Lekker Mixen

0
(0)

Lekker Mixen

Eén van mijn maten heeft een sound studio. We maken wel eens wat samen, maar vooral ben ik daar voor de vele avontuurtjes die we samen beleven. En waar ‘het kreng’ niets van mag weten. ‘Effu lekker mixen’, heeft bij ons een hele andere betekenis gekregen…

Die avond zou Daphne langskomen, een meisje dat we samen in de kroeg hadden leren kennen, en dat er op z’n zachtst gezegd ‘wel van hield’. Ze is blond, ongeveer één meter 75, lekker vol lijf, volle borsten met haar cup C en een guitige glimlach. En ze is 23 jaar.
Ze hield er wel van om door twee mannen gebruikt te worden, en dat hadden we al meerdere malen gedaan. Maar hoe we haar vreemd genoeg ook gebruikten, na afloop bleek zij altijd de meest frisse van ons drieën.
‘Wat zijn jullie nu weer met me van plan?’, vroeg ze gretig, nauwelijks net binnen. Peter en ik keken elkaar aan. Ja, we moesten weer aan de bak.
‘Je zou toch iemand meenemen?’, vroeg ik, refererend aan het emailtje dat ze had gestuurd.
‘Ja, Dion komt zo, moest eerst nog even overwerken. Wij konden alvast beginnen zei ze nog’.
Ik keek vragend naar Peter. Wat moesten we hier nu mee?! Wat moesten we met deze meid die voor de verandering een leuk kapsel had met allerlei pijpenkrullen???
Peter: ‘Weten jullie wat? Als jullie nu eerst beginnen, dan kan ik mijn krachten sparen voor Dionne’.
Eigenlijk was ik het daar helemaal niet mee eens. Zo gemakkelijk kwam hij er altijd vanaf. Maar aan de andere kant…

‘Ga maar even op die stoel zitten daar’, zei ik en wees hem aan.
‘Ah, oké’, zei het meisje spontaan. Het was dat ze er niet bij huppelde, maar ze sprong op de zitting.
‘Niet omkijken’, zei ik zacht toen ik achter haar kwam staan. Daphne begon te hinniken, maar toen deed ik haar een blinddoek voor. Ze slaakte een gilletje toen ze hem om haar hoofd voelde. Ferm maar liefdevol knoopte ik het vast.
Daphne trilde een beetje. Van opwinding? Bij mij zat de stemming er in elk geval wel goed in. Ik zou haar wel eens een poepje laten ruiken.
‘Doe je kleren maar uit’, commandeerde ik, ‘maar blijf op de stoel zitten!’
Ons vriendinnetje’s onderlip trilde nu. Peter en ik keken elkaar aan. Hij grijnsde, ik grijnsde terug. Met m’n tanden op elkaar. Die zou inderdaad wat gaan voelen…
Het lukte haar goed om zonder wat te zien haar kleren uit te doen. En even later zat ze daar, op de studiostoel, in haar ondergoed. Nou ja, ondergoed, een hemdje was het, strak natuurlijk. Strak om die geweldige tieten van haar.
Ik moest mij beheersen om haar niet aan te raken. Om niet gek te worden.
‘Betast jezelf’, zei ik, ‘maak jezelf eerst maar eens goed nat, terwijl wij naar je kijken’.
Daphne deed het en begon al snel te draaien en te kreunen. Was ze nou echt geil, of deed ze alsof? Ik hoorde Peter zuchten. We keken naar het kruisje van haar broekje. Naar het donkerder plekje waarachter haar kutje lag.
Met grote moeite wist ik mijn blik ervan los te rukken. Ik bond haar benen stevig aan de stoelpoten vast. Benen wijd uit elkaar. Datzelfde deed ik ook met haar armen achter de rugleuning. Het meisje begon te zuchten. Ik wenkte Peter, en gebaarde dat hij haar moest vingeren. Daphne kirde verschrikt, maar al snel van geiligheid toen ze hem voelde woelen. Peter was best wel ruw, en dat deed me goed.
Zelf ging ik achter de stoel staan en pakte in één keer haar beide borsten. Ze joelde met haar opwinding mee, ze realiseerde zich dat ernu twee kerels aan haar zaten!
Daar zat ze dan, onze mooie Daphne. Kwetsbaar, snel ademend, en af en toe rukkend aan haar boeien, en ze werd door ons betast. Overal waar wij maar wilden.
Ik keek naar haar kruisje. De vochtige plek had zich uitgebreid. Ik snoof diep en rook haar zoete, weeïge opwindingsgeur. Peter werkte geconcentreerd door, maar hij deed het nu intensiever, voller. Ik kon een kreuntje niet binnenhouden.
Ik moest snel zijn, want anders kwam ze al. Ik haalde een grotere lap uit de klaarstaande voorraaddoos en snoerde haar de mond. Daphne stribbelde erg tegen, maar ze kwam er niet mee weg. Haar kreunen en protesten werden gesmoord, en ze kon ook al niets zien. Peter wees mij op het natter worden van haar poes. Dat broekje dat ze aanhad wilde ik voor het leven tekenen.
Maar ik was nog niet klaar, en pakte het doosje met oordopjes uit m’n box. Voordat ik ze in haar oren stopte, likte ik geil en ongegeneerd tot diep in haar oor. Van heel haar lijf kon je de afschuw aflezen, maar dat deed mij niets. Het deed mij helemaal niets, behalve dan dat ik het gewoon deed. Bloedgeil werd ik hiervan.
‘Nu kun je bijna ook niets meer horen. Het enige wat je kan, is voelen’, fluisterde ik net voordat ik haar van de buitenwereld afsloot. Ze kreunde lang en aaneengerekt.
‘Zo’, zei ik tegen Peter, ‘nu kunnen we doen met haar wat we willen’. Peter knikte laconiek, richtte zijn blik weer tussen haar benen, en met een ruw gebaar trok hij haar slipje opzij en plantte zijn dikke tong op haar natte en opgezwollen kutvlees.
‘Zoho’, zei ik schor, ‘je gaat er wel voor zie ik’. Peter zei niets meer, maar was letterlijk aangevallen op het weerloze kutje van ons sexpopje. Het was een natte bedoening, dat was te horen.
Ineens was er iets anders te horen: de bel. Peter merkte het niet, dus wie kon er weer naar de deur met een stijve? Juist, ik.
Gelukkig was het Dionne. Ik had haar nog nooit gezien, maar dit kon niet missen. Toen we ons aan elkaar voorstelden, namen we elkaar nieuwsgierig op. Ze was eigenlijk een donkere evenknie van onze Daphne. Even groot, even zwaar, even groot, en nog meer van die dingen.
‘Ik heb veel over je gehoord’, zei ze met een veelbetekenende blik. ‘Waar is Daph, in die kamer?’
‘Ja maar…’, protesteerde ik nog, maar kon niet voorkomen dat ze de studio al betrad. ‘… We waren al begonnen zie je…’, klonk het er nog klein achteraan.
‘Zoooo…’, zei Dionne terwijl ze het tafereeltje geïnteresseerd bekeek, ‘dat kan je wel zeggen ja, dat jullie al begonnen waren. Daph, ik ben het’.
‘Ze hoort je niet’, zei ik, ‘ze heeft oordopjes in’. Dionne keek me heel indringend aan.
Toen: ‘Dat is Peter nietwaar?’ Ik knikte. ‘Die hoort ook niets blijkbaar, maar dat komt door wat anders’, ging ze verder. Er klonk een trilling in haar stem. En inderdaad, Peter was losgebarsten. Blijkbaar dacht hij dat Daphne moest klaarkomen of zo, want hij gaf haar weerloze onderlijf er ongenadig van langs. Het was zo verschrikkelijk nat. Ik werd er meteen weer groot van.
In een wip had Dionne haar kleren uitgedaan. Haar lijf benam me de adem. Terwijl ze dit deed hield ze onafgebroken Daphne’s kutje en wat Peter daarmee deed in de gaten.
Op de stoel begon Daphne’s lijf hevig te krampen en samen te trekken zover dat nog mogelijk was dan.
‘Ze komt klaar’, concludeerde Dionne met een zakelijke stem. Voordat ik er wat aan kon doen, stond ze al achter Peter, pakte hem bij zijn schouders en trok hem met opmerkelijk veel kracht voor zo’n toch wel tenger wijffie naar achteren. Mijn vriend rolde bijna door, zijn natte gezicht vertrokken in grote verbazing. Dat was wel grappig geweest als op datzelfde moment Dionne niet meteen zijn plaats overnam, en nu als een razende haar vriendin begon te likken en uit te zuigen. Ook bracht ze twee vingers van haar rechterhand in Daphne’s natte kut en begon daar behoorlijk mee te draaien en te pompen.

We konden Daphne vanachter haar bondages horen schreeuwen.

Hoe lang dat allemaal duurde weet ik niet meer, maar toen Dionne klaar was, stonden Peter en ik als een stel schapen achter haar, te staren, met open mond, hoe hard en hoe lang Dionne met Daphne’s orgasme bezig was.
Het leek wel alsof ze op de elektrische stoel zat, zo heftig sidderde en schokte de jonge vrouw. En Dionne was haar beul. Maar uiteindelijk was het afgelopen. Dionne veegde haar gezicht af met Peter’s t-shirt dat daar ergens rondslingerde.
Teder en voorzichtig ontdeed ze haar vriendin van haar bondages, en haalde de herriestoppers uit haar oren. Als laatste de blinddoek.
Daphne kneep haar ogen stijver dicht, en heel haar gezicht zag eruit alsof ze net door de mangel was gehaald. Nou ja, dat scheelde niet veel zo te zien. Langzaam opende ze haar ogen.
‘Ooh jij!’, riep ze uit toen ze Dionne ontwaarde, ‘ik dacht al! Dat gelik kwam me bekend voor ineens!’
Dat gelik? Dat gelik? Dus zij vrijen ook met elkaar als er niemand is. En wat geiler is: ze vrijen ook zo wild met elkaar!!!
De dames omhelsden elkaar flink, en knuffelden intiem. Peter en ik durfden bijna niet te kijken. Maar uiteindelijk richtten ze zich weer op ons. Makke lammeren waren we, klaar voor de slachtbank.
‘Nou, dit zijn dus de mannen waar je het over had?’, zei Dionne. ‘Niet slecht, helemaal niet slecht. Alleen…’
‘Alleen wat?’, vroeg ik.
‘Alleen jullie zijn een beetje passief’, zei ze en trok tegelijkertijd Daphne mee, naar mij toe.
‘Nee-nee-nee!’, riep Daphne uit, ‘niet René, maar Peter is nu aan de beurt. Dat hebben ze elkaar zojuist beloofd!’
Jezus, nu had ik daar weer spijt van! Ik wilde graag de eerste zijn met die nieuwe griet.

‘Ha mooie jongen, doe je broek ook maar snel uit, dit katje moet nodig eens aangepakt worden’, zei Dionne hoerig. ‘Ongelooflijk, dat heb ik nou altijd al willen horen’, riep Peter uit. Hij wist niet hoe snel hij zijn broek uit moest doen. Ook zijn onderbroek was snel verdwenen en Dionne nodigde hem uit op het bankje te gaan liggen.
‘Zo’, zei ze, ‘nu gaan we eerst van dat knaapje een flinke knaap maken’. Maar veel hoefde Dionne daarvoor niet te doen. Peter’s pik werd al weer harder en harder. Al bijna op maximale sterkte verdween de penis in haar geile mond. Daphne stond ernaast en keek ernaar inderdaad. De bevrediging die zo-even nog om haar lippen speelde, trok weg. Ze werd weer geil! Mijn werk was voor niks geweest. Echt moedeloos ging ik naar de kamer ernaast en pakte mijn fototoestel.
De bewegingen van Dionne’s hoofd over zijn pik maakten Daphne weer geil. Voordat ze het wist zakte ook zij door haar knieën. Dionne keek op en bood haar de naar man-ruikende penis aan. Ze nam de kloppende neukstaaf over en stak hem hup in haar mond.
‘Mhmmm’, kreunde ze.
‘Oh, meiden’, kreunde ook Peter, ‘wat zijn jullie allemaal van plan??’
‘Eerst gaat Daphne even iets afmaken. Peter, jij blijft liggen en Daphne, nu wil ik jouw tongetje wel eens voelen’, zei Dionne.
Ze was duidelijk in haar sas. Snel nam ze de positie in. Ik ook trouwens, en ik begon met mijn fotosessie. Misschien dat ik er zometeen nog aan te pas kwam.

Dionne pakte Peter’s steenharde tampeloeres bij de wortel en zette hem tegen haar aarsje.
‘Ga je me in je reet schuiven?’, klonk de opgewonden stem van mijn vriend.
‘Ja, wat dacht je dan? Anders kan Daphne er niet bij’, zei Dionne alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Een moment later bewoog de vrouw zachtjes over zijn penis.
‘Lik me, maak me zeiknat aan de onderkant’, commandeerde Dionne tegen Daphne. Gewillig deed Daphne wat van haar werd gevraagd. Dus ze was ook tegen Dionne onderdanig… Wat zeg ik, écht onderdanig tegen Dionne!
Ze duwde de benen van haar vriendin uit elkaar en kreeg zo vrijbaan op de heerlijke clitoris. Haar tong flitste over het roze vlees. Dionne kreunde harder.
‘Meiden, ik word hier gek van, ik moet ook wat doen’, riep mijn vriend en hij draaide zich om. Ik bleef klikken.

‘Ho, ho, rustig aan, wil je dat ik van de bank afdonder?’, matigde Dionne zijn toon. Toch maakte ze het hem wel wat gemakkelijker door mee te werken. Ze zorgde er wel voor dat Daphne nog steeds goed bij haar clitoris kon komen. Dat was goed te zien!
Nu Peter er beter bij kon, werd het nog wilder. Met rauwe stoten nam hij bezit van Dionne’s kontje. Dit aarsje werd ondertussen aardig gesmeerd door het vocht dat rijkelijk uit haar kutje vloeide; blijkbaar deed ook Daphne flink haar best. Dionne werd van twee kanten gepakt en liet haar lichaam de vrije loop. Het duurde dan ook niet lang of Dionne bereikte haar orgasme.
‘Oh jongens, pak me, het gaat komen, het gaat komen, doe het met me! Harder…!!’, gilde ze het uit.
Daphne zag dat haar vriendin haar lichaam niet meer in bedwang zou houden. Ze reageerde snel door Dionne’s benen wijdgespreid in een stevige houding beet te pakken. Om dan nog goed en snel door te beffen is een kunst, maar het lukte haar. Onder luid gejoel kwam de tweede vrouw klaar. Schokkend zakte ze ineen.

‘Dat kontjeneuken, dat zie ik ook wel zitten. Wil je dat ook eens met mij proberen?’, vroeg Daphne aan mijn vriend. Stomverbaasd keken wij van elkaar, naar de vooralsnog uitgetelde Dionne, naar Daphne en weer naar elkaar. Daphne was écht niet te houden!
‘Als ik je daar een plezier kan doen’, reageerde Peter laconiek, ‘maar smeer eerst eens wat van jouw glijmiddel op je sterretje. Dan gaat het wat makkelijker’.
Daphne had een beter idee. Vlak voor de ogen van de man, haalde ze haar hand door Dionne’s natte gleuf en smeerde dat in haar eigen kontje. Peter wist niet wat hij zag, en ik ook niet! Klik-klik-klikker-de-klik.
Mijn vriend trok van begeerte onze neukpop op de bank en stopte zijn penis in haar anus.
‘Auwaaah’, was het nu de beurt aan Daphne om te joelen. Pijn en genot vermengden elkaar en ze liet zich gaan. Ze sloot haar ogen om helemaal te kunnen genieten. Plotseling voelde ze haar clitoris opgloeien. Ze keek op en zag dat Dionne haar nu met de tong stimuleerde.
‘Kom omgedraaid op me zitten’, vroeg Peter ‘ik wil je tieten zien deinzen op het ritme van mijn gepomp’. Terwijl Dionne als een razende met haar tong tekeer bleef gaan, draaide Daphne zich om.
De aanblik van de trillende tieten, de beffende vriendin en de genietende Daphne, werd teveel voor mijn vriend. Ik zag dat hij zich ontspande om het zaad tegen te houden, maar dat mocht niet baten. Daphne voelde de ineens ontspannen buikspieren.
‘Hij gaat komen, harder likken! Ik wil mee’, zei ze tegen Dionne. ‘Niks ervan, ik wil zijn zaad wil proeven, jij bent net al geweest’, was het kordate repliek van Dionne die alweer behoorlijk opgewonden was. Ze trok haar vriendin van de stijve hannes af en wachtte op het spuitfestijn. Boos en beteuterd positioneerde Daphne zich, al vingerend, naast haar. Peter begon sneller te hijgen. Dionne trachtte nog de penis in haar mond te nemen, maar het was al te laat. Room-wit zaad stroomde zijn buis uit en liep over Peter’s buik. Hij ging al schokkend zitten om het laatste restje eruit te kunnen persen.
De vriendinnen hingen gretig aan zijn pik om het mannelijk vocht te kunnen opvangen. Met een zucht viel Peter weer terug op de bank.
Dionne bleef rond zijn kruis bezig en likte het sperma weg. Daphne had wat sperma rond haar clitoris gesmeerd en vingerde zichzelf naar een klein hoogtepunt.
Peter keek mij en het geheel hoofdschuddend aan, maar had geen puf om ook maar iets op te merken.
En toen moest ik aan de bak. En daar zijn geen foto’s van. Jammer hè…?
We hebben in elk geval nog een hoop opgenomen, en dat waren zeker geen foto’s en muziek.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *