Wie een vrijgezellenavond organiseert, valt er zelf in…

5
(1)

Marnix zocht voor het vrijgezellenfeestje van zijn neef iets leuks. En voor dat soort gelegenheden kom je dan al snel op wijven. Nee, geen vrouwen, maar echte wijven, sloeries. Maar ja, waar vind je die zo snel en makkelijk? Dus besloot hij maar eens de hoerebuurt in te gaan.

Het was vrijdagavond. In de beruchte buurt was het een drukte van belang. Mannen die heen en weer slenterden, lonkende vrouwen. Marnix zag zelfs stelletjes geïnteresseerd naar de dames kijken. Hij was in dit deel van de stad nog nooit geweest. Hij kende de methodieken van deze buurt, nog niet. Nadat hij drie keer de hoofdstraat was ingereden, werd hij aangehouden door een sjiek uitziende jongeman. Marnix deed zijn deuren op sloten en draaide het raampje een stukje open. “Zeg, gaan je nou nog sjoppen of hoe zit dat”, hoorde hij in onvervalst stadsdialect zeggen. “Eh, ja, tja, eh…”, stamelde Marnix. “Je mot je auto parkeren en gaan wandelen”, snauwde de pooier. “Met je neus tegen de ruiten. Zo kun je toch niets zien, eikel”. De man liep weg. Nog beduusd parkeerde Marnix zijn wagen een paar straten verderop. Met knikkende knieën stapte het groentje uit en liep in de richting van de hoererij. Hij hoopte dat de pooier hem niet zou zien, maar die was allang weer met andere zaken bezig.

Meteen bij de eerste ruit was het raak. In het kamertje stond een leuke brunette. Ze had een kort leren rokje aan. Maar wat hem meteen al zijn zorgen deed vergeten, waren haar borsten. Ze had enorme uiers. Het meisje merkte hem niet op. Ze was bezig zich op te tutten, blijkbaar had ze net een klant gehad. Marnix bleef echter zo lang staan kijken, dat ze hem opmerkte. Ze had een alleraardigst gezicht. Als je haar op straat zou tegenkomen, zou je niet zeggen dat het een prostituée was. Ze wenkte hem naar de deur te komen. Schoorvoetend gaf Marnix daaraan gehoor. “Hoi, wat wil je”, vroeg de hoer met een prettige stem. “Ik wilde even wat aan je vragen”, stotterde hij. “Daar ben ik voor”, zei ze, “kom maar binnen”.

“Hoi, ik ben Manuela”, zei ze terwijl ze op het bed ging zitten. “Hoe heet jij?” “Marnix”, zei de man. Zijn ogen waren gefixeerd op haar borsten. “Ze zijn wel mooi hè”, zei het meisje, “en nog te huur ook”. “Hoeveel”, stamelde Marnix. Het zweet brak hem uit. “Honderdvijftig gulden, voor anderhalf uur zijn ze dan van jou”. “Ik heb ze eigenlijk niet nu nodig”, zei Marnix. “Het is voor een vrijgezellenavond voor mijn neef”. Manuela’s ogen lichtten op. Hengstenballen waren altijd een leuke schnabbel. Bovendien hoefde haar vent dat dan niet te weten. “Oh, maar dat verandert de zaak. Dat kost zo’n vijfhonderd gulden voor de gehele avond en nacht. Maar dan moeten jullie mij wel onderdak bieden”. “Natuurlijk, natuurlijk”, haastte Marnix zich te zeggen. “Kun je volgende week vrijdag?” Het meisje knikte en zei: “Maar dan wel nu een voorschot van anderhalf”. Marnix had daarop gerekend en trok twee briefjes uit zijn portemonnee. “Mhm”, schatte de hoer en dacht: “Die vent doet dat wel makkelijk. Die moet ik te vriend houden”. Ze stond op en deed haar hemdje uit. “Wil je niet eerst even blijven Marnix?” De man schudde ontkennend zijn hoofd en wilde opstaan. Maar de aanblik van de vrouw nagelde hem aan de stoel vast. Waar ze het vandaan haalde, wist hij niet. Maar opeens had ze een enorme wrattendildo tussen haar uiers geklemd. Ze maakte neukende bewegingen met het ding.

“Marnix, je bent volgens mij wel een goeie. Waarom blijf je niet even kijken”, kweelde ze. Ze streelde haar lichaam met haar ene hand, en bewoog zachtjes de dildo met haar andere. Marnix’s ogen rolden uit zijn kassen. Zijn onderbroek knelde. Hij voelde zich ongemakkelijk, maar de spanning steeg. Hij wist dat Manuela de hoer speelde en dat wond hem op. De vrouw ging voor hem staan. Ze bleef haar lichaam strelen. Ze klemde de dildo weer tussen haar prammen en bukte zich om haar rokje uit te doen. Haar tieten kwamen steeds dichterbij. Ze deed langzaam haar slipje uit. Het zachte vlees van haar borsten streelde zijn wangen. De dildo geurde naar rubber vermengd met kutgeil. Marnix dacht hij gek werd. “Lik mijn vlees maar”, hijgde Manuela in zijn oor. Hij zag het slipje langs haar benen op de grond glijden. In het kruisje zat een vochtig damesverbandje. Marnix stiette een rauwe kreet van opwinding en nam plotsklaps de smerige vaalbruine tepel tussen zijn tanden. “Oh, ja, niet te hard, maar bijt maar”, steunde Manuela ineens opgewonden. Marnix hoorde het niet door zijn geilheid. De druk op zijn penis, haar smerige slipje en het idee dat hij werd verleid door een hoer, deed hem hard zijn tanden zetten in de puntje van de vleesberg.

“Aah aah”, riep Manuela in pijn en genot uit. Haar hand schoot naar haar pruim. Ze trachtte de prikkelingen in haar borst weg te nemen door haar klit te masseren. Hierdoor werd Marnix zo mogelijk nog geiler. Met beide handen pakte hij de borsten stevig beet en kneedde erin. Zo had hij een vrouw nog nooit aangeraakt. Maar zij, zij verdiende het. Weer uitte Manuela haar pijn en genot tegelijk. En liet daarop een geilkreuntje volgen. “Oh mijn God”, steunde ze, “dit gaat te snel”. Ze stond op, raapte de dildo van de grond en ging weer op het bed zitten. “Ik moet het eerst even zelf opbouwen hoor”, verontschuldigde zichzelf. Ze streelde haar gemartelde borsten, eerst zachtjes, daarna steeds harder. “O Ja, kijk maar eens goed”, kreunde de hoer meer tegen zichzelf dan tegen hem. De vrouw zette zichzelf op haar knieën. Haar naakte reet stak verleidelijk in de lucht. Marnix zat nog steeds op de stoel en had zijn gulp opengeritst. Zijn vette lul stak recht omhoog. De man zorgde ervoor dat hij hem niet aanraakte. Hij was op het punt aanbeland dat iedere stimulering zou kunnen leiden tot een gigantische zaadlozing.

Ondertussen was Manuela lekker met zichzelf aan de gang. Ze had zich iets schuin tegenover de man gepositioneerd. Zo kon hij net een glimp van haar neukspleet opvangen. Marnix hield geforceerd zijn armen op de stoelleuning. De spieren in zijn onderarmen zwollen op toen hij zag dat Manuela langzaam van achteren de dildo in haar vagina schoof. Hij kreunde zachtjes. De hoer had haar ogen gesloten en steunde met haar kin op het matras. Haar enorme borsten lagen aan weerszijden van haar smalle lijfje, als gedrapeerd. Dit werd Marnix teveel. Hij moest iets doen. Hij sprong op haar af en pakte beide tieten en legde die hardhandig over haar rug. Hij boog dieper door zodat zijn neus bijna in haar neukgat stak. Met zijn buik hield hij haar prammen op haar rug gedrukt. Nu had hij zijn handen vrij. Hij leidde zijn neukpriem in haar mond. Zelf likte hij zo goed en kwaad als dat ging haar vochtige anus en schede. Manuela lag ongemakkelijk en had zelfs pijn daardoor. Maar het onbeheerste in de man, zijn gretigheid, trok haar aan. Ze kon niet bewegen en dat maakte haar extra geil. “O Jezus”, kreunde ze, “doe je het niet te hard? Je wordt helemaal gek!” “Natuurlijk word ik helemaal gek”, reageerde Marnix woest. “Niemand kan dit weerstaan, niemand!” Zijn wilde acties hadden zijn onmacht alleen maar erger gemaakt omdat ze het lekker vond.

Nijdig stond hij op en duwde haar op haar zij. Hij gaf een venijnige tik op haar borsten. Manuela kermde. “Doet dit pijn”, gilde Marnix het uit. Hij wist niets anders te doen. Hij wilde haar bezitten, hebben, neuken, eronder krijgen, maar de man wist niet hoe. Weer gaf hij een pets. “Aauwaah”, steunkreunde Manuela. Ondertussen had ze de dildo weer gepakt en schoof die met onregelmatige bewegingen in haar spleet. Tijdens het uitschuiven, zag Marnix dat de dildo besmeurd was. Het kutgeil liep er zowat af. Hij wist het niet meer en zakte door zijn knieën. Door de hevige opwinding was zijn knoertharde lul in een toestand geraakt die wel eeuwig zou kunnen duren. Onhandig zwiepte het ding met zijn bewegingen mee. “Je moet me klaarmaken”, hijgde de slet, “anders maken we het alleen maar erger”. Totaal radeloos bleef Marnix zitten. “Klaarmaken, klaarmaken. Vertel jij me dan maar eens hoe. Ik weet het niet meer”, klonk het moedeloos. “Bijt op mijn clitoris”, kreunde Manuela die nu de dildo hard tegen haar schaambeen drukte. Met deze opmerking kwam er weer leven in de man. Hij bewoog zijn hoofd in de richting van de hoerespleet. Zijn hel kwam steeds dichterbij. De neukgeuren walmden hem tegemoet. De walging versterkte zijn opwinding. Met een dierlijke grom stortte hij zich op het gelouterde neukvlees. “Hier”, gromde hij. De vrouw zuchtte en spreidde haar benen om hem er beter bij te laten.

Het was niet moeilijk de clitoris te vinden. De hoeregenotsknop stak roodgezwollen uit het zompige vrouwevlees. Voorzichtig zette hij zijn tanden erin. Manuela begon diep te zuchten. Afgaande op haar ademhaling, beet Marnix telkens een beetje harder. “O ja, o ja, zo is het goed”, stamelde de hoer. Ze greep de man bij zijn hoofd en trok op de deining van het genot aan zijn haren. Dat deed hem pijn en hij beet daardoor harder. “Ja, ja, ja, ja, ja”, riep de vrouw steeds harder uit. “Ik ga komen, komen O God, ik sterffff!!” Haar lichaam fixeerde. Ze hield de man klemvast. De hoer kwam klaar. Ze zei niets, ademde zelfs niet en op een paar spastische schokken na, bewoog ze ook niet meer.

Met het wegebben van het hoogtepunt, begon de vrouw weer te schokken en te kreunen. “Ohwowoho”, klonk het in het peeskamertje. “Dat was heerlijk”, zei ze gemeend. Het leek wel of duizenden naalden in zijn hoofd staken. Hij had het gevoel gescalpeerd te zijn. Maar de bevrediging van de vrouw, deed hem goed. Hij had deze slet weten te temmen. Met enige trots keek hij naar zijn pik. Deze stond nog steeds stijf en recht vooruit. Manuela zag het ook. “Zo”, zei ze loom, “nu gaan we die eens even bij de tand voelen”. Ze wenkte hem dichterbij te komen en nam de tokkes tussen haar lippen. “Hmm”, kweelde ze, “die smaakt naar meer”. Marnix keek op haar neer. Zijn woeste geilheid was weg. Langzamerhand kwam er weer ruimte voor het gevoel. Stilaan begon hij te genieten en gaf zich er aan over. Al pijpend en proevend, ontdeed ze hem van zijn kleren. Ook zijn overhemd was snel uitgedaan. Marnix voelde de bedompte sexlucht op zijn naakte huid.

Manuela trok hem op het bed. Zo kon ze nog intensiever in zijn neukstok happen. Ze zat met haar blote, naakte doos op zijn knie en reed mee op het ritme van haar eigen gepijp. Haar memmen wiegden tegen zijn bovenbenen. Het volle, rijpe vlees voelde prettig aan. Een dot voorvocht verliet zijn buis. Hierdoor begon Manuela meer te smakken. Geroutineerd als zij was, stopte ze met de pijpbeurt. “Zo, die is weer gevoelig. En nu gaan we hem eens flink verwarmen”. De hoer nam ruggelings plaats op de man. Even richtte zij zich op om zijn staaf in haar te schuiven. Voorvocht, kutgeil, speeksel en wat andere onduidelijke sappen maakten de doortocht zeer gemakkelijk. “Oh, je maakt me heerlijk vol”, kreunde Manuela. Ze bewoog zachtjes op en neer. Haar borsten bengelden langs haar lichaam. De opwinding groeide weer. Maar de rauwheid bleef uit. De man wist dat hij op de goede weg zat naar het orgasme.

Marnix pakte de borsten en duwde die tegen elkaar. Het zachte dellevlees welde tussen zijn vingers. Hij vond het heerlijk. De vrouw zei lief: “Grijp het maar, het is van jou. Neem het maar”. Hij sloot zijn handen. De tieten gloeiden. Manuela zuchtte. “Ik wil je zaad op mijn tieten voelen lopen. Laat me weten dat ik een vrouw ben”, steunde ze. Ze kroop van de man af en ging weer op haar knieën zitten. Nog op zijn rug liggend, keek Marnix nu recht in de vette neukopeningen van de hoer. Hij nam zijn snikkel in zijn hand en wilde zich oprichten om haar binnen te dringen. Deze aanraking en de aanblik van haar geile onderlijf werden teveel. Het zaad maakte zich al los uit zijn ballen. Snel sprong hij op. Verbaasd richtte Manuela zich ook op en draaide om. Toen zag ze dat de man zou gaan spuiten. Ze bood haar lichaam aan om het mannevocht op te vangen. Marnix greep het meisje bij haar nek en begon te schokken. “Ja, ja”, kermde Manuela, “over mij heen”. De mannelijke bilspieren spanden zich. Bij de derde stoot sproeide het zaad door de lucht. De klodders waren zo dik, dat ze op haar lichaam bleven plakken. Marnix kermde zachtjes. Het laatste zaad smeerde hij uit over haar memmen. Uitgeput liet hij zich naakt op het bed vallen.

De week daarop organiseerde Marnix het feestje voor zijn neef. Manuela was die avond de topattractie. Toch werd er niet geneukt. Dat kon ook niet omdat de heren al hadden gespoten. Manuela’s show en attributen hadden daar wel voor gezorgd. Alleen Marnix hield het droog. Hij kende Manuela al wat beter en zij hem. Later die nacht kwamen ze tot de conclusie dat er iets tussen hen ontstond. Een half jaar later werd er voor Marnix een vrijgezellenavond georganiseerd.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *