Dorien vindt zichzelf, en… Clarissa!

5
(1)

Het beloofde een mooie lentezondag te worden. Dorien rekte zich uit. Eindelijk hoefde ze eens een keer niets te doen. Geen afspraken, geen telefoontjes die gepleegd moesten worden, de hele dag niets. ‘Heerlijk!’, zei ze hardop terwijl ze zich uitrekte. Haar slaap t-shirt zat behaaglijk om haar lijf, haar slipje voelde ze niets eens om haar kontje zitten. ‘Hmmmm’, kreunde ze, ‘eindelijk eens tijd voor mijzelf’. Ze wreef met haar handen over haar fantastische lichaam, genoot van haar eigen rondingen.
Wat ben ik heerlijk zacht, bedacht de mooie vrouw zich. ‘Mhmm, en ik heb het zo gemist’, kreunde ze hardop. Haar vingertjes waren achter haar zachte onderbroekje gekropen en speelden met haar schaamhaartjes. Ze spreidde haar benen iets, betastte ongegeneerd haar eigen schaamlippen. Met een korte, felle trilling ontving haar onderlichaam de strelingen. ‘Oooh, wat ben ik snel nat’, verzuchtte ze. ‘Het is al veel te lang geleden dat ik genoten heb van mijn eigen lichaam’. Dorien drukte een vinger in haar eigen vagina, haalde wat vocht op en smeerde dat met het puntje van haar wijsvinger op en om haar clitoris. Zachtjes drukte ze haar bekken tegen haar betastende vingers. ‘Ooh, ja…’, steunde ze zachtjes, ‘ik ben zo geil, zo geil…’
De mooie vrouw drukte haar voetjes tegen elkaar zodat haar benen zo wijd mogelijk gespreid kwamen te liggen. Allebei haar handen waren nu met haar kutje bezig. Met de vingers van haar rechterhand haalde ze haar schaamlippen van elkaar en rekte het roze, warme vlees wat op. Met de ringvinger van haar linkerhand draaide ze rondjes op haar gevoeligste plekje. Als Dorien masturbeerde hield ze altijd haar onderbroekje aan. Zelfbevrediging had voor haar nog steeds iets stiekems, iets spannends. Bovendien kon ze de zachte stof, het onschuldige broekje, om haar billen ook wel waarderen. Het dekbed had ze wel van zich afgeslagen, en ook de gordijnen waren open. De vrouw deed haar ogen dicht. Ze stelde zich voor dat massa’s mensen haar voor het raam konden zien vingeren. En dan de zon, de langverwachte zon die op haar trillende en genietende lijfje scheen.
Steeds sneller bewogen haar vingers over haar natte vlees. Dorien genoot van zichzelf, speelde met zichzelf. ‘Ooh ja’, zei ze terwijl haar onderlijf trilde zonder dat zij er zelf iets voor deed. Ze zat tegen haar hoogtepunt aan. Een nog geilere gedachte kwam bij haar op. Ze reikte naar het nachtkastje en pakte op de tast de vibrator eruit. Het hulpstuk dat ze al tijden niet had gebruikt. Ze bibberde en wist met moeite het aanstormend orgasme af te wenden. Nog even, dan mag ik het laten gaan, bedacht de mooie vrouw zich.
Met één hand deed ze de kutbrommer aan en draaide hem op de hoogste stand. Het zoemen klonk minder dan wat ze gewend was. De batterijen zijn zwakker geworden, bedacht zij zich. Zolang heb ik hem al niet gebruikt. Zoals ze gewend was, zette ze de trillende punt van de rubberen vriend tegen de zijkant van haar clitoris. Met moeite wist zij haar voetzolen tegen elkaar te houden, het genot werd bijna ondraaglijk. Eigenlijk maar goed dat de batterijen wat zwakker zijn, anders had ik het niet uitgehouden. Tjee, wat heb ik dit al een tijdlang niet meer gedaan, geilde zij zichzelf op.
Nauwelijks trilde de rubberen robbie tegen het gevoelige vlees, of Dorien voelde dat ze het niet meer kon stoppen. ‘Ojeee, ooioioioioi…’, kreunde ze hardop. Ze woonde in een vrijstaand huis, al een tijdje alleen. Al vanaf haar prille puberteit had ze het geil gevonden om zich niet te hoeven inhouden met kreunen. De mooie vrouw hield ervan om zich helemaal te kunnen geven. Klaarkomen in alle vrijheid, in alle werkelijkheid naar haar eigen geile gevoel… Daar geilde ze het meeste op, zo was ze van zichzelf aan de weet gekomen.
‘Aaaaahhhhhh…… Jaaaahhh…..!!!’, steunde ze luid met haar orgasme mee. De druk in haar lichaam bonsde hard tegen haar slapen. Haar onderlichaam leek een weeïge poel van zoetheid waar ze gestaag in mee werd gezogen. Met één hand wist ze de vibrator nog doodstil tegen haar overgevoelige clitoris te houden, maar haar andere hand kneep en masseerde in het weke, opgezwollen vlees. Ze moest wel, kon niet anders.
Ergens in Nederland, op een mooie lentezondagochtend kwam een vrouw op zichzelf klaar. Een veelbelovende carrièrevrouw die het laatste jaar veel te weinig aandacht aan zichzelf had besteed.
Met trillende benen stapte Dorien uit bed. Ze bekeek zichzelf in de spiegel. Ze was tevreden met zichzelf. Tuurlijk konden wat dingetjes beter, zoals de grootte van haar stevige borsten ze vond ze iets te groot maar ze mocht er best wezen. Ze kon werkelijk genieten van haar eigen kontje.
Ik zou er best een kusje op willen geven, op mijn eigen billen, dacht ze en keek ondeugend naar zichzelf. Uit haar jeugd wist ze dat ze zich ook sexueel aangetrokken voelde tot vrouwen. In het dagelijks leven vond ze vrouwen maar meutjes. Ze waren haar niet doortastend genoeg, bleven te vaak hangen in de slachtofferrol waarin de maatschappij je drukte als je er niets tegen deed. Maar in bed, in bed kon ze wel van vrouwen genieten. Dat zachte, dat herkenbare, die zoetheid, die afwisseling met het harde, ruige van mannen.
Onder de douche zeepte Dorien zich weldadig in met badolie. Ze wreef de natuurspons vooral tussen haar benen, aan de binnenkant van haar dijen.
Eigenlijk zou ik wat meer aandacht moeten besteden aan die bisexuele kant van mijzelf, bedacht ze zich. Ik vergeet zo snel wat allemaal lekker is. Ik moet wel mijzelf blijven.
Met haar gedachten ver weg, spoelde ze zich af. Met wie zou ik zoiets kunnen delen? Clarissa, van het werk? Ja, met die misschien wel…
Aangekleed en wel at ze een Deens crackertje en zocht in haar agenda naar het privénummer van haar evenknie bij een nevenvestiging van haar bedrijf.
Wat kan mij het schelen, ik bel gewoon! Dit was haar vrije zondag, een dag die ze helemaal zelf kon indelen. Ze genoot van de spanning die ze ervoer, nu al…
‘Hai, met Dorien’, zei Dorien opgetogen omdat er aan de andere kant van de lijn werkelijk werd opgenomen, in plaats van het gehate antwoordapparaat. ‘Hee Doos! Je belt me toch niet over het werk hè? Ik heb net eens een vrije zondag’, antwoordde de spontane stem van Clarissa. ‘Jij ook al?! Ik ook, en daar bel ik juist voor. Zullen wij samen iets gaan doen? Gewoon voor de gezelligheid…?’ Even bleef het stil aan de andere kant van de lijn, toen: ‘Ja, dat lijkt me wel leuk. Misschien hebben we elkaar wel wat meer te vertellen dan dingen over het werk’. ‘Zo dacht ik er ook over. Waar?’
‘Ergens tussen ons in?’, stelde Clarissa voor. ‘Best, zei Dorien en ze noemde de naam van het restaurant waar de mensen van hun bedrijf vaak de lunch gebruikten. Precies tussen beide vestigingen in.
Een uur later parkeerde Dorien haar wagen op het terrein van het restaurant. Clarissa was er al, ze zat op de trap van het restaurant. Verder stonden er helemaal geen wagens. Dit deel van het bos was nog redelijk onbekend bij het grote publiek.
‘Hai’, begroette Dorien haar collega/vriendin. ‘Dag schat’, groette Clarissa zwoel terug. Ze pakte Dorien bij de ellebogen en trok haar naar zich toe om drie dikke warme zoenen op haar wangen te geven.
‘Het is hier dicht, zullen we wat gaan wandelen?’, stelde Clarissa voor. Dorien knikte en probeerde de vrouw nu eens met andere ogen te bekijken dan dat ze doorgaans tijdens het werk deed. Ze leken wel wat op elkaar, ware het niet dat zij blond was en Claris donker. Maar allebei prompte borsten, een lekker kontje en allebei een net zo wulpse uitstraling.
Ze hadden veel bij te praten. Ze kende Clarissa al vanaf het begin van haar carrière ze waren vrijwel gelijktijdig begonnen maar echt close waren ze vooral door de afstand nooit geworden. Dorien keek ervan op toen ze hoorde dat Clarissa vertelde dat ze net haar relatie had beëindigd. Met een vrouw nog wel. Een lichte trilling voer door haar lichaam. ‘Waarom weten wij dat niet? Dat je lesbisch bent?’, vroeg ze gespeeld geïrriteerd.
Clarissa lachte en antwoordde: ‘Wat denk je? Als ze dat weten, dan vinden ze het niet gek dat ik op het werk zo ben zoals ik ben. Dan word ik niet meer serieus genomen. Tja, het is wel rottig, maar ik pas mij gemakkelijk aan. Bovendien ben ik niet echt lesbisch, meer bisexueel. Ik hou gewoon van mensen, en toevallig was dat de laatste keer van een vrouw’.
Hierdoor aangemoedigd werd Dorien ook opener over haar sexualiteit. ‘Dacht ik wel’, merkte Clarissa op nadat Dorien verteld had over haar bisexuele gevoelens. ‘Mensen die tot het uiterste durven te gaan, weten te genieten. En dan beperkt het zich niet tot alleen maar de mensen van het andere geslacht’.
‘Ja’, verzuchtte Dorien, ‘alleen door het werk schiet één en ander er weleens bij in. Zo heb ik al in geen tijden meer wat spannends meegemaakt. Laat staan iets met een vrouw’.
Clarissa hield stil. Dorien had het niet direct in de gaten en liep door. Maar ze werd door haar collegaatje tegengehouden. Ze draaide zich om.
Het was windstil, en het leek alsof de vogels zachter begonnen te kwetteren. Ergens ritselde een dier tussen de bladeren. Dorien en Clarissa keken elkaar aan. Van het ene op het andere moment woelde de spanning in haar onderbuik. Alles, maar dan ook alles wat er om hen heen gebeurde leek een erotische spanning uit te stralen. Vooral omdat ze alleen maar elkaar zagen, voelden, ervoeren. Clarissa hief haar arm op en streelde wat haren weg uit Dorien’s gezicht. Dorien liet haar begaan en kwam iets dichterbij.
‘Je bent mooi, wist je dat?’, zei Clarissa zacht. ‘Ja, maar niet zo mooi als jij’, antwoordde Dorien fluisterend. Bijna automatisch kwamen ze nog dichter bij elkaar. Hoewel ze elkaar nog net niet aanraakten, leek het wel alsof ze in elkaar opgingen. Bijna voor het oog onmerkbaar naderden de vrouwenlippen elkaar. Dorien bruisde van binnen. Een enorme golf van spanning, eerlijkheid en meeslepende opwinding nam het van haar over. De wereld scheen onder haar benen weg te vallen toen ze elkaar raakten. ‘Zo zacht…’, lispelde Clarissa en drong toen met haar tong in Dorien’s mond. Aarzelend tongde Dorien terug. Zachtjes wrongen ze om elkaar, proefden elkaars mond, liefkoosden tanden. Steeds inniger, gretiger werd de omhelzing. ‘Mhmmm, heerlijk… Wat ben je lekker zacht…’, lispelde Clarissa. Dorien woelde met haar handen door het donkere, zachte haar van haar collega/vriendin. ‘Wat ruik je lekker… Jezus, wat heb ik dit gemist…’, prevelde ze tussen de zoenen door.
Clarissa zakte langzaam door haar knieën. Dorien volgde terwijl ze zoveel mogelijk van haar nieuwe liefde probeerde aan te raken. ‘Gaan we niet te snel?’, vroeg ze onzeker aan de meer ervaren brunette. ‘We gaan zo snel als wij dat willen. Niets gebeurt wat jij en ik niet willen’, antwoordde Clarissa zacht terwijl ze bewonderend en vertederd Dorien van haar kleren ontdeed. ‘Ooh, wat draag je spannende kleding…’, hijgde ze uit. ‘Heb je die jarretelles altijd aan, of hoopte je stiekem op wat nu gebeurt…?’, hijgde Clarissa. ‘Wat denk je zelf?’, antwoordde Dorien met een ondeugende glimlach. En tegelijkertijd schoof ze broek en string over Clarissa’s welgevormde billen. Met een diepe zucht begroef ze haar gezicht tussen Clarissa’s benen, likte de binnenkant van haar dijen. ‘Ooh, ik hou van je’, liet ze zich ontvallen. Clarissa maneuvreerde in standje 69, en een ogenblik later genoten de dames van elkaars zachte en vooral opgewonden kutjes.
Met lange halen liet Dorien haar tong de schaamlippen volgen van de vrouw die ze zojuist als minnares had ontdekt. Clarissa liet een opgewonden kreuntje horen toen ze het puntje van haar tong in dier opening wurmde. ‘Ooh ja, bef me diep… Alsjeblieffff… Bef me goed, dieper…’
De vrouwen beften en likte elkaar op een manier zoals zij het zelf lekker vonden. Ze waren nauwelijks een minuut of tien bezig, of ze deden vrijwel hetzelfde bij elkaar. De twee voelden elkaar prima aan.
Dorien keek langs haar lichaam en zag hoe Clarissa vol overgave haar onderlichaam liefkoosde. Ooh jésus, ik word heerlijk gebeft… Moet je eens kijken…, dacht ze in gekmakende geile bui.
Clarissa stopte en vroeg: ‘Waarom stop je?’
‘Ik kan er maar niet overuit…’, hijgde Dorien. ‘Dat we zulke spannende en lekkere dingen doen bij elkaar. Moet je eens kijken, als ik je lik’. Dorien deed het voor. Clarissa kreunde van opwinding en duwde ongecontroleerd met haar bekken naar boven. ‘Ooh jaa… Mhmmm…. Maar weet je wat ook opwindend is?’, vroeg ze zonder adem. ‘Dat onze borsten op elkaars lichaam geperst worden, door ons genot…’
Dorien vond het zo geil dat Clarissa zoiets opwindend vond, dat dat de druppel was die de emmer van het genot deed overlopen.
‘Ooh, het komt…. Het kohohohohohohoooomttt…!!!’, kermde Dorien en Clarissa ging met haar mee. De twee in standje 69 liggende vrouwen schokten op elkaar, hielden elkaar stevig vast op de toppen van hun orgasme.
Rillend ebde het weg terwijl ze elkaar beethielden en innig zoenden.
‘Je bent lief, heel erg lief’, fluisterde Clarissa zacht. ‘Jij ook, jij ook…’, reageerde Dorien zacht.
De opwinding had de vrouwen behoorlijk vermoeid. Onder de warme lentezon die door het bladerdak heen scheen, knikkebolden ze allebei in slaap, nog steeds innig gearmd.

‘Word eens wakker. Toe dames, wakker worden’. Theo tikte drie, viermaal tegen Clarissa’s schouder. Hij wist niet zo goed wat hij ervan moest denken. Deze bossen waren dan wel toegankelijk voor het publiek, erin vrijen was uit den boze. Laat staan dat dat door lesbiennes gebeurde… Hij kende deze dames van gezicht, alleen wist hij niet waarvan.
‘Hé, kom op! Nu opstaan, ik wil weten wat er aan de hand is!’, klonk het geïrriteerd uit zijn mond. Dorien kwam langzaam maar zeker weer bij. ‘Wwaat…. Whatizzer, wharbennik?’, stamelde ze. ‘Moet ik de politie bellen?’, zei Theo boos. ‘Jullie kunnen toch niet zomaar in onze bossen liggen vrijen?!!’
Dorien schrok zich een ongeluk! Ze waren gesnapt, en nog wel door de restaurateur! Door de baas van het restaurant waar ze doordeweeks nogal vaak lunchten! Clarissa was inmiddels ook ontwaakt. Dorien zag dat haar minnares de man ook had herkend. Snel bedekten ze hun blote delen, sprongen op en ging op een houten bankje zitten dat daar in de buurt stond.
Nu ze eenmaal wakker waren, wist de man niet zo goed wat hij ermee aan moest. ‘Dat kan toch niet zo maar!’, mopperde hij nog maar eens, ‘ik heb toch geen sexbos te runnen!’
Clarissa beduidend sterker reageerde net zo geïrriteerd. ‘Moet u eens luisteren, denkt u dat wij het prettig vinden dat u ons zo heeft aangetroffen?! Wij schamen ons te pletter!’
‘Nou ja, zo erg is het ook allemaal weer niet’, verzachtte de man die nogal geschrokken bleek van Clarissa’s uitval. ‘Ah’, zei hij, ‘nu weet ik waar ik jullie van ken! Jullie werken bij het accountantsbureau!’
Dorien en Clarissa keken elkaar aan. Hij wist het, wat nu…?
‘Wat gaat u met die informatie doen?’, vroeg Dorien zacht. Ze ging er nogal verleidelijk bij zitten. De man bleek hierdoor even van zijn stuk gebracht. ‘Wwwat bedoel je…?’
‘Nou, ik zou er wel wat voor over hebben om ervoor te zorgen dat u uw ontdekking voor u houdt’, zei Dorien verleidelijk. Ze keek even naar Clarissa die haar bemoedigend toeknikte. Toevallig viel er net een kledingstuk op de grond, zodat de man uitzicht kreeg op een toefje schaamhaar van haar venusheuvel. De beide vrouwen keken naar zijn kruis. Zienderogen groeide datgene wat zich achter die rits bevond.
‘Kom maar’, lispelde Dorien zachtjes, ‘kom er maar bij. Het maakt nu niet meer uit, we willen u er graag bij hebben…’
De vrouwen keken elkaar aan, en lazen elkaars opwinding in de ogen. Het was duidelijk; ze dachten precies hetzelfde, voelden precies hetzelfde en wilden precies hetzelfde: eraan toegeven. Zeker bij deze man, die zoveel macht over hen zou kunnen krijgen als ze hem er niet in zouden betrekken. Een mooie man bovendien.
Theo nam tussen de meiden plaats. Al snel had Clarissa zijn broek losgeknoopt. Alle drie keken ze toe terwijl deze van zijn benen gleed. Zijn witte short volgde al snel. ‘Wij willen jou’, fluisterde Dorien in zijn oor. Theo liet een snuivend geluid horen, toen een kreuntje, om zich er vervolgens helemaal aan te geven. Hij was versierd, en gevangen in zijn eigen opwinding. En terwijl nog geen 200 meter verderop zijn vrouw de culinaire voorbereidingen aan het treffen was voor de komende week, neukte Theo met twee werkneemsters van zijn beste klant.
Dorien en Clarissa hadden zichzelf gered, en wel precies op een manier zoals zij dat wilden. Tot op de dag van vandaag gaan de jonge, veelbelovende carrièrevrouwen nog steeds met elkaar. En lunchen, met de baas, gebeurt altijd met een vette knipoog naar de restauranthouder.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *