Waar je mee omgaat, word je mee besmet

0
(0)

De Gemeentelijke Geneeskundige Dienst had bepaald dat in de gedoogzone een medisch centrum zou komen te staan. “Als we dan toch prostitutie gedogen, dan moeten we zorgen voor hygiënische en gezonde omstandigheden”, was de verklaring daarvoor. Zo gezegd, zo gehandeld. Door verplaatsbare cabines werd in vrij korte tijd het “Medisch Centrum Spoorstraat” geopend. In de volksmond ook wel de “Kutten Kijker Keet” genoemd (kortweg KKK).

Eén van de artsen die daar werkte was dokter Gina. Ze had net haar specialisatie gehaald als urologe en werd voor vier uur per dag te werk gesteld bij de KKK. Niet alleen hoeren van de Spoorstraat kwamen voor een medische controle bij de KKK. Ook escort-meisjes uit heel de stad wilden zich door deze begrijpende artsen laten controleren. Maar ook kwam ene Dennis zich regelmatig laten bekijken. Dennis was een vrije-tijds gigolo. Overdag leefde hij een doodnormaal leven met vrouw, kindertjes en hij had een goede baan. ‘s-Avonds en in het weekend kon hij door zijn agent worden opgebeld voor zijn tweede baan: neuken met vrouwen voor geld. Ieder keer als hij op stap ging, verkleedde hij zich; dat hoorde bij het spel. Hij genoot ervan om een tweede leven te leiden; dat hield hem op de been. Bovendien werd zijn huwelijk er alleen maar beter op; de spanningen waren weg. Als Dennis in zijn rol als hoer zat, vereenzelvigde hij zich helemaal ermee. Vandaar dat hij zich ook in de Kutten Kijker Keet wilde laten controleren. Dat wond hem op; het hoorde er nu eenmaal bij.

Voor die middag had Dennis weer een afspraak. Hij vond het een beetje ongemakkelijk dat hij nu door een andere dokter zou worden onderzocht. Dennis de hoer ontmoette liever onbekenden in bed en zo weinig mogelijk daarbuiten. Onrustig draaiend zat hij op een plastic stoeltje in de geïmproviseerde wachtkamer. De deur ging open en een verpleegster riep hem naar binnen. “Dennis, jij bent aan de beurt”, zei ze lief en begrijpend. Hij volgde haar naar het spreekkamertje, waarna hij zelf alleen naar binnen moest. Hij deed de deur open en zag achter het bureau een alleraardigst dametje zitten. “Kom verder, mijn naam is dokter Gina”. Verwonderd liep hij naar binnen. Hij had niet verwacht dat de nieuwe dokter een vrouw zou zijn, laat staan zo’n knappe! Hij nam plaats en Gina haalde zijn dossier te voorschijn. Nadat ze er even in had gebladerd, klapte ze het boek dicht en zette haar bril af. “Zo”, begon ze, “jij doet het dus voor de spanning en voor de afleiding?” Dennis voelde zich ongemakkelijk. Normaal gesproken had hij te maken met een heel ander statusverschil tussen mannen en vrouwen.

“Eh ja, als dat erin staat, dan zal ik dat tegen uw collega hebben verklaard”, antwoordde hij diplomatiek. De vrouw bleef even stil, ze leek weg te dromen. Hij kon haar nu wat beter bekijken en zag dat ze enorm grote borsten had. Hij probeerde zich voor te stellen hoe ze er bloot uit zouden zien. Gina keek op en tikte op het rapport. “Daar staat inderdaad een hoop eerlijkheid in, daar bewonder ik u voor”, zei de knappe dokter. “Zelf heb ik ook dergelijke fantasieën, maar ik durf ze blijkbaar niet in de praktijk te brengen”. Deze openhartigheid beviel Dennis wel. Nu was hij niet de enige waarvan een kwetsbare kant bekend was. “Misschien ben ik daarom wel hier gaan werken. Om toch enigszins dicht bij het vuur te zijn”, bekende ze verder. Weer droomde ze weg. Dennis wist niet zo goed hoe te reageren, dus hield hij maar zijn mond. “Maar goed”, hervatte Gina de conversatie, “er is werk aan de winkel. Gaat u maar naar het kleedhokje en hang al uw kleren maar op de haakjes”. Ongemakkelijk deed Dennis wat van hem werd verlangd. Zo’n abrupt einde van de gedachtengang had hij ook weer niet verwacht.

Langzaam en nadenkend over wat er was gezegd, ontdeed hij zich van zijn kleren en stapte, enigszins beschaamd de spreekkamer weer in. Toen hij opkeek, wist hij niet wat hij zag. De dokter zat op de behandeltafel en had niets aan dan alleen een hoerig jasje. Ook had zij zich bijna onherkenbaar opgemaakt als een del. “Jouw eerlijkheid heeft me overgehaald”, hijgde ze, “bij jouw durf ook ik mijn andere kant te laten zien”. Haar geweldige lichaam kronkelde wulps in allerlei bochten en standjes. Haar openheid en overgave aan haar emoties hadden haar zo loops gemaakt als een teef. Wat direct opviel waren haar enorme grote borsten. De twee prammen rezen als vleesbergen op uit het weelderige en glooiende lichaamslandschap. Ze waren rond en stevig en mondden uit in een heerlijk bescheiden tepeltje dat kittig en stijf-opgewonden naar voren wees. Blijkbaar was ze eerder zo eerlijk tegen zichzelf geweest, want haar schaamhaar was op de hoeremanier geschoren en geknipt.

“Ik heb nog nooit zo’n lekker wijf meegemaakt dat zo eerlijk en oprecht tegen zichzelf is, als jij”, zei Dennis gemeend. Ze zag dat hij haar keurde en bekeek als een neukbare vrouw. “Kom hier, bij jou wil me laten zien”, hijgde ze. Ze betastte haar spleet en Dennis meende een soppend geluid te horen. Hierdoor werd zijn opwinding compleet. Zijn pik zwol op en hij liep naar haar toe. Zijn handen betastten langzaam het weelderige lichaam van de hoer-dokter en hij zag dat ze sneller haar schaamstreek beroerde. “Je windt me op”, bekende Dennis en hij masseerde haar volumineuze voorgevel. “Ja, betast me, betast deze slet”, snakte de losgelaten vrouw. Ze trok Dennis op de tafel en ging door met zichzelf te vingeren. Dennis kneedde haar bovenlichaam waar hij maar kon en liet haar het voortouw verder nemen. Gina volgde met haar gezicht het sterke mannelichaam van Dennis en snoof zijn heerlijke geuren op. “Hoevaak neem je met dit lichaam bezit van de vrouwen”, wilde ze kreunend weten. “Ongeveer drie maal in de week”, antwoordde hij in alle eerlijkheid. “Bescherm je je dan wel goed hoer”, hijgde ze nu in zijn oor. “Aaah”, kreunde Dennis van geilheid, “jij weet me goed te raken zeg, natuurlijk draag ik een condoom!” “Hoeren moeten zich beschermen, daar weet ik alles van”, zei de Gina terwijl ze met haar tong zich een weg naar zijn onderlichaam baande.

Dennis richtte zich half op en zag hoe ze bijna bij zijn gezwollen pik was aanbeland. Nog steeds vingerde zij zichzelf en nog steeds maakte haar lichaam ongecontroleerde wulpse bewegingen. “Ga je niet te ver, ik heb nu niets om”, kreunde Dennis in overgave. “Nee dat weet ik”, zei de vrouw schor en gaf zich toen over aan de heerlijke pik van de gigolo. Met een hap nam ze zijn leuter geheel in haar mond. Overgegeven aan de lust, bezittingsdrang en pure, pure geilheid, slokte zijn staaf gretig naar binnen. Met vaste stoten neukte haar hoerige hoofd de kwetsbare pik van de man. “O Jezus, je pijpt me, je pijpt me gewoon en je weet dat ik een hoer ben”, riep Dennis volledig in zijn rol. “Ah ja, dat doe ik”, zwijmelde Gina. Ze drukte met kracht haar onderlichaam tegen de rand van de behandeltafel en bracht zichzelf met haar vingers naar een hoogtepunt. “Ik ga klaarkomen, ik ga klaarkomen op de gedachte dat ik een mannelijke hoer pijp!” De tafel schokte met haar orgasme mee. Dennis zag haar ogen wegdraaien en voelde dat ze van genot intens in zijn pik beet.

Gina liet zichzelf niet helemaal klaarkomen. Ze stond plotseling op en ging eveneens op de tafel zitten. Handig en snel schoof ze zijn piemel in haar natte poesje. Dennis voelde het warme vocht zijn staaf omklemmen en met een zucht gaf hij zich daaraan over. “Wat ga je doen”, vroeg hij gespannen. “Ik ga het op jouw lichaam afmaken”, zei de dokter met geloken ogen. Het was overduidelijk dat ze hem wilde bezitten. Als een furie schoof ze met haar lekkere plekjes over zijn getrainde lichaam. “Jouw lichaam is ervoor” zei ze zacht in zijn oor en toen richtte zij zich weer op. Draaiend en bewegend zocht zij voor zichzelf de lekkerste plekjes op zijn pik en onderbuik. Een intens gekreun en zware bewegingen luidden het vervolg van Gina’s orgasme in. Ze zette haar nagels in zijn gespierde onderbuik en deed hem pijn op de golven van haar eigen genot. Gina kwam klaar en het leek wel voor het eerst in haar leven.

Dennis liet haar uithijgen en stapte van de behandeltafel af. Toen hij vond dat ze voldoende was uitgerust, draaide hij het lome lijfje om en streelde haar onderbenen. Hij kuste haar billen en de geuren van een opgewonden vrouw walmden hem tegemoet. Nu kwam de lusthoer in hem weer naar boven. Deze vrouw rook zo zoet omdat ze opgewonden was door hem. Dennis begon haar krachtiger te strelen en stak af en toe een vinger in haar soppige spleet. Ook smeerde hij haar sterretje vol met haar eigen geil en drukte daar af en toe zijn duim in. Ze was uitgeput en kapot, en dat had hij teweeg gebracht. Zijn pik trilde van opwinding, en voorvocht druppelde op de vloer. “Het spijt me, ik hou het niet langer meer uit. Ik moet je nemen”, kreunde Dennis. Hij pakte zijn stengel aan de onderkant en zette de eikel tegen haar vagina. Gina kreunde: “Doe het maar, pak me maar”. Met een diepe zucht gooide Dennis zijn lichaam naar voren en hij doorboorde de weelderige vrouw. Ze kwam hierdoor bij haar positieven. “Wat ben je aan het doen?” De vrouw keek verbaasd naar achteren. “Ik ben je aan het naaien, nu wil ik jouw lichaam”, zei Dennis wellustig. Hij keek naar één van haar borsten die bekneld zat tussen de tafel. Hij bedacht zich dat elke stoot van hem aan die borst pijn zou doen. Dit wond hem op. “Doet je borst pijn” vroeg hij naar de bekende weg. “Niet zo erg”, bekende Gina. “Dat windt me op dokter, dat windt me heel erg op” antwoordde Dennis hees.

Zoveel eerlijkheid maakte ook van Gina weer een geile dweil en ze hijgde: “Doe het dan maar harder, ik ben er voor jouw genot”. Dennis wist niet hoe hij het had en begon steeds harder tekeer te gaan. Plotsklaps realiseerde hij zich dat een gigolo niet alleen maar aan zijn eigen genot kon denken. En uiteindelijk speelde hij die middag zijn hoererol. Hij trok Gina dus weer op de tafel en zette haar op haar knieën neer. Haar enorme borsten bungelden uitnodigend aan haar lichaam. “Nu ga je me echt nemen hè”, snikte ze. “Ja, zoals jij het wilt, ga ik je gebruiken”, zei Dennis en hij nam haar van achteren. Gina voelde zich door zijn heerlijke penis gepenetreerd worden en gaf zich eraan over. “Vinger je zelf”, gebood Dennis nu, terwijl hij sneller en sneller begon te stoten. Gina deed wat van haar werd geëist. Sneller en sneller beukte het stoere mannelichaam in de ontvangende vrouw. Beiden zeiden niets, maar kreunden slechts en lieten gedachten van overgave en bezittingsdrang door hun hoofd spelen. Hier werd de oudste daad van de wereld beoefend, maar dan wel door twee mensen die zich volledig hadden overgegeven aan hun eigen emoties en verlangens.

Dennis kreunde intenser en hoger. Gina vermoedde dat hij snel klaar zou gaan komen. “Niet zo”, smeekte ze, “Ik wil dat je het tussen mijn tieten doet. Laat me weten dat ik hoerige borsten heb”, bad ze. Haar lichaam schokte voortdurend door het pompen van de steeds geiler wordende man. Met moeite kon Dennis zich losmaken van zijn beweging; hij zat tegen het spuiten aan. Maar vandaag was hij de prostituée en deed dus wat van hem werd verlangd. Gretig nam ze plaats op haar rug en steunde: “Op z’n Russisch, snel en hard. Laat me weten dat ik hoereprammen heb”. Dennis bezag de tetters van de liggende vrouw in een ander perspectief. De gedachte aan zijn schuivende lul tussen die kanjers maakte hem al knettergek. “Smeer er eerst wat kutgeil op, dan glijdt het makkelijker”, adviseerde de gigolo. Gewillig kwam de vrouw aan zijn wensen tegemoet. Voordat hij het zelf in de gaten had, pompte zijn lul tussen Gina’s tieten. Afwisselend drukte zij haar prammen harder en zachter tegen elkaar. Dit gaf Dennis een sensationeel gevoel. Al gauw was hij weer terug op zijn hoogste geilheidsniveau van die middag. Het duurde dan ook niet lang of hij kondigde weer aan dat hij zou gaan spuiten: “Het gaat komen, ik hou het niet meer”. Gina werd gek van opwinding en overgave en riep hem toe: “Laat je gaan, spuit je zaad over mij, neem bezit van mij en mijn lichaam!” Dennis gaf zich helemaal. Zijn hoogtepunt was nog niet helemaal bereikt, toen zijn zaad al begon te lopen. Het golfde zelfs op haar lichaam en Gina kreunde van overgave en genot.

Trots wreef zij het eiwitrijk vocht over haar lichaam en ze wist dat zij dit voor elkaar had gekregen. De hoererollen waren verwisseld, zij had die middag wat ze wilde. Alleen bij Dennis, alleen bij hem. Want zij kon hem vertrouwen. Want hij was het waard. Na het consult spraken ze af, dat ze zijn vaste dokter zou worden. Ook als één van zijn clientes behoefte had aan een derde persoon, dan zou hij haar meenemen. Want met hem durfde ze zichzelf te laten zien.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Post navigation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *