Kicks en geile mystiek aan de rivièra

0
(0)

Hij had een ruige nacht achter de rug. Twee vrouwen hadden hem plezier bezorgd, veel plezier zelfs. Er was zelfs een moment tijdens het sexspel dat hij dacht dat hij ‘het’ had gevonden. De jongste van het tweetal lag vastgebonden op bed, geblinddoekt en met een prop in haar mond. Zo had hij dat gewild en zo hadden ze het gedaan. Maar eenmaal onbeweegbaar, vond zij het toch wel een beetje eng worden. Haar oudere vriendin wilde haar helpen, maar Jean stond dat niet toe. Sterker nog, voor de verschrikte ogen van het vastgebonden meisje, neukte hij haar vriendin, keihard en bot. Aanvankelijk stribbelde deze enorm tegen, ze moest immers haar angstige vriendinnetje bevrijden. ‘Nee, ik wil niet dat je het doet. Niet op deze manier’, had ze hem van over haar schouder toegeschreeuwd. Maar Jean was er doof voor. Krachtig als hij was, bond hij haar polsen aan de bedspijlen vast, naast de vastgebonden handen van het angstige jonge meisje. Ferm pakte hij haar billen vast en propte van achteren zijn knoertharde lul in de redelijk vochtige spleet. Vrijwel direct begon hij wild te pompen. Gaandeweg de neukpartij nam de tegenstand van de oudere vrouw af. Ze begon haar lichaam zo te positioneren dat hij haar flink kon nemen. Het tegenstribbelen ging bijna onmerkbaar over in steeds intensiever gekreun. Wild en bijzonder opgewonden keek Jean naar de twee vrouwen terwijl hij straf door bleef pompen. De vrouw die hij neukte sloot van genot haar ogen. Maar de man wist dat dat niet de enige reden was. Ook van schaamte hield zij haar ogen dicht, schaamte ten opzichte van haar vriendin die hulpeloos vastgebonden op het bed lag en verwachtte dat de oudere vrouw haar zou helpen. Maar het overweldigende genot, de verkrachting die ze van Jean moest ondergaan, weerhield haar daarvan. Jean raakte de controle over zijn lichaam kwijt. Zijn pik in de belegen kut zwol op tot voor hem ongekende proporties. Maar de opwinding was te groot om klaar te komen. Net voordat de man lichtelijk in paniek zou raken, keek hij naar het vastgebonden meisje. Ze huilde. In een fractie van een seconden begreep hij niet waarom, maar toen hij dat wel deed trok een bevrijdende kramp door zijn scrotum. ‘Ze huilt natuurlijk omdat haar vriendin niets meer doet om haar te bevrijden! En geniet van de aanranding!!!’, schoot het door hem heen. Diep drongen zijn nagels in de kont die zover mogelijk naar achteren stak zodat de eigenaresse ervan hem zo goed mogelijk kon voelen. Deze ongekende opwinding, de onmacht van vrouwelijk genot; Jean dacht hij het gevonden had. Hij spoot het onderlijf van de belegen vrouw vol met zijn zaad.

Toch was het gevoel net zo snel verdwenen als dat het gekomen was. Met zijn bevrediging was zijn rol in het trio ook uitgespeeld. De volgespoten vrouw maakte snel haar huilende vriendin los en poogde haar te troosten. Minachtend keek Jean het tweetal aan. Al snel liep hij naar de woonkamer en wachtte op de ochtend. En terwijl hij naar de opkomende zon keek, hoorde hij boven in zijn slaapkamer de vrouwen de liefde met elkaar bedrijven. ‘Blijkbaar hebben ze het bijlegd’, dacht Jean schamper. ‘Of misschien heeft die jonge slet haar vriendin begrepen en wordt er nu ook geil van’, Aan de geluiden te horen werd de opwinding steeds heftiger. Jean wenste het allemaal niet meer aan te horen. Hij kleedde zich aan en stapte de jonge dag tegemoet.

Hij had geen bepaald doel voor ogen, maar drentelde wat door de ontwakende oude binnenstad. Dit was het echte Saint Tropez. Hier woonden de mensen wiens voorouders ook al in dit van oorsprong arme vissersplaatsje leefden. Met de onrust in zijn lijf, maar geïnteresseerd in de bouwvallige huizen en nauwe steegjes, liep hij verder, het rijkeluiszoontje op leeftijd. Hier en daar schrok hij op van scharminkelige, verwilderde katten die schichtig wegschoten als hij voorbij kwam. Een oude vrouw scharrelde onder een trap die van de grond naar de voordeur leidde. Ze keek hem tussen de open treden aan. ‘Bonjour’, groette Jean de twee diepliggende, maar heldere ogen in het gerimpelde gezicht. Het oude vrouwtje ratelde terug in een dialect die de rijke man niet kon verstaan. Jean haalde zijn schouders op en liep verder. Het aantal oude houten huizen verminderde. Jean moest tot zijn spijt constateren dat hij langzaam het oudste gedeelte van Saint Tropez verliet. Hier, zo wist hij, begon het business district. De in steen gerenoveerde herenhuizen herbergden tal van kantoortjes en zakelijk dienstverleners. Ruimte was hier schaars, de grond was duur. Jean zag dat vrijwel alle huizen naast elkaar stonden. Daar waar dat om bouwkundige redenen niet mogelijk was, werden de kapitale panden gescheiden door ijldunne steegjes. Nauwe, aan beide kanten ommuurde straten van nauwelijks een tegel breed waar niemand iets aan zou kunnen hebben.

Hoewel Jean voor zijn gevoel al uren door de oude binnenstad liep, leek zijn Saint Tropez nog steeds diep in slaap. Maar hij weet de rust in deze zakelijke wijk aan het feit dat hier bijna niemand woonde. Opeens werd zijn aandacht getrokken door een licht gekreun en gehijg. Voorzichtig sloop hij naar het smalle steegje waar het geluid uit vandaan leek te komen. Met zijn rug tegen de muur schuifelde hij voetje voor voetje dichterbij. Het geluid werd intenser, duidelijker. ‘Wat er zich ook afspeelde’, dacht Jean, ‘het is in de steeg’. Hij was bij de rand aangekomen. Behoedzaam draaide hij zijn hoofd om het hoekje en keek de smalle doorgang in. Het was er donker, zijn ogen moesten even wennen. Maar voordat die zich volledig hadden aangepast, zag hij een smalle gestalte staan. Een gestalte die met de rug tegen de muur van het hetzelfde pand aanstond als waar hij zich achter verschool. Jean’s ogen werden groter. De gestalte was een vrouw, een bloedmooie vrouw met lange blonde haren. En profile zag hij dat ze haar ogen had gesloten en ze hield haar hoofd achter in de nek. Af en toe openden haar prachtige, zwoele lippen zich en lieten een zacht gekreun ontsnappen. De man liet zijn blik over de rest van haar lichaam glijden. Ze had een bloemetjesjurk aan. Het lijfje ervan omsloot een paar prachtige volle borsten. Aan de stevige punten op de top ervan, maakte Jean erop uit dat deze vrouw geen bh aan had. Het duurde even voordat de man zich met een schok realiseerde dat haar armen en handen zich intensief ter hoogte van haar kruis bewogen. Meteen schoot zijn pik tegen de binnenkant van zijn broek. ‘Ze vingert zichzelf!’, schoot het door de man heen. Hij fixeerde zijn blik op haar schaamstreek. Met haar handen hield ze de onderkant van jurk wat omhoog. Ondanks de duisternis kon hij de binnenkant van haar dijen en een toefje schaamhaar ontwaren. Daaronder zag hij het wit van een kanten slipje. ‘Ze heeft haar slipje uitgedaan!’ Jean raakte over zijn toeren. Hij struikelde en kwam met zijn gehele lichaam voor de ingang van de steeg te staan.

Jean durfde niet op te kijken. Hij realiseerde zich dat de vrouw hem beter kon zien dat hij haar. ‘Wat doe je daar?’, hoorde hij een prettige vrouwenstem vragen. ‘Ik eeh, tja, liep een beetje rond en ik hoorde iemand kreunen’, wist Jean er stamelend uit te brengen. ‘En dus kwam je even kijken?’, ging de vrouw verder. Een trilling was in haar stem op te merken. ‘Ja’, antwoordde Jean, verbaasd over haar laconieke gedrag. ‘Ze zou zich toch ook moeten doodschamen?’, schoot het door hem heen. ‘Kijk dan maar even verder, ik was net aardig op gang gekomen’. Met stomheid geslagen keek Jean naar de vrouw. Ze had haar rokje nu helemaal omhoog gedaan. Haar slipje werd strakgespannen, halverwege haar dijen, door haar gespreide benen. Ze masseerde met beide handen haar schaamstreek. Jean zag iets, maar kon door haar wulpse bewegingen en de schaarse lichtval niet onderscheiden wat het was. Ze bracht haar bekken wat naar voren. De ochtendzon wierp wat van haar onzekere stralen in het nauwe steegje. Wat Jean zag benam hem de adem. Haar venusheuvel was prachtig geplaveid met pluizig, zacht schaamhaar. Daaronder zaten haar schaamlippen. Het geplooide vlees werd zachtjes maar intens van elkaar gehaald door haar vaardige vingers. Rond de opening tot haar hemelse binnenlichaam was de vrouwenvrucht nat en gezwollen. Nu kon Jean zien wat hij zoëven al had opgemerkt. Uit haar spleet stak een nylon koordje. Zijn eerste reactie was dat het een tampon moest zijn. Maar de man realiseerde zich dat tampons niet met nylon geleverd werden. ‘Zie je dit koordje?’, hijgde de vrouw alsof ze zijn gedachten had geraden. ‘Schrik niet, maar hierom sta ik in deze steeg. Mhmm, hierom moet ik mijzelf betasten, bevredigen’. Ze begon wilder en wilder met haar onderlijf te draaien.

In een spraakzaam verlichte steeg stonden twee mensen, maar voor Jean voltrok zich voor zijn ogen een steeds wilder wordende orgie van individuele wellust. Het beeld van de wulps en hevig bewegende vrouw vulde heel zijn bevattingsvermogen. Ze draaide zich weer met de rug tegen de muur en bewoog haar kontje ertegenaan. Het was alsof ze hem vergat. Ze sloot haar ogen en wierp haar hoofd in haar nek. De vrouw begon luider te kreunen. Met grote ogen keek Jean toe hoe ze aan het koordje trok. Een grote bal kwam uit haar spleet tevoorschijn. De vrouw hijgde, wist van genot niet meer wat ze met haar lichaam moest doen. Ze nam de bel-wah bal in één van haar handen en stimuleerde daarmee haar clitoris. Haar gekreun nam in volume af, maar werd intenser. Weer trok ze aan het touwtje. Een tweede bal kwam uit haar vochtige neukhol. En ook deze bracht ze in de buurt van haar clitoris. Met een enorme pik in zijn broek zag de rijkeluizoon dat ze met de twee orgasmeballen haar clitoris leek te pletten. Er moest in elk geval nog één bal in haar kut zitten, want er stak nog steeds een koordje uit. Jean wist niet meer hoe hij het had. Zijn pik en zak schreeuwden om geleegd te worden. Maar gaf hij eraan toe, dan zou hij ongetwijfeld een hoop van dit schouwspel moeten missen. Dus bleef hij kijken. Hij had nooit kunnen vermoeden dat een vrouw zo opgewonden, zo geil zou kunnen zijn. Onmiskenbaar steeg haar genot, er leek geen einde aan te komen. Haar gehijg begon gejaagder te klinken, haar ademhaling verliep hortender en stotender. ‘Ga je komen?’, vroeg Jean net zo opgewonden. Maar de geile del antwoordde niet in woorden. Haar lichaam schokte ongecontroleerd tegen de muur en haar handen flitsten over de lekkerste plekjes van haar inmiddels geilnat geworden schaamstreek. Het zachte vlees was felroze opgezwollen. Af en toe zag hij haar clitoris dieprood tussen de twee ballen opdoemen. Jean werd gek. Zonder dat hij zichzelf hoefde aan te raken, voelde hij het bloed in zijn pik pompen. De steegdel hief een langgerekt gekreun aan. Jean zag met open mond dat ze langzaam maar vastberaden weer aan het koordje begon te trekken. Ze kwam klaar, dat was de man wel duidelijk. Hij zag haar halsaderen opzwellen en haar gezicht rood worden. Onder luid gekreun en met wilde bewegingen verscheen er tussen het natte vlees een derde, een vierde en een vijfde bal; en dat alles verliep langzaam maar intens. De man had nog de tegenwoordigheid van geest zijn pik razendsnel uit zijn gulp te wippen. En zonder zijn enorm opgezwollen vleeslat nog verder aan te raken, liep het sperma zomaar uit zijn buis en viel naar de grond.

De vrouw rilde na, telkens met haar hoofd en kontje tegen de muur schurend. Jean hield zijn ogen onafgebroken op haar gericht. Ze sloeg haar ogen op. Ze hield de vijf ballen aan het touwtje voor haar gezicht en rook eraan. Met haar andere hand masseerde ze haar schaamstreek nog wat na. Weer trok er een spastische rilling door haar lijf. Jean zag het allemaal ademloos aan, zijn armen hingen slap naast zijn lichaam. De vrouw keek hem aan. Vrijwel ogenblikkelijk richtte ze haar blik op de nog stijve, nadruipende lul die uit zijn gulp hing. Een lange slijmdraad hing ter hoogte van zijn knieën. De vrouw verzamelde de genotsballen in haar hand en stopte die in een handtasje dat naast haar op de grond stond. Langzaam schoof ze haar slipje naar boven en raakte daarbij haar schaamstreek nog even aan. Een vage genotsnawee deed haar de ogen sluiten en ze rilde ervan. Toen schikte ze haar rokje en begon te lopen, in Jean’s richting. Hij rook haar heerlijke parfum en zag haar prachtige blonde lokken steeds dichterbij komen. Ze keek naar zijn pik. Een glimlach speelde rond haar lippen. Toen richtte ze blik op een punt dat achter Jean lag en liep hem voorbij. Zomaar, zonder verder een woord te zeggen. Verslagen en compleet uit het veld geslagen bleef Jean staan en staarde de nauwe steeg in. Het enige dat hij gewaar werd, was het klikken van haar hakjes die zich steeds verder van hem verwijderden.

Jean zat op het muurtje dat uitkeek over de boulevard. De vrouw die hij enkele uren daarvoor in de nauwe steeg zichzelf had zien bevredigen, was een stipje geworden op de schier eindeloze weg langs het strand. Nadat hij in de steeg haar hakjes niet meer hoorde, was hij uit zijn roes ontwaakt en begon haar te volgen. Haar aan te spreken durfde hij niet, maar hij moest haar zien, ruiken en wat al niet zij. Zo liepen twee mensen door de ontwakende toeristenstad. Zij voor en op gepaste afstand hij daar achteraan. Hij had geen idee waar ze heen ging, maar dat kon hem niet zoveel schelen. Hoelang ze zo hadden gelopen wist hij niet. Maar op gegeven moment waren de winkels geopend. De vrouw liep een grootwarenhuis binnen en liep naar de damesafdeling. Jean volgde haar en zag haar direct een paskamer binnengaan. De man drentelde wat op de afdeling totdat ze er weer uitkwam. Het viel hem op dat ze meer geprononceerd met haar heupen wiegde. Hij was bang dat ze hem zou zien, maar uit niets bleek dat de geile slet vermoedde dat hij in de buurt was. Bij de lingerie-afdeling kocht ze een geil slipje. Ze rekende af en draaide in één ruk haar hoofd in zijn richting. Vijfentwintig meter stond ze van hem vandaan, maar Jean zag dat ze haar fonkelende ogen strak op hem gericht hield. Er was geen twijfel mogelijk, ze keek hem, en hem alleen, aan en liep op hem toe! Steeds dichter kwam de vrouw van zijn dromen op hem af, met om haar mond diezelfde glimlach die ze hem in de steeg had gegeven. Zonder haar ogen van hem af te houden, opende ze haar handtasje en hield deze zo dat hij erin kon kijken. Weer rook hij haar parfum en zag die prachtige gouden haren. Hij moest wel in haar tasje kijken, zo dwingend waren haar ogen en die glimlach. Net voordat ze hem voorbij zou lopen, hield ze haar pas in. Jean keek in de tas. Hij was helemaal leeg! Toen schreed de vrouw hem voorbij, intens met haar heupen bewegend. De man miste wat in die tas en in een flits realiseerde hij zich wat het was. Die bel-wah ballen! Die vijf genotsballen aan het koordje, die zaten natuurlijk weer in haar geile spleet! Jean kreunde en draaide zich om. Nog net zag hij haar op de roltrap afdalen, met haar blik strak vooruit, maar met die fantastische glimlach. Hij volgde haar weer, met een enorme knots van geilheid in zijn broek. Ze liep naar de boulevard. En nu, nu zat hij op dat muurtje.

Hij wist niet wat hij verder moest doen. Het werd al middag, en zijn droomvrouw was geheel uit het zicht verdwenen. Hij kon haar eenvoudigweg niet meer volgen, hij kon het niet meer aan. De rijke man was verslagen. Vernietigd meer, door de meest perfecte vrouw die hij ooit had ontmoet. Althans, dat was de indruk die ze op hem had gemaakt. Dacht hij maar een fractie aan haar, dan trok er een pijnlijke scheut door zijn lendenen. Hij moest haar neuken, hij moest haar bezitten. Maar hoe? Hoe kon hij haar ooit betoveren? Ze kon niet blijven lopen, hoe lekker dat ook met die balletje moest zijn. Jean kon in elk geval niet meer. De opwinding, de ondraaglijke begeerte, had hem zijn energie ontnomen. Maar hij stelde zich voor hoe het kon zijn…

Hij liep achter aan, op het trottoir langs de boulevard. Het werd al donker. Plots week ze af en liep het strand op. Ze keek even om zich heen of niemand haar zou zien. Jean wist zich snel achter een reclamezuil te verbergen. De perfecte vrouw deed haar kleren uit. Ze ging wijdbeens op haar jurkje zitten. Op gepaste afstand keek hij tegen haar rug. Met beide handen zat ze in haar schaamstreek. Ze schokte en sidderde. ‘Daar gaat ze nog een keer’, bedacht de man en weer werd hij hevig opgewonden. Ze stopte iets bewegelijks in haar handtas, hij wist dat het de genotsballetjes waren. De tas verborg ze onder haar jurk. Helemaal naakt stond ze op en liep naar de waterlijn. Zonder zich in te houden, ging de perfecte vrouw het water in. Haar prachtig gevormde borsten wiegden feilloos mee met haar bewegingen. Het water reikte inmiddels tot over haar middel. Ondanks de enorme afstand kon hij haar uitstekende tepels door koude water prachtig op het zachte vlees van haar tieten onderscheiden. Echter, lang kon hij er niet van genieten, want ze begon te zwemmen. Haar slagen waren sierlijk en deden haar soepel en snel door het water bewegen. Jean hield het niet meer uit. Hij besloot zichzelf te laten zien. Zij daar naakt in het water en hij aangekleed op het strand, dat gaf hem de kracht die hij nodig had. Hij liep langs haar zomerjurkje, maar keurde het spulletje geen blik waardig. De man wist inmiddels wat daarin lag. Vlak bij het water hield hij halt en wachtte haar op. De man zag haar naar hem kijken. Langzaam zwom ze op hem af. Blijkbaar kreeg ze weer vaste grond onder haar voeten, want in één ruk richtte ze zich op. Haar aanblik benam hem de adem. Ze kwam steeds dichterbij. Jean voelde zijn pik zwellen, het knelde pijnlijk achter zijn spijkerbroek. Ze kwam tot vlak bij hem. Ze knielde en ontknoopte zijn broek. Zijn keiharde lul sprong de vrijheid tegemoet. Vrijwel meteen nam ze hem in haar mond. Geroutineerd liet ze haar lippen en tong rond de lekkerste plekjes van zijn eikel spelen. Hij woelde door haar haren die door de zwoele avondlucht snel droogden. Intens en liefdevol pakte ze zijn ontblote billen en nam zijn lans tot diep achter in haar keel. Jean snikte van genot. Met zijn tanden op elkaar en met gesloten ogen wierp hij zijn hoofd achterover. Iedere aanblik van deze vrouw die hem op deze manier pijpte, deed hem dichter bij zijn orgasme komen. En dat wilde hij niet, nog niet. Af en toe dreef ze haar nagels in zijn billen. Alsof ze zo uiting gaf aan haar eigen genotsgolven. Het deed pijn maar het was heerlijk tegelijk. ‘Ik hou het niet meer’, stamelde Jean. ‘Geeft niet’, zei de vrouw met een zwoele stem terug, ‘of wil je misschien meer?’ ‘Ja, ja, ja!’, antwoordde de man gehaast. De vrouw stond op en pakte hem bij de hand. Ze leidde hem naar een kleine lagune, net om de bocht van het strand. Ze bleef staan, draaide zich om en zei: ‘Neem me dan maar, helemaal’. Jean haastte zich haar vast te pakken, maar ze schudde haar hoofd. ‘Nee, nee, ik wil jou ook helemaal naakt voelen’. Snel en gek van begeerte deed Jean zijn kleren uit. Helemaal naakt nam hij de perfecte vrouw in zijn armen. Hij kreunde. ‘Wil je me?’, vroeg ze hijgend en met half geloken ogen. ‘Ooh ja, godallemachtig ja!’, steunde Jean uit. Zijn handen gleden langs alle welvingen van haar lichaam. Alles aan haar was heerlijk rond en zacht; dit was de perfecte vrouw en hij had haar in zijn armen! Gewillig liet zij zich door hem betasten, onderging het begerige genot van de playboy. Met lichte dwang trok hij haar naar beneden. Zelf vleide hij ook op het zoutminnend mos. Hij voelde hoe ze met de warme binnenkant van beide benen, hem zoveel mogelijk probeerde te voelen. Hij droomde, het zoete genot beving hem compleet. Zijn pik stond kaarsrecht omhoog en het rood van de ondergaande zon speelde door haar lieftallige lokken. Ze genoot van de liefde, ze begeerde de begeerte om haar. Zonder een woord te zeggen liet zij zich op zijn lichaam trekken. De man en de vrouw rilden allebei toen zijn pik het broeierig natte vlees raakte. Als vanzelf zakte ze over hem heen. Haar warmte om zijn pik bracht Jean in vervoering, het voelde alsof hij thuiskwam. De genotsribbeltjes in haar vagina stimuleerden als vanzelf de lekkerste plekjes op zijn eikel. De hitte van haar opwinding omhelsde innig zijn neukridder en stroomde in zijn onderbuik. Het was zalig, het was allesomvattend heerlijk.

De perfecte vrouw begon zich langzaam over zijn pik te bewegen. Iedere keer liet ze hem dieper en dieper in haar glijden. Ze rilde heftig op het moment dat ze met haar spleet geheel op zijn onderbuik zat. Hij voelde zijn schaamhaar vettig-nat worden en drukte zich steviger tegen haar aan. Ze kreunde en schokte ongecontroleerd. Hij hoefde het niet te vragen; hij wist dat ze klaarkwam. Nog steeds met zijn pik in haar, kantelde de perfecte vrouw haar bekken iets en wreef met beide handen over haar clitoris om de naweeën van haar eerste orgasme beter te kunnen begeleiden. Zwaar hijgend draaide ze zich op zijn pik om. Ze keek nu naar hem met diezelfde glimlach die hij al twee keer die dag had gezien. Weer bewoog ze over zijn pik, intens, op en neer, op en neer. Jean voelde de kramp in zijn ballen aanzwellen. Hij zou gaan komen. De vrouw voelde zijn staaf groeien en masseerde deze door haar kutspieren samen te trekken. Maar zo wilde hij niet spuiten, hij wilde zichzelf helemaal laten gaan! Hij omklemde haar middel en draaide haar op haar rug. Nu lag hij op haar, zijn pik klotste welhaast in de kleddernatte kut. Zwaar stootte hij zijn lichaam naar beneden. En met evenveel inspanning omklemde zij met haar neukkanaal de natte stok. De kramp in zijn ballen werd intenser, zijn dierlijke neukbewegingen volgden. Steeds harder en dieper penetreerde hij de perfecte vrouw. De masserende neukopening en haar gejaagde ademhaling moedigden hem aan. Met open mond, maar zonder ook maar iets te zeggen loosde hij zijn eerste zaad.

In zijn hoofd flitsten beelden van de perfecte vrouw die zijn zaad opving met haar mond en doorslikte. Haar bevallige lichaam dat er open en gewillig bij lag, haar ogen die gesloten waren van genot. Dikke stralen sperma verlieten zijn lichaam en Jean stierf van zoet genot. Rillend deed hij zijn ogen open. Het was helemaal donker geworden. Nog narillend vroeg hij zich af waarom hij niet meer op het zeemos zat. Iemand tikte hem op zijn schouder. Blij omdat hij nu zijn liefde kon verklaren aan de perfecte vrouw, draaide hij zijn hoofd om. Hij keek recht in de ogen van een politieagent. Verbijsterd realiseerde hij zich dat hij nog steeds op het muurtje zat, langs de weg die naar de boulevard liep. De vrijage met de perfecte vrouw had zich in zijn hoofd afgespeeld. Angstig keek hij naar zijn kruis. Voor de tweede keer die dag, hing zijn pik druipend van het sperma uit zijn gulp. ‘Mais…!’, riep Jean het uit. Teleurstelling en schaamte vochten om de hoogste gewaarwording. ‘Geen gemaar monsieur Lamiere’, hoorde hij de gendarme zeggen, ‘u staat onder arrest wegens het schenden van de openbare orde en goede zeden!’ Nu pas besefte Jean Lamiere dat er een kluwen mensen zich had verzameld om hem en de politieman. Een lachende menigte. Alleen één van de voorste vrouwen lachte niet. Ze had gouden lokken die prachtig glansden in het licht van de straatlantaarns. Om haar lippen speelde een glimlach die hij al drie keer eerder had gezien die dag…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *