Chantal en morina, vriendinnen voor het leven

0
(0)

Chantal dacht aan het gesprek met haar vriendin, Morina. Het was de vorige avond. Twee jaar al gingen de meiden met elkaar om. Chantal zag haar als beste vriendin. Morina beschouwde haar kutje als een negatief iets. Nog steeds, ook al dolden ze samen, versierden mannen samen en vreeën ze samen. Nee, dan in tegenstelling tot haarzelf.
Chantal groeide op met veel respect voor haar eigen lichaam. Haar vagina stond gelijk aan fijn, heerlijk zacht en van haar. Ze lag op op bed, en bijna automatisch draaiden haar vingers cirkels over haar onderbuik. Ze hield van haar lijf, ze genoot van haar onderlichaam. Als Morina dan zo’n negatief beeld van haar kutje had, waarom liet ze zich dan altijd zo gaan?, vroeg ze zich af.
Chantal’s ene hand zette zich vast aan de binnenkant van haar dijbeen, terwijl de vingertoppen van haar andere hand haar clitoris bereikten. Ze drukte haar hoofd in haar kussen en sloot haar ogen. Ze dacht aan het kutje van Morina. Ondanks de slechte verzorging van jaren geleden, was het een pracht van een kutje geworden. Chantal kreunde zachtjes en haar vingertjes intensiveerden de druk op haar genotsknobbeltje. Hoe vaak had ze Morina’s schaamvlees niet in haar mond gehad? De mooie vrouw was de tel kwijt geraakt. Maar ze smaakte zalig. Naar vrouw, naar zoetige overgave en… En nog wat, maar wat kon ze niet precies benoemen…
Weer kreunde Chantal, nu wat harder. Een felle genotsscheut trok door haar lichaam. Natuurlijk!, schoot het door de vrouw heen, ze realiseerde zich waarom Morina zich altijd zo liet gaan. Ze wilde zichzelf straffen omdat ze met haar kutje altijd zoveel genot ervoer. Haar enorme overgave aan lust en geilheid was er een van haar verdorven ondeugd. Nog altijd speelde bij haar het idee dat haar spleetje iets verkeerds was. En dat ze dan toch nog genot ervoer, daar geilde ze op!
Onbewust van het feit dat ze een heuse psychologische analyse had gedaan, drong Chantal bij zichzelf naar binnen. In haar warme binnenlichaam draaiden haar vingers door het alom aanwezige kutgeil. Ze kneep nog even hard in haar dijbeen voordat ze ook met die hand haar clitoris betastte. Een tweede genotsscheut zette zich vast achter haar adem. Met vlakke hand smeerde ze haar hele schaamstreek vol met haar eigen vocht.
En – zoals ze altijd deed – begon ze zich vervolgens snel te masseren. Hard en zonder zich te bekommeren om het ondraaglijke genot dat ze zichzelf bezorgde.
Chantal spande en ontspande haar benen. Zo nu en dan drongen haar tenen in het matras. Ze hijgde en kreunde. Zonder schaamte, zonder grenzen. Niemand kon haar horen, ze was alleen in haar kamer, alleen in haar huis. Met gesloten ogen had ze maar één beeld in haar gedachten – het zalige maar geterroriseerde kutje van haar beste vriendinnetje. Chantal spreidde haar benen zo wijd mogelijk en voelde een grote leegte tussen haar benen. Een heerlijke leegte omdat alles wat ze voelde van haar, en haar alleen was. Het geil was inmiddels naar onderen gedropen en had haar aarsje bevuild. Chantal rilde toen ze haar poepgaatje voor het eerst aanraakte. Ze schaamde zich nergens voor. Hoe vaak had ze Morina gevraagd – nee, gedwongen haast – om haar te likken?
‘Mhmmm, ontelbaar ook’, kreunde Chantal hardop. En hoe vaak terwijl een man zijn staaf op en neer, bij haar van achteren in haar kutje liet glijden? De masturberende jonge vrouw bibberde van genot en duwde twee vingers van haar andere hand in haar kontgaatje.
Zonder dat Chantal het zelf onder woorden kon brengen, wist ze dat Morina leed aan sexuele frustraties. Maar ze wist ook dat ze daarop geilde, dat ze daar iedere keer als ze samen waren gebruik van maakte. En Morina liet het allemaal met zich gebeuren! Morina liet zich helemaal gaan bij haar. Het genot werd de mooie meid teveel. De opwinding die ze zichzelf met haar gedachten had bezorgd, was te veel om er met haar handen iets mee te doen. ‘Het is te veel, ik, ik… Ik moet meer’, steunde Chantal hardop. Met spijt stopte ze haar masturberende handelingen, ze wist dat ze zo nooit zou kunnen klaarkomen. Ze draaide zich op haar buik en trok haar knieën op. Wulps kroop ze knietje voor knietje haar immens grote bed over, naar haar nachtkastje. Haar onderlijf schreeuwde om bevrediging, het genotsap begon langs de binnenkant van haar dijen te lopen. Voor Chantal leek het uren te duren, maar eindelijk reikte ze met één hand naar de lade. Ze had zich niet kunnen beheersen; met haar andere hand bevoelde toch weer voorlangs haar sterk gezwollen clitoris. De gestimuleerde opwinding deed haar billen trillen, en daarmee haar hele lijf. Met moeite wist ze de kontdildo en de kutvibrator uit haar nachtkastje te pakken. ‘Eindelijk’, fluisterde de mooie vrouw tegen zichzelf. Ze sloeg haar ogen op en bekeek de kunstpenissen gelukzalig aan.
Ze wist dat het eigenlijk belachelijk was om zich zo aan te stellen voor een stel plastic staven. Het was inderdaad belachelijk. Het gebeurde bijna nooit dat Chantal zo opgewonden was als ze met zichzelf speelde. Maar nu vond ze het wel opwindend, zich zo te laten gaan voor een stel levenloze paaltjes. Met de twee kunstpikken in haar hand draaide Chantal zich met een ruk om en liet zich op het midden van haar bed vallen. Voorzichtig schoof ze de kleinste van de twee in haar kontje. Ze werd opgevuld, tot aan de randen toe, weer benam het genot haar de adem. Langzaam begon ze het monstertje in en uit haar lichaam te schuiven. Met haar vrije hand draaide ze de vibrator aan en bracht de welgevormde eikel tussen haar glibberige schaamlippen. Even hield ze haar adem in en concentreerde zich alleen op haar kontje. Ze ademde langzaam uit en schoof tegelijkertijd de zoemende vibrator tussen haar dijen. Steeds dieper werd nu ook haar vagina opgevuld. Ze draaide de kontvuller zo dat hij door het vleeswandje de kutstamper raakte. Geluidloos gierde haar adem tussen haar lippen, Chantal werd wild van geilheid. Om en om begon ze de twee staven in haar onderlichaam te stampen. Eerst langzaam, maar allengs sneller, wilder en intensiever.
De mooie, jonge vrouw wierp haar hoofd in het kussen en beet zich erin vast. Haar hoogtepunt naderde – ze wist wat ze moest doen. Chantal haalde tergend langzaam de levende kunstpik half uit haar vagina en legde hem tegen haar clitoris. De mooie vrouw gierde het uit van genot. Haar benen lagen als strak gespannen spaken trillend op het bed. Ze ademde nog één keer diep in. De druk in haar lichaam werd ondraaglijk lekker. Haar aderen in hals en hoofd zwollen op tot jonge palingen. Chantal stierf voor een ogenblik, slechts het echoën van haar laatste hartslag galmde in haar lichaam.
Ergens in een fraai huurhuis in een buitenwijk van de stad kwam een vrouw klaar, op zichzelf en op perverse ideeën over haar vriendinnetje. Chantal schokte wild en ongecontroleerd met haar lichaam en pompte voor de laatste keer de beide dildo’s tegelijk en zo diep mogelijk in haar lichaam. Ze kreeg weinig kans om bij te komen van haar zelfbevrediging, want de bel ging. Nog narrillend hees Chantal zich in een nachtjapon een opende de deur. Het was Morina, ze had betraande ogen.

Even later zaten de twee jonge vrouwen tegenover elkaar.
Morina wilde praten, zoveel was duidelijk. maar ze wist niet zo goed hoe te beginnen. ‘Weet je wat ik net heb gedaan?’, begon Chantal om het ijs te breken. Ze was gewend om haar vriendinnetje te tergen, te plagen. De kriebels woelden meteen door haar onderbuik. Dat ze zo hard kon zijn, tegen zo’n mooie blonde meid! Maar Morina schudde haar hoofd, en barst in huilen uit. ‘Nee! Stop daarmee! je maakt mij kapot’, snotterde ze na een tijdje. ‘Ik hou van je!!!’ Even wist Chantal niet zo goed wat te doen. Het huilen maakte haar nog meer opgewonden dan dat ze al was, echt. Maar tegelijkertijd schaamde ze zich wel een beetje. Dat ze iemand zo ver kon brengen, zij! Ze boog zich voorover, pakte Morina bij haar schouders en troostte haar. Het meisje slaakte een enorme zucht en drukte haar lichaam stevig tegen dat van Chantal.
Chantal streelde haar vriendin, aanvankelijk als troostend bedoeld. Maar Morina bewoog zich zo, dat ze daar werd gestreeld waar zij het wilde hebben. Over haar kleine, kittige borstjes bijvoorbeeld. Chantal volgde, alhoewel ze er niets van begreep. Morina vroeg erom, wilde het zelf! Haar handen
volgde de prachtige vrouwelijke welvingen van haar vriendin. Ze hoorde haar kreunen, steeds intenser. Even stopte ze, en de jonge meiden keken elkaar recht in de ogen aan.
Ze lachten verlegen terwijl ze de tepeltjes onder elkaars handen voelden groeien. De handen gleden naar beneden, bijna perfect synchroon naar elkaars heupen. Chantal zuchtte zachtjes, Morina deed haar ogen dicht. Chantal liet het eerst de palm van haar hand over Morina’s schaamstreek glijden, deze volgde al snel op het venustapijtje van Chantal. Voorzichtig bevoelden de eerste vingertjes het weke lustvlees.
Nu was Morina degene die het initiatief nam, dan was het Chantal die met haar hand aangaf wat zij graag van haar vriendin wilde voelen. De vrouwen schoven naar elkaar toe. Ze sloegen bij elkaar de armen om de nek. Voorzichtig naderden de lippen elkaar. Chantal was bang dat haar vriendin het kloppen van haar hart zou horen. De spanning in Morina’s onderbuik voelde bijna ondraaglijk aan. De kus verstrengelde hen nog meer, ze schuurden hun venusheuveltjes tegen elkaar. Twee van de mooiste spleetjes van de wereld werden nat, nat op elkaar. Het was Morina die het voortouw nam; de angst te worden afgewezen was verdwenen. Het genot om zich wederom helemaal aan Chantal te geven had gewonnen.
Zachtjes maakte ze zich uit de omstrengeling los en duwde Chantal tegen haar schouders als teken dat ze moest blijven liggen. Al zoenend en kussend gleed ze langs het ranke lijf naar beneden, in de richting van het hete poesje. Voorzichtig spreidde ze de benen van haar vriendin. Chantal begon sneller te ademen, alles wees erop dat ze zou worden gebeft. Gewillig, maar met een enorme spanning in haar onderlijf liet ze haar benen leiden. Morina deed weer moeite, om haar genot te bezorgen. Ze rilde van opwinding, het schuldgevoel veranderde in geilheid. En daar lag ze dan, met haar benen zo wijd dat het nog net comfortabel lag. Met haar vingers deed Morina haar roodroze schaamlipjes voorzichtig van elkaar. Ze keek naar haar vriendin, wier onderbuik snel op en neer ging. Het kutje zag er prachtig uit. De zachte vleeslelletjes lagen nu naar buiten gevouwen. In het midden lag de roze opening, meepulserend op de opgewonden ademhaling van de eigenaresse. Als in één beweging bracht Morina haar hoofd tussen Chantal’s benen. Even streelde ze met haar kroeshaar de binnenkant van de gladde meisjesdijbenen. Chantal gaf een gilletje van opwindend genot dat overging in gekreunde overgave omdat Morina’s roze tongetje aan het geile lustvlees likte. Steeds intensiever werd Chantal gebeft. Het voelde weer fantastisch – Morina had dit vaker gedaan. Haar dijbenen werden steviger vastgehouden naarmate het tongetje sneller en vaster over het vochtige vrouwenvlees danste. Chantal wierp haar hoofd in haar nek en kreunde het uit, ze klauwde met beide handen bijna de lakens van het bed. Chantal stopte even, draaide een halve slag haar lichaam en bood haar verrukkelijke spleetje aan om eveneens gebeft te worden. Meteen nam Chantal het aanbod aan. Ferm greep ze Morina’s dijbenen en duwde wild haar hoofd in diens kruis. ‘Ik hou ook van je!’, zei ze geil tussen de befhalen door. Morina kreunde en sidderde over haar lichaam. Ze veranderde haar ritme. Met lange halen begon ze als een hondje de geslachtsdelen van haar vriendin te likken. Chantal sidderde. Ze ging klaarkomen, kon zich niet meer concentreren op de nattige vleespartij die zij te beffen had. Morina merkte dit en intensiveerde haar orale vrijage. Wild en onbeheerst duwde Chantal haar gezicht in Morina’s edele delen, alsof ze daarmee het aanstormende genot kon verdragen. Hierdoor aangemoedigd deed Morina haar uiterste best de mooiste bef- en likpartij van haar leven weg te geven. Chantal hief een langgerekt genotshuiltje aan terwijl ze heftig en ongecontroleerd begon te trillen.
Het genot baande zich een alomvattende weg door haar lichaam. Even dacht Chantal dat ze doodging, toen nam de druk af. Het genot stierf weg, maar de naschokken werden perfect door haar vriendin opgevangen en weggemasseerd. Morina kwam naast haar liggen, op haar zij, met gezicht naar haar toegedraaid. Ook Chantal draaide zich op haar zij, ze lachten naar elkaar.
‘Zeg dat houden van, meende je dat nou?’, vroeg Morina. Chantal bloosde en sloeg beschaamd de ogen neer. ‘Ja’, zei ze zachtjes. ‘Ik heb me nog nooit bij iemand zo op mijn gemak gevoeld als bij jou. En ik kan ook zo lichamelijk van je genieten, denk ik dat ik van je hou op een manier zoals dat tussen mannen en vrouwen bestaat’. Morina werd er stil van. ‘Alleen’, ging Chantal verder, ‘ik zou er niet aan moeten denken nooit meer met een man te mogen vrijen’. Verbijsterd keek Morina haar grote liefde aan en lachte beminnelijk. ‘Dat hoeft toch ook niet. Ik ben niet zo bezitterig, juist niet bij jou! Als het tussen ons maar goed zit! En als ik alles maar weet. Wat wij hebben is toch veel dieper?!’
Chantal knikte. Met vochtige ogen sloeg ze haar armen om haar vriendinnetje. ‘Ooh Morina, ik hou zo van je’, luchtte het blonde meisje op een naïeve manier haar hart.
Een half uur later lagen de twee jonge vrouwen nog steeds in elkaars armen. Het knuffelen werd weer intensiever. ‘Ik wil me weer aan je geven’, hijgde Morina.
Ze draaide zich op haar rug en bracht haar knieën ter hoogte van haar hoofd. Vervolgens haakte ze haar armen onder haar benen en zuchtte een paar maal diep. Chantal keek belangstellend toe hoe haar vriendin zich ontspande. ‘Nu moet jij achter mijn kontje gaan zitten en de vingers van je hand bij elkaar brengen’, zei ze zuchtend. Chantal deed wat haar werd gevraagd. Verliefd keek ze naar het verleidelijk bruin-roze vlees van Morina’s schaamstreek. ‘Plaats al je vingers van die hand nu in mijn vagina en duw ze er dan langzaam in’, ging Morina verder. Een rilling doorvoer Chantal’s lichaam op het moment dat haar hand het wellustige vlees van haar vriendin raakte. Het rook heerlijk zoet naar vrouw en overgave. Morina spreidde haar benen zo wijd mogelijk en zowaar, Chantal’s hand verdween plotseling tot diep over haar pols naar binnen! Morina kreunde het uit van genot en draaide wild met haar onderlichaam over Chantal’s pols. ‘Wat moet ik doen?! Wat moet ik nu doen?!’, riep deze in verbazing en geilheid uit. ‘Open, mhmmm jaah!
Open je hand, beweeg ermee, betast alles daarbinnen, mhmmmm, alles daarbinnen wat er maar te betasten valt!’, antwoordde Morina hijgend. Voorzichtig deed Chantal wat haar was gevraagd. Haar vriendin joelde het uit van genot en bewoog steeds heftiger met haar onderlichaam. Chantal plaatste de binnenkant van haar pols zo dat haar losgeslagen vriendin haar eigen clitoris eroverheen kon schuiven. ‘Ooh jaah!!!’, steunde Morina het uit, ‘jij doet het!!!’ Morina liet haar benen los – haar voeten vielen terug op het bed. Chantal merkte dat de ruimte die ze had nu kleiner was. Toch voelde en woelde verder, ze betastte al het zacht-nattige binnenwerk wat er maar te voelen was. Morina strekte haar armen naar haar vriendin uit. Chantal bood zich zo goed en kwaad als dat ging aan. Huilend van genot sloot Morina haar in haar armen. Ze fluisterde, maar Chantal kon door het intensieve gekreun dat zij ook liet horen, niet verstaan wat ze zei. ‘Ik ga komen’, stamelde ze nog eens, wat luider nu. ‘Moet ik nog wat doen?!’, riep Chantal uit die deze kant van haar vriendin nooit eerder had gekend. Maar Morina kon niet meer antwoorden. Ze zat en kreunde maar, met opgetrokken knieën en haar bovenlichaam gesteund door Chantal. Steeds sneller begon Morina heen en weer te schuiven over het bed, nog steeds met Chantal’s hand in haar vagina. Morina joelde het uit van genot. De druk op de hand in de neukspleet werd groter. Morina bracht haar hoofd tot in Chantal’s nek, terwijl ze haar nagels in diens schouders dreef.
‘Iiiiik koooooooom!!!’, kermde Morina het uit en smoorde zichzelf daarna in het zachte meisjesvlees van haar vriendin. Morina’s onderlichaam schokte wild heen en weer. Even dacht ze dat ze van puur genot van haar stokje zou gaan. Ze was misselijk, gebroken door de opwinding. Maar het nam af, Morina liet zich op haar rug vallen. Trillend bracht ze haar benen omhoog, de hand in de vagina kreeg weer wat ruimte. Voorzichtig haalde Chantal hem eruit. ‘Ooh jaaah! Doe het langzaam, heel langzaam’, hijgde Morina met schorre stem. Ze beefde ongecontroleerd met de terugtrekkende hand. Volg ongeloof keek Chantal hoe zij zichzelf uit het geile onderlichaam van haar vriendin haalde. Tot ver over haar pols had ze erin gezeten – haar hele hand was nat van het kutgeil, maar voelde opmerkelijk zacht aan.
‘Oooh, dat was heerlijk’, snikte Morina het uit en bedankte Chantal met een dikke zoen. ‘Nee, ik zou eigenlijk jou moeten bedanken’, zei Chantal zacht, ‘dat jij me dit hebt laten zien’.
En weer vielen de meiden elkaar in de armen, huilend van het eerlijke genot dat ze elkaar toebrachten.
Twee jaar later wonen we nog steeds bij elkaar. Inderdaad, ik ben Chantal. U heeft kennis genomen van de dag en de wijze waarop Morina en ik elkaar de liefde hebben verklaard. Inmiddels zijn we allebei afgestudeerd en hebben we allebei een baan. En inderdaad, we vrijen ook met mannen en vertellen dat nog steeds tegen elkaar. Het is precies zoals we ons voorstelden, die eerste, echte dag. Ook doen we trio’s, maar dan laten we ons ervoor betalen. Anoniem natuurlijk en liefst in een andere stad. Want hoe je het wendt of keert, als lesbisch stel blijven we niet onopgemerkt. Maar als we ervoor gaan… Ik hoop dat het de lezers en lezeressen net zo goed vergaat als ons!

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *