Lief dagboek…

0
(0)

Lief dagboek, ik heb besloten je vol te schijven. Wie weet kan ik later mijn memoires uitgeven en levert het wat op. Waarom ik denk dat mijn memoires graag gelezen zullen worden? Ik ben namelijk een hoer. Zodoende maak ik wel het nodige mee. Bovendien ben ik een hoer in Den Haag. Ik denk dat er heel wat mensen zijn die graag mijn belevenissen met de Haagse heren (…) met mij willen delen. Neem nou vandaag. Het huis werd opgebeld door een hotemetoot van een of ander Zuid-Amerikaans land. Of er in een bekend Haags Hotel twee meisjes geregeld konden worden. Nou, wie denk je dat Madame regelde? Juist ja, mij! Gelukkig was Monica vrij om met mij mee te gaan. Als er twee meisjes worden gevraagd, dan wil de klant al snel hebben dat we het met elkaar doen. Vandaar dat ik blij was dat Monica met mij mee moest; zij heeft mij ingewijd in het vak. Ik doe dit werk nog niet zo heel erg lang, moet je weten.

Maar goed, we arriveerden ongeveer een half uurtje te vroeg in het hotel. Monica kende de receptionist van vorige klanten. We konden op zijn kosten wat gaan drinken in de bar, omdat de diplomaat nog niet binnen was. Tja, receptie-medewerkers van hotels kunnen maar beter met ons bevriend blijven. Hoeren komen toch wel binnen omdat de klanten dat nu eenmaal willen. En als ze ons goed behandelen, dan zorgen we dat hotel geen slechte naam krijgt. Ook aan de bar kregen we een eersteklas behandeling en Monica en ik hadden het over ditjes en datjes. Een poosje later kwam die Zuid-Amerikaan ons ophalen. Hij wist natuurlijk niet wie we waren. Na een praatje met de barman, werd hij aan ons voorgesteld. We hadden het allang in de gaten: deze man wist hoe het moest. In verrassend goed Nederlands opperde hij het idee om het drankje boven op zijn kamer voort te zetten. Natuurlijk gingen wij hiermee accoord; de klant is koning…

In de lift vroeg hij ons, nu wat strenger, of we wat inniger tegen elkaar aan konden staan. Nu was ik daar best wel blij mee. Kon ik eindelijk weer eens Monica liefkozen. Achteraf bekeken ben ik misschien iets te gretig geweest, want ik zoende mijn collega meteen plat op de bek. Maar ja het zij zo, en trouwens ik heb er geen klachten over gehoord. Toen de lift bij de juiste etage aankwam, waren Monica en ik diep in een stevige tongpartij verwikkeld. De diplomaat, Michel was zijn naam, zat ondertussen al flink over zijn gebolde gulp te wrijven. Het waren niet zozeer de openschuivende deuren die ons attendeerden op het feit dat we er waren. Het was meer de verbaasde uitroep van een Engelse hotelgaste, waaruit we opmaakte dat de deuren openstonden. Terwijl we uitstapten, keek zij ons met een verwijtende blik aan. Toen ik echter mijn onschuldigste hoofd opzette en haar lief aankeek, knipoogde die bitch naar me. De hypocrisie! Ik wed dat ik bij haar nog wat kan verdienen ook. Ja, zo zit de wereld wel in elkaar, lief dagboek. De één is nog een stoerdere moraalridder dan de ander, maar als puntje bij paaltje komt…

In Michel zijn hotelkamer moesten we eerst nog even door gaan met elkaar te zoenen. Monica heeft een stel heerlijke prammen, dus je begrijpt wel dat ik deze lesbische intimiteit niet zo heel erg vond. Terwijl onze tongen in elkaar verstrengelden, ontdeed ik haar langzaam van haar blouse. Monica had een heerlijk leren bovenstukje aangedaan, waarbij haar stevige, handvolle borsten eigenwijs naar buiten staken. Terwijl ik dit schrijf, voel ik nog steeds haar harde tepel langs de binnenkant van mijn hand schuiven. Haar huid is lichtbruin en het lijkt wel of ze de hele dag rozenparfum zit te spuiten. Maar dit is haar lichaamsgeur. Michel had blijkbaar wel in de gaten dat Monica en ik het goed met elkaar kunnen vinden. Hij liet ons behoorlijk lang gaan. Zelf zat hij stil en onopvallend in een stoel zachtjes zijn pik te masseren.

Als Monica en ik vrij worden gelaten in het voorspel, dan krijgt de klant dat ook dubbel terug. Na het zoenen, begonnen we ons nogal heftig op te geilen. We deden dat door bij elkaar met de venusheuveltjes over onze benen te schuren. Het ritmische onderlijf van mijn collega sambaade welhaast over mijn bovenbeen. Zelf kan ik er ook wat van. Om mijzelf nog wat meer op te winden, stopte ik mijn neus in die heerlijke geurplekjes van die lieve Monica. Als eerste raakte zij mijn clitoris aan. We zagen vanuit onze ooghoeken dat Michel hierop reageerde. Hij veerde op en zijn halfslappe lul was ineens tot een lekker maatje gestegen. Met een gebaar van spijt, haalde Monica haar wijsvinger nog even door mijn kut en gebaarde toen dat we aan onze klant moesten beginnen.

Zelf had ik daar niet zoveel problemen mee. De penis van die man zag er goed uit en ik verheugde me stilletjes op een stevige beurt. Geroutineerd en goed op elkaar ingespeeld, knielden Monica en ik voor de lul van de klant. Om en om gaven we de speer een ferme wasbeurt. Niet dat dat nodig was, want de lul was goed schoon. Ja, die welgestelde Zuidamerikanen zorgden wel goed voor elkaar. Dat weet ik van Monica; ook zij komt uit die contreien. Alsof we het hadden afgesproken, maakte ik de broek van Michel los en begon samen met mijn collega-hoer aan een flinke pijpbeurt. Hoe vaak ik mij er niet over heb verbaasd, ik weet het niet; maar Monica kan een gemiddelde mannepik tot aan de ballen in haar mond nemen. En als ze een goede dag heeft, dan propt ze de ballen er ook nog in. En zonder één keer te kokhalzen hè. Die vrouw is ongelooflijk en ik hoop nog lang met haar samen te mogen werken.

In tegenstelling tot mijzelf, vond Michel de pijpbeurt niet zo bijzonder. Al snel sommeerde hij Monica te stoppen en mij zijn kleren uit te doen. Zo gezegd, zo gedaan. Door ervaring kan ik een man van zijn kleren ontdoen, zonder dat zijn opwinding verdwijnt. Integendeel; meestal worden ze er alleen maar heter van. Zo ook nu. Nauwelijks had ik zijn broek en boxershort uitgedaan of hij pompte Monica vanachter in haar doosje. Gelukkig was die nog een beetje nattig van onze geilpartij, want anders had zijn gebonk haar nogal zeer gedaan. Voldaan keek ik naar het beest dat we in de man hadden losgemaakt. De staaf zag ik langs de randen van de hoerekut schuiven. Ik moet eerlijk bekennen dat ik daar ook een beetje geilig van werd. Met de gedachte dat ik me bij dit beest ook wel nat moest houden, zocht ik een goed plaatsje op en vingerde me op het geile tafereel.

Mijn clitoris zwelt nu nog op als ik er weer aan denk. Zijn ballen kletsten tegen de billen van het mooie delletje, terwijl hij haar in een ijzeren greep leek vast te hebben. Deze man nam, in de meest letterlijke zin van het woord, een vrouw en niets anders. Diep en hard stootte hij zijn geslachtsorgaan in het schijnbare tere lijfje. Schijnbaar teer, want mijn collega moedigde hem alleen maar aan om nog dieper te gaan. Ze hield haar kontje telkens in de meest voordelige houding; zo kon ze het meeste uit de pomppartij halen. De man werd er zichtbaar wilder door. Als dat zo doorging, dan zou het werk er snel op zitten. Maar Michel bleek ook niet de eerste de beste te zijn. Want opeens hield hij op en haalde zijn lul uit de drijfnatte spleet. Vervolgens knakte hij zijn paal wat en bleef een tijdje zo staan. Hij gebood ons niets te zeggen of te doen. Het leek wel of iemand de video stil had gezet, alles in die kamer stond stil.

Maar niet lang daarna konden we verder. Michel verontschuldigde zich; hij had het niet zover mogen laten komen. Maar wij hadden hem, zeker voor een begin, wel erg opgewonden. Ik knikte en zei dat het allemaal wel goed zat en dirigeerde hem naar de bank. Daar lag Monica wat ongeïnteresseerd met haar pruim te spelen. Als een volleerd meesteres, speelde ik dat ik haar met mijn voet in de juiste positie dwong. Gedwee volgde Monica mijn aanwijzingen en dit had effect op de sterk vermagerde pik van onze klant. Direct was het leven in de lans terug en ik geleidde de knots naar het hete gaatje van mijn lenige vriendin en collega. Met een zucht liet Michel zich in haar schuiven. Ook Monica kreunde gemeend. Ze lag met haar kanaal recht omhoog, zodat er een uiterste penetratie plaatsvond. Het kippevel liep over mijn lichaam omhoog, zo mooi was dat om te zien. Maar we wisten alle drie dat niemand het in deze houding lang zou volhouden. Michel kon zich niet afzetten, Monica lag bijna dubbelgevouwen en ik, ik werd er gewoonweg te geil van. Ik besloot daarom maar het initiatief te nemen. Lief dagboek, ik kan je zeggen dat mijn beide tegenspelers daar best wel gelukkig mee waren.

Als in één handeling, rolde ik Monica van het bankje en zette Michel half-liggend neer. Zijn pik was nog drijfnat van Monica’s vocht. Aangezien mijn vagina wat groter is dan die van Monica en aangezien ik net zo nat was als zij, besloot ik de slijmerige stengel dan maar in mijn nauwere kontgat te schuiven. Pijn, wat is pijn? Ik vraag het me nog steeds af. Een auto-ongeluk, dat doet pijn. Een pik in je hol, dat is een prikkeling. Het geheim is dat je je benen wijd moet houden voor een volledige ontspanning. Dus zette ik me op het stevige mannelijf van de diplomaat en gaf Monica een ‘ronde mond’. Voor ons is dat het teken dat ze de pik in mijn kont en niet in mijn kut moet steken.

Goed, er was een prikkeling. Maar na twee keer schuiven was het weg en ik voelde slechts de aangename penetratie in mijn reserve-schachtje. Ik vind het heerlijk om met mijn klitje over een gespierde mannebuik te schuiven, terwijl ik in mijn bilnaadje wordt genomen. Lief dagboek, soms denk ik weleens als ik als man ter wereld was gekomen, dat ik subiet een ruige nicht zou zijn geweest. Maar blij toe dat ik een meisje ben, want dan kunnen we ook nog eens kiezen. Bovendien kan je de mannenwereld naar je hand zetten.

Enfin, Monica zat ondertussen ook niet stil. Ze ging in het zicht van Michel zich klaar zitten vingeren. Ze spreidde haar benen uitdagend. De rondingen van de onderkant van haar lichaam werden lief onderbroken door de glooiende schaamlipjes. En door de lieflijke tafereel zag hij de hand van de hoer als een razende tekeer gaan. Ik verwisselde van plaats. Waarom? Ik weet het niet. Het vorige standje was goed en lekker genoeg. Volgens mij ook voor Michel en Monica. Ik vraag mij af of andere mensen ook zonder reden van standje verwisselen. Maar ach, zulke zieleroerselen zal ik wel nooit in het echt met iemand bespreken. Zelfs niet met Monica. Het nieuwe standje was voor haar aanleiding wat meer aandacht aan mij te besteden. Aan de gesprongen adertjes in haar ogen zag ik dat ze al meerdere keren was klaargekomen. Ik zat nu met mijn rug naar de klant, dus Monica had vrij spel over mijn kut en klit. En dat deed ze fantastisch. Ik kreeg een klein orgasme, waarbij ik Michel de bank indrukte. De enorme spanning zorgde ervoor dat hij een knalharde scheet liet. Het kutvocht dat rijkelijk uit mijn spleet in zijn bilnaad sijpelde, maakte de ruft nog wat erger door het als een waterscheet te laten klinken. Alhoewel ik net klaar was met het hoogtepunt, schoten we alle drie in een hysterische lachbui. Ja dagboek, zelf met klanten kun je tegenwoordig nog lachen.

Toch gingen we al snel over tot de orde van de dag. Monica en ik hadden allebei wat hoogtepuntjes gekend en we moesten ook ons uurtarief in de gaten houden. Michel was wel een aardige peer, maar het moest niet te gek worden. Nadat Monica en ik elkaar veelbetekenend hadden aangekeken, toogden we aan de arbeid. Mijn collega hield mijn aarsgat open en raakte telkens de schuivende lat aan onder begeleiding van perverse woordjes. En dat had succes, de man begon harder te pompen en maakte zich klaar voor zijn grote finale. Om het voor mezelf nog wat interessanter te maken en om de klant nog meer waar voor zijn geld te geven, vroeg ik hem of hij me wilde spanken. Nou dagboek, dat was zeker niet tegen dovemansoren gezegd. Hij deed het trouwens heel goed. Elk klapje kwam onverwacht, maar was in perfecte harmonie met de stoten. Ook werden ze, zoals het hoort, steeds harder. Bij elk klapje werd de prikkelgrens een stukje naar boven verlegd. O dagboek, ik kan zeggen dat het lang geleden is dat een man me zo lekker heeft getikt. Zelfs Monica, een specialiste op het gebied van spankin’, knikte goedkeurend. Ze schuurde van opwinding zelfs met haar onderlijf tegen de man zijn zij. De opgewonden reacties van de hoeren liet de man zichzelf verliezen. Ik vroeg aan hem hoe hij wilde klaarkomen: in mijn reet, mijn kut of over mij heen. Hij hijgde. Ik heb een man nog nooit een man zo lief en geil tegelijk horen hijgen. Maar hij wilde in ieder geval over ons allebei spuiten. Toen hij dat zei, kwam zijn laatste woord er als een vrouwegilletje uit. Ik begreep dat het zaad al zijn ballen had verlaten. Dus moesten we snel zijn.

Ik schoof me ogenblikkelijk van hem af en ging voor hem op mijn knieën zitten. Blijkbaar had Monica niet opgelet, want ze begreep eerst niet wat ik op de grond deed. Ze volgde echter vliegensvlug mijn voorbeeld toen ze de eerste druppels uit zijn buis zag lopen.

O Lief dagboek, die Michel spoot niet; het zaad stroomde er gewoon uit. Een constante stroom van roomwit en dik vocht verliet zijn lichaam en stroomde over onze hoerelijven. Michel stond doodstil en prevelde een meisjesnaam. Wellicht was dat zijn vrouw. Wij vonden dat niet erg, dat hoort tenslotte bij het vak. Het leek wel of zijn buis bleef lopen. Toen er eindelijk een einde aan kwam, viel de man uitgeput op het bankje neer. Hij wees naar de douche en naar het tafeltje naast het bed. Daarop lag het dubbele van het afgesproken bedrag. Monica en ik liepen allebei naar de badkamer om ons te verschonen. Monica merkte op dat zij best nog wel een beurt kon gebruiken; ze was weer zo geil als een pakje “… voor moeders die weten wat ze doen …”. Met het geld dat er lag, hoefden we die avond niet meer te werken. Dus besloten we ons niet te wassen, maar meteen naar mijn huis te rijden.

Ik lig nu in je te schrijven. Naast me slaapt Monica. We hebben de hele nacht geneukt en gelikt in de geur en in het opgedroogde zaad van Michel, onze klant van vandaag. Lief dagboek, ik blijf in je schrijven. Wie weet kan ik later mijn memoires uitgeven en levert het wat op. Waarom ik denk dat mijn memoires graag gelezen zullen worden? Ik ben namelijk een hoer. En ik zou niet anders willen. Tot morgen, liefs Candice.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *