Tussen de coniferen

3.7
(3)

(zag ik Nanette het leren…
terwijl ik – inderdaad – zat te masturberen)

Het was tijdens een snikhete zomerdag, ruim 15 jaar geleden al, in het jaar van mijn ‘grote ontluiken’. Wist ik veel. Als lulletje rozewater hield ik mij die jaren daarvoor helemaal niet met sex bezig. Sporten, vissen en struinen in de bouw, dát waren mijn hobby’s!
Dat laatste deden we weleens met meisjes erbij. Hutten bouwen van bouwmateriaal. Van de onafgemaakte tweede etage naar beneden duiken, in bergen glaswol. Ik voel het nog jeuken.
Aan de ene kant waren de meisjes die aan dit soort dingen meededen, stil en bedeesd. En uiteraard; ze waren allang blij dat ze met de ‘Flying Dutchmen’ mee mochten doen. Maar ik was ook destijds was ik de beroerdste niet. Kuch.
Anderzijds dwongen ze respect af door wat ze deden, om zich waar te maken. Bij de echte durfal-dingen waren zij steevast de eersten. Zoef!, daar zag je weer ineens zo’n sprieterig lijf langsflitsen. Wij konden dan natuurlijk weer niet achterblijven. Met doodsverachting verstevigden zulke meisjes hun plaats in de groep, en dreven ons weer tot acties die mij nu nog een hartverzakking bezorgen.
Nanette was zo’n meisje, zo’n Tom Boy. Ze was ongeveer van mijn leeftijd, stil, maar vreselijk veel lef, en klein maar pezig. Altijd was ze erbij. Ze was namelijk mijn buurmeisje. Ja, ik ontfermde mij een beetje over haar. Dat durf ik best wel te zeggen. Maar eerlijk is eerlijk, haar moed deed mij ook vliegen, soms letterlijk.
Zo was er die keer bij het belletjetrekken. Ze holde net niet snel genoeg weg, en werd ruw bij haar haren gepakt door een kwaaie vent. Ik draaide me om, pakte een stok en kwam schreeuwend op hem afrennen. Van schrik liet hij Nanette los, en zette zich schrap. Nanette holde weg. Ik pleurde de tak in zijn richting, en nam ook de wijk. Ik had haar ‘het leven gered’, zei ze. Heerlijk melodramatisch kunnen kids zijn, nietwaar?

Net voordat mijn haartjes begonnen te groeien, zagen Nanette en ik elkaar niet zo vaak, tot ‘het eerste voorval’ …

Op een klotedag in december kwam ik met verkleumde handen en een lekke band terug van mijn krantenwijk. Ik had het zo koud dat ik geeneens de sleutels uit mijn zak kon halen. Nijdig pleurde ik de fiets tegen de schuur. Ooh shit, ook nog eens drie kranten over, twee teveel. Dat waren weer klachten morgen. Ik trapte nog eens tegen de fiets. Ik kon wel huilen. Ik hoorde een voordeur opengaan. Verwachtingsvol draaide ik mij om. Op dat soort momenten hoop je toch dat het je moeder is. Maar helaas, het was de andere deur. Het was Nanette.
‘Wat is er?’, vroeg ze.
‘Ach kutzooi! Ik krijg mijn sleutel niet eens te pakken’, zei ik nog eens extra teleurgesteld omdat het mijn moeder niet was.
‘Ben je ze verloren dan?’, vroeg ze nog steeds bezorgd. ‘Nee!’, snauwde ik, kijkend naar mijn fiets, ‘ik heb kouwe klauwen!’ Even was het stil, toen: ‘Wacht even, even schoenen aantrekken’. Ja, ik wachtte wel even. Wat kon ik anders doen?
Even later stond Nanette weer buiten. ‘Waar zitten je sleutels?’, vroeg ze. ‘Ik geloof in mijn rechterzak’, antwoordde ik. Ze kwam achter mij staan, en drukte haar lijfje tegen me aan. Zo zocht ze mijn zakken.
Ondanks het jochie in mij, merkte ik wel dat Nanette’s lijf veranderd was. Ze was voller geworden, vrouwelijker. Dit was nog niet zo lang. Ik kreeg ineens een wee gevoel in mijn onderbuik. Er gebeurde iets met me, en ik snapte er niets van.
‘Nee, ze zitten hier niet in’, zei ze. Ze zocht in mijn andere zak. ‘Daar ook al niet. Misschien in je broekzakken?’
Oh-oh…
Zoals ik al eerder zei, had ik in die periode ‘nog geen haartjes’. Als ik naar andere jongens keek in sportkleedkamers wist ik dat ik qua ontwikkeling nogal aan de late kant was. Niet dat het mij veel uitmaakte, eraan toe was ik er nog niet echt. Maar uiteraard was ik wel nieuwsgierig. En ik wist er, zoals iedere (pre)puber, behoorlijk veel van. En nu voelde ik Nanette…
‘He, wat is dit?’, vroeg ze. Ik kon wel door de grond zakken van schaamte. Ze voelde mijn pikkie. Nog klein, maar hard en al uiterst alert.
‘Ooh, wacht even…’, zei ze giechelend, ‘dat is je…’ Uit mijn andere zak pakte ze de sleutels, en ze deed de schuur open. Ik pakte mijn fiets. Hoewel mijn handen nog steeds gevoelloos waren, had ik het stikheet gekregen.
Ik reed mijn fiets naar binnen. Ik draaide mij om, en zag dat Nanette de deur achter ons sloot! Ooh jezusssss..!
‘Had jij daarnet een stijve?’, vroeg ze zachtjes. Ik knikte slechts, er zat een prop in mijn keel. Ik voelde me vreemd licht worden. Wat gebeurde er met me?!! Mijn piemeltje leek wel uit mijn broek te knallen.
‘Ooh’, zei ze, ‘wil je mijn borstjes dan zien?’ Ze deed haar trui uit voordat ik kon antwoorden. En haar hemdje. En daar stond ze. Nu ik eraan terug denk, was ze nog niet helemaal volgroeid. Het pezige jongenslijfje was er nog steeds in terug te zien. Maar ze had al heupen, en haar borsten waren toch al een flink handje vol. En ze zouden nog groter worden, zo weet ik nu. Haar tepels waren in verhouding te groot.
Ik kon haar alleen maar aankijken. Het brok in mijn keel greeg gezelschap, van mijn bonzend hart. En mijn hart zat óók ergens diep in mijn onderbuik, vlak bij mijn pik. Wat zeg ik? Mijn hart wás mijn pik! Ook. Ach, wat een gezeik allemaal, ik was gewoon bloednerveus, én bloedgeil voor het eerst in mijn leven! En dat met Nanette.
‘Oké’, zei ze speels terwijl ze zich liet bekijken, ‘nu wil ik jouw pik zien’. Het duurde even voordat de vraag tot mij doordrong. Ik stond daar maar.
‘Nou?’
Er klopte iets niet, dat voelde ik wel. Maar ik was te overrompeld om te weten wat. Ik gaf eraan toe, ik moest wel. Ik wilde mij broek uitdoen. En alleen al dát willen doen, dat zette mijn onderlijf in vuur en vlam! Zoiets had ik nog nooit gevoeld. Voor het eerst in mijn leven was ik geil, écht geil. Wist ik veel.
Stond ik mentaal in de fik, mijn handen waren nog steeds te dood om mijn knoop los te maken. Nanette zag me hannessen. ‘Kom maar’, zei ze, ‘dat doe ik wel’. Ik keek toe hoe ze aan mij zat. Hoe ze mijn broek naar beneden schoof, en mijn onderbroek. Haar ogen glinsterden. Ik kon overduidelijk zien dat ze dit moést doen van zichzelf. Ik vroeg mij af of zij zich misschien ook zo heerlijk voelde, en zo vreemd…
Ze zag mijn pik. ‘Je hebt bijna nog geen haartjes!’, riep ze verbaasd uit. Ik kon nog steeds niets zeggen. Ze keek gefascineerd naar mijn van opwinding kloppende jongeman.
‘Maar hij is wel stijf’, hoorde ik bedachtzaam. Ja, dominant klonk het zelfs. En toen pakte ze me vast, zo maar, ineens. Iemand anders pakte mijn piemel! Een meisje, Nanette! Mijn buurmeisje die ik altijd had beschermd. En die borstjes had gekregen, die pakte mij bij mijn piemel!
Ze liet hem bestuderend door haar handen glijden. Er kwam voorvocht uit. Dat trok natuurlijk meteen de aandacht. En ik? Ik wist niet wat dat was, wist ik veel!
Toen begon ze eraan te trekken. Dat kende ik wel, hoewel het bij mij nog nooit tot een orgasme had geleid. Ik zei al dat ik laat was.
Het was lekker. Lekker dan dat het ooit was geweest. Ik voelde meteen dat het met mijn gevoel te maken had. Dat het lekkere in mijn onderbuik en het lekkere gevoel aan mijn pik bij elkaar hoorden.
De heerlijkheid in mijn onderbuik werd erger toen ik naar Nanette keek. Ze trok niet hard, dat weet ik nog, maar ze was verbeten bezig. Blijkbaar voelde ze dat er wat zou gaan gebeuren. Ze trok me steeds sneller, steeds gretiger, en steeds overheersender…
Ik hoorde mijzelf kreunen. Ik moest wel kreunen, het ging vanzelf. Om het mijzelf makkelijker te maken, leunde ik tegen de werkbank. Ik kon niet anders dan er van te genieten. Het voelde alsof alles in mij wegvloeide, en plaats maakte voor dit heerlijke gevoel. En het werd steeds ondraaglijker. Het zou een keer moeten stoppen, maar ik wist die eerste keer bij God niet hoe! Ik dacht werkelijk dat ik op weg was naar een zoet sterven. En ik vond het heerlijk… (en ik weet nu dat dat mij nog eens extra opgeilde, vies ventje dat ik toen al was).
Ik begon mijn handen weer te voelen. Althans, ik voelde mijn nagels in de werkbank drukken. Er ging wat gebeuren, maar ik wist niet wat. Ik hield het op, ik wilde het niet. Het was nog erger dan bijna in je broek piesen. Het lukte mij om het nog langer op te houden. En nog langer, nog iets langer. En Nanette’s gezicht verwrong; ze wilde me. Ze wilde, ze wilde, ze wilde mijn ziel… En toen kwam ik.
Met een mannenschreeuw spoot ik voor de allereerste keer zaad uit mijn lichaam. En met een kinderlijk gejammer onderging ik de enorm ondraaglijke genotsgolven. Het deed zeer, en da’s achteraf bezien logisch als je bedenkt dat Nanette even enthousiast, dwars door mijn orgasme, bleef door trekken.
Ik klapte een paar keer naar voren, wist me een kwartslag te draaien en struikelde naar achteren. Bam, daar lag ik; tussen de fietsen. Mijn broek en onderbroekje tot over mijn knieën, en met een dof gevoel tussen mijn benen. Alles onder het sperma. Een zooitje, dat was het.
Vanachter door de val en van voren door het orgasme van mijn leven, ik was gebroken. Moeizaam strompelde ik overeind. Nanette hielp me niet, die had het veel te druk met het verwerken van het een en ander. Ze hield onafgebroken haar ogen op mijn kruis gericht. Ik geneerde me dood.
‘Ik denk dat we moeten gaan’, stelde ik schoorvoetend voor, ondertussen mijn broek dichtknopend. ‘Ja, dat denk ik ook’, stamelde mijn buurmeisje. Ze was inderdaad veel ouder dan ik, lichamelijk en geestelijk waarschijnlijk ook.
Zelf had ik het gevoel dat er iets te vroeg was gebeurd. Ik schaamde me, voelde me verward, en wilde dit het liefst zo snel mogelijk vergeten.
Dat was een fijn voornemen, maar daar bleef het bij: een voornemen.

Nanette’s blik leek in mijn hersens gebrand. Die hele eerste week zag ik haar ogen voor mij, waar ik ook keek. En ’s avonds droomde ik ervan. Nee, geen natte dromen, maar angstdromen. Dat mijn leven door die gretige ogen werd weggezogen.
De weken daarna werden mijn gedachten minder angstig. Ik begon mij te realiseren wat voor een spannende gebeurtenis ik had meegemaakt. Ook begon ik steeds meer sex (en porno) om mij heen te zien. Kijk, dan valt een achteloos in de bosjes weggeworpen boekje door een stiekeme rukker je ineens wel op.
Maar ook met alleen mijn gedachten. Ik hoefde maar aan Nanette te denken, en aan het voorval, of mijn vriendje werd alweer stijf. Op straat meed ik haar, doodsbang als ik was. Maar in mijn gedachten was ook zij, door mijn toedoen uiteraard, gillend klaargekomen. Ik zal jullie besparen hoe ik dat voor me zag, maar laten we zeggen dat ik de vrouwelijk anatomie nog steeds niet doorhad. Alle medische naslagwerken, en die ene oude beduimelde (viez hè?) TUK ten spijt.
Het mag misschien raar klinken, maar ik ben er nog steeds van overtuigd dat die decemberdag in de schuur mijn puberteit heeft bespoedigd. De haartjes schoten op, als onkruid. Een maand na het voorval was het trauma volledig ‘overvleugeld’ door de opwinding van de herinnering (en verbeelding uiteraard).
En, oh schaamte, ik begon haar te bespieden. De mooie dagen kwamen er aan. Hoe vaak ik me wel niet aan haar op zat te geilen, vanuit mijn zolderkamertje als zij in de tuin lag? Ik zou het niet meer weten. Iedere dag leken haar welvingen, haar vrouwelijkheid, mooier te worden. Het was sterker dan ikzelf. Die dagen liep ik sexzombie rond. ‘Nanette, Nanette, Nanette’, gonsde het in mijn hoofd en ja, weer een vette Harry!

Op de bewuste dag had ik mij al twee keer afgetrokken, waarvan één keer op Nanette live terwijl ze in de tuin lag. Ze bewoog zachtjes met haar benen, en ze streelde zichzelf. Nee, ze deed het niet opvallend. Maar jullie kennen dat wel, over haar lijfje, langs haar borsten. Mhmm, ik weet nog wat ik destijds dacht, en ik word er weer gek van! Dat een meisje, die ik nog van jaren daarvoor kende, zo opging in het genot van haar eigen lijf. Haar tevredenheid, en geluk met het worden van een jonge, mooie vrouw. Ooh, heerlijk.
Ze ging een eindje een lopen. En ik, ik moest haar wel volgen. Ik vond dat ik dat wel kon maken. Sterker nog, ik dacht er helemaal niet bij na. Ik liep mijn pik achterna!
Ze liep naar de duurdere huizen van de wijk. Het korte rokje dat zij aanhad wiegde zachtjes in de wind. Ik probeerde me al sluipend af te trekken, op het gevoel dat zij moest hebben van de zachte stof dat tegen haar naakte benen streek. Maar dat ging niet.
Nanette draaide een hoek om, en ineens veranderde haar houding. Ik dook weg. Ze begon spiedend om zich heen te kijken. Plots drukte zij zich in een coniferenhaag, en drong zo een tuin binnen van een kast van een huis. Daar gebeurde iets wat niet in de haak was…
Met een bonzend hart wachtte ik lang genoeg om zeker te weten dat de kust veilig was. Toen liep ook ik naar de plaats waar Nanette verdwenen was. Ik wrong me door de dichte grafbomen, en keek de tuin in. Mijn hart miste een paar slagen en zat ineens weer in mijn keel. Vlak naast het schuurtje, aan de kant van het zwembad en aan het oog onttrokken van het huis waar dit allemaal bijhoorde, was Nanette in een diepe, intieme kus verwikkeld met een al wat oudere man. In de dertig schatte ik hem, een ouwe lul dacht ik toen. Nu valt dat nog wel mee, maar dat terzijde…
Tussen de kussen door fluisterde hij dingen haar oor, en zijn handen streelden zeker en bewonderend over haar naakte geile lijf.
Nanette, mijn Nanette draaide krols in zijn armen. Ooh mijn God, wat gaat er gebeuren?!, vroeg ik mij af. Een ondraaglijke gloeiende spanning zette zich vast net onder mijn ribben. Nooit eerder wist ik wat de pijn van jaloezie betekende, maar op dat moment realiseerde ik mij waar al die liedjes over gingen. En toch, mijn lul stond te springen in mijn broek. Het stiekeme van die twee en het bespieden van mij, en de enorme lust die van dat tweetal uitging, er gebeurde weer iets met me. Nanette had al mijn onschuld gestolen, maar verdorven werd ik pas echt daar in de coniferenhaag op die warme zomerdag.
De man verlegde zijn strelingen naar haar benen. Langzaam gleed hij naar boven, steeds meer aan de binnenkant van Nanette’s dijbenen. Ik zag dat ze haar hoofd in de nek wierp. Ze had haar ogen gesloten en ze genoot. Vreselijk, maar wat geil! Langzaam leidde de man mijn net ontloken buurmeisje naar de grond. Nanette liet het gebeuren. Hij stroopte haar rokje omhoog. Ze had geen onderbroekje aan! Nanette had helemaal geen slipje aan!
Dronken van opwinding haalde ik mij lul uit mijn broek. Ik fantaseerde dat zij mijn lul kon zien. Na het voorval in de schuur was-ie namelijk een stuk forser geworden. Maar het was een achterhoedegevecht dat zich slechts in mijn hoofd afspeelde. De man van het dure huis had natuurlijk allang gewonnen.
Nanette begon te kreunen en ik stopte met mijn overpeinzingen. Ze lag helemaal op haar rug. Met opgetrokken en ver van elkaar staande knieën. Hij kuste haar kuiten, haar knieholten en begon aan de reis naar boven, langs de binnenkant van haar dijbenen.
Nanette richtte zich op, geil en opgewonden. Ze wilde zien wat hij allemaal bij haar deed. Volgens mij was dit de eerste keer dat zij zoiets deed. Ik zat gek te worden daar tussen de coniferen, maar Nanette werd het ook. Ze begon zachtjes te kreunen, en hem aan te moedigen. ‘Ja, ja, doe het zo ja…’ De man suste, en gaf haar te kennen stil te wezen. Ik wist het nu zeker, ook zij deden iets wat niet mocht.
Hij was bij haar kutje aangekomen. Goed zien kon ik het niet, want die eikel lag er met zijn hoofd voor. Maar hij deed het goed, hij deed het lekker, zoveel was wel duidelijk.
Aah, mijn heerlijke buurmeisje perste haar lippen op elkaar, en woelde met haar handen door zijn haren. Ik zal het nooit vergeten. Zelf was ik nog maagd, maar ik zag heel duidelijk, live, een mooie meid van sex genieten.
Haar bewegingen werden strakker, schokkender. Ze drukte haar kutje naar boven, zo in zijn gezicht. Hij pakte Nanette bij haar billen. Nu kon ze haar genot niet meer opvangen door te kronkelen en te kroelen. Haar bewegingen werden nog schokkeriger, en ze begon diep en ingehouden te kreunen. Nanette kwam klaar. Eindelijk zou ik gaan zien waar ik mij de afgelopen weken doof op had gerukt. Wat zeg je?! (‘Waar ik mij…’, ach laat maar.)
Ik kon haar kutje niet zien, dus echt kijken of ik het in mijn verbeelding bij het rechte eind had kon ik niet. Die lul lag er nog steeds voor. Maar hij befte haar echt. Lange halen maakte zijn hoofd tussen haar benen. Hij likte haar als een hond, de hond.
Met golven viel het orgasme op Nanette aan. Ze perste haar lippen op elkaar, maar toch hoorde ik het geluid. Het was harder dan zoëven, toch zei de man er niets van. Hij wilde haar, helemaal. En zij gaf het, helemaal. En mijn zaad kookte in mijn zak, helemaal.
Nanette’s tenen boorden zich in het gras. Daar spanden en ontspanden ze op de genotsgolven die haar overrompelden. Met beide handen pakte ze de man zijn hoofd, en wrong haar bekken nog dichter tegen hem aan. Nog steeds hield zij zich in, maar met gesloten mond kreunde ze om het hardst. En toen kwam ik. Ik kwam op Nanette klaar. Ik kwam op iets wat ik alleen maar in mijn fantasieën met haar durfde te hebben. Maar nu zag ik het echt, met een andere man weliswaar, maar ik was er wel bij. Ik verbeet me, niemand mocht mij horen. Maar dat was ik wel gewend. Thuis moest ik ook altijd in stilte van genot sterven.
Mijn zaad schoot uit mijn pik. Zo hoog had ik nog nooit gespoten. Ik hield mijn ogen strak op Nanette gericht. Ik fantaseerde dat zij mij nu zou zien. Dat ze ineens zou opkijken. En pats!, daar kwam nog een klodder. Het droop meteen van de kale coniferentakken.
We schokten allebei, Nanette en ik, toen we bijkwamen van ons orgasme. Alleen zij wist niets van het mijne. Ze kroop in de armen van de man, maar hij maakte een afwerend gebaar. Even wilde ik op hem aflopen om hem mores te leren. Ik durfde niet, laf en stiekem als ik was.
De man deed zijn broek uit. Zijn pik kwam tevoorschijn. Van het afstandje kon ik zien dat ik een grotere had. Dat deed me goed. Nanette zuchtte. Ik begreep haar niet. Wat zag ze in die man??? Toen boog ze zich voorover en nam de veel oudere en kleinere piemel in haar mond.
De man kreunde tussen zijn tanden, en bazig bewoog hij met zijn handen Nanette’s hoofd over zijn pik. Wat een grote lul! Ik kon hem wel wat doen! Maar tegelijkertijd begreep ik mijn buurmeisje niet. Waarom liet zij het zo met zich gebeuren? Ze kreunde, ze hapte, ze slikte, en dat steeds sneller achter elkaar. Ze werd gebruikt – hoewel ik dat woord er destijds niet voor zou gebruiken, ‘vernederd’ meer – maar ze werd er overduidelijk weer opgewonden van. Wat een hoer!, schoot het door mij heen. En met die gedachte zwol mijn pik weer op. Ooh, ik moest er weer aan trekken. Wat was dit allemaal ongelooflijk opwindend!
Hoe geiler ik weer werd, hoe meer ik mij realiseerde dat Nanette slecht was. Dat ze zich gewoon liet gebruiken!
De man pakte mijn buurmeisje bij haar billen en zette haar bovenop hem. Ze gritste naar zijn pik, en liet hem in haar glijden! Liggend hield de man zijn hand voor haar mond. Ik kon het heel duidelijk zien dat zijn kleine penis in haar gleed! Aah!, wat een gezicht! Dat wilde ik ook! Ik wilde ook neuken, zo mijn pik in een vrouwenlichaam laten glijden!
Wat er toen gebeurde, daar had ik nog niet over gefantaseerd. Nanette zette haar handen plat op de man zijn borsten, en begon op zijn onderbuik te rijden. En die pik zat er nog steeds in! Steeds heftiger en steeds wilder bewoog ze op en over hem. Ik wist niet wat ze voelde, en kon mij dat ook helemaal niet voorstellen. Maar dat het lekker was, was wel zeker. Eindelijk begreep ik waarom sex zo belangrijk was in de wereld. Mensen die dit met elkaar konden doen, dit met elkaar konden ervaren, die wilden volgens mij niets anders meer. Dat dacht de puberboy in mij, en misschien doe ik dat nog steeds wel…
De man draaide zich om, waardoor Nanette met hem mee moest draaien. En zijn pik bleef nog steeds in haar. Ze gingen op hun knieën zitten. Dit was de doggy-stand, zoveel wist ik inmiddels wel. Nog voordat hij weer begon te bewegen, schudde Nanette wild met haar hoofd op en neer. Echt verstaan wat ze fluisterde kon ik niet. Maar uit hun standje en haar houding was wel duidelijk dat hij moest beginnen. Ze wilde genomen worden. Ze wilde hem voelen. En het was zo dierlijk, zo geil, zo beestachtig. Het was precies zo zoals ik paarden weleens had zien doen, of olifanten (die laatste op tv dan). Het vrouwtje dat zich aanbood, het mannetje dat haar besteeg. Jezus, mijn balletje kookten alweer van het sperma.
Bij hem was dat waarschijnlijk net zo het geval. Hij pompte lang en hard, ik kreeg het er warm van. Maar al snel ging hij sneller, en zijn bilspieren – ik zat zo ongeveer recht achter hem – begonnen steeds spastischer te schokken. Wild pakte hij mijn buurmeisje bij haar heupen, hard kletste vlees tegen vlees. Hij naaide haar, bruut en met veel geweld. Nanette hoorde ik hard kermen. Ze moedigde hem aan, kreunde dat hij dieper moest, sneller, want ‘ze voelde hem zo lekker…’ Mijn pik gierde door mijn hand. Ik zou weer gaan komen, en beeldde mijzelf in dat ik het was die die loopse teef nam. Hier, hier, hier!!!
Net voordat ik zou komen, werd ik afgeleid. Ik hoorde hem wat zeggen, en toen ging hij verzitten. Hij deed het haastig, schokkerig. Maar ook Nanette deed hetzelfde. Ik snapte er niet van. Mijn rukken werd minder, en ik spande mijn oren en ogen tot het uiterste in, om te begrijpen wat er gebeurde. En toen, ah jezus, wat geil, nu ik er weer aan denk, toen zat hij voor haar. En hij spoot pardoes al zijn sperma tegen haar gezicht!!! Aargh!!!
Dit bracht zo’n geilreactie bij mij teweeg dat ik niet eens aan mijn pik hoefde te rukken. Tegelijk met de nieuwe zaadgolf van de man, hing ik voor de tweede keer mijn zaad aan de coniferen. Snel rukte ik door om het zo lang en lekker mogelijk voor mijzelf te maken.

Nauwelijks was de man bekomen, of er volgde een haastig gefluister. Loom en bevredigd keek ik op, om te kijken wat die twee nu weer zouden gaan doen. Maar Nanette kwam gebukt mijn kant oplopen! In een flits realiseerde ik mij dat de man haar wegstuurde. En dat ze weer bij mij door de haag moest kruipen!
Besmeurd met sperma, aarde en bruine coniferentakjes maakte ik dat ik weg kwam. Op mijn tenen vluchtte ik de hoek om, en sloeg geen acht op de mensen die op straat zouden kunnen lopen. Nanette kwam eraan! Snel hees ik mijn broek op en veegde de meeste rotzooi van mijn kleren.
Pats, daar draaide zij de hoek om. Ook zij had kennelijk haast. Even keken wij elkaar recht aan de ogen aan, toen hoorden wij een boze vrouwenstem aan de andere kant van de haag. Snel pakte ik Nanette’s hand, en we holden naar ons deel van de buurt. Ik redde haar, net als vroeger.

Ja, ik heb Nanette geneukt. Maar dat was veel later. Mijn eerste ervaring was met iemand anders. Met, ehmm… Nou ja goed, waarom ook niet; met haar moeder. Beide ervaringen houden jullie nog van me te goed.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 3.7 / 5. Aantal stemmen: 3

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *