Als ik een meisje was

0
(0)

Ik kwam van het strand, behoorlijk in de stemming. Ik had net een boek gelezen over het veelgehoorde fenomeen dat mannen lesbiennes zouden zijn als ze als vrouw waren geboren. Ja, ik schaarde mijzelf daar ook onder. En ja, ik was al behoorlijk in de stemming.
Mannen voegden niets meer toe, zei het boek. En nog eens extra verlekkerd keek ik naar die twee meisjes, in het zwembad. Als ik een meisje was…

Ze zaten elkaar plagend achterna, en ik deed mee.

En ze waren er weer, die overgangen van stof naar huid, en weer terug. Die zachte, egaal gebruinde jonge vrouwenhuid. Heel diep in mij was ik blij dat ik er echt geil van werd, en gaf mij er met een extra gretigheid aan over. Als ik een meisje was…

Ik ging naar mijn kamer, deed de serredeuren open, ging op het bed liggen en luisterde naar hun gespeel. Hun stemmen vervaagden, werden gemixt met de woorden uit het boek. Als ik een meisje was…

Hoe zouden ze smaken, hun kutjes? Hoe zacht zou het jonge vrouwenvlees daar beneden zijn? Ooh wat heerlijk!
In gedachten schoof ik langzaam hun badpakken naar beneden. Ik zag mijzelf gretig kijken. Naar dat zachte, dat lieflijke. In mijn fantasie zag ik hen verwonderd opkijken. Dat hun lichamen zo een vrouw konden opwinden…! Het straalde van die lekkere bekkies van ze. Ooh, wat zou ik ze graag willen zoenen! Ik verplaatste me nog meer in ze. Zag dat hun verwondering nu helemaal groter werd, want mijn handen gaven ze ook genot. Genot zoals alleen een vrouw een vrouw kan geven. Zacht, herkenbaar, de juiste plaats, het juiste moment.

En terwijl ik me dat alles stond in te beelden, met op de achtergrond de werkelijke waarneming van de spetterende jonge blondines, streelden mijn vingers mijn clitoris. MIJN clitoris!
Zoals ik het ook bij hen zou doen. Wat ben ik geil! Als vrouw, echt geil, van vrouwen, deze jonge meisjes, en van het idee met hen de liefde te bedrijven. Helemaal, totaal.
Ik vingerde me. Met mijn hoofd achterover, mijn ogen gesloten en mijn lange haar dat mijn rug streelde… Ik ben een meisje, een vrouw…

Ik merkte niet dat de meisjes inmiddels waren opgestaan. Vrij snel daarna moest er een balletje in de richting van mijn appartement gerold zijn. In elk geval, toen ik geilig weer een glimp wilde opvangen van de zonnebadende schoonheden, zag ik een van hen naar mij kijkend op mijn patiootje staan. Ze had een tennisballetje in haar hand.
Even schrok ik, besefte razendsnel dat het al te laat was. Dat ze me al gezien had, en besloot toen verder te gaan. Open kaart te spelen. Die spanning won het van de anticlimax dat ik betrapt was. Ik schoof de pui open.
‘Het was niet de bedoeling dat je dit zou zien. Sorry daarvoor’, verontschuldigde ik mij. Ik voelde me zeker.
‘Deed je het op mij?’, informeerde het meisje, neutraal. Ze was werkelijk bloedmooi, en nog niet van haar stuk te brengen ook. Ik wachtte met antwoorden. Door haar houding permitteerde ik me haar eens goed op te nemen. ‘Ja’, antwoordde ik zachtjes, ‘op jullie’.
‘Cynth, kom eens hier’, riep het meisje van over haar schouder naar achteren. De andere schoonheid kwam op ons aflopen. Ook zij was bloedmooi, wat vrouwelijker met haar volgroeide en volle borsten. Haar fijne, maagdelijke tepels zouden bij mij in goede handen zijn bedacht ik nog. Ik maakte mijzelf geiler en geiler. Voelde me hoerig, heerlijk dat ik me eraan kon geven.
‘Deze mevrouw doet het met zichzelf’, zei het eerste meisje, ‘en ze kijkt daarbij naar ons’. Het meisje dat Cynthia bleek te heten stapte op mij af en streelde over de zijkant van mijn lichaam. ‘Wil je ons? Wil je Monique en mij in je bed?’, vroeg ze zachtjes terwijl ze strak in mijn ogen keek. Ik smolt, dreef weg van zoveel geilheid. Het zou mijn eerste keer worden met een vrouw, hoewel ik het in mijn fantasieën al duizenden keren had gedaan. De eerste keer! En dan was er ook nog de spanning om alsnog afgewezen te worden. Ze kon mij altijd nog belachelijk maken. Dat vrouwen echte opwinding konden veinzen, wist ik maar al te goed.
‘Ja’, hijgde ik iets té naar mijn zin. En de opwinding golfde door mijn lichaam en weer terug. Cynthia pakte mij bij mijn schouders en drukte haar mond op de mijne. Zachtjes, voorzichtig drong ze haar tong tussen mijn lippen, zocht en vond ze mijn zachtheid. Voor het eerst in mijn leven kuste ik een vrouw intiem.
Even wist ik met mijn handen geen raad. Aarzelend legde ik ze op Cynthia’s jonge en strakke billen. Ze drukte haar lijfje nog vaster tegen mij aan. Haar borstjes, met kleine harde erwtjes als tepeltjes tegen de mijne. Ik streelde, bewonderde, betastte haar.
Een schok ging door mij heen toen ze mijn gevoelige kutje raakte. Ongemerkt had Cynthia mijn slipje opzij geschoven, en nu woelden haar vingers over en tussen mijn schaamlippen. Zelf kneedde ik met beide handen haar billetjes, haar jonge vrouwenbillen. Ze rilde toen ik mijn vinger door haar zachte bilspleet liet glijden. Ook Monique kwam erbij. Zij pakte onze hoofden, draaide die iets naar zich toe en tongde onze lippen. Vrijwel tegelijk tongden Cynthia en ik elkaar buiten de mond en lieten ons zo betasten door de tong van de derde vrouw. Ooh, wat was dat geil! Ik had het niet meer. De zoete spanning in mijn lichaam was teveel. Ik liet mij leiden, helemaal. Ze wilden mij hebben, ik hen.
Wild trok Cynthia mijn slaapshirt uit. Op een slipje na stond ik naakt voor mijn hotelkamer. Ik was zo nat, het kon mij allemaal niets meer schelen. Ik duwde mijn kontje wat naar achteren. Ik gedroeg mij als een heerlijke lesbische slet en voelde mij er heel goed bij. Kreunend van opwinding trok ik Cynthia’s badpak uit, even later die van Monique. Ik ril nu nog als ik eraan denk hoe ik voor het eerst vrouwen van hun kleding ontdeed.
Cynthia was door haar knieën gezakt en kuste mij overal op mijn onderlichaam. Langzaam maar zeker moesten ook mijn billen het zonder kledingstuk stellen. Ik was naakt, geil. Een gewillige prooi voor de twee, naar het nu bleek, hitsige jonge wolvinnen. Ik gaf me.
Woest duwde Cynthia met haar venusheuvel tegen mijn billen. Geilig begon ze op en neer te schuiven. Ik had het niet meer. Ik voelde haar clitoris tegen mijn naakte huid. Ook werd het steeds vochtiger op mijn billen. En als ik er alleen maar aan dacht aan wat dat was, en hoe dat kwam, draaide mijn maag zich om. Vlogen de vlinders zich kapot tegen de binnenkant van mijn maag.
Cynthia werd heftiger met haar schurende bewegingen. Heel haar lichaam bewoog zich tegen mijn achterkant. Eindelijk voelde ik weer haar handen. Ze graaiden in mijn zachte lijf. Ik kreunde luid toen ze mijn kutje aanraakte. Monique maakte pas op de plaats en begon de binnenkant van mijn dijbenen te strelen. Nu was mijn kutje helemaal onbeschermd. In één keer had Cynthia mijn clitoris te pakken. Met twee vingers nam ze haar in de tang en speelde ermee. Wij zoenden zo goed en kwaad als dat ging, terwijl Monique zich nu op Cynthia’s lekkere plekjes concentreerde. Cynthia en ik tongden uitbundig. God weet dat ik die jonge meid beminde.
Haar borsten met die keiharde opgewonden tepels bewogen tegen mijn naakte lijf. Ik ging klaarkomen en bewoog wild met mijn onderlijf om het zo goed mogelijk te kunnen dragen. Ik kreunde, moedigde hen aan. Zag dat Monique nu ook intensiever likte, maar dan bij Cynthia die zich weer op mij afreageerde. Meer en meer werd alles wat ik voelde haar hand. Een vrouwenhand, die met mijn kutje de meest vreselijkste dingen uithaalde. Mijn nagels klauwden in haar huid. De warmte die vanuit mijn clitoris straalde zwol in één keer op en bedekte mijn lichaam. Ik kwam klaar, een orgasme zoals ik dat nog nooit had beleefd.
Naschokkend kwam ik tot rust. Ik draaide mij om en ontving Cynthia’s tedere en bemoedigende kussen. Hoewel het duidelijk was dat ook zij een hoogtepunt had bereikt, wist ik meteen dat het niet hierbij zou blijven. Monique kwam erbij staan, en keek ons quasi-pruilend aan.
Nu was het haar beurt. Ik draaide haar om. Onze borsten zaten tegen elkaar aangedrukt. Ik hield van hoe ook zij aanvoelde. Cynthia deed tactvol een stapte terug en bekeek ons.
Langzaam bewoog ik nu met mijn hele lichaam naar beneden. Zichtbaar genoot de knappe Monique van mijn alomvattende aanraking. Ik tongde haar navel en bracht tegelijkertijd mijn handen langs de binnenkant van haar dijbenen naar haar kutje. Ineens schoof ik van elke hand een vinger in haar spleetje en bracht ze van elkaar. Monique kermde het uit, op de achtergrond hoorde ik Cynthia’s geilig en instemmend gekreun. Wat ze zag vond ze blijkbaar lekker.
Weer deed ik het en weer kreunden ze allebei, hoewel het nu minder intensief was. Voordat ik het een derde keer deed, befte ik Monique’s clitoris. ‘Ooh!!!’, kermde ze het uit.
We vreeën met elkaar. Eindelijk had ik de liefde gevonden met mijn lichaam, de liefde voor een vrouw. Cynthia schuifelde naar achteren. Ze zette zichzelf op de stoel, bij het zwembad en keek naar ons.
Ik befte Monique’s kutje intensief terwijl ze zelf niet van haar clitoris af kon blijven. Haar lichaam verstrakte, ik wist dat ze zou gaan klaarkomen. Ik ging half voor haar staan en probeerde vanuit deze positie drie vingers in haar te laten glijden. Ik voelde haar kutje rond mijn vingers spannen. Met mijn vrije hand bevoelde ik mijzelf en ik moet zeggen dat ik even schrok van het opwindingsvocht dat zich op mijn schaamvlees had afgezet. Met haar hoofd naar boven gericht, haar lange blonde haren die in het vrije niets wapperden en haar ogen gesloten kwam ze klaar. Ze zei niets, deed niets, stond daar alleen maar. Mijn vingers knelden eenvoudigweg in haar kutje. Haar hand op haar clitoris trilde van inspanning. Kippenvel verscheen op haar lichaam en ineens sloeg ze met haar lichaam voorover. Gelukkig kon ik haar net opvangen, anders was ze vast en zeker voorover op de grond gevallen.
Het leek wel alsof ze ontwaakte in mijn armen, van zover leek ze te zijn gekomen. Ook Monique was bevredigd en ik vroeg mij af wat Cynthia deed. Ook zij kwam net uit een verkramping, daar op de stoel, met haar benen wijdgespreid en haar heerlijke lustopening naar ons gericht.
Ik liep naar haar toe, Monique aan mijn arm meetronend. Ik wilde deze meiden laten weten hoe ver ik weer zat. Ik kuste Cynthia. Even leek het wel dat ze mij afwees. Geschrokken trok ik mij terug. Maar ik had het nog niet gedaan, of zij kwam weer. Zij was het die mij kuste! Blijkbaar wilde zij er nu weer moeite voor doen! Ze schoof zichzelf intens tegen mij aandrukkend naar beneden en begroef haar gezicht in mijn natte vlees. Deze openbaring maakte mij in één klap weer enorm opgewonden. Geil en eigenlijk zonder schroom of angst afgewezen te worden, duwde ik fors met mijn onderlichaam tegen haar aan. Ik keek naar beneden en zag dat ik haar bijna smoorde met mijn liefde. En dat maakte mij gek! Ik ging het erom doen, moest het erom doen! Monique duwde mij nog steviger tegen haar vriendinnetje’s gezicht. Wat was dat geil, ik kwijnde weg van opwinding, en steunde: ‘Het komt, Ooh ja, het komt…!!!’ Een bedekt gekerm steeg tussen mijn dijen op. Aan de masturberende bewegingen naast mij merkte ik dat ook Monique er weer voor ging! Het was heerlijk, zo fantastisch geil. De stoelleuning drukte pijnlijk in mijn zij, maar dat voelde ik pas veel later.
Het werd zwart voor mijn ogen. Weer leek alles zich alleen maar in en net boven mijn kutje af te spelen. Ik beeldde mij in hoeveel van mijn vocht Cynthia al had moeten slikken, en toen kwam de vreselijke ontlading. Ik voelde nog dat een flinke golf lustcrème zich uit mijn lichaam losmaakte en dus over haar gezicht moest stromen. Monique hield mij stevig vast, ik voel nu nog haar jonge meisjeslichaam. Daarna was er niets meer.
Hijgend lieten wij ons allemaal op de stoel zakken. Onze borsten gingen snel op en neer. Hoewel wij buiten waren, was de geur van passie en vrouwensex aloverheersend. Ik genoot en keek om en om naar Cynthia en naar Monique. De meiden lachtten verlegen. Ze waren weer precies hun schijnbare leeftijd. ‘Ik dank jullie voor deze mooie ervaring’, zei ik plechtig. Ik voelde dat ik dat moest zeggen. ‘Ach’, zei Cynthia, ‘het is niets. Nog niets. Kom maar eens hier’.

En nog een keer maakte ik kennis met de lesbische liefde. Meer en meer en meer…

Met een schok werd ik wakker!

‘NEE!!! Ik wil geen meisje zijn!’, gilde ik uit. ‘Ik ben een vent!’

Monique kwam de kamer binnen. ‘Wat is er schat?’, vroeg ze bezorgd. Maar dat ging al snel over, die bezorgdheid want ze keek tegen mijn enorm gezwollen pik aan. Ik zag haar kijken en keek er ook naar. Oeps.

‘Sorry, ik droomde dat ik een vrouw was, en met jullie de liefde bedreef’.
Mijn vriendinnetje van die vakantie keek mij opeens glazig aan, lachte toen en liep op mij af. ‘Moet je eens voelen’, zei ze alleen maar.

Ik voelde.

Ik voelde een nat kutje!

‘We hebben net met elkaar gevreeën’, bekende Monique, ’terwijl jij lag te slapen. Of dromen meer’.

Aaaaaaah!!!

‘Maar we zijn nog niet klaar. Wil je met ons meedoen?’

En ach ja, dromen zijn leuk, maar the real thing mét the real thing is natuurlijk altijd beter. Daar ben ik man genoeg voor. Vooruitdanmaarweer, IK BEN EEN VENT!

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *