Mijn eerste keer Down under

0
(0)

Australië, onze zomer, daar de ‘winter’ van 1987. Het land wordt overspoeld door ‘backpackers’ – jongeren uit Europa trekkend en werkend door het oude continent.

Ik zou op kantoor gaan werken en pas later van het land genieten. Op mijn derde dag ging het reclamebureau failliet. Daar stond ik, negentien, ex-junior copywriter, slechts met twee weken salaris oprotbonus op zak. Ik zegde de huur op, hees de zak op mijn rug en verdween uit Melbourne met de East Australian Buscompany. Surfers Paradise, het Benidorm van de Oostkust. Daar zou ik werk vinden, waarschijnlijk in de horeca. Het was spannend, verderf zoemde op de achtergrond. Criminaliteit was een al gekozen laatste mogelijkheid, hoerenjongen de optie die er vóór kwam. Ik voelde me heerlijk. In de bus, van het blikken type Greyhound, kreeg ik drie echte doodservaringen. Ik voelde me heerlijk.

Het getoeter maakt je wakker, je kijkt uit het raam en ziet de tegenliggers recht op je afkomen. Momenten later realiseer je je dat ze hier linksrijden – tegenliggers razen aan de verkeerde kant. Helemaal bij je positieven zucht je, kijkt om je heen en doezelt weer weg. De bus stopt, halte Canberra. Al acht uur in de bus voel ik me vies. Slaperig stommel ik uit het stinkende blik. Buiten rek ik mij uit. Een man kijkt naar me, ik kijk ongeïnteresseerd terug. Het is vijf uur ’s ochtends, toch leeft het wegrestaurant. Rauwe kerels, bestuurders van Road Trains, de grootste vrachtwagens ter wereld. Bewonderend kijk ik naar ze. Buitenom loop ik naar de wc. Slechts één lamp werkt, in het vale licht vechten de meest smerigste beesten om een plekje. Het stinkt, maar in de spiegel zie ik een tevreden jongen. De deur gaat open, de staarder komt binnen. Via de spiegel kijken we naar elkaar. Hij komt achter me staan. Ik hoor zijn ademhaling, ik voel het. Ik doe niets, kijk slechts naar zijn spiegelbeeld. Mijn hart klopt. Zijn beide armen glijden om mijn middel, mijn knieën knikken. Zijn handen zoeken de knoopjes van mijn korte broek. Ik krijg ineens een stijve. Het is de eerste keer, ik doe niets. Mijn broek glijdt langs mijn benen. Ik heb geen onderbroek aan, nooit trouwens als het warm is.
Achter me hoor ik een zachte kreun en vrijwel direct daarna glijden handen over mijn witte billen. Mijn knieën willen maar niet stil blijven staan, zelf doe ik niets. Even voel ik niets meer, dan word ik tegen mijn rug voorover geduwd. Ik geef mee, mijn hart klopt tegen mijn slapen – harder. Mijn spiegelbeeldhoofd komt dichterbij, ik kijk mezelf aan. De ogen zijn geloken. Ik zie ze sluiten als hij naar binnendringt. Eerst langzaam. Ik heb moeite me te ontspannen, maar doe mijn best. Ik word gevuld, steeds dieper schuift hij in me, dan voel ik zijn onderbuik tegen mijn billen. “Heen en weer”, komt in mijn hoofd. Hij pakte mijn kont en doet het, heen en weer. Steeds sneller. Hij verkracht me. Ik voel mijn aars sneller leeg en vol worden. Ik zie mijzelf. Op de tast zoeken mijn handen steun aan de wastafel. Ik ga beter staan om niet teveel mee te geven. Zijn nagels dringen in mijn kont, krachtig en pijnlijk. Zijn ballen slaan tegen mij aan. Hij kreunt luider, gejaagder. Hij verkracht me, ik hijg, pak mijn stijve en trek. Achter me, diep vanuit zijn keel, hoor ik hem kreunen. Hij spuit, dikke golven sperma wellen in mijn jongenskut zoals dat dan heet. Meteen begint het langs zijn pik uit mij te lopen. Het is kleverig, nat en verschrikkelijk geil. Hij glijdt uit me, rilt. Ik draai me naar hem op, maar hij is al een wc ingedoken. Daar sta ik dan, met mijn bevlekte reet en een enorme pik. Ook ik duik een wc in, naast de zijne, bang als ik ben dat er andere mannen binnen zullen komen. Ik ga op de vuile wc-bril zitten en ontspan mijn billen. Ik voel het sperma uit mij lopen. Te geil om van mijn eigen pik af te blijven. Ik trek me af. Op zaad dat uit mijn lichaam komt, op mijn verkrachting, op de het heerlijke gevoel dat bezit van me heeft genomen. Mijn kontje schraalt nog heerlijk na. Maar de aanzwellende jeuk overstemt al snel dat gevoel. Ik ga klaarkomen. Dan kijk ik omhoog en zie mijn verkrachter over het muurtje naar mij kijken. Ik schrik, wil eerst stoppen. Dan zie ik aan zijn gezicht en aan zijn bewegingen dat ook hij zich weer aan het rukken. ‘Vond je het lekker, zo’n vette pik in je kutje?’, kreunt hij me geil toe. ‘Ooh ja, klootzak. Je hebt me verkracht’, steun ik al rukkend op mijn beurt, ‘maar het was heerlijk. Kijk naar me, kijk hoe ik me erop aftrek!’ Hij begint harder te snuiven, mijn adem raakt vast. Ik wil dat hij ziet hoe mijn sperma uit mijn pisgat vliegt. Met die gedachte kom ik klaar, heftig, niets ontziend en totaal mezelf overgevend aan de lust. Ik hoor ook hem kreunen. Mijn warme zaad stroomt op mijn hand. Hij kijkt er met samengeknepen oogjes naar en stoot dan ook een ingehouden geilkreun uit.

Samen lopen we naar zijn truck. Hij neemt me mee, niet naar Surfers paradise, maar naar Townsville, veel noordelijker. Onderweg moet ik hen drie keer pijpen. Voor het eerst in mijn leven slik ik sperma. Het is smerig en heerlijk tegelijk. En daar, op die eindeloze stofwegen van Queensland, hou ik van het leven en ben ik voor het eerst gelukkig.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *