed. “Als ik zo ben, dan zal niemand zich aan mij binden”, snikte ze zachtjes door haar tranen heen. Ze was klaar. Ze wreef een flinke dot vaseline over haar schaamvlees. Het snikken was afgelopen, en weer keek ze naar zichzelf. Op een klein driehoekje na, had ze een glimmend, kaal, kutje. Wat ze zag was een hoertje, een echte del. Shirley zag dat het goed was zo.

Starend naar haar spiegelbeeld, werd Shirley bevangen door een ijzige kalmte. Ze liep naar de telefoon en belde haar klassementor. Van haar moeder wist ze dat Jack weleens de club bezocht. En gezien de opmerkingen die hij tegen Shirley op school maakte, vermoedde ze dat Jack wist dat hij haar moeder voor geld neukte. “Hallo Jack, met Shirley. Ik zou graag willen dat je nu langskwam”, zei ze koel door de telefoon. Aan de andere kant van de lijn bleef het even stil. “Oké, ik kom er aan”, zei de niet-onaardige stem kordaat.

Een half uur later stond Jack voor de deur. Met een open mond van verbazing staarde hij de jonge vrouw aan die in de deuropening stond. “Shirley?”, wist hij er stamelend uit te brengen. Het delletje, die hij kende als zijn leerlinge, knikte slechts en gebaarde hem binnen te komen. Ze ging hem voor naar de woonkamer en bood hem iets te drinken aan. Vanuit de keuken zei ze: “Jack, laten we er geen doekjes om winden, jij gaat regelmatig naar een privé-club”. De arme man wist niets te zeggen en durfde haar niet aan te kijken terwijl ze een biertje op tafel zette. “Je weet geloof ik ook dat mijn moeder daar werkt”, ging ze verder. De man kleurde nog roder dan dat hij al was. Shirley ging voor hem staand en kantelde haar bekken naar voren. Vanuit een ooghoek zag Jack dat ze geen slipje aanhad, hij keek zo naar het geschoren kutje! Shirley zag hem staren en haar ademhaling werd onregelmatiger. “Dan weet je nu dat ik hetzelfde beroep uitoefen als mijn moeder”, zei ze zachtjes. Jack kreunde en wist nu helemaal niets meer te doen. “Wat heb je voor mij over, schoolmeestertje? Wat ben ik je waard?”, vroeg Shirley hijgend terwijl ze langzaam haar schaamstreek in de richting van zijn hoofd bewoog. Jack kneep zijn ogen stijf dicht, maar kon niet voorkomen dat de zoete meisjesgeur diep in zijn neus drong. Zijn pik drukte ongeduldig tegen de binnenkant van zijn broek en de geur werd alsmaar indringender. “Het zal toch niet…?”, schoot het door hem heen. Hij gluurde door de spleetjes van zijn oogleden en jawel hoor. Het zachte roze kutvlees was hem tot vlak voor zijn gezicht genaderd. Hij hoefde alleen maar zijn tong uit te steken en dan… “Nee!” gilde iedere vezel in zijn lichaam, “dat mag niet, ze is mijn pupil!” Maar het was al te laat. Voorzichtig vleide Shirley haar tedere delen tegen zijn neus en mond. Met een langgerekte kreun van spijt, gaf Jack zich over aan de zoete lust. Haastig graaide hij zijn broek open, zijn lul speerde trillend en vrij in de lucht. “Het is van jou, voor het gangbare tarief”, hijgde Shirley. “Ja, ja!”, kreunde Jack haastig en gekgeworden van begeerte, “ik betaal, ik betaal alles!” En diep begroef hij zijn gezicht in het warme, zachte meisjesvlees. Zijn opwinding deed er nog een schepje bovenop toen hij merkte dat zijn leerlinge supernat was. Als een waanzinnige drukte hij zijn tong in het glibberige neukgat. “Ja, ja, zo moet het zijn”, hoorde hij het meisje zuchten.

Jack ging staan om al zijn kleren uit doen. Druppeltjes voorvocht vielen op het jeugdige lijf van het hoertje. Ze gaf dat lichaam aan de man, ze gaf zichzelf aan het geld dat hij zo meteen zou betalen, en ze kreunde. “Alles moet ik ervoor doen, alleen zo ben ik die andere Shirley helemaal”, kweelde ze zachtjes en ze reikte naar zijn pik. Nog nooit had ze een penis in haar mond genomen. Maar toen ze de harde, vochtige eikel tussen haar lippen schoof, ging alles vanzelf. De smaak van de man deed haar bijna duizelen. Het was smerig, maar aan de andere kant prikkelde het al haar zinnen. In een oogwenk flitsten haar vingertjes naar haar schaamstreek. Jack zag dit. “Ooh Jezus!”, kreunde hij luid, “Vuile geile slet!” “Ooh jah, dat ben ik. Ooh ja, dat ben ik echt”, kermde Shirley het uit. Het orgasme overviel haar onverwacht. Ze kruiste haar benen over elkaar en haar lichaam verstarde. “Je gaat komen!”, riep Jack hijgend uit, “Je gaat nu al komen, allemachtig!” De man keek naar de vingertjes van de beide meisjeshanden die ongecontroleerd over de roodgezwollen clitoris en schaamlippen schoten. Van heel ver weg voelde Shirley de pik in haar mond nog een tikkeltje harder worden. Daarna verging voor haar even de wereld. Schokkend bleef het vrouwtje hangen op de ondraaglijke toppen van haar genot. Een lange zucht luidde de bevrediging in, en ze kronkelde na.
Shirley sloeg loom haar ogen open en zag dat Jack met grote ogen naar haar keek. Gespannen als een boog trilde zijn vochtige pik vlak bij haar mond. “Jezus!”, kon de man alleen maar uitbrengen. Shirley lachte en zei: “Ik ben vandaag mijzelf tegengekomen en jij bent de eerste die Mij meemaakt. Kom, ga eens op de bank zitten”. Te verbaasd om maar iets te zeggen deed de klassementor wat hem werd gevraagd. Met haar rug naar hem toe zakte het meisje door haar knieën. Jack keek naar de goddelijke onderkant van haar lichaam, naar de wijd uiteenstaande schaamlippen die zijn harde neukstengel naderden. Vlak voordat het zachte vlees zijn onderbuik raakte, pakte de man zijn leuter en leidde die bij haar naar binnen. Hij hoorde haar zuchtten terwijl de jeugdige warmte zijn leven meer en meer begon te omvatten. Shirley nam de pik van hem over en bracht hem zo in positie, dat ze er nog dieper overheen kon zakken. “Mhmm, heerlijk”, steunde het jonge delletje, “Ik voel jou zo diep in mijn lichaam”. Langzaam begon het meisje over zijn staaf heen en weer te schuiven, af en toe de richting corrigerend om zelf het meeste genot eraan te beleven. “Ooh mijn god”, kon Jack slechts uitbrengen. Hij wist dat hij werd gebruikt, dat hij ervoor nog moest betalen ook, en hij gaf zich eraan over.

Ze was nog strak, heel strak. Met zijn hypergevoelige eikel kon hij bijna elk kutribbeltje tellen. Steeds sneller zakte ze omlaag en rees ze langs zijn pik weer omhoog, daarbij intens kreunend. Jack voelde haar nagels in zijn been dringen. Aanspannend en ontspannend, op de golven van het genot dat ze zichzelf toebracht. “Kom je weer”, vroeg Jack hijgend met een overslaande stem. Shirley knikte en vroeg: “Wat ga je betalen?” De man slaakte een kreet van verbazing. “Nou?”, hijgde Shirley. “Twee-, twee, tweehonderd”, stamelde Jack. “Aahjaah!”, kreunde het meisje luid en ze kwam voor de tweede keer klaar. Bibberend liet ze zich helemaal over zijn natte paal zakken en viel met haar rug op zijn lichaam. “Het is zo lekker”, kweelde ze met een onvaste stem. “Wat is dan zo lekker?”, wilde hij hijgend weten. “Het besef dat ik een hoer ben. Het idee dat ik alleen maar met mijzelf heb te maken”, hijgde het jonge meisje. Een felle genotsprikkel schoot door Jack’s onderbuik. Nog met zijn pik in haar betaalde liefdesgrot rolde hij haar op haar buik en zette zijn handen om haar middel. Hij trok haar omhoog zodat ze op haar knieën kwam te zitten. Daarna pakte hij één voor één haar slappe armen en plaatste haar handen op de bankleuning. “Nou ga ik je van achteren nemen”, hijgde Jack van opwinding, “nu ga je me geven waarvoor ik je betaal”. “Ooh jaah!”, kreunde Shirley en ze drukte haar bekken steviger tegen zijn onderbuik. Jack begon meteen woest met zijn lichaam op haar kontje te beuken. Iedere keer werden zijn neukhalen steeds langer. Na een stoot of vijf glibberde zijn tokkelaar uit haar natte spleet. Maar hij hoefde zijn prikkelknuppel niet eens te richten, dat kon hij trouwens ook niet. Hij was een neukmachine geworden, zijn bewegingen werden slechts ingegeven door oeroude instincten. Als vanzelf stootte zijn zaadwortel weer terug tussen het zachte, roodroze vlees. “Hier, hier”, stiette hij uit, maar Shirley betwijfelde of hij wist wat hij zei. “Neem me, naai me, gebruik me”. Zei ze dat nou, of dacht ze het? Het maakte haar eigenlijk niet uit. Het was eerlijk, daar ging het haar om. Met beide handen hield ze haar billen uit elkaar en hijgde nu zo hard dat hij het wel moest horen: “Kijk ernaar, kijk hoe je me neukt!” De jonge vrouw zag niet of hij deed wat ze hem gebood, maar vrijwel ogenblikkelijk voelde ze de pik in haar onderlichaam enorm opzwellen. Het leek wel alsof de penis alle ruimte in haar opeiste en het kutgeil met kracht naar buiten perste. “Ga je komen?”, was het nou haar beurt om te vragen. Maar Jack antwoordde niet in woorden, slechts een dierlijk gegrom ontsnapte uit zijn keel. Als een bankschroef omklemden zijn handen haar middel. Met een enorme laatste stoot bevroor zijn lichaam in een doodstille verstarring. Eén seconde gebeurde er niets. Eén seconde, waarbij zijn onderbuik stevig tegen haar billen zat aangedrukt, één eeuwigdurende seconde waarbij zijn pik tot diep in haar onderlijfje priemde. Daarna, begeleid met een bevrijdend gesteun, nam zijn warme kleverigheid bezit van haar. “Dit is zijn zaad”, dacht het jonge hoertje, “zijn zaad dat in mìj loopt”. En ze voelde de plakkerige warmte steeds dieper in haar lijfje kruipen.

Dodelijk vermoeid liet Jack zich op de bank vallen. Shirley zat op haar knieën en zoog zijn pik af. Ze proefde zichzelf, ze proefde hem, en het meisje wist dat het zo goed was. “Dit ben ik ook”, dacht ze terwijl ze de bevredigde man aankeek. Zijn zaad begon al uit haar sneetje te lopen. “Ze kunnen nooit van me houden als de daad is gebeurd”, dacht ze. “Daarvoor ben ik te veel, te veel een hoertje”, realiseerde ze zich. Een laatste naschok van Jack produceerde nog wat sperma. De kleverigheid stroomde over haar hand. Jack viel terug in de bank. Het meisje stond op, ging naar de badkamer, waste zichzelf en poetste haar tanden.

Even later kwam ze terug. De man was weg. Op tafel lagen twee briefjes van honderd en een papiertje. “Shirley, op school geen woord hierover. Volgende week weer? Zelfde tijd, zelfde plaats en zelfde beloning. Je hoeft morgen alleen maar te knikken tijdens de les. Liefs, Jack”. Met het geld en het briefje in haar hand, staarde Shirley naar buiten. Ze lachte. Zij had geen pijn, geen spijt, hij blijkbaar ook niet. Haar leven was begonnen…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *