Wintersport in de benelux

0
(0)

Waarschuwing & belangrijke mededeling vooraf!!
* Dit verhaal is volledig fictief geschreven door de schrijver. Verkrachting, sex met minderjarige of sex met dieren is ten strengste verboden en strafbaar volgens de wet. Ook het bezit van porno met minderjarigen is strafbaar volgens de wet! Het verhaal kan door sommige als zeer extreem of schokkend worden ervaren. De lezer dient zich goed te realiseren dat dit een fictief verhaal is!

Vorige maand kregen jullie een belevenis van mij van afgelopen zomer, maar met z’n wortels diep in mijn jeugd toen ik nog regelmatig op wintersport ging in Oostenrijk. Nu dan mijn heftigste ervaring op mijn 21ste, ook tijdens wintersport. Nou ja, een weekendje Ardennen met mijn maten. In zo’n vakantiehuisje nabij St. Vith, in Duitstalig België.

We hadden heel de nacht zitten Risk’en en bierdrinken. Leendert en John stonden alweer op de latten, terwijl Michiel en ik met een barstende koppijn achterbleven. Michiel sliep, maar ik moest wat drinken. Ik verging van de nadorst. Ik waste mijn pik, kleedde mij aan, glibberde naar het winkeltje, liep naar het zuivelgedeelte, pakte een pak melk en dronk die in één teug leeg. Hééérlijk!
Sommige mensen keken mij bevreemd aan, enkelen zelfs afkerend. Burgerlullen. Maar er waren er ook die lachten, vreemd genoeg de wat oudere winkelmevrouwen. En één schitterend meisje, van wie ik schatte dat ze nauwelijks twintig was. Ze stond met een zuurpruimigere veel oudere man in de rij achter de mini-kassa.
Ze lachte naar me, schalks. Haar prachtige ogen schitterden in haar mooie hoofd. Ik liep naar de kassa, sloot achteraan in de rij, pakte wat broodjes en hield mij verder gedeisd. Iedereen ging verder met waar hij of zij mee zij was.
Toen ik aan de beurt was, zag ik tot mijn verrassing dat het meisje buiten onder de luifel stond. Van de oudere man was niets meer te zien. Een warme golf van spanning trok door mijn onderbuik. Ze zou toch niet…? Ik vermande me, wees de caissière op het lege melkpak (‘Danke schön, nette Buhbe’) en spoedde mij de winkel uit.

Daar stond ze.

Ze keek mij recht in mijn gezicht aan. Haar ogen glinsterden. Achter mij viel de deur dicht. ‘Hai, ich bin Richmond’, verbrak ik de stilte. ‘En ik ben Estelle’, zei ze in onvervalst en accentloos Nederlands. ‘Ik ben ook Nederlands’, zei ik verbaasd. ‘Dat dacht ik al’, antwoordde ze gevat.
‘Zullen we een eindje gaan lopen?’, stelde ik voor. ‘Best’, zei het meisje. We liepen langs de parkeerplaats. ‘Wacht even’, zei ik, ‘even de broodjes in de auto leggen’. In mijn wagen zag ik de deken liggen. Altijd handig bij je te hebben, voor als je blower het niet doet.
Estelle zag mij terugkomen met de deken. Haar prachtige ogen lichtten nog meer op, maar ze zei er niets over. ‘Waar wil je heen?’, vroeg ze. ‘Ergens waar het stil en rustig is’, zei ik moedig geworden door zoveel non-verbale toespelingen.
‘Heb je gisteravond veel gedronken?’, vroeg ze terwijl we naar het bos liepen. ‘Tja, het is een beetje uit de hand gelopen vrees ik. We zijn hier met z’n vieren’.
‘Weet ik’, zei ze, ‘wij zitten in het huisje schuinachter jullie.
We hebben jullie de hele avond horen brullen. Waren jullie een spelletje aan het spelen of zo?’
‘Ja, Risk. Maar zeg eens, je weet nogal veel over ons hè?’, vroeg ik verbaasd. ‘Mhm-mhm, ik verveel me hier zo. We zijn hier al een week, en we hebben nog niets gedaan. Mijn vriend is een oude lul aan het worden’.
‘Ooh’, zei ik zo neutraal mogelijk, ‘dus die man in de winkel was jouw vriend?’ ‘Ja, maar niet zo lang meer denk ik’, zei Estelle, ‘ik vind er geen reet meer aan’.
‘Goh’, zei ik slechts, en we liepen zwijgend verder. Had ik eigenlijk wel condooms bij me?
‘Kom, we gaan dwars door de bossen’, zei ik terwijl ik van het bospad afweek. Estelle gleed bijna uit en slaakte een kreetje. In een reflex kon ik haar net pakken. Ze was echt jong kon ik zien nu we zo dicht bij elkaar waren. ‘Hier niet’, zei ik zacht en zo cool mogelijk.
Ik tilde haar bevallig lijfje over het gladde heuveltje, en leidde haar aan de hand dieper het witte bos in. Ik voelde me heerlijk. De melk had zijn uitwerking niet gemist. De barstende koppijn had plaats gemaakt voor een heerlijk licht gevoel. Wat een mooie meid!
‘Wat ga je met me doen?’, hoorde ik achter mij vragen. Inmiddels waren we bij een open plek aangekomen. Het was er prachtig. Boomkruinen die zuchtten onder het gewicht van de sneeuwdeken, een beekje dat zachtjes sijpelde onder het ijs, en de krachtige winterzon die de plek in een fel wit licht zette. We knepen onze ogen toe, zo verblindend was de zon op de maagdelijke sneeuw.

We bewonderden allebei dit machtige schouwspel, toen antwoordde ik haar: ‘Ik ga alleen de dingen met je doen die je wilt. Kom, laten onder die boom staan…’
Nauwelijks stond Estelle onder de spar of ik gaf er een flinke trap tegen. ‘Héé!!’, hoorde ik, even maar. Toen werden wij allebei bedolven door de sneeuw die even daarvoor topzwaar op de takken rustte.
‘Vlug’, zei ik, ‘doe je kleren uit, ander smelt het en worden we hartstikke koud’. Even keek Estelle mij verbijsterd aan, maar al snel lachte ze en voordat ik er erg in had stond ze al half in haar blootje.
Natuurlijk voelde ik mij ook wel een beetje schuldig. Snel klopte ik de deken uit, schopte wat sneeuw van de grond en legde de deken daarop. ‘Kom, ga er vlug op staan, anders vatten je voetjes nog kou’, zei ik. Toen pas zag ik hoe mooi haar lichaam was. Prachtig waren haar borsten, middelgroot en de door de kou en opwinding harde tepels iets naar boven staand. Universeel schoon was de lijn van haar schouders, haar bovenlichaam en haar middel tot over haar bevallige billen. Als uit steen gehouwen. God, of wie of wat dan ook, had verdomd veel aandacht besteed aan deze jonge vrouw.
‘Zeg, hoe oud ben je eigenlijk?’, vroeg ik in opperste verwondering. ‘Zeventien, maar ze schatten mij altijd ouder’, antwoordde ze en ze ging er nog eens goed voor staan. Zeventien?!! Ik was 21, maar zeventien???
Nou ja, lekker strak zou ze in elk geval wel zijn. Ennuh…, ze had een vent die mijn grootvader had kunnen zijn. En ze zag er inderdaad een stuk rijper uit. Vooral haar lijf! Hoe zou dat moeten later, als ze een jaar of 8, 29 is… Een godinnenlijf!
Ondertussen had Estelle zich helemaal uitgekleed. Ooh, wat een heerlijk kontje had ze toch! Nu was het mijn beurt om mij te haasten. Ik ontblootte mijn bovenlijf, deed mijn schoenen uit en kwam naast haar op het kleed staan. Keurend bekeek ze mijn bast. Ik pakte haar schouders en draaide haar met de rug naar mij toe. Daarna drukte ik mijn lijf tegen haar achterkant. Ze drukte zich steviger tegen mij aan, perste haar kontje tegen mijn kruis. Onmiddellijk werd ik groter. Estelle voelde mij en zuchtte diep. Ook haar schouders begroeven zich in mij. Ze rook heerlijk, en haar lange zachte haar kietelde geilig tegen mijn borst.

Met beide handen omvatte ik haar heupen. Ze was warm, heet zelfs. Ik rilde van verlangen. Ik begon haar te betasten, naar boven toe. Wel drie of vier keer moest ik met mijn handen over haar heupen glijden; ik kon maar niet geloven hoe perfect ze was. Ik kon maar niet geloven dat ze hier tegen mij aan stond.
Ik begroef mijn hoofd in haar nek. Diep snoof ik al haar heerlijk geuren op. Ik huiverde nog maar weer eens.
‘Ooh, je bent zalig…’, fluisterde ik in haar oor. Estelle sloot haar ogen, drukte haar hoofd tegen de mijne en liet zich liefkozen. ‘Jij ook…’, klonk het nog kleiner dan ik fluisterde. Ik gromde, en verstevigde automatisch mijn greep op dat prachtige lijf. Haar borsten waren aan de beurt. Haar heerlijk volle, vrouwelijke en welhaast maagdelijke borsten. Ik moest mij ontspannen, anders zou het misschien te vlug voor haar gaan. Hoorbaar ademde ik uit en inhaleerde rustiger in. Het vrouwkindje ontspande mee. Voorzichtig zette ik mijn handen op de onderkant van haar borsten. Estelle kreunde, ze gaf zich. Ik bewoog rond en prikkelend – althans, dat probeerde ik – mijn handen over haar borsten. Telkens weer uitkomend aan de onderkant ervan, en daarbij eventjes haar tepels aanrakend.
Estelle begon geilig met haar kontje tegen mijn kruis te schuren. Ze werd geiler. ‘Ik wil je’, fluisterde ik in haar oor. ‘Ik wil je hier, en nu meteen’. Het meisje slaakte een trillende zucht. Een rilling trok door haar lichaam. Ik liet mijn handen naar beneden glijden, over de zijkant van haar bovenbenen tot vlak boven knieën. Daar draaide ik ze naar binnen. En over de binnenkant van haar dijen gleed ik naar boven. Daarbij drukte ik haar benen een beetje dwingend uit elkaar. Estelle begon onregelmatiger te ademen en op haar benen te trillen. ‘Ooh ja, voel me’, kreunde ze achter haar adem, ‘betast me daar. Ooh jahaa…’
Ze ging op haar tenen staan en drukte haar knieën verder uit elkaar. Ik zat vlak bij haar intiemste plekjes. Jezus, wat was het warm daar! Ik geilde zo verschrikkelijk op haar. Ik moest me verbijten om haar niet meteen wild en grof te nemen. Alhoewel, misschien had zij dat zelf wel gewild, maar ik wilde de illusie van haar als jong, onschuldig meisje zo lang mogelijk overeind houden. Maar het was een slet. En dat was ze zeker.
Mijn linkerhand gleed tegen de onderkant van haar lichaam. Ik voelde vrijwel direct dat ze vochtig was, heel vochtig. En ze was geschoren, helemaal aan de onderkant. Alleen op haar venusheuveltje prijkte een toefje zacht schaamhaar. De slet, gemaakt om genot te hebben.
‘Tsss! je bent geschoren, aah!’, kermde ik uit. In een keer en behoorlijk stevig duwde ik haar naar voren. Meteen gaf ik een klein venijnig tikje op haar billen. Petsss! ‘Aah jhaa!’, kermde ze uit. Ik draaide haar weer om. Ze was erg opgewonden. Haar ademhaling ging snel en onregelmatig. ‘Neem me, doe alles met me wat je wilt’, kermde ze zachtjes. Ik dacht dat ik het zou besterven van opwinding!
Ik drukte mijn mond op haar lippen. Heel voorzichtig drong mijn tong bij haar naar binnen. Gretig ontving ze me. Ik stopte en probeerde het opnieuw. Nu verwelkomde ze mij rustiger. Ze leerde snel.
Ik werd beregeil van haar gretigheid, ik kon echt alles met haar doen. Wat was ze verschrikkelijk slecht!
We zoenden zachtjes en intiem. Ik wilde haar wel opvreten, zo lekker was ze. Steeds geiler werd de kus, en al snel liet ik haar het initiatief. Ze genoot ervan. Op de één of andere manier begreep ze dat ik haar weer het heft in handen gaf. Het leek wel alsof ze in mij wilde kruipen zo heftig ging ze tekeer. Even liet ik alles los, en ik was als een speelbal in haar horny hands. Maar mijn pik begon te pijnlijk te knellen in mijn spijkerbroek. Ik moest er wat aan doen voordat mijn opgewonden vriend het zou laten afweten. Op datzelfde moment werd het Estelle teveel.
‘Ik word gek!’, zei ze en met een ruk deed ze een stap naar achteren. Ik omhelsde haar weer, kuste in haar hals en zei: ‘Pijp me’. ‘Oh ja!’, kreunde Estelle en meteen zakte ze door haar knieën. Geroutineerd deed ze mijn broek los en schoof hem over mijn benen. Ze keek daarbij af en toe naar boven. Zo met deze oogopslag kon ik zien dat ze inderdaad jong was. Maar sletterig tegelijkertijd.
Mijn pik sprong zijn vrijheid tegemoet. Ik zag voorvochtdruppels door de lucht vliegen, en was daar best wel een beetje trots op om eerlijk te zijn. Zeker bij een juniorette Vamp als deze.
‘Ooh!’, kermde ze bewonderend, en uiteraard liet ik het mij welgevallen. Ongeduldig steunend bracht ze haar lippen eromheen. En van boven had ik er een goed zicht op. ‘Wat een mooie pik heb jij zeg! En ook zo lekker hard!’, kermde ze. Goed zo, ga zo door meisje, dacht ik, zo meteen piep je wel anders…
Estelle bleef me likken en strelen, en mijn ballen masseren. Maar in haar mond nemen deed ze niet meer.
‘Kom op, pijp me met je heerlijke mondje!’, moedigde ik haar aan. Ze keek naar me. Haar handen omvatten mijn lid, haar borsten prachtig dicht bij elkaar, maar ik las teleurstelling in haar ogen. ‘Gaat niet helemaal’, zei ze bedeesd, ‘ik krijg mijn mond niet zo ver open’. Tja…
Ik zakte ook door mijn knieën, en drukte weer mijn lippen op de hare. Ik proefde mijzelf, vermengd met haar.
‘Je bent zo lief’, zei ik zacht, ‘en zo mooi’. We vreeën even heel erg intiem. Ze was heel zacht, lief. Eigenlijk was dit een heel gevaarlijke vrouw voor mij. Een meisje waar je jaren later nog aan terugdenkt. En dat doe ik nu dus ook. Een vrouw waarvan je zegt: ‘Dié, die had nou de moeder kunnen zijn van mijn…’ Maar ach, het lot besliste anders.
We rolden op onze zij. Het kleed was nog steeds niet nat. Blijkbaar was de grond eronder nog koud genoeg, maar wij merkten dat niet. We waren heet, bloedheet.
Haar geile lijf kronkelde over mij heen. We zoenden elkaar waar we maar konden. Mijn pik schuurde tegen onze lijven. We zweepten elkaar op, en we werden geiler en geiler. Estelle reed met haar kutje over mijn dijbeen. Ik voelde dat haar vocht het glijden gemakkelijker maakte.
Ze pakte mijn pik en liet deze over haar zachte vlees glijden. Er klonk een harde ongecontroleerde snik. Ik hoorde het iedere keer als ze met mijn pik van onder naar boven bewoog, over haar clitoris. En van boven naar beneden liet ze mijn natte eikel steeds verder in haar kutje koekeloeren. Eigenlijk kon dit niet, maakte ik mijzelf gek. Ik had geeneens een condoom om!
Maar Estelle was niet te houden. Steeds wilder werden haar bewegingen, steeds dieper ging mijn pik. Toen was ik het zat. Ik hield het zelf ook niet meer.
Ik draaide het meisje op haar rug. Ze slaakte een luide zucht. ‘Ooh ja, neem mee. Ik wil je zo diep mogelijk in mij. Oooh, je heerlijk harde mannenpik!’
Ik spreidde ze wijd mogelijk haar benen, ging ertussen zitten op mijn knieën en legde haar benen op mijn schouders. Bijna als vanzelf zocht mijn van opwinding wippende pik haar natte ontvankelijke kutje. En op haar beurt vroeg haar opening erom, ze zoog mijn pik er naartoe. Estelle stelde zich helemaal voor mij open. Ik keek naar de onderkant van haar lichaam. Haar prachtig rood-roze schaamlipjes lagen al naar buiten gevouwen. Haar lustknopje was duidelijk te zien, ingebed in het vochtige vlees.
En daar tegenaan rustte mijn opdringerige, paars-blauwe eikel. Met de paal en kloppende aderen daarachter. Jezus, zeventien!, schoot het nog één keer bij mij naar binnen. En toen duwde ik heel mijn lijf naar voren.
Ik zag mijn pik bij haar naar binnendringen. Ooooh jaah, ze was heerlijk nauw. Elk vaginaal ribbeltje kon ik letterlijk tellen. Zoals een skiër de Bügeln neemt. Ik voelde dat ik haar helemaal uitrekte.
Estelle werd gek. Blijkbaar was de gedachte dat ze door mijn pik gepenetreerd werd te geil voor haar. Ik duwde zo langzaam mogelijk. En zelfs voor mij leek er geen einde aan te komen.
‘Jaaaah! Dieper, dieper, alsmaar dieper!’, verzuchtte het meisje achter haar adem. ‘Neem me, pak me, neuk me’, hijgde ze. Haar stem was hees en ik zag op haar lichaam kippenvel verschijnen. En dat deed ik, realiseerde ik me; haar nemen. Ik werd bijna gek van begeerte. En het liefste wilde ik haar wild en ruw neuken. Echt neuken, diep pompen. Maar ik deed het niet. Ik wilde zoveel mogelijk genieten van het eerste binnendringen. Want werkelijk ongelooflijk, zo hard en lang was ik nog nooit geweest, zo leek het wel.
Maar goed, wat in werkelijkheid nauwelijks twintig seconden had geduurd, moest zelfs in mijn beleving dan toch eens stoppen; met haar gespreide benen over mijn schouders zat ik er zo diep mogelijk in. Mijn ballen rustten op haar billen, en mijn onderbuik drukte op haar venusheuveltje. Zo bleef ik een tijdje liggen, en drukte regelmatig mijzelf nog steviger tegen haar aan. En in haar.
Estelle leek het niet uit te kunnen houden. Ze bleef snikken achter haar adem, ongeveer in hetzelfde ritme als dat ik mijzelf nog steviger tegen haar aandrukte. ‘Ooh… Wat ben je… Ahhh… Groot! Jaah… Jaaah’.
‘Het doet toch geen pijn hè?’, vroeg ik bezorgd, maar tegelijkertijd met een extra geilgolf die door mijn pik trok. Waarop Estelle het nog eens extra te kwaad kreeg zo te horen.
‘Ooh…! Nee… Op het ra… Ohhh! Randje, ooh!’, kermde het meisje. Zeventien jaar was ze, ik 21, en we kenden alleen maar elkaars namen. Ongelooflijk, wat werd ik daar geil van! Wat werd ik geil van haar onbeschaamde opwinding. Van haar jonge dellerigheid, hoerigheid zelfs.
Het was niet meer te stoppen. Ik moest en zou haar pakken. Langzaam, dat nog wel, haalde ik mijn lul een eindje uit haar lichaam. Door de engte voelde ik een extra druk aan mijn eikel.
Vacuüm wist ik, ik trok haar opgewonden kut vacuüm! Ik werd gek!
Iets te wild stootte ik naar voren, en haalde weer terug. Stootte ik weer naar voren, en haalde weer terug. En weer, en weer, en weer…
Estelle schreeuwde het uit. Nooit eerder was het op deze manier met haar gebeurd. Na een paar keer voelde ik haar kutje verkrampen. ‘Nog! Nog!! Nog!!!’, moedigde ze mij aan. ‘Ik kom al…. Nu… Oooh jaaaah… Nu!!!!!!!!’ Ik stopte mijn nemende bewegingen niet. Dwars door haar orgasme heen pompte ik door, op weg naar het mijne. Dat had er allang kunnen zijn, maar ik liet mijzelf afleiden door haar enorm gekreun en gekerm. En ik vond het wel best zo. Ik bleef haar naaien, heerlijk was het. Zo’n verschrikkelijk jong geil ding kronkelde aan het andere eind van mijn pik. Ik was 21 destijds, maar toen pas voor het eerst van mijn leven werkelijk in de zevende sexhemel. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. En ze was zo verschrikkelijk mooi…
Drie of vier keer gilde ze het uit dat ze een hoogtepunt beleefde. En telkens weer kwam ze boven het overdraagbare genot drijven en wachtte op de volgende genotsaanval.
De vierde of vijfde keer was samen met mij. Mijn pik zwol dat laatste stukje nog eens aan. Iets verhoogde ik mijn tempo, maar wist regelmatig door te pompen. Alleen dan, zo wist ik – en weet ik nog steeds – zou ik exploderen zoals het nu toepasselijk was. Met mijn tanden op elkaar hield ik het vol totdat ik al mijn poorten openzette. Moest zetten. En ja, daar kwam het. Ooh jaah, het was heerlijk, en zo verschrikkelijk veel! Estelle, houd je vast, want hier kom ik!
De prikkelingen in mijn eikel werden teveel. Ik raakte even out, maar net daarvoor hoorde ik het meisje onder mij werkelijk krijsen om aan haar sterven uiting te geven. Ik spoot haar helemaal vol. Echt, ik had het idee dat het er via haar neusgaten weer uit moest komen. Het was verschrikkelijk zoals ik dit prachtige meisje bevuilde. Golf na golf pompte ik in haar. Ik nam, zij kreeg, ik gaf, en zij nam.

Met het terugkeren van mijn bewustzijn merkte ik hoe ruim haar vagina ineens was. Af en toe trokken haar spieren samen, maar mijn nog behoorlijk stijve pik dreef letterlijk in haar lichaamsopening. Ze was helemaal uitgewoond, zo leek het wel.

‘Mhmmm, je bent zalig’, kreunde ze. Haar ogen sloten zich nog af en toe. Ze genoot echt na.
Ik wilde mij uit haar halen, maar ze hield me met haar benen tegen. ‘Ach toe, laat hem erin totdat-ie er zelf uitglijdt’, pruilde ze. Ik kon hier alleen maar gehoor aan geven. Ik zorgde ervoor dat mijn gewicht niet helemaal op haar kwam te rusten, en liet haar benen van mijn schouders glijden. Zo ging ik meer op haar liggen. We waren poedelnaakt en lagen op een deken in de sneeuw. Een heldere en krachtige winterzon scheen op onze huid. Ze knorde tevreden.
‘Ik wou dat dit gevoel nooit overging’, verzuchtte ze. ‘Je bent geweldig’, zei ik zacht. En zo vielen we in slaap.

We werden wakker van de kou, volgens mij tegelijk. De zon was achter de bomen gekropen. Mijn pik was inmiddels uit haar, en zo slap als een vaatdoek. Lepeltje-lepeltje lagen we, zij stevig tegen mijn rug aangeklemd. Ook de deken was inmiddels doorweekt, en koud.
Estelle schrok. ‘Hoe laat is het?!’, vroeg ze. Ik stond op en keek naar de zon. ‘Ik schat een uur of vier, half vijf’, zei ik. ‘Jezus, we zijn echt al heel de dag hier! Meindert ziet me aankomen!’ Estelle sprong op en stapte op haar blote voeten in de sneeuw. Ze hurkte door haar knieën, en maakte met wat sneeuw voorzichtig haar vagina schoon. Ze zuchtte en kreunde daarbij. Van de kou, of van ook nog wat anders…?
Ook zag ik haar persen. Een lange slijmdraad kwam uit haar lichaam zetten, en bevuilde de onaangeroerde sneeuwdeken tussen haar benen. Oeh, daar werd ik weer een beetje geil van.
‘Ik moet gaan Richmond’, zei ze, ‘maar je moet niet vergeten dat ik het heel fijn vond’. Met haar hemdje veegde ze het laatste vocht van haar doorleefde kutje. Ik vond het echt jammer dat we elkaar niet meer zouden zien.
Ik bleef nog even liggen. Ik wilde niet met haar mee teruglopen. Uit zelfbescherming denk ik. Estelle begreep dat wel. Althans, ze vroeg er niet naar.
Terwijl zij zich als een razende aankleedde, zei ik: ‘Veel succes verder. Ik hoop dat die Meindert van je het niet te moeilijk maakt’. ‘Dat zal wel goed komen’, zei ze, ‘maar ik wil hem ook niet te veel pijn doen weet je. Hij houdt erg veel van mij’.

Begrijp ik, dacht ik er achteraan. Maar ik zei niets. ‘Het beste Rich, met je heerlijke pik’. Ze gaf me een zoen. ‘Het beste stuk’, zei ik terug. En toen liep ze weg. Ik luisterde naar het wegsterven van haar voetstappen in de sneeuw. Zien deed ik haar al niet meer tussen het stukje donkere bos dat ons van de vakantiehuisjes scheidde.
Ik heb haar nooit meer gezien. Ik hoop dat het goed met haar gaat.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *