Hete Thea

4.7
(3)

Karel en Hennie, twee buurtvrienden, wisten dat één van de dames in de straat het niet zou nauw nam met huwelijkse trouw. Thea, zo heette de ‘dame in kwestie’, woonde de meeste tijd van het jaar alleen; haar man was zeeman. Maar dat alleen wonen niet hetzelfde betekende als alleen zijn, hadden de jonge knapen allang begrepen. Op een dag rommelden de mannen weer eens aan de auto, toen ze bloedmooie vrouw zagen langslopen, een strakke negerin. Als verbijsterd keken ze haar na. Maar een meter of vijf verder draaide de vrouw zich om en vroeg met een licht-Frans accent: ‘Als jullie zin hebben in een verzetje moet je nu meekomen. Ik kan wel wat hulp gebruiken’. Karel en Hennie keken elkaar aan en naar elkaars opengevallen monden. Ze waren verbouwereerd, helemaal uit het veld geslagen. ‘Nou, waar wachten jullie nog op. Jullie moeten het nu zeggen, ik heb geen uren de tijd’, drong de mooie dame aan. Hennie gaf Karel een por en op een sukkeldrafje snelden ze op de dame af. ‘Ik ga vandaag naar een ouwe cliënte van me. Ze heeft dominante neigingen, maar soms wil ze ook gewoon geneukt worden. Ik moest jullie aanspreken en vragen met mij mee te gaan, ze kent jullie namelijk. Hennie en Karel vielen van de ene in de andere verbazing. Karel kon alleen maar knikken, Hennie stamelde: ‘Waar woont ze?!’ ‘Hier’, zei de negerin zakelijk. De vrienden zagen het goed, het was het huis van hete Thea! ‘Ooh ja, nu ik jullie ken, is het misschien ook handig te weten hoe ik heet. Aangenaam, ik ben Amber’. De mannen rukten zich los uit hun apathie en stelden zich ook voor. Toen belde Amber aan.

Thea deed open en meteen keken de jongens veelbelovend naar elkaar. De felbegeerde vrouw uit de straat had een enorm geil repensetje aan, van leer en kettingen. Tot over haar ellebogen droeg ze lakhandschoenen en ze had geen slipje aan! ‘Ah, daar zijn jullie’, begroette ze het drietal enthousiast. Eenmaal binnen maakte Thea het hen gemakkelijk. Ze voelden zich meer en meer op hun gemak. ‘Eindelijk die kerels in huis’ dacht Thea terwijl ze Amber intensief begon te strelen. ‘Allemachtig’, zei Hennie. Hij was opgewonden. Zijn wangen waren rood, hij voelde zijn pik zwellen en zijn maag voelde vreemd licht aan. ‘Jij doet dit wel meer hè?’, zei hij en ging op de bank zitten. ‘Ja, is dat zo vreemd dan?’, antwoordde de vrouw doodleuk. Ook Karel mengde zich erin terwijl hij met grote ogen naar de genietende Amber bleef kijken. ‘Nou’, zei hij, ‘Wij hebben al heel wat over jou gedacht. Maar zoals je hier nu zit, met Amber, dat hadden wij nooit kunnen denken!’ De vrouwen keken elkaar aan. Zonder dat Thea wat zei, kroop ze op haar knieën naar de eerste spreker. Hennie’s hart begon te bonzen. Wat gaat ze doen, schoot het door hem heen. Bij de bank aangekomen schoof ze met haar bovenlichaam over zijn benen naar zijn kruis. Hennie steunde, wist niet goed wat te zeggen. Hij beefde over heel zijn lijf. ‘Rustig maar’, suste de buurthoer terwijl ze zijn broek openmaakte. De jongen kreunde toen zijn pik tevoorschijn sprong. ‘Aah’, slaakte Thea een kreetje. Het was te lang geleden dat ze een stijve pik had gezien. ‘Wat is die zwaar!’, riep ze uit. Met grote ogen keek Karel van het tafereel naar Amber. Deze had zich inmiddels uitgekleed en stond uitnodigend voor hem. Te verbouwereerd om nog wat te doen, liet ook Karel zich op de bank zakken.

Thea boog zich dieper in Hennie’s schoot en nam de leuter in haar mond. Hennie kreunde luid en keek verontschuldigend naar Karel. Maar deze zag het niet, want de Dominicaanse vroeg zijn onvoorwaardelijke aandacht. Amber bewoog namelijk haar schaamstreek tegen zijn knieën. Ze probeerde zich zo tussen zijn benen te wringen wat niet meteen lukte, Karel vond dat gewrijf maar wat interessant. Maar uiteindelijk was ze er door en viel ze zijn kruis aan. ‘Uit die broek’, fluisterde ze zachtjes in zijn oor.

Thea pakte met een hand Karel’s leuter en trok hem zo meer uit de bank. ‘Dat is beter’, mompelde ze tussen twee pijphalen door.
Karel’s eigen genot en Thea’s voortvarendheid maakten de man moedig. De sex met Thea waar hij zo op had gehoopt: het voltrok zich nu! Hij moest wat doen en begon zich zo goed en kwaad als dat ging uit te kleden. Al snel zat hij slechts met een hemd aan en met zijn broek en onderbroek op zijn knieën in de bank. Steeds intensiever voelde hij de geroutineerde hoer over zijn pik glijden. Blijkbaar was ze natuurtalent, dacht hij. Pijpen deed ze als een professionele slet. ‘Allemachtig’, kreunde Thea, ‘het lijkt erop dat je nog niet zo lang geleden ontmaagd bent’. ‘Mhmm’, knorde Hennie terwijl hij haar probeerde te zoenen; hij wilde zijn eigen pik proeven. ‘Veel geneukt heb ik inderdaad nog niet, daar ben ik te verlegen voor’. ‘Ooh Jezus!’, steunde Hennie direct daarna uit, ‘dat wilde ik helemaal niet zeggen!’ ‘Wat geil!’, hijgde Thea. Blijkbaar was dit voor Karel aanleiding om zich ermee te bemoeien. Hij duwde zijn bekken omhoog en verspoedigde zijn eigen uitkleding. ‘Nou is het afgelopen’, hijgde hij. ‘Wij zijn geen groentjes. Hier met die zalige kutjes!’ Gretig pakte hij Amber bij haar middel en plantte haar pardoes op zijn piemel. De mooie dame slaakte een gilletje van opwinding. ‘Olalaah! Wat ga jij snel!’, zei ze met haar mooi accent. Karel’s blanke pik verzonk in het roze-nattige vlees tussen haar bruine schaamstreek. Met grote ogen keek Karel ernaar. Hij kreunde en stootte meteen door. Thea zag het een en ander aan en zuchtte. ‘Mensenlief, wat een heerlijke rammer heeft die vriend van je’. Ze beet haar tanden op elkaar en perste zich op Hennie’s pik. ‘Hier!’, fluisterde ze bits uit, ‘dat wil ik ook!’ In één beweging verdween ook zijn pik in een vrouwelijk nattige omgeving. Vrijwel meteen begon Thea als een razende over Hennie’s stramme jongeheer te bewegen. Voor een moment waren alleen de geluiden van een vierledig minnespel en haar kettingen te horen.

Karel wilde het op een andere manier. Hij duwde Amber van zich af. ‘Ga eens op je knieën zitten, met je lijf op de bank’, zei hij. ‘Ik wil je kontje zien, je kutje en al het heerlijke wat daarbij hoort’. Amber rilde, dat wilde ze wel, zeker op zo een manier. Meteen nadat ze de positie had ingenomen, voelde zij zich van achteren genomen. Ze klauwde in de bank en legde haar hoofd op de zetel. Achter en boven haar startte Karel een beestachtige neukpartij. ‘Hier, hier, hier!’, siste de man bij iedere stoot, ‘ik wil je!’ Thea keek op, zoiets beviel haar wel. ‘Gaat het wel?’, vroeg ze aan Amber. Deze knikte weemoedig. Dat maakte Thea nog geiler dan dat ze al was. Ze stapte van Hennie’s pik en ging op de grond naast haar vriendin liggen. Ze wilde Amber beffen terwijl deze werd gepaald. Maar ze kon er niet bij. Dan moet ze zich maar tevreden stellen met mijn hand, bedacht Thea zich. Ze wurmde haar vingers tussen de bankzitting en Amber’s schokkend en bewegend lijf. Voordat ze het zachte vlees raakte, voelde ze iemand anders haar kontje beroeren. Het was Hennie die de aanblik van Thea’s naar achterstekend kontje niet meer kon weerstaan. Voordat zij er erg in had, stak hij zijn piemel tussen de leren riemen die rond haar schaamstreek gebonden zaten. ‘Ooh ja’, kermde Thea, ‘Mhmmm’, zuchtte Amber die inmiddels vrouwelijke vingers op haar schaamstreek voelde bewegen.

Thea bewoog steeds sneller met haar vingers waardoor Amber meer en meer kronkelde. Hierdoor werd Karel op zijn beurt weer aangemoedigd en begon de Dominicaanse vrouw steeds sneller te pompen. Als laatste in de rij kon Hennie dit natuurlijk allemaal haarfijn volgen en werd hierdoor ook weer opgehitst. En Thea moest het allemaal ondergaan en probeerde het een en ander van zich af te vingeren, bij Amber en bij zichzelf. De slang-bijt-zijn-staart was compleet. Steeds gekker werd het viertal, steeds heftiger hun bewegingen. Bij Thea kondigde zich als eerste een orgasme aan. Automatisch persten haar kutspieren op elkaar, Hennie had even het gevoel dat zijn pik eraf werd geknepen. ‘Haar kut wordt kleiner! Haar geile kut wordt kleiner’, riep de meest onervarene van het stel uit. ‘Lul, ze gaat komen, ze gaat komen’, hijgde Amber terwijl ze haar benen nog wijder proberen te spreiden om zo de bijna orgasmerende Thea er nog beter erbij te laten kunnen. Ook Karel werd bijna gek van begeerte. Wilder en wilder penetreerde hij van achteren de nu geheel openstaande kut van Amber. Zijn ballen kletsten tegen haar donkere strakke vlees. Ergens onder deze mensen kluwen fixeerden al Thea’s spieren. Alleen haar hand trilde als een machientje onverminderd door tegen Amber’s kutje. Thea kwam klaar, heftig, spastisch bewegend. Tenslotte verstarden ook haar vingers in de neukopening van haar sexvriendin. Door de enorme kracht die daar vanuit ging, barstte ook Amber’s geil los. Bijna kokhalzend van genot ontlaadde de Dominicaanse vrouw zich. Een geilgolfje maakte zich van haar schaamvlees los kwam op de binnenkant van haar dijbenen terecht. De beide heren wisten zich geen raad met de situatie van twee orgasmerende vrouwen. Karel was de eerste die actie ondernam. ‘Hen, dat gaat fout. Ze gaan ons voor, ik voel er niets meer van!’, riep hij uit. Hij trok zijn lul uit Amber’s bijna stromende vagina en schoof in één beweging zijn piemel in haar aarsje. Dit verergerde het hoogtepunt van Amber alleen maar. Haar lichaam probeerde de piemel te weren, maar het was al te laat: Karel zat in haar reet en het natuurlijke glijmiddel zorgde ervoor dat hij er vrijelijk in kon bewegen. ‘Nu ga ik je neuken’, beet hij haar toe, ‘net zolang totdat mijn pik zaad in jou loost!’

Ook Hennie verhevigde zijn neukende bewegingen, maar bleef zitten waar hij zat met zijn pik. De vrouwen werd geen rust gegund om bij te komen van hun orgasme. Ze werden meteen gepaald, nu voor het echie. Karel voelde als eerste zijn scrotum samentrekken. ‘Nu kom ik! Nu kom ik!’ joelde hij bijna opgelucht tegen niemand in het bijzonder. Zijn bewegingen verergerden, lieten Amber totaal geen ruimte om ook maar iets te beginnen. Hij omklemde haar middel en neukte haar als een beest. Steeds dieper, steeds zwaarder werden zijn stoten. Het zaad stoomde op. ‘Ik ga komen’, kermde hij. Amber voelde sperma in zich stromen. ‘Het komt, het komt’, kermde ze. Zaad welde in haar lichaam, ze genoot. Schokkend kwam Hennie klaar in Amber’s kont. De omvang van zijn pik nam vrijwel meteen af en hij gleed eruit. Vrijwel direct daarna volgde een lading warm mannenslijm. Karel liet zich op de grond vallen. Amber en Thea rolden zich naar hem toe en likten zijn penis af. Hennie’s pik plopte uit Thea’s kut. Daar stond hij dan, met zijn nog trillende speer in de hand te kijken naar het gretige schouwspel van de twee vrouwen rond de pik van zijn vriend. Slechts één rukje hoefde hij maar te geven, toen spoot hij ook. Begeleid met een ielig kreuntje vloog een eerste fikse klodder door de lucht en landde op de naakte lijven. ‘Hij is er ook!’, riep Thea uit. Beide vrouwen trokken de orgasmerende man op de bank en begonnen ook aan zijn pik met een flinke wasbeurt.

Drie uur later stonden de mannen weer bij de auto. Amber was weggegaan. Thea lapte de ramen. ‘Het is net of er niets is veranderd hè’, zei Hennie. ‘Ja, het lijkt inderdaad zo’, antwoordde Karel terwijl hij de plichtmatig zwaaiende Thea een opzichtige knipoog gaf.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4.7 / 5. Aantal stemmen: 3

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *