Haar eerste storm

4
(1)

Het was een warme, maar stormachtige avond. Iris worstelde met haar fiets tegen de wind. Ze kwam net van waterpolotraining. Nog voordat ze op de dijk reed waren haar lange haren al droog gewaaid. De wind kwam pal van voren. Het ranke meisje hapte naar adem.
‘Dit is geen doen!’, schreeuwde ze en stapte af. Met haar hoofd vooruit en de fiets in haar hand vocht ze tegen de elementen. Stapje voor stapje vooruit gaan.
Een auto haalde haar in. Door de wind hoorde ze hem pas toen hij haar langzaam passeerde. Met moeite en jaloers keek het mooie donkere meisje naar passerend blikwerk. Net voordat ze zich weer op haar voeten wilde concentreren, zag ze de remlichten branden. De wagen parkeerde in de berm. Een man sprong naar buiten. Hij liep naar de achterkant en deed de kofferbak open.
‘Kom, fiets erin!’, schreeuwde de man boven het gieren van de wind. ‘Hou die klep open, ik til wel!’, schreeuwde hij nogmaals. Het meisje bedacht zich geen moment. Met één hand had ze haar fiets nog beet, met de andere hield ze de kofferbakklep open. In één zwaai tilde de man haar karretje erin. Met een touw maakte hij de klep aan de trekhaak vast. Ze sprong in de wagen, de wind loeide alsof hij terug wilde hebben. Iris werd er zelfs een beetje bang van. De man stapte in. ‘Jezus, dit is niet normaal meer’, hijgde hij. Iris’ angst ebde meteen weg.
‘Zo’, begon hij vrolijk, ‘ik ben Michiel’. ‘Iris’, stelde het meisje zich voor. ‘Nou Iris, ben ik even blij jou te hebben opgepikt. Ik had het mijzelf morgen nooit vergeven als in de krant had gestaan: Meisje van dijk afgewaaid’.
Iris lachte, hij had wel humor. Michiel startte de wagen en ze reden weg.
‘Waar moet je heen?’, vroeg de jongeman.
‘Ik woon in de Sterrenbuurt. Echt te gek dat je mij hebt opgepikt’, antwoordde Iris.
‘Ik moet thuis eerst even wat ophalen, dan breng ik je naar de Sterrenbuurt. Dat ligt toch op mijn weg’. Iris knikte, ze was allang blij. En het was een leuke vent, ze was niet bang.

‘Kom even mee naar binnen, het duurt wel even’, zei hij even later.
De wind jakkerde in de wagen. Iris stapte meteen uit. ‘Sinds mijn moeder is overleden woon ik hier alleen’, zei de man, ‘wil je wat drinken?’ Iris keek haar ogen uit. Het huisje was perfect ingericht. Ze draaide rond en zag de jongeman vragend naar haar kijken.
‘Eeh ja, een colaatje lijkt mij wel lekker’, schrok ze. Ze ging op de bank zitten. Op de salontafel lag een boekje. Ze pakte het.
Juist op dat moment kwam Michiel met een cola en een whisky de kamer inlopen. ‘Oeps!’, riep de man uit, ‘vergeten op te bergen!’ Even wist Iris niet zo goed wat ze ermee moest doen. Ze voelde zich zelfs schuldig dat ze het gevonden had. Daarom besloot ze maar net te doen of zo’n blaadje de gewoonste zaak van de wereld was. Nonchalant bladerde ze erin.
‘Zo, lees jij die blaadjes ook?’
‘Niet geregeld, maar ik ken ze wel’, antwoordde Iris stoer. Maar de waarheid was anders, het was haar eerste keer. Ze moest moeite doen om gewoon te blijven kijken, maar de plaatjes deden haar duizelen.
‘Windt het je ook op?’, vroeg Michiel geïnteresseerd. Zijn stem klonk zacht, hij was naast haar gaan zitten. Iris was nu helemaal bevangen door de foto’s van vrouwen en mannen die zichzelf helemaal lieten gaan.
‘Nou’, antwoordde Iris, ‘ik moet zeggen dat het wel iets doet. Ik begrijp het niet’, zei ze afwezig.
‘Wat begrijp je niet?’, vroeg de man. Ze schrok op en keek de man recht in zijn gezicht. Hij wachtte op een antwoord. Ze moest wel.
‘Nou’, begon ze aarzelend, ‘dat die mensen dat doen’.
‘Dat doen ze omdat ze weten dat het de lezers opwindt. Dat windt hen weer op, en voor het geld natuurlijk’, antwoordde Michiel zacht.
‘Ja, ja’, prevelde Iris.
Met een ruk stond ze op en wierp het blaadje op tafel. Ze was zichtbaar nerveus.
‘Kom, ik denk dat ik maar weer eens ga’, stamelde ze uit. Michiel stond achter haar. ‘Hoezo? Ben je bang? Ik doe je niets, alles wat jij niet wil, gebeurt niet. En alles wat jouw lichaam wil, is normaal hoor’, zei hij zacht. Iris bleef staan, haar lange donkere haren wiegden net boven haar bollende billetjes. Heel langzaam kwam Michiel dichterbij, ze hoorde zijn ademhaling naderen. Iris bleef waar ze was.

Michiel rilde, zijn wangen raakten haar haren. Hij rook shampoo en die heerlijke jonge vrouwengeur. Voorzichtig raakte hij haar aan. Hij voelde het meisje trillen.
‘Ssst, rustig maar’, suste hij. Met één vinger schoof hij het schouderbandje van haar jurkje opzij. Ditzelfde deed hij met de andere kant. Iris huiverde. Ze drukte haar armen tegen de zijkant van haar lichaam en het jurkje gleed naar beneden. Michiel hield zijn adem in: ze was daaronder helemaal naakt, op een klein wit slipje na! Hij duwde zijn lichaam tegen haar achterkant en fluisterde in haar oor: ‘Jezus, je ziet eruit als de meiden in die blaadjes’.
Iris kreunde en draaide zich om. ‘Ja, ik denk er weleens aan’, zei ze met een trilling in haar stem. Ze vond het geil eindelijk zulke gedachten uit te spreken. Tegen Michiel, tegen een wildvreemde vent die haar had opgepikt.

‘Ik doe weleens diezelfde dingen als zij, maar dan zonder dat iemand het weet…’

Voorzichtig en onwennig pakten ze elkaar beet. Langzaam en met tedere bewegingen kwamen hun lippen bij elkaar. Die eerste kus, die eerste heerlijke aanraking…

Iris opende haar mond en liet de man naar binnen. Haar tong wachtte hem op en beroerde hem liefdevol. Ze voelde zijn handen langs haar naakte lichaam glijden. Ze rilde.
‘Het gaat gebeuren, ik ben een sletje’, schoot het door haar heen. ‘Ik ga die dingen doen die eigenlijk niet mogen…’
Weer kreunde Iris. Haar moeder wist niet dat zij weleens zulke slipjes droeg. En nu, nu drukte dat verboden broekje tegen het kruis van een vreemde vent. Ze voelde zijn bobbel erdoorheen.
‘Mhmm’, kreunde ze. Dat komt door mij, dat gaat zo meteen in mij, dacht ze.
Michiel dacht dat hij droomde. Nooit had hij verwacht dat hij op deze zondagavond met een pracht van een jonge meid zou zoenen. En alles wat hij deed scheen haar op te winden. Hij genoot met volle teugen van haar lichaam. Ze was prachtig. Zijn handen waren aangekomen bij haar sterke, gespierde billen. Haar haren raakten nog steeds de rug van zijn hand.
Ze is echt fantastisch!, schoot het door hem heen. Hij kneedde haar heerlijke meisjesbillen, duwde haar onderlichaam nog steviger tegen zich aan en liet zijn vingers met de rand van haar slipje spelen. Stukje voor stukje duwde hij de zachte stof naar beneden.
Zou ze het toelaten, zou het mogen?, vroeg hij zich af. Een schok ging door hem heen. Ze bewoog haar kontje zodat het uittrekken van dat tere zachte beschermwandje gemakkelijker ging.

‘Ooh, wat ben jij heet!’

‘Ooh ja, ik ben heet, ik ben zo heet. Eindelijk, eindelijk is het zover’, dacht Iris hardop en kreunend. Haar vingers woelden onder zijn trui en speelden met zijn strakke buik. Haar kutje en haar onderbuik deden zo raar. Ze had zoiets nog nooit met iemand anders meegemaakt, alleen maar met zichzelf. Maar dan was de hitte niet zo brandend als nu. Ze zakte langzaam door haar knieën, hem overal betastend. Die bobbel, dat heerlijke harde ding in zijn broek, waarvan ze wist wat dat was, dat maakte haar bijna gek van verlangen.
Ze knoopte zijn broek open. Verscholen achter een modieuze boxershort was de pik nog steeds niet van haar. Ze hapte in de stof, geilde zich ermee op. De mannelijke geur drong er dwars doorheen. Iris sloot haar ogen en genoot. Het werd ineens vochtig tegen haar lippen.
Voorvocht!, schoot het door haar heen. Hij geeft al voorvocht af! Automatisch, omdat-ie zo meteen gaat neuken!!!
‘Wat heerlijk dierlijk’, kreunde ze hardop en in één ruk trok ze zijn boxershort omlaag. Een pracht van een mannelijke penis sprong tegen haar gezicht. Druppeltjes mannelijk voorvocht kwamen tegen haar gezicht.
Iris likte eraan, de smaak deed haar duizelen. Zoals ze in de meisjesbladen had gelezen hoe het moest sloot ze haar lippen om de eikel. Ze zorgde ervoor dat haar tanden dit gevoelige mannelijke plekje niet raakten. Haar tong speelde met de top. Ze drukte het puntje van haar tong in het gaatje. Haar ene hand bewoog over de staaf, de vingers van de andere speelden met zijn ballen.
Michiel keek omlaag en kreunde. Was het echt zo?! Werd hij echt gepijpt door een goddelijk meisje? Hij kon het maar niet geloven en bleef haar haar strelen.
‘Kom, ga eens liggen’, zei ze met zachte stem.
Voordat zijn rug de grond raakte had ze al zijn kleren uitgedaan. Ze kronkelde met haar naakte lijf over de zijne. Zijn pik werd geplet door haar heerlijke lijfj, haar borsten schoven over zijn sterke borstkas. Pas nu vielen haar stevige tietjes op. Ze was echt opgewonden, hij voelde aan zijn huid dat haar tepeltjes hard waren, Stijf en opgewonden.
Een moment later wist hij zeker dat ze zich helemaal liet gaan. Iris drukte haar schaamstreek op zijn linkerbovenbeen en begon er zachtjes maar intens op te rijden. Ze had haar hoofd op zijn borstkas gelegd en haar handen omvatten zijn middel.
‘Wat ga je doen?! Wat ga je doen?!’, vroeg Michiel zacht maar opgewonden.
‘Ssttt,’, was het nu Iris haar beurt om te sussen. Ze bewoog steeds sneller over zijn sterke dijbeen. Michiel bedacht dat haar clitoris er overheen moest rollen. Hij voelde haar nagels in zijn zij drukken. Haar steeds intensievere bewegingen werden ongecontroleerd. ‘Ik ga komen’, kreunde het meisje zachtjes uit.

‘Ik, ik ah! Ahhh! Oojojojjjjj….!’

Michiel dacht dat hij gek werd. Het aanvankelijk zo timide meisje lag na te schokken van een orgasme op zijn been!
‘Mhmmm, heerlijk! Dank je wel’, zei het meisje terwijl ze zwoel naar hem opkeek. Michiel was verbijsterd en geil tegelijk. Zo zeer zelfs dat hij niet wist wat hij moest doen. Iris kroop over zijn lichaam omlaag en schokte wat na. De man voelde dat ze een geilspoor trok over zijn been. Ze was met haar hoofd bij zijn pik aangekomen. Nu meer geroutineerd nam ze de penis weer in haar mond, alsof het niets was.
‘Mhmmm, dat smaakt naar meer’, kirde ze lachend. De onbekende spanning was er voor haar blijkbaar af.
‘Meer, maar niet in mijn mondje meer’, lachte ze ongedwongen. Ze sprong op en ging schrijlings op hem zitten. Michiel keek over zijn lichaam naar het prachtige jonge vrouwtje. Het donkere schaamhaar net boven dat verrukkelijke spleetje leek wel engelenhaar. Hij zag hoe ze zich oprichtte, zijn penis pakte en zich weer terug liet zakken. Allebei kreunden ze toen hun geslachten elkaar raakten. Michiel voelde zijn eikel in haar vochtige spleetje verdwijnen.

Heel langzaam liet Iris zich verder naar beneden zakken. Michiel keek op en zag zijn pik in haar onderlichaam schuiven.
‘Ooh mijn god, pffffft’, siste Iris die zich steeds dieper en steeds intensiever opgevuld voelde worden. ‘Je glijdt in me, ik voel je zo diep in mij. In mij, ohhh…’
De mooie jonge vrouw kon niet meer verder, ze zat op Michiel’s onderbuik. Even schoof ze met haar kittelaar heen en weer, maar hield daar al snel mee op.
‘Oei, te gevoelig’, verontschuldigde ze zich op een ontwapende manier. Het betere pomp- en glijwerk was niet te gevoelig voor haar. Integendeel, na drie op-en-neerbewegingen gleed ze als een bezetene over Michiel’s pik. De arme man wist niet zo goed wat hij ermee aan moest.
‘Ga je komen? Ga je al komen’, vroeg ze hijgend en opgewonden. ‘Ooh shit’, vloekte de man, ‘het gaat niet zo. Ik kan alleen maar komen als ik neuk. Als ik het doe!’ Het meisje zakte op zijn onderbuik. Ongemerkt wreef ze met haar klitje over zijn lijf. Het ging weer, de overgevoeligheid was blijkbaar weg. Ze sloot haar ogen en volgde haar lichaam, haar natuur. Maar dit werd Michiel te gortig.
‘Kom, ga eens op je knieën zitten’, zei hij met lichte dwang. Als Iris al had willen protesteren, dan kreeg ze daar toch niet de kans toe, want Michiel draaide haar om.
Iris ging op haar handen en knieën zitten. Nu is het mijn beurt, dacht de man. Hij kwam hier al snel van terug toen hij zag dat Iris met haar vingers haar eigen kutje beroerde. ‘Geen genade!’, siste hij tussen zijn knarsende tanden door. Hij nam zijn pik ter hand, richtte die op haar heerlijke kutje en duwde zijn lichaam naar voren.
‘Oempfff!!’, kreunde het meisje luid, ‘mhm, heerlijk!’ Over haar schouder bekeek het ze het tafereel. Ze voelde en zag dat de man van achteren in haar bezig was. Ze zag hem stoten, in haar, in haar… Ze voelde hem, ze voelde wat ze met haar eigen vingertjes teweeg bracht. Iris dacht dat ze droomde. De botte geilheid sloeg weer toe, nog harder dan zoëven.

“Neuk me, neuk dit sletje. Ooh ja, bevuil me, doe het in me!”

Michiel’s opwinding steeg door overgave. Dat dit uit de mond van zo’n op het oog onschuldig en bloedmooi meisje kon komen?!
Hij voelde hoe klodders sperma zich losmaken uit zijn onderlijf. Hoe moet ik komen?! In haar?! Of anders….?, vroeg de man zich in paniek af. Maar de natuur won het van hem; terwijl hij zich allemaal afvroeg, nam hij steeds harder, sneller en bruter. Iris begon onder zijn lijf te kronkelen.

‘Ja, ja, ja, neuk, neuk, neuuuuuuk mèèèè!!!’, schreeuwde ze uit. Dat sletje, dat smerige sletje!, schoot het nog door de man heen. Als in een reflex draaide hij met zijn onderlijf. Nauwelijks was hij uit haar of het eerste zaad spatte in het rond. Hij richtte, telkens met zijn lichaam naar voren slaand, zijn pik op haar lijf en spoot zich leeg.
Iris draaide zich onder de zaadstroom om. De laatste klodders dropen uit zijn lul en vielen op haar buik. Ze trok de man naar zich toe en sloeg haar benen om zijn lichaam. Michiel voelde sperma tussen hun lijven plakken. Iris wriemelde de snelverslappende en natte penis in haar even zo vochtig kutje.

Nauwelijks bekomen van zijn orgasme, voelde Michiel het meisje onder hem schokken. Met zijn uitgespoten pik in haar kwam zij weer klaar. Ze schokte in zijn armen en fluisterde achter haar adem. ‘Dank je wel, dank je wel’.

Iris had haar kleren aan en keek naar buiten. De wind was gaan liggen. Op de plek waar ze zojuist de liefde hadden bedreven lag Michiel te slapen. Ze draaide zich naar hem toe en keek hem aan. Hij had dingen in haar losgemaakt die ze nu beter wilde leren kennen. Michiel was een lieve man, maar hij kwam te vroeg. Ze deed toch maar weer haar slipje uit en legde het op zijn borst. Hij snurkte. Iris deed haar jas aan en sloot voorzichtig de deur.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *