Ik heb mij gegeven aan harde sex

0
(0)

Sinds januari 1997 ben ik alleen. Hans, mijn man, ging er met mijn beste vriendin vandoor. Ik kende Lieve al vanaf de middelbare school. En het was een schat van een meid hoor. Aan één kant vervloek ik die twee om wat ze mij hebben aangedaan, maar aan de andere kant vind ik het heel belangrijk dat zij samen gelukkig worden.
Hans en ik waren niet gelukkig. Vooral op sexueel gebied konden wij niet zo goed met elkaar opschieten. Vroeger was ik een hete donder. Lieve had altijd wel een soort van ontzag voor mij, op dat gebied. Ik kon iedere jongen krijgen die ik maar wilde. En dat waren er nogal veel die tijd. Ik wilde ze allemaal, want de eerste keer was het meest spannend. Toch stond ik niet als slet te boek. ‘Dat komt omdat je de jongens imponeert’, zei Lieve dan altijd. ‘Ze durven niet over je op te scheppen. Ze hebben het gevoel dat jij ze genomen hebt’.
Ja, dat vond ik altijd wel leuk om te horen.
Maar goed, ik leerde Hans kennen, en hij was eigenlijk zo’n zelfde soort mens als ik. Ze spraken met ontzag over hem. Ook hij was voor een grote groep aantrekkelijk, vrouwen wel te verstaan. En hij ook wilde ze allemaal hebben, voor één keer. Maar wij met elkaar samen ging niet. Eigenlijk wist ik al dat Lieve en hij wat hadden, maar toch kwam de klap hard aan.
Het afgelopen jaar ben ik weer gaan zwerven, zoals ik dat noem op sexueel gebied. Ik ontmoette een meisje dat van gang-bangs hield: Mariska. Tegenwoordig doe ik de vreemdste dingen, samen met haar en met de vele mannen die wij via contactadvertenties uit sexboekjes halen. Maar die eerste keer…

Ik zat te kijken hoe mijn vriendinnetje de drie leden van dat andere geslacht opwond. Ik moet bekennen, ze zag er heel appetijtelijk uit. Helaas was ze die avond niet voor mij, van mij. Ze gebaarde de mannen om haar heen te komen staan. ‘Doe eerst jullie kleren uit’, gebood ze, ‘dan kan ik kijken welke acties de meeste respons oplevert’. De heren keken elkaar veelbetekenend aan en al snel stonden ze in hun blote gat. Hun lullen waren niet geheel slap meer. Penissen, ook Mariska vond het altijd opdringende, indringende organen.
Slechts geschapen voor het eigen genot, met zo’n gevoelige eikel als centraal punt. Maar nu staarde het meisje zwijmelend naar de vette speren, en ik zat er maar naar te kijken!
Mariska was ook helemaal bloot en ging op haar rug liggen. Ze trok haar benen iets op en begon zichzelf langzaam te strelen, te betasten. Ik krijg het er nog warm van als ik eraan denk. Ze deed het wel heel erg geil. Mijn vrouwtje gebaarde de heren iets dichterbij te komen staan. De nog net hangende lullen bengelden hierdoor voor haar neus. Ik hoorde haar diep snuiven. God weet hoe opgewonden ik erdoor werd. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet van mijn kutje af kon blijven. Iedere golf van mannelijkheid deed Mariska rillen en haar masturberende hand versnellen. De penissen priemden niet lang daarna stram naar boven. Vlak voor hun, en mijn, ogen hield Mariska haar schaamlippen uit elkaar. We konden zien dat ze heel erg opgewonden was. Haar lustcrème deed de gehele schaamstreek oplichten van nattigheid.
‘En nou wil ik dat jullie rondjes om mij heen lopen en één voor één jullie lullen in mij proppen’, kreunde mijn vriendin. De eerste man deed het goddank rustig aan. Ze moest nog worden geopend. Snel zal ik die eerste penetratie niet vergeten. De kerel pakte zijn stramme paal en zette die tegen de lichaamsopening van mijn poesje. Ze bewoog wild met haar onderlichaam heen en weer. ‘Druk me. Stop het in me’, hoorde ik haar steunden. De man gleed toen zachtjes in haar spleet, dat zachte kutje! Haar mooie blonde haar bengelde naar beneden. Ik zag dat ze haar ogen had gesloten. Het meisje genoot ervan dat ze werd genomen. Met enige spijt zag ik dat ze de man wegduwde en zichzelf openstelde voor de volgende. Deze deed het iets ruwer en sneller, om vervolgens plaats te maken voor nummer drie. Het ging nu hard. Iedere man stootte niet meer dan twee keer in het lijfje van het meisje en maakte toen plaats voor de ander. Mariska vingerde er lustig op los. Ik zag dat de vingers van haar andere hand zich kromden en ontspanden op het ritme van haar genot. Ik moest wel, kon niet anders doen dan mijzelf bevredigen. Steeds geiler betastte ik steeds onbeschaamder mijn vagina. Ik wilde dat ze naar mij keken. Ik wilde de aandacht trekken. Maar deze mannen kwamen voor Mariska, en voor de gang-bang. Toen realiseerde ik mij dat ik ook zoiets wilde.
De neukbewegingen gingen nog sneller, maar iedere man moest wel wat langer in haar spleet blijven. Haar lichaam trilde geweldig bij iedere stoot terwijl ze haar schaamstreek bleef betasten. Toen zette ze haar voeten naast haar hoofd. We kregen uitzicht op haar heerlijke gaatjes, die door het naar bovenstaande kontje werden onthuld. ‘Mhmm, wat een heerlijk lijf heb je toch’, merkte één van de mannen op. De anderen knikten en maakten meteen van de gelegenheid gebruik door in haar reetje èn in haar vagina te stoten. Mariska gebaarde de vrijstaande man dichter naar haar toe te komen. ‘Trek jezelf boven mij af’, kreunde ze hortend en stotend door de bezitterige acties van de neukende mannen. Het meisje had dat echter niet hoeven zeggen, want de hengst trok zich constant af. Terwijl ze af en toe een half open oog opsloeg naar de masturberende man, gaf zij zich nu helemaal aan de andere twee.
‘Neuk mijn gaatjes. Stoot in mijn holletjes, omdat ik dat wil’, fluisterde ze hijgend. Op dat moment werd het mij iets teveel. Ik kreunde en trok daarmee de aandacht van Mariska die mijn kant opkeek. Ik zag haar kijken terwijl er twee pikken in en uit haar lichaam werden gehaald. Ze had geloken ogen. Zo had ze nog nooit naar mij gekeken. Ik kwam klaar. Ik kwam zo heftig als ik nog nooit bij mijzelf had ervaren. Ik huiverde, trilde en snikte in de stoel. Zoiets zou ik ook weleens willen meemaken, schoot het door mij heen. Dat nog meer mannen geil werden op mij, en dat ik eigenlijk niets zou kunnen doen dan alleen maar liggen en ontvangen… En het ondraaglijk genot hield nog even aan.
Mariska moest op haar knietjes zitten. ‘Trek jezelf nu tot het sap op mij valt’, geilde ze tegen haar neukers. De rukker mocht zich nu op en in haar lichaam uitleven. ‘Naai me van achteren. Naai mij diep’, gilde ze het uit voordat ze de derde leuter in haar mond nam. De man pakte haar bij de billen en haalde flink door. Zijn begerige handen voelden aan haar clitoris. Hij masseerde haar hard, te hard naar mijn zin. Vreemd genoeg liet zij hem gaan. Het geile vrouwtje stond op het punt klaar te komen. Haar ogen geloken, het kippenvel op haar huid. Ooh, wat is dat mooi om zo’n geile vrouw te zien.
Haar bewegingen werden steeds ongecontroleerder, kwijl liep uit haar mond. Geluidloos bereikte ze haar hoogtepunt. Tranen sprongen in haar ogen. Met een klap viel ze op haar buik. Uitgeteld.
De mannen gingen echter gewoon door. Een nieuwe opwindingsgolf nam van mij bezit. Ze gunden haar gewoon geen rust!
Maar Mariska liet ze gaan. Spreidde zo wijd mogelijk haar benen, en gaf de mannen wat ze wilden. Ik zakte terug in de stoel en deed mijn slipje goed dat in de consternatie overal in was gaan zitten.

De mooie vrouw lag uitgeteld, plat op haar buik met armen en benen gespreid. De neuker had zijn plaats ingeruild voor de derde man, die met evenzoveel gemak zijn kokkerd achterlangs in haar schoof. Hij steunde slechts op zijn armen en voeten. Zijn lichaam beschreef grote, golvende bewegingen terwijl hij de lat in mijn Mariska pompte. De rukker daarentegen, of juist daardoor, kondigde zijn orgasme aan. ‘O jee, nu ga ik spuiten’, zei hij zielig. Een toon die je niet van een professional zou verwachten. Ik zag dat ze haar hoofd oprichtte en haar mond opensperde. ‘Ze wil het zaad slikken’, schoot het door mij heen. De kriebels in mijn onderbuik tierden weer welig.
Met een heftig gekreun kwam de man klaar. Hij bewoog wild met zijn lijf en op iedere schok, verliet een kloddertje sperma zijn vette neukstaaf. Veel daarvan misten doel en viel op Mariska’s rug. Maar een aantal fikse druppels landde in haar mond. Ze hapte het zaad hoorbaar weg. ‘De twee anderen ook. De twee anderen ook’, proestte ze het uit. Aan haar stem te merken was ze erg opgewonden. De andere heren moesten om haar heen komen staan en zich op haar aftrekken. Ze vingerde zich daarbij en speelde met het zaad op haar tong. Dit alles had op de heren een positieve invloed. Eén van hen poerde in haar spleet, de ander probeerde haar te tongen. Hun bewegingen werden gretiger. Mariska dwong hen te kijken hoe ze de klaargekomen collega hard in zijn kont begon te knijpen. Hij stiette pijnkreetjes uit. Toch liet hij mijn schatje begaan, hij bukte er zelfs wat voor, die slet!
Het orgasme van de beide andere heren was gearriveerd. Ik keek naar de mannelijke lijven en zag dat hun achterkant zich helemaal spande. Deze menselijke kabeltouwen bleven zichtbaar totdat hun zaad op mijn vriendin viel. Ik genoot ervan dat ook ik mij als een echte slet kon gedragen daar in die stoel. Mijn kut scheidde vocht af als een fontein, zo leek het wel. Ik ontblote meer voor mijzelf dan voor hen mijn borsten. ‘Hier, wil je dat zien?!’, geilde ik ze toe. Maar niemand had het in de gaten. Mariska baadde zich in de weelde van de spermaregen, en de mannen werden daardoor helemaal in beslag genomen. Mijn vriendinnetje smeerde zich er helemaal mee in, wentelde in de mannelijke viezigheid. Ze riep mij. ‘Vrij met mij, alsjeblieft’, smeekte ze. Dol van blijdschap ging ik op haar liggen. We kusten elkaar intens. Onze venusheuveltjes tegen elkaar, mannelijk vocht kleefde in ons schaamhaar. Ik kuste haar tepels, proefde ook hun vocht. Zij likte mijn sneetje, Zoende, zoog, brieste, wilde het opsnuiven. Toen kwam ze weer op gelijke hoogte naast mij liggen.
We zoenden elkaar nog eens. Allerlei vreemde geuren en smaken vermengden zich met het bekende. We genoten, reden met onze schaamstreken op elkaars dijbenen. Ik was dolgelukkig. Ik kon mij geven aan zoiets extreems, ik genoot ervan. En het was de eerste keer dat ik zo intens vree, met een vrouw. En allebei bezwangerd met veel sperma.
Een week later had Mariska weer wat geregeld, nu voor mij. Zeven mannen waren het. Ooh, my God! En toen was zij het die zou blijven kijken. En weer deden de mannen precies wat wij wilden. Heer-lijk!!!
Ik weet nu dat een gewone relatie er voor mij niet meer inzit. Ja, of hij zou mijn extreme sexbeleving willen accepteren. Of misschien raak ik wel zo verliefd, dat ik bereid ben dit voor hem op te geven. Maar dat betwijfel ik. Want op die totale overgave ben ik nu eens verliefd geraakt.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *