Communicatiedeskundigen, gespecialiseerd in bodytalk

0
(0)

De vader van Sophie had een eigen reclamestudio. Iedere zaterdagochtend maakte ze daar schoon om wat bij te verdienen. Door het schoonmaakwerk liet haar vader zijn dochter wennen aan de wondere wereld van de reclame. Dat het naast een wondere, ook vieze was, wist Sophie maar al te goed. De bureaus waarop de creatieve teams hun geesteskinderen uitdachten, waren iedere week weer een ongelooflijke bende. Zo stapte ze op een zaterdagochtend het kantoor van haar vader binnen. Blijkbaar was er een feestje geweest, want het stonk er verschrikkelijk. Met de hand voor haar neus, opende ze de ramen. De tocht hielp direct. Opgetogen over deze eerste actie, liep ze naar de kast met schoonmaakspullen. In de kamer daarnaast hoorde ze een geluid. Behoedzaam liep ze er naar toe. Op het bankje lag een man zijn roes uit te slapen. Sophie wekte hem met enige verontwaardiging: “Hè wat moet dat hier, opstaan joh, het feest is allang afgelopen”. Slaperig keek de man om zich heen. Een enorme kegel van alcohol kwam als een tekstballon uit zijn mond. “Huh, wadisser, wwabenuk”, klonk het. Met een blik van wat-moet-ik-hier-nu-mee sleurde ze deze dronkelap, richting de kleine douchegelegenheid in de werkkamer van haar vader. De man zakte op de vloer ineen en Sophie zette de ijskoude straal op hem. “Word nu maar eens even goed wakker, dan zet ik alvast een sterke bak koffie”. Halverwege het keukentje aan het einde van de gang hoorde ze plots een luide schreeuw: “koououououd!” “Ziezo, die is wakker”, dacht ze voldaan.

Een kwartiertje later kwam de mooie jonge meid terug met de koffie. “Mmn, dat ruikt goed”, knorde de man tevreden, terwijl hij zich bij de haren afdroogde. Sophie keek met een schuin oog naar zijn kruis, maar daar zat een handdoek omheen. “Ik heb van jouw vader gehoord dat je een pittig tantetje bent, maar zó pittig had ik ook weer niet gedacht”. Hij keek haar nu recht in de ogen. “Lekker ding”, dacht Sophie, maar ze zei: “Nee, niet pittig, maar pissig”. Omdat jullie zo nodig een feestje moesten bouwen, kan ik de boel opruimen en jou ook nog eens verzorgen. Nou, mooi niet”. Met bewondering keek de man haar aan, Sophie keek brutaal terug. “Zeg, je kan me wel zo aan zitten staren, maar wie ben je eigenlijk”. “Ik ben Meindert, een nieuwe partner van jouw vader”. Sophie keek hem nu wel heel zelfverzekerd aan. “Nu ik weet hoe je heet Meindert, moet jij weten dat jouw lendedoekje langzaam aan het afglijden is…” Ze verwachtte dat Meindert als een razende zijn nakende lul zou bedekken, maar niets was minder waar. Droog keek Meindert eerst naar zijn Paard, toen naar Sophie en zei: “Lekker laten glijden. Waarom zou ik hem nog bedekken, je hebt hem toch al gezien. En trouwens, ik ben niet uit vrije wil onder de douche gaan staan. En als jij moeite hebt met de consequenties van het douchen, dan had je daar eerder aan moeten denken, brutaaltje”. De zelfverzekerde blik van Sophie verdween als sneeuw voor de zon. Meindert rook zijn kans. Hij had de hele nacht veel gezopen. Zoveel zelfs dat hij helemaal niet aan sex had gedacht. Maar nu, schoon en nuchter, kwam de zin weer in zijn ballen. Hij keek haar diep in de ogen aan. Zijn pik werd een beetje hard en dat zag Sophie. Ze zuchtte. “Waar denk je aan”, vroeg de man haar onbeschaamd en ging verder: “ho, voordat je iets gaat zeggen, eerlijk antwoorden. Ik vraag je eerlijk te antwoorden. Wat heb je te verliezen. Kijk, ik zit als eerste in mijn blote reet en met een opgewonden geslacht. Je hoeft jezelf niet raar te vinden of zo. Dus Sophie, waar denk je aan?”

De directeursdochter aarzelde om iets te zeggen. De spanning was te snijden. Zacht kwam het eruit: “Ik vraag me af hoe die zal smaken”. “Wat zeg je”, vroeg de halfblote man dwingend, “ik versta je niet”. Zijn lul priemde ondertussen kaarsrecht in de lucht. Hij genoot zichtbaar van de positie die hij nu bezat. “Ik vroeg me af hoe jouw lul zou smaken”, zei Sophie op een luidere en hardere toon; ze wist dat hij deze ronde had gewonnen. De man keek haar zelfverzekerd aan. Om zijn overwinning nog mooier te maken, trok hij zijn kleren weer aan. “Maar, eh, wat doe je nu”, begon Sophie maar hield verder haar mond; ze begreep dat ze nu helemaal had verloren. Hoe kon ze trouwens denken dat deze jongen met de dochter van zijn baas wilde neuken? Ze nam een slok van haar koffie en kreeg toen een ingeving. “Wie denk je nu wie je bent”, zei ze op een harde toon tegen hem. Meindert keek verwonderd op. Hij zag dat het jonge ding al haar kleren had uitgedaan op een uitdagend bh’tje na. Ze was geschoren, haar kutje glimde hem tegemoet. Alhoewel hij niet zeker wist of hij het wel wilde, liep hij naar het geile meisje. Om hem extra aan te moedigen speelde ze met haar schaamlippen. Hij trilde toen hij zag dat pareltjes geil zich in het spleetje begonnen te vertonen.

De man ging achter haar staan en pakte met beide handen de forse borsten beet. Hij trok ermee het jonge meisje naar zich toe. Hij voelde de warmte van haar naakte onderlichaam en hij keek recht in haar masturberende acties. Haar hoofd was nu vlakbij het zijne, ze opende haar mond om zijn tong naar binnen te laten. Toen werd zijn hoofd naar haar kut getrokken. Net boven haar spleet, stopte Sophie. Meindert mocht nu zelf beslissen wat ze deed. “Waarom stop je”, vroeg de man hijgend. “Als je wilt, kun je nu nog weg. Op deze manier laat ik jou de keuze. Vergeet niet, uiteindelijk is ‘papa’ de baas. Niets is zo moordlustiger als de vader van een aangerande dochter”. Meindert hoorde de helft niet van wat ze zei. Hij snoof de heerlijke jonge vrouwegeuren op. “Zal ik het doen”, vroeg hij zichzelf af, “zal ze het zeggen?” Maar zijn instincten hadden voor hem geantwoord. Even later flitste zijn tong over het kale schaamvlees en hij kon niet terug; gevangen door het jeugdige hoerevlees.

“Ooh jij geil sletje, je wilt het dus ook”, riep de man triomfantelijk uit toen hij merkte dat zij haar onderlichaam verschoof om hem er beter bij te kunnen laten. Hij ging er nu eens echt voor zitten. Een slogan flitste door zijn hoofd. Tja laten we eerlijk zijn, die vent was tenslotte een reclameman. “He Sophie, moet je eens luisteren, een thema voor een verzekeringsmaatschappij”, riep hij enthousiast: “Als je de dochter van de baas aan je lul hebt hangen, wordt het dan niet eens tijd voor een ontslagverzekering!” Dit was een grapje dat Sophie niet echt kon waarderen en ze stond op. “Weet je wat jij kan doen”, begon ze, “je kan mij beter helpen, in plaats van die geile zinnetjes te bedenken, want dat kan iedereen”. “Oja”, zei Meindert plagend, “doe jij er dan eens een”. Hierover hoefde Sophie niet lang na te denken. Prompt zei ze: “Een slimme meid wórdt bereid”. Meindert moest hierom enorm lachen. “Grammaticaal klopt het niet echt, maar het is wel ijzersterk”, zei hij schuddebuikend van de lach. Sophie keek hem aan en dacht: “Nee lul, bereiden van iets klaarmaken, niet van paard berijden”. Maar ze zei: “Ach, we kunnen hier de hele ochtend wel over doorgaan, maar ik zou nu wel eens willen beginnen”. Voordat ze ze was uitgesproken, spreidde ze haar benen; Meindert keek recht in haar uitnodigende doos.

Wat gespeeld verstrooid krabbelde Meindert zich door zijn haren en stak pardoes zijn lul in het nauwe, roze spleetje. “Haleluja”, gilde Sophie het uit, “dat is niet mis zeg”. “Ja, dat hoor ik wel van meer vrouwen”, zei Meindert al pompend, “de onverwachte penetratie is, mits de wegen goed begaanbaar zijn, toch iets heel speciaals”. “Dat kun je wel zeggen ja”, beaamde Sophie volmondig. Ze keek naar de werkende man. Iedere stoot schuurde hij met zijn heerlijke lat langs haar clitoris. Ze werd er gek van. “Ik moet er even bij hoor, ik hou het niet meer uit”, zei ze meer tegen zichzelf, dan tegen Meindert. De stotende man begreep er helemaal niets van. Toen voelde hij haar jonge vingertjes tegen zijn lul. Hij begreep dat die kleine, brutale slet zichzelf aan het helpen was. “Maar zo zijn we niet getrouwd”, riep hij uit. “Huh”, merkte Sophie droog op, “doe je me een aanzoek?” Hij ging staan en tilde de vrouw aan de onderkant van haar benen op. Om niet te vallen moest ze hem wel bij zijn hoofd pakken.

“Als er gestimuleerd moet worden, dan doen we dat dus zo. Glij over me”, leerde de man het jonge meisje de les. Bedeesd deed Sophie wat van haar werd gevraagd. Al gauw schuurde ze in de lucht met haar kont tegen zijn onderbuik. Zijn pik trilde recht in haar lichaam. “Oh mijn god wat ben je mooi”, hoorde ze de man opeens kreunen. “Wat nou weer”, dacht ze, “is hij nu al zo overdreven opgewonden?” Blijkbaar was dit inderdaad het geval. Het meisje voelde dat zijn greep op haar vaster werd. Zijn lul zwol op in het toch al nauwe neukkanaaltje van het jonge ding. Snel draaide Sophie zich om. “Denk je dat je nu al kan komen”, zei ze boos. Haar gedraai deed hem wankelen. Net voordat het tweetal dreigde te vallen, wist hij met zijn heerlijke vracht te gaan zitten. “Waarom doe je dit nou”, vroeg hij jammerend, “het zou bijna gaan gebeuren”. “En ik dan”, zei Sophie alert. “Je moet niet vergeten dat jij mij te vriend moet houden, anders stap ik zo naar papa!”. Het brutaaltje schuurde ondertussen weer over zijn onderbuik. Alleen nu rolde haar klitje direct over zijn maagspieren en dat had effect! Als een volleerd buikdanseres trok haar onderlichaam lenig over het zijne. Zijn pik draaide in haar roompotje. Het gevoel en zijn beteuterde houding werden teveel voor de kleine Sophie. Ze pakte de man bij haar haren en deed haar ogen dicht. Ze hoorde hem nog iets zeggen, maar dat verstond ze niet; haar orgasme had ingezet. Talloze prikkelingen probeerden zich via haar nauwe spleet naar buiten te persen. Maar ze bleven ergens in haar onderbuik hangen. Deze opeenhoping van tergend genot leek oneindig te duren, maar toen kwam dan toch de ontlading. Met haar orgasme, voelde Meidert een warme golf over zijn onderbuik stromen. Hij richtte zijn hoofd op en zag dat het meisje op hem piste! Zoiets had hij nog nooit meegemaakt. Hij werd ondergezeken door een klaarkomende vrouw! Direct zwol zijn pik weer op en Meindert werd wild. Hierdoor verlengde hij alleen maar haar hoogtepunt. Met haar onderlichaam drukte ze hem ongecontroleerd diep in de bank. Geuren van vrouwelijk geil vermengd met urine drongen in zijn neus. Maar hij kon niets doen met zijn opwinding.

Verslagen en gelaten legde hij zijn hoofd tussen haar borsten. Sophia kwam weer bij en stapte van hem af. Ze ging op haar buik liggen en vingerde nog wat na. “Wat ben je aan het doen Sophie” vroeg de man onzeker, “ben je aan het vingeren?” Sophie zei niets. Het wond haar op dat ze weer iets deed wat blijkbaar niet mocht. “Ooh mijn god, mijn clitorisje blijft maar groot en ik het niet wegwrijven”, kreunde ze op een manier alsof het een radiocommercial betrof. Allebei haar handen flitsten over haar gehele schaamstreek en raakten alle lekkere plekjes nog eens aan. Meindert zag dat haar tenen zich weer kromden. “Ohghshshh, nog even deze wegwerken”, kreunde ze tussen twee genotskrampen door. Meindert rukte zich af, maar zijn eikel was te gevoelig. De nog steeds spastisch trillende borsten van het meisje brachten hem op een idee. Hij wurmde zich onder het lijf van de jonge vrouw en begon haar op z’n Russisch te pompen. Toen hij echter zag dat Sophie nog steeds met zichzelf aan het spelen was, hield hij het niet meer. “Wat denk je wel niet, nu lig je nog te wriemelen”, schreeuwde hij nu. Blijkbaar was Meindert nogal opgewonden, want zijn spieren spanden zich aan. Al tietneukend en af en toe rukkend, uitte hij wat kreten en liet zich toen op de bank terugvallen. Zijn slang spoot het geil, maar Meindert was zich er allemaal niet meer van bewust. Deze neukpartij en de drank van gisteravond hadden hun tol geëist. Het enige dat nog werkte, was de spuit. Maar deze was inmiddels ook al opgedroogd.

Sophie had wat klodders te verwerken gekregen. Het was haar niet in de koude kleren gaan zitten. De uitgeputte man, haar eigen gewriemel en die spuitende pik als een leeglopende ballon; het was allemaal wel erg geilig. Al likkend aan die heerlijke slapende staaf, ging zij op de man liggen. Ze genoot van zijn hulpeloosheid. Later bleek dat zij zo in slaap was gevallen. Klaarblijkelijk had het tantetje zich nog een keer of wat klaargemaakt. Want toen haar vader het kantoor binnenkwam, zag hij zijn dochter naakt, op een bh’tje na, wezenloos op de eveneens blote nieuwe partner liggen. Vreemd genoeg mocht Meindert zijn baan houden, zo vertelde hij me. En vreemd genoeg mocht ook Sophie gewoon de dingen blijven doen die ze altijd al deed voor de studio. Maar ach, ik weet wel beter. Ik heb namelijk een goede vriendin die ook in de business werkt. “Toevallig” weet ik dat, een week voor de gebeurtenis tussen Sophie en Meindert, mijn vriendin en ‘de papa’ door Sopie werden betrapt. En ik? Ik profiteer van deze kennis. Verhalen schrijven doe ik alleen maar voor de lol…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *