Feest vóór carnaval

5
(3)

Marieke en Johanneke keken in de spiegel naar elkaar. Ze lachten. Ze stonden op het punt schmink bij elkaar op te brengen. Dit zou hun eerste carnavalsfeest worden zonder de mannen erbij. Hun echtgenotes zaten, ook met z’n tweeën, in het buitenland. De dames waren opgewonden, praatten honderduit over van alles en nog. Hoeveel avonden hadden zij niet bij elkaar gezeten en geklaagd? Geklaagd over het gemis aan spanning en avontuur in hun leven? Geen van beiden zou het kunnen vertellen, maar dat het iedere week een terugkerend ritueel was geworden wisten zij maar al te goed. Allebei hadden ze een handdoek ongebonden, net boven hun borsten, en droegen verder slechts een slipje. Het gekwebbel viel stil. ‘Realiseer jij je wel dat dit de eerste keer is dat wij zo luchtig gekleed bij elkaar zijn?’, zei Johanneke zachtjes tegen Marieke’s spiegelbeeld. Marieke knikte lichtjes en keek besmuikt terug. ‘We kennen elkaar zo goed, zo intiem, toch heb ik je nog nooit bloot gezien’, ging Johanneke verder. Even was het stil. Toen, heel langzaam, liet Marieke de handdoek van haar lichaam af glijden. Beide vrouwen hoorden de badstoffen doek op de vloer vallen. Marieke ademde zwaar. De mooie vrouw staarde strak de spiegel en liet zich bekijken door haar intieme vriendin. ‘Ooh mijn god’, fluisterde deze, ‘wat ben jij eigenlijk mooi’. Johanneke draaide zich een kwartslag op. Ze stond net niet met de voorkant van haar lichaam tegen de zijkant van Marieke’s. Marieke sloot haar ogen en haalde diep adem; haar kittige borstjes bewogen op en neer, haar prachtige diepbruine tepelhoven vormden een stevig voetstuk voor de sterk gezwollen tepels. Met een hand ontdeed ook Johanneke zich van haar handdoek. ook zij stond nu slechts gekleed in een zeer vrouwelijk slipje in de badkamer. Nu was het Marieke’s beurt om naar een vrouwenlichaam te kijken. Ze huiverde. Johanna strekte een bibberende hand naar haar vriendin uit. Ze raakte haar hals aan. Beide vrouwen sidderden weer. Marieke draaide haar hoofd naar haar vriendin en bood haar lippen aan. Johanneke gaf hieraan gehoor. Een moment later kusten de dames, intiem, voorzichtig maar steeds gepassioneerder…

‘Zullen wij kijken’, fluisterde Johanneke tussen twee tongzoenen door. Marieke knikte.
Twee mooie vrouwen keken met één oog in de spiegel en zagen, het bovenlijf geheel naakt, elkaar innig tongzoenen. Johanneke drukte haar lichaam tegen dat van Marieke. ‘Ik voel je op mijn been’, zei Marieke zacht. Johanneke zuchtte en drukte zich nog steviger tegen haar aan. Marieke draaide zich helemaal naar haar vriendin en pakte haar stevig vast. Hun schaamstreken raakten elkaar. Langzaam en intens bewoog Johanneke haar venusheuvel over die van Marieke. Marieke duwde haar bekken naar voren. ‘Ze reageert! Ze reageert!’, schoot de wee-makende gedachte door Johanneke heen. Ze waren in haar huis, Johanneke voelde zich verplicht het initiatief te nemen. ‘Kom’, zei ze zacht, ‘laten wij naar de slaapkamer gaan’. Ze nam Marieke bij de hand en leidde haar naar de slaapkamer.

Voor het bed ging Johanneke achter haar staan. Voor de vrouwen was het de eerste keer. Toch was er bij allebei geen twijfel over wat en hoe ze dingen zouden moeten doen. Het was duidelijk: ze volgden slechts hun gevoel. Johanneke wreef met beide handen over Marieke’s rug. De voorkant van haar onderlichaam raakte voorzichtig Marieke’s heerlijke en zachte billen. Johanneke duwde zachtjes haar vriendin nar voren. Deze ondersteunde zich met haar handen op het bed. Gebogen als zij stond kon ze, langs haar eigen lichaam, Johanneke’s activiteiten goed volgen. Ze zag dat haar vriendin haar ogen gesloten had. Ze voelde nu ook dat Johanneke’s handen zich naar haar middel hadden verplaatst. Marieke werd steviger en steviger om haar middel beetgepakt. Ze voelde en zag Johanneke tegen haar billen oprijden, steeds steviger, steeds intensiever. Marieke klauwde in het bed. Ze vond dit zo opwindend, zo geil, dat ze haar onderlichaam helemaal ontspande om maar niets van het gevoel te hoeven missen. ‘Ik voel dat je het helemaal loslaat’, hijgde Johanneke opgewonden, ‘Ooh mijn god, je geeft je helemaal!’ ‘Mhmmm’, kreunde Marieke en dacht er achteraan: ‘Jaah, ik geef me! Neem me, berijdt me. Ik word genomen door een vrouw!’ Haar knieën begonnen van opwinding te knikken. Ze schaamde zich ervoor en zakte op het bed. Johanneke bewoog met haar mee. Ze pakte haar vriendin van achteren stevig vast en rustte nu geheel op haar geknielde lichaam. Het plotselinge gewicht deed Marieke opzij vallen. De vrouwen vreeën verder, lepeltje-lepeltje. Johanneke kon het niet laten neukende bewegingen te blijven maken.
Steeds feller en steeds korter op elkaar schokte ze tegen Marieke’s billen op.’Ga je komen?’, vroeg Marieke op een manier zoals ze dat ook aan een man zou vragen. ‘Oja’, zwijmelde Johanneke van geilheid over deze vraag, ‘ik ga komen, ik ga, mhmmm, komen…’ Johanneke zette haar handen op de parmantige tietjes van haar vriendin en bereikte haar hoogtepunt. Marieke gaf haar lichaam door haar onderrug te hollen waardoor haar billen en bovenlichaam nog dichter tegen Johanneke aan werden gedrukt. Het bijna spastische gehijg en intense gekreun vanachter in haar oor maakten haar gek. ‘ik hou van je, ik hou van jeeeee!!!’, kreunde ze op Johanneke’s hoogtepunt.

Marieke voelde haar vriendin heftig tegen haar lichaam naschokken. Voor beide vrouwen was het een heel emotioneel moment. Lieflijk draaide Marieke zich om en kroelde met haar nahijgende minnares. ‘Het was heerlijk, het was zo fantastisch, zo open, zo open’, zei Johanneke keer op keer. Ze kon bijna niet geloven dat het was gebeurd. Plots realiseerde zij zich dat Marieke nog erg opgewonden moest zijn. Ze kwam half overeind zitten en rolde Marieke op haar rug. Voorzichtig schoof ze diens benen uit elkaar. ‘Wat ga je doen?’, vroeg deze met een van opwinding beverige stem. Johanneke gaf geen antwoord in woorden, maar in daden. Voor dat haar vriendin het in de gaten had, gleed haar tongetje over de zachte binnenkant van haar dijbenen. ‘Ooh, je likt me. Ooh heerlijk… Mmhmm, is dit je eerste keer?’, kreunde Marieke. ‘Ja, de eerste keer dat ik lik. Ik doe het precies zoals ik het altijd graag heb’. Marieke trok haar knieën op en bracht haar bekken iets naar boven. Johanneke kon er zo nog beter bij. Ze voelde haar tongetje tergend langzaam om en rond haar schaamlippen spelen. Zo nu en dan schoot Johanneke in haar inmiddels geheel openstaande en vochtige kutje. ‘Ooh ja, doe het maar erin… Mhmm, zo ja… Zalig…’, Marieke wist niet hoe ze het had. Ze had moeite haar eigen onderlichaam in deze positie te houden. Ineens intensiveerde het gevoel rond haar schaamstreek. Johanneke beroerde, naast haar tong, het zachte vlees met twee handen tegelijk! ‘Ooh jee, ooh jee, ooh jee…’, kermde Marieke. De genotsbal in haar onderlichaam zwol op; ze ging klaarkomen! Weer klauwde ze in het beddengoed, nu plat op haar rug. Haar bekken schokte ongecontroleerd, met moeite wist ze het naar Johanneke toegedraaid te houden. ‘Het komt, het koooo…’ Haar lichaam huiverde en trilde, iedere vezel in haar spieren stond strakgespannen. Johanneke hoefde niets meer te doen.
Ze klemde zich alleen maar aan haar orgasmerende vriendin vast en hielp haar zo door het misselijkmakende genot heen.

Rillend kwam Marieke tot rust. ‘Dat was heerlijk’, zei ze na een tijdje met een twinkeling in haar ogen. Johanneke knikte en antwoordde: ‘Als ik had geweten dat het zo fantastisch met jou zou zijn, dan had ik allang eerder wat ondernomen’. Marieke was het met haar eens. Welke vrouw van achter in de twintig eigenlijk niet? ‘Maar dat betekent niet dat ik nu lesbisch ben hoor’, zei Marieke gehaast. ‘Nee natuurlijk niet!’, zei Johanneke, ‘het is gewoon lekker. Wij hoeven daar ons helemaal niet voor te schamen of zo’. ‘Nee, dat doe ik ook niet’, haastte Marieke zich te zeggen, ‘maar ik denk toch dat mijn Jaap het niet zou begrijpen’. Johanneke barstte in lachen uit. ‘Ach’, schamperde ze, ‘wat begrijpen zij nou! Later, dan zal ik het Menno wel eens vertellen. Misschien wordt hij er dan nog opgewonden van ook. Maar nu, niks ervan. Hij is nog teveel het haantje, teveel het mannetje’. ‘Jaap ook’, zei Marieke zacht en ze vlijde zich nog dichter tegen het zachte vrouwenlijf aan.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 5 / 5. Aantal stemmen: 3

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *