Dromen zijn bedrog; maar als ik mij zie spuiten, dan droom ik nog…

0
(0)

Robbert woelde onrustig in zijn bed. Hij sliep licht, want hij wist dat hij droomde. Hij was zich zelfs bewust van het feit dat hij in zijn slaap een stijve had. Maar hij werd niet wakker, wilde niet wakker worden. Eindelijk, na jaren van oefening in het kunnen controleren van zijn dromen, kon hij in zijn slaap alles naar zijn hand zetten. Hij beeldde zichzelf in, 20 jaar jonger dan hij werkelijk was. Robbert glimlachte in zijn slaap; vroeger was hij een knappe knaap, dat kon hij nu wel zien.

Knap, maar verknipt. Hij was namelijk enigkind. Op zich word je daar niet verknipt van, maar Robbert had een sexuele afwijking. Hij wilde namelijk altijd de oudere broer zijn van een geile tweeling. Niet dat hij iets met ze wilde doen. Neen, meer dat zij bijna dagelijks het initiatief zouden nemen, hem nemen. Door drie oorzaken groeide zijn fantasie uit tot een grote frustratie. In de eerste plaats verafschuwde hij in het dagelijkse leven interfamiliaire sex of iets wat daar mee te maken zou kunnen hebben. In de tweede plaats was en bleef hij enigkind; op zich al een reden genoeg om gefrustreerd van te worden. En in de laatste plaats was hij verder helemaal geen sexbeest of iets in die richting. Door de jaren heen verzekerden vrijwel alle psychiaters, die hij hiervoor bezocht, hem dat er niets met hem aan de hand was; dat iedereen perverse gedachten had. Fantasieën waren juist een uitlaatklep en zorgden ervoor dat slechts weinigen de ideeën naar de praktijk vertaalden. Maar dat was voor Robbert niet goed genoeg. Dus zocht hij zijn toevlucht in Dream Control en lucide dromen. Nu, vijf jaar nadat hij er aan begonnen was, wist hij dat het ging gebeuren. Hij zou in zijn droom tegen zichzelf kunnen zeggen dat het niet normaal was; dat hij andere fantasieën moest opzoeken.

Ook in zijn droom lag hij op zijn bed. Hij had een wit T-shirt en een witte sportonderbroek aan. Ook in zijn droom had hij een stijve. Maar hij was onrustig. Telkens had Robbert het gevoel dat zijn droom-ik zich van het bed af wilde sleuren en de kamer uit wilde stormen. De oorzaak van deze onrust kon hij wel raden; want in zijn droom hoorde hij gegiechel in de kamer naast de zijne. “Trek jezelf, ruk jezelf”, brak Robbert in zijn droom in. Alsof de jongeman geleid werd door een geheimzinnige kracht, zag Robbert dat zijn alterego langzaam en geilig het sportonderbroekje uitdeed. Hij had bij het masturberen het altijd heerlijk gevonden om heel langzaam, bijna vrouwelijk, zijn onderbroek uit te trekken. De gezwollen stengel stond recht tegen zijn onderbuik. Voor het eerst in zijn leven besefte Robbert dat hij macht over de andere wereld had. Hij voelde zich sterk hierdoor en liet zijn jongere ik zachtjes zijn pik strelen. Het voelde heerlijk aan en hij hoopte dat hij nooit klaar zou komen. Zachtjes bewoog hij het velletje langs de eikelrand en genoot van zijn eigen machtig harde penis. Hij kon zich niet herinneren de laatste jaren ooit zo’n erectie gehad te hebben. Hij liet het kussen in zijn nek leggen en gooide het hoofd naar achteren. Met gesloten ogen trokken de jonge en de tegenwoordige Robbert, in droom en in slaap aan hun penissen. En ze genoten; hij genoot.

Maar de eenheid werd ruw verstoord. De dromende Robbert hoorde dat iemand aan de slaapkamerdeur zat te morrelen. Hij dreef als het ware uit zijn jongere ik en werd toeschouwer van zijn eigen geile, perverse, maar o zo verafschuwde fantasie.

Robbert trok zich af op hetgeen er in de kamer naast hem gebeurde. Het was fout, dat wist hij. Maar hij wist ook dat de twee meisjes niet geheel vrijuit gingen. Ze waren net zeventien geworden. Zijn tweelingzusjes. Ze waren nakomertjes en beschouwden Robbert eigenlijk als een vreemde in het huis. Alhoewel ze alles deelden met elkaar, zelfs hun vriendjes, was er een enorme afstand met hem. Sinds een jaar of twee waren ze aan het experimenteren geslagen. Sex was voor hen een uitdaging. Ze hadden de tijd mee. Op school, op televisie, het was allemaal veel vrijer dan toen hij zo oud was als zij. Hij vermoedde nu ruim een jaar dat Marlies en Eva ook met elkaar sexuele spelletjes speelden. Hij had dat weleens laten merken om zo de afstand tussen hen wat te verkleinen, maar dat werkte alleen maar averechts. Sterker nog, ze gingen hem uitdagen. Zo vroegen ze steevast iedere ochtend of hij ze een schoon slipje kon komen brengen als ze met zijn tweeën in de badkamer stonden. De eerste keer dat dat aan hem werd gevraagd, zag hij dat Marlies Eva net aan het likken was. Onbeschaamd had Eva toen gezegd: “Leg de onderbroekjes maar op de wasmachine, wij zijn even bezig”. Met knikkende knieën was hij toen weggelopen en hoopte zoiets nooit meer mee te maken. Maar de ochtend daarop gebeurde het weer. Ondanks dat hij wist wat hij zou zien, deed hij wat van hem werd gevraagd. En zo ging dat nu al bijna iedere ochtend, een jaar lang. Om van de weekeinden, als vader en moeder boodschappen deden, niet te spreken.

Het was weekend, dus de popjes waren meer aan het doen dan alleen maar dansen. Maar Robbert had een oplossing gevonden, namelijk het masturberen. Iedere keer als die krengetjes het hem weer moeilijk maakten, rukte hij zich rustig. Soms moest hij wel twee of drie keer achter elkaar sproeien, maar rustig worden deed hij.

“Zo Robje, dat zien wij nu eens goed. Op wie trek jij je af, of zijn het er twee”, hoorde hij opeens een meisjesstem. De jongen schrok en probeerde zijn enorme hannes te bedekken. Maar dat ging al niet meer. De tweeling had razendsnel zijn handen met sjaaltjes aan de spijlen van het bed weten vast te binden. “Eh, ik, eh”, stamelde de knaap en kreeg een vuurrode kop. “Wat zullen we eens met hem gaan doen zusje”, vroeg Eva omzichtig aan Marlies terwijl ze stoer Robberts pik in haar hand hield. “Ik weet het nog niet”, antwoordde Marlies met een opgewonden hese stem, “maar wat ik wel weet, is dat dit allemaal beregeil is”. De twee meisjes zorgden ervoor dat hun Robberto goed kon zien dat ze elkaar een stevige tongzoen gaven. Bovendien hield Eva nog steeds zijn pik vast. Ze voelde de snikkel, die door de schrik even was afgeslapt, in haar hand groeien. “Ooh, hij groeit, hij groeit weer tot die heerlijke hoogten. Volgens mij moet jij dat ding maar eens even blussen, Liesje”, zei ze terwijl ze recht in de ogen van de eerstgeborene keek. “Nee, dat kan niet, dat mag niet”, gierde Robbert met een overslaande stem uit. Maar tegelijkertijd loeide ook een enorme opwinding door zijn lijf.

“Je moet niet naar hem kijken als je hem in je mond neemt”, adviseerde Eva haar zus. “Dat kan alleen maar afleiden. Het gaat om zijn pik”. “Ik weet het Eef”, zei Marlies afwezig. Ze bewoog met haar hoofd als in een trance naar de overheerlijke mannesnikkel die opgewonden op en neer wipte. Ze spreidde haar mond zo wijd mogelijk. Zoals een slang een ei naar binnenwerkt, zo hapte Marlies in het kwetsbare mannevlees. Direct daarop voelde ze dat haar clitoris werd gelikt. Deze orgie deed haar duizelen van geilheid. Ze werd gelikt door Eva en ze pijpte Robbert; het was eenvoudigweg te geil om waar te zijn. Ook Robbert hapte, maar dan naar adem. Hij had het niet meer. Nu was Robbert een van die mannen die niet snel konden klaarkomen als ze heel opgewonden waren. En daar dankte hij de Almachtige voor. Van pure opwinding drukte hij zijn hoofd hard tegen de bedspijlen.

Eva fluisterde iets in zijn oor, maar van geilheid hoorde hij het niet. “Zusje, ik geloof dat we nu allemaal goed opgewarmd zijn. Jij in ieder geval zeker, want ik verzoop er bijna in. Ik wil iets meer”, zei ze met een zeurende en bazige stem. “Moet dat nou”, zei Marlies met volle mond, “ik ben net zo lekker bezig. Nooit gedacht dat genen en hormonen zo dicht bij elkaar liggen”. Marlies kreeg niet verder de tijd voor filosofische en zeurende beschouwingen. Ze werd door Eva van de gezwollen snikkel getrokken en met haar pruim boven Robberts mond geplaatst. Zelf ging Eva op zijn onderbuik zitten en schoof langzaam de zwelspier tussen het jonge rood-roze vlees van haar gezwollen kut. “Hou me vast terwijl ik hem neuk”, gebood ze haar zusje, “en zorg dat hij je likt”. Robbert voelde dat Eva langs zijn pik schoof en kreunde het uit. Dit geluid werd echter gesmoord doordat er een natte doos in zijn gezicht werd geduwd; Marlies’ jonge maar zeer geroutineerde vagina. Hij voelde dat hij werd genomen en zag het pulserende neukvlees van het ongeremde meisje dat hij ooit duwde met schommelen. De jongeman had het niet meer en voelde een eerste kriebel door zijn scrotum trekken.

“Ik moet me verbijten”, dacht hij en concentreerde zich nu helemaal op een goede befpartij voor Liesje. Dat hielp. Met overdreven zorg likte hij haar op al die plaatsen waarvan hij vermoedde dat zij het wel lekker moest vinden. Marlies kreunde harder en intenser. “Oh alle broeders nog aan toe”, vloekte Marlies, “Ik geloof dat ik ga komen”. “Wat”, hijgde Eva, “betekent dat je dan ook gaat pissen?” “Ik weet het niet”, steunde Marlies, “zo ben ik nog nooit gekomen”. Robbert begreep uit dit tweegesprek dat Liesje urineerde bij haar orgasme. Wild van spanning en opwinding likte hij ook haar plasgatje en keek tegelijkertijd gespannen naar de heerlijke vleesmassa die boven hem hing. Marlies’ zuchten en kreunen werd intenser en intenser. Door het naderend hoogtepunt kon ze haar gehurkte houding niet volhouden. Met een zwaar, dierlijk gehijg liet zij zich op Robbert zijn gezicht zakken. Met kleine schokjes bewoog zij haar clitoris op het harde voorhoofd van de man. Zijn neus stak net in de vochtige pruim en toen kwam ze klaar. Een warme golf met zacht ruikend meisjesurine stroomde over zijn gezicht. Met krampachtige bewegingen maakte Marlies het op zijn gezicht af. “Godallemachtig”, proestte Eva het uit, “heb je het werkelijk gedaan?” Maar Liesje kon niets meer zeggen. Ze rolde van Robberts gezicht af en viel uitgeput op het bed. Een doordringende geur van vrouwelijk pis vermengd met kutgeil vulde de kamer.

Het was Robbert allemaal teveel geworden. De panische geilheid had hem superkracht gegeven en hij wist zich van zijn polsklemmen los te rukken. Hij wierp Eva van zich af en trok de uitgeputte Marlies aan haar middel op haar knietjes. Hij wilde, nee, hij voelde dat hij haar moest straffen omdat ze hem zo geil had gemaakt. De jongeman hoefde zijn jongeheer niet eens naar de kletsnatte spleet te leiden. Marlies’ onderlichaam was zo glibberig dat het altijd wel raak geweest zou zijn. Meteen begon hij aan een snelle neukpartij. Als het aan hem had gelegen, roerde hij met zijn koorknaap heel haar binnenwerk door elkaar. Maar Marlies werd door zijn rauwheid alleen maar gestimuleerd. “O ja, hij wordt gek, hij houdt het niet meer”, steunde ze op het ritme van het gebeuk in haar lijfje. Eva lag ondertussen naast het parende tweetal zich te vingeren. Het schouwspel werd ook haar zo langzamerhand teveel en ze vond dat ze zich maar snel moest ontlasten. Met korte felle rukjes bewoog ze haar onderlichaam. Marlies zag dit en wist dat dit Eva’s voortekenen waren van een goed orgasme. “Laat mij het doen, laat mij het doen”, riep ze opgewonden terwijl haar jeugdige tietjes beschamend heen en weer werden geslingerd door Robberts wilde genaai. Eva zei niets, maar hield zichzelf met beide handen aan de bedspijlen vast. Ze duwde uitnodigend haar kutje naar boven. Direct nam de andere helft van de tweeling Eva’s vochtige snee onder handen. Zonder omwegen beroerde ze de orgastische plekjes. Eva trok als een gekooid dier aan het bed. Ze stiette een dierlijke schreeuw uit. Iedere vezel in haar lijfje stond gespannen. Het jonge kutvlees leek nog roder te worden en zwelde in Robberts beleving tweemaal zo groot op. Robbert stopte met beuken en keek met grote ogen naar Eva’s hoogtepunt. “Neuk me, stop je in me”, hoorde hij opeens haar kermen. Als een stuk vuil duwde hij Marlies van zich af. In een oogwenk had de arme jongen nu weer positie ingenomen achter de klaarkomende Eva. Zij had zich op haar zij weten te draaien en bood zo goed en kwaad als dat ging midden haar orgasme, de pulserende snee aan. Nauwelijks had Robbert zijn pik in deze pruim gestoken, of hij voelde dat zijn pik bijna letterlijk eraf geknepen werd. Eva had al een strak kutje wist hij, maar midden in een hoogtepunt was het nauwer dan een muizehol.

Eva schokte spastisch. De penis in haar onderlijf verlengde haar orgasme. Met allebei haar handen haalde ze bovendien nog het meeste eruit ook. Langzamerhand verslapten de spieren zich in het jonge meisjeslichaam; ook die van haar neuknaadjes. Maar de opening bleef nauw. Toen begreep ze dat het door Robberts pik kwam. “Snel Liesje”, mobiliseerde ze haar zus, “Hij gaat komen, en hij mag niet in mij spuiten!” Marlies’ tegenwoordigheid van geest redde haar zus. Robbert zelf was al versteend; hem was het allemaal teveel geworden. Zijn lichaam en geest hadden zich verenigd om slechts tot één doel te komen: klaarkomen. Verder was de knaap leeg. Marlies trok Robbert op zijn rug. Er verscheen een klein dik kloddertje in zijn buisgat. Net toen Marlies zich voorover wilde buigen dit op te likken, spoot er een dikke zaadstraal uit zijn lul. Marlies was meteen besmeurd. Een tweede lading was op komst en die nam Eva voor haar rekening; ook zij raakte in haar gezicht vergeven met het kleverige goedje. Pas bij de vierde zaadlozing schokte Robbert met zijn lichaam; het sperma rolde langs de stengel zijn eigen schaamhaar in.

Robbert werd wakker. Hij herinnerde zich zijn droom en wist waar dat sperma op zijn onderbuik vandaan kwam. De man ging op de rand van het bed zitten en wreef zich in zijn ogen. Hij zag zichzelf in de spiegel. “Was dit nou waar ik twintig jaar op heb gewacht”, zei hij tegen zijn spiegelbeeld. “Was ik hier nou zo bang voor? Dit had helemaal niets met broers en zussen te maken. Dit was gewoon een lekker pervers triootje met twee verschrikkelijk geile jonge meiden”, gaf hij zichzelf antwoord. Hij lachte opgelucht. Een twintigjarige last viel van hem af en hij pakte een zijn mobiel erbij; op zoek naar een contactadvertentie van twee geile bisex meiden.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *